9 Clock Crafts kuvia ja ideoita lapsille ja esikoululaisille Tyylit elämässä

Yksi monista asioista, jotka kasvavat lapset oppivat, on aika. Tämä yksinkertainen kellolaite antaa heille mahdollisuuden oppia ajan käsitteitä mielenkiintoisella tavalla.

Paras kellokoneisto ja ideoita esikoululaisille ja nuorille lapsille:

Löydämme täältä mainituilla kellokoneiden ideoilla ja lapsille ja aikuisille tarkoitetuilla kuvilla, jotka tekevät heistä hauskaa.

1. Paperikello:

Paperi Clock

Tämä yksinkertainen paperikello-vene on erinomainen opettaa lapsille aikaa. Paperikello valmistetaan leikkaamalla pyöreä paperi. Tämän jälkeen voit leikata paperiluvut ajaksi. Kiinnitä kellon kädet kiinni. Käytä sinistä paperia, joka näyttää tuoretta ja tarttuvaa väriä kellokoneistoon.

2. CD-kello:

CD Clock

Toinen hieno tapa tehdä kello on käyttää uudestaan ​​vanhaa CD-levyä. Kellotarviketeollisuus on täydellinen isompien lasten kannalta. CD-levy sijoitetaan keskelle ja siihen kiinnitetään kädet. Numerot leikataan kontrastipaperista. CD antaa loistavan ulkoasun, kun laitat tämän lasten huoneeseen; se antaa kivaa loistaa valossa.

3. Paperilevykello:

Paperi Plate Clock

Tämä söpö kellokoneiden idea on erinomainen pienille lapsille, koska se on helppo tehdä heille. Heidän täytyy värittää paperilevy ja kirjoittaa numerot ympäri. Ne voivat sitten kiinnittää keskelle kaksi kättä keskelle käyttäen paperiliitintä. Jos sinulla on pienet lapset, voit antaa heille mahdollisuuden yrittää, he oppivat tämäntyyppisestä veneestä.

4. Time Teller:

Aika Teller

Kun lapset ovat iässä oppimaan ajan, voit luoda heille kellon kellon osat käsityötaidoille. Paperilevy täyttyy ajan numeroilla. Tämän lisäksi voit lisätä minuuttien numerot niin, että siitä tulee helppo oppia. Se auttaa motivoimaan lapsesi houkuttelemaan opiskeluun pelaamisen aikana.

5. Cogs arvoinen Kello:

Cogs worth Clock

Auta lapset nauttimaan elokuvistaan, "Beauty and the Beast" tämän mukavan Cogsworth-kellokaluston avulla. Käsityökellosarjat voidaan koota näyttämään häneltä ja tämä sisältää tunnin ja minuutin käsissä. Tämä elokuvakello on erittäin mielenkiintoinen. Tämä näyttää hauska mutta hieno idea kellokulkuneuvona.

6. Cuckoo Clock:

Käki Clock

Tässä on viileä kakkon kellotaulu, joka näyttää käsityön kellon kädet yhdessä pienen kurkkulintujen kanssa. Ripustettava kakkukello on erittäin vaikuttava ja lapset rakastavat yksityiskohdat siitä. Voit koristella sitä haluamallasi tavalla. Voit lisätä kuvan kaikista superheroista, joita lapset pitävät katsella niitä sarjakuva-aiheissa.

Katso lisää: Nallekarhojen käsityöideoita

7. Candy Stick Kello:

karamelli Stick Clock

Tässä on mukavia puutavarakelloja, jotka lapset voivat tehdä helposti. Puun karkkikärpät maalataan sateenkaaren väreihin ja ne tarttuvat yhteen. Voit kokeilla tätä woodcraft seinäkelloa mahdollisuutena opettaa lapsille aikaa ja sateenkaaren värejä.

8. Pingviini Pienikellot Käsityöt:

Pingviini Small Clocks For Crafts

Tämä on pienikokoinen käsityö, jonka voit näyttää lapsillesi. Penguin-teema on tehty vaahtokappaleilla, jotka ovat helposti kiinni toisiinsa. Anna lasten koristella sitä kimalluksella ja paljetilla, jotta se näyttäisi kiiltävältä.

Katso lisää: Beaver käsityöt esikoululaisille

9. Käsitysohjain:

Ranne Watch For Crafts

Tämä hieno käsitys käsitöitä varten on erinomainen tapa ikääntyville lapsille oppia aikaa. Rannekello on valmistettu ruskeasta paperista, joka on koristeltu numeronvalinnoilla. Lapset voivat siirtää kellon käsiä helposti.

Kello käsityöt ovat erinomainen oppimistyökalu kaikille lapsille. Kellot, jotka on valmistettu paperista, paperilevystä, vaahdosta jne. Ovat hienoja tapoja pitää lapset sitoutuneina.

Katso lisää: Syntymäpäiväkoti lapsille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − 51 =