9 Awesome Spine Tatuoinnit Design Ideat Miesten ja Naiset Tyylit elämässä

Haluatko saada kauniin tatuoinnin, mutta pelkää kipua, jota se antaa, kun saan sen painettuna! Kyllä, suurin osa ihmisistä haluaa olla tatuointi; Kipu kuitenkin poistaa idean mieltään. Tällaisille ihmisille tässä on paras tilaisuus saada itselleen suosikki muotoilu selkärangan tatuoinnilla. Tatuoinnit kohdistuvat selkärankaan vähemmän kipua. Tämäntyyppiset selkärangan tatuoinnit ovat ajantasaisin kuvio-ajatuksia sekä miehille että naisille.

Söpö selkärangan tatuoinnit miehille ja naisille:

Tässä on muutamia houkuttelevia selkärangan tatuointisuunnittelua, josta voit valita,

1. Lotus Spinal Tattoo:

lootus Spinal Tattoo

Lotus antaa parhaan selkärangan tatuoinnin tytöille. Tatuoinnilla on myös muutama sanskritin kirjain, joka loi lootuksen varren muodossa. Suunnittelu on valmistettu mustia ja harmaita värejä hämmästyttäviä sävyjä.

2. Tribal Spinal Tattoo:

heimo- Spinal Tattoo

Heimojen selkärangan tatuoinnit, jotka on tehty ohuiden viivojen avulla, antavat täysin erilainen ilme katsojalle ja inkerille. Suunnittelussa on realistinen kosketus, koska se kantaa selkäytimen rakenteen täydellisessä paikassa, jossa se todellisuudessa on.

3. Chakra Spinal Cord Tattoo:

chakra Spinal Cord Tattoo

Nainen selkärangan tatuoinnit ovat innoittaneet kukat. Kukille annetaan chakrojen muoto ja rakenne, jotka tulevat eri muotoisiksi rinnakkaisella linjalla. Suunniteltu mustalla, ne antavat hurmaavan ulkoasun inker.

4. Arrow Compass Cord Tattoo:

Nuoli Compass Cord Tattoo

Tyttö selkärangan tatuoinnit antavat kauniin näköisen nuoruutensa. Tatuointi tehdään kompassilla, joka on keskitetty nuolella suunnittelija tavalla. Tatuoinnilla on sekä kompassin että nuolen ominaisuudet.

5. Mustat pisteet Spinal Tattoo:

Musta Dots Spinal Tattoo

Haluatko yksinkertaisen tatuoinnin selkärangalla! Tässä on yksinkertaistettu muotoilu, joka olisi varmasti ihastunut sinuun. Tatuointi on tehty useilla pienillä pisteillä mustalla yhdellä suoralla rivillä, joka edustaa todellista selkäydintä. Se kiinnittää katsojien huomion, yritä tätä saadaksesi hyviä kommentteja.

6. 3D Spinal Tattoo:

3D Spinal Tattoo

Spine tatuoinnit miesten mallit voidaan antaa taiteellinen kosketus 3D-kuvio. Taakse annetaan skenaario, jossa selkäydin on esitetty takana, ikään kuin se on kyllästynyt kädet tulevat ulos ja silmät loistavat välillä vaarallisen ilmeen.

Katso lisää: Tatuoinnit tytöille

7. Polynesian Spine Tattoo:

Polynesian Spine Tattoo

Tattoo mallit selkäydin tässä suunnittelussa on tehty polynesialainen kosketus, joka sisältää pieniä heena mallit ja Celtic heimojen mallit samoin. Malleja yhdistettynä timanttikuvamallin muotoiluun takana musta.

8. Musiikin elämä Spine Tattoo:

musiikki Life Spine Tattoo

Söpöillä selkärangan tatuoinnilla on innostava kosketus, joka osoittaa inkerin kiinnityksen musiikkiin. Tatuointi on tehty yhdistelmällä elinaikaa, sanoja ja kuulokkeita. Linja ilmaisee, että musiikki on inkerin elinehto.

Katso lisää: Parhaat käden tatuointimallit

9. Butterfly Spine Tattoo:

Perhonen Spine Tattoo

Pienet selkärangan tatuoinnit antavat aina karismaattisen ilmeen selkäytimen alueelle. Ja perhonen parantaisi tällaisten tatuoiden etsimistä. Tatuointi on tehty mustalla musteella, harmaalla sävyllä keskellä.

Spine tatuoinnit ovat enimmäkseen mukana kiehtovaa mallia, kuten perhosia, tähtiä, pisteitä, miekkoja, kompassia, heena-malleja ja paljon muuta, jotka täydentävät selkän ulkoasua tehokkaasti. Tatuointi on selkärangan keskellä, mikä tekee siitä vähemmän tuskallista.

Katso lisää: Söpö ranne tatuoinnit naisille ja miehille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3