9 Amazing pitkähihaiset miehet ja naiset

Täydelliset hihat ovat miellyttävä katsoja kuvaan. Talvi- tai kesäpäivät tekevät ihosta karkeaksi ja naarmuuntuneeksi. Päivän päätteeksi tai muutaman päivän kuluttua löydämme ihosi täysin vioittuneeksi ja tarvitset katettuja käsiä suojaamaan ihoa. Sen lisäksi, että suojaat kätesi pahentumiselta, pitkät hihat antavat täydellisen asennon, joka sopii erinomaisesti kulumiseen talvina tai kesinä. Jopa pitkähihaisten muoti ihastuttaa pitkät kädet ulkonäöltään täydellisesti pukeutuneina suunnittelija pitkät hihat. Pitkissä hihoissa on muotoiluja, jotka tekevät sinusta tuntuu innokkailta käyttää tällaisia ​​malleja.

Trendikkäät Topit täydellä hihalla:

Tässä on luettelo 9 suunnittelija pitkähihainen täysi hihat miehille ja naisille Intiassa.

1. Full Sleeve Drape Nursing Top naisten käyttöön:

pitkä Sleeve Drape Nursing Top

Pitkät hihat, joissa on verhokäyrät, on virheetön yläosa helpottamaan työskentelyä. Rintakehällä oleva kangas tuo myös huonokuntoiset hellävarainen veistosaseet. Musta housu, jossa on täydet hihat housuissa, sopii täydellisesti.

2. Pitkähihainen Belted Shirt Top:

pitkä Sleeve Belted Shirt Top

Kauniisti koristeltu kirjonta kaulan kuvio ja napit paita, näyttää vaikuttava. Hihna, joka sopii täydellisesti kehoon ja pitkät hihat naisille, tekee Lady näyttää silmiinpistävää kehon hahmoa.

3. Pitkät pitkät hihat muotiin:

pitkä Sleeve Laced Top

Pitsihihnan ja ristisanoitujen käsivarret ovat aina houkuttelevia. Naisten pitkät hihat, jotka on suunniteltu erityisesti brodeerattuihin nauhoihin, voivat antaa tappavan vaikutuksen naisiin. Pyöreä kaula valkoinen yläosa täydellinen vyötärö linja näyttää tyylikäs viileä pari sininen farkut.

4. Pituus T-paita pitkähihainen T-paita:

paneeli Tight Long Sleeve T-shirt Top

Ristikkäisen veneen kaulanauha, jossa on sileä pehmeä samettituki ja pitkät hihat, voi olla upea idea pukeutua glamouriin. Pohjahihna, jossa on pitkät kaarevat hameet, voi antaa nuken, joka näyttää ympäröivän ihmisen mieleen.

Katso lisää: Yksi olkapäiden päällä

5. Patch Worked pitkähihaiset Top Girls:

läikkä worked Long Sleeves

Peplum-päällä olevat pitkät, pitkät, pehmustetut hihat ovat upeita. Naiset, joilla on suorat runkorakenteet, voivat näyttää upealta valkoisella peplum-laastarilla pitkähihainen.

6. Olkalaukku Naisten pitkähihainen paita:

Pois päältä Shoulder Long Sleeve Top

Naisten off-olka ja pitkät hihat ovat aina houkuttelevia ja seksikkäitä. Pitkä tai lyhyt tee-paita, jossa on olkahihna, joustava ja tiukka kehoon näyttää täydelliseltä ohut kehon mielestä tytöt.

Katso lisää: Valkoinen Strappy Top

7. Miesten pitkähihainen musta:

9 Amazing pitkähihaiset miehet ja naiset

Toisin kuin naiset, muoti-miehillä on rajoitetut mallit vaatteissaan. Miesten pitkät hihat ovat jokaisen miesten vaatekaappi. Vaikka mies, jolla on ylimääräiset rypyt pitkät hihat, vetää ne takaisin ylöspäin, jotka ovat pystyssä ja näyttävät hyvältä..

8. Tasapainottomat leikkaavat pitkät hihat miehet:

Miesten Unbalanced Cut Long Sleeve Top

Kurtas on intialaista muotoa sekä miehille että naisille pukeutumiseen. Miesten epäsymmetrinen leikkaus ja pitkät hihat ovat suunnittelija etsiä miesten kastiketta. Miehet, joilla on erilainen ulkonäkö joka päivä, voivat mennä pitkään hihan päälle katsomaan hämmästyttävän komeita.

Katso lisää: Hihaton naiset Topit

9. Ylisuuret pitkät housut miehet:

pitkä Oversized Sleeves Tops for Men

Miesten ylellinen pitkähihainen paita on huomattavan paljon muotitalossa näinä päivinä. Pitkät hihat peittävät myös osan ranteesta ja sormista. Itse asiassa erillinen leikkaus peukalolle ja sormille on käytettävä.

Niin pitkät hihat miehille ja naisille antavat dynaamisen houkuttelevan vaikutuksen pukeutumiseen. Pitkkien hihojen ulkoasu ei vain peitä käsiä, vaan antaa myös suunnittelijailman. Hihat, pitkät hihat, puolivälissä leikatut hihat, pitkät pitkät hihat ja pitkähihainen mansetti ovat muutamia malleja, jotka tunnetaan ja pidetään muodin ystäville.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Leave A Comment

18 + = 22