9 Ankkurirannekkeiden uusi kokoelma miehille muotiin Tyylit elämässä

Ankkurirannekkeista tuli erittäin kuuluisa miesten keskuudessa, koska se symboloi vahvuutta. Se on lähellä ristiä. Se on vakauden ja toivon symboli. Miehet pitävät tätä hyvää onnea viehättävänä. Useimmiten miehet haluavat käyttää nahkaa ankkurirannekkeella, koska se on moderni touch. Se on tyyli-ilmoitus pojille. Ankkurirannekkeet ovat hyvin värikkäitä. Rannekoru eri värejä voi parantaa vaatetuksesi. Ne ovat erittäin kevyitä ja ohutta. Metallinen lukko on suunniteltu ankkuriksi ja se on myös sileä, joten se ei naarmuta ihoa.

Uusimmat ja tyylikkäät ankkurirannekorut mallit:

Meidän on tarkasteltava top 9 miesten muotoilua ankkurirannekkeita trendinä.

1. Käsintehty ankkurirannekoru:

ankkuri bracelets

Se on käsin tehty ankkuriranneke miehille. Kolme köyttä käytetään ja välillä on kultaisen värinen ankkuri. Köyden molemmat päät on sidottu valkoisella ja taivaansinisellä värillä nailonkierteellä. Tämä on yksinkertainen rannekoru. Se säätyy ranteen koon mukaan.

2. Ankkurikiinnitys rannekoru:

Ankkuri Rope Bracelet

Se on köysi rannekoru, jossa on ankkuri. Tässä köydessä on huvitusta. Teräksen ankkuri on sidottu vaaleansinisellä värirenkaalla. Köydessä on neliön muotoinen oranssi ja valkoinen väri. Tämä on silmiinpistävä rannerengas ja tyylikäs myös.

3. Ankkuri Nahkaranneke:

Ankkuri Leather Bracelet

Tämä on nahkainen ankkurirannekoru. Nahka on todellinen ja mustan värinen. Ankkuri näyttää niin viehättävältä ja loistavalta. Musta nahka on selkeä ilman muotoilua ja sisustusta. Keltainen ankkuri lisää reunaa mustaan ​​nahkaan.

4. Kulta Ankkurirannekoru:

Kulta Anchor Bracelet

Tämä on kultainen ankkuri rannekoru, jolla on ankkuroitu puhdasta kultaa. Yksi pieni pyöreä muotoinen timantti kohokuvioitu ankkurin päälle. Vaikka ankkuri on pieni, mutta käytetty köysi on ikivihreää väriyhdistelmää. Valkoinen ja musta väri köysi näyttää silmiinpistävää.

Katso lisää: Tennis rannekorun mallit

5. Paksu nahka ankkurirannekoru:

Paksu Leather Anchor Bracelet

Tämä ankkurirannekoru on paksu nahkaa kolmessa kerroksessa. Kulta-ankkuri kiinnitetään keskimmäisellä nahkakerroksella. Ankkurin välissä on kierukka. Ankkurin johto on terävä. Tällä ankkurirannekkeella Intian markkinat menevät rockiin.

6. Hopea Ankkurirannekoru:

Hopea Anchor Bracelet

Tämä on hopea ankkuri rannekoru hienostunut muotoilu. Ankkuri on liitetty valkoiseen tavalliseen köysiin. Ankkurin molemmilla puolilla on sininen ja oranssinvärinen ylimääräinen lanka. Äärimmäinen valkoinen väri köysi hopea ankkuri näkyy yksinkertaisesti mielenrauhalla.

Katso lisää: Rannekorut Magneeteilla

7. Antique Anchor Rannekoru:

Antiikki Anchor Bracelet

Se on antiikkinen muoto miesten ankkurirannekkeelle. Se on kiinnitetty tummanruskealla nahalla. Ankkurissa on myös erityinen pistekuvio. Antiikki näyttää kuitenkin muinaiselta, mutta se sisältää ikuisen kuvan mielessään. Se on kaunis kuva katsojan silmissä.

8. Valaistu ankkurirannekoru:

valistunut Anchor Bracelet

Se on uusi muotoilu ankkurirannekkeina miehille. Sen sijaan, että ankkuri yhdistää molemmat päät yhteen köyden kanssa, tässä ankkurissa on pystysuorassa kiinni köydestä. Kaksi ankkuria on kohokuvioitu ja teräsmateriaalin rakenne on kiinnitetty vaihtoehtoisesti. Se on kuuma saavutus markkinoille.

Katso lisää: kupariranneke miehille

9. Trendikäs ankkurirannekoru:

muodikas Anchor Bracelet

Tässä uusimmassa ankkurirannekkeen suunnittelussa miehet saavat huomiota. Tässä rannekkeessa käytetään varsinaista kudelankaa köyden tekemiseen. Kaksivärinen terävä ankkuri kiinnitetään köyden lukitsemiseksi. Ankkurin malli on myös uusi. Vihreä lanka on peitetty ankkurin molemmilla puolilla.

Rannekoru on sopivin pala miehen koruille. Se tuo aina lisää ylellisyyttä. Cool-ajattelevat miehet tekevät aina innovaatiota rannerenkaillaan. He aina haluavat olla jotain ainutlaatuista. Se tekee niiden rannekkeen erilainen kuin toiset. Se jättää erityisen tilaa katsojan silmissä. Ankkurirannekkeet ovat vallanneet suurimman osan markkinoista miesten mieltymyksen vuoksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 − = 50