9 Amazing pari renkaat pariskunnille kulta ja hopea Tyylit elämässä

Häät ja sitoutuminen ovat kaksi suurta päivää ihmisen elämässä. Tärkeä päivä päättää, kun yksi tärkeä esine on tärkein. Se on valinta renkaista, joita pari käyttää. Nyt on hyvin trendikäs ostaa pari renkaita, jotka ovat vastaavia pareja.

Matching parisormukset pariskunnille häät tai sitoutuminen:

Tässä kaksi rengasta on osa sarjaa ja renkailla on jokin kuvio, joka on yhteinen kaikille niille.

1. Sydänrengas pariskunta:

pari rings for couples

Tämä on yksi romanttisista pareista, joita pari voi ostaa. Naarasrenkaassa on sydänmuotoinen timantti rengasrungolla. Tämä kaunis rengas on yksinkertainen mutta tyylikäs ja sopii erinomaisesti häät tai kihlasormus. Ihmisten rengas on leikattu samasta sydämen muotoisesta keskikohdasta. Rengas voi myös olla kaiverrus.

2. Timantti kaiverrettu rengas pariskunnille:

Timantti Engraved Ring for Couples

Täällä renkaiden urheilussa on timantti keskellä. Naisten rengas on kruunun muotoinen koukku, jossa istuu kaunis timantti. Ihmisten rengas on myös timantti istuu ontto keskellä. Jokaiseen näistä renkaista voidaan kaivertaa merkitseviä sanoja.

3. Plain Band Style Ring pariskunnille:

tavallinen Band Style Ring for Couples

Jos pari on yksinkertainen ja haluaa hyvin selkeä bändityylin, se on täydellinen ottelu. Sormukset ovat platinaa tai kultaa. Tämäntyyppiset parirengat pareille sopivat parhaiten häät. Avioliiton päivämäärän kaiverrus tai renkaiden nimet rengas sisävuoressa.

4. Pariskunta Rings for Love:

Pari Pair Rings for Love

Rakkauden perimmäinen muotoilu on sydämen muoto. Tässä renkaat kantavat puolet sydämen muodoista ja kun ne asetetaan yhteen muodostaen täydellisen puolen. Se on hyvin tunteellista ja näyttää tyylikkäältä. Sydänmuodostuksella on tavallisesti pieni timantti keskellä lisätäksesi viehätyksensä.

Katso lisää: Pari Diamond Ring Design

5. Typerä tyyli renkaita pariskunnille:

Omituinen Style Rings for Couples

Viimeisin trendi muotimaailmassa sisältää nämä omituiset renkaat. Heillä on yleensä söpöjä malleja, jotka eivät ole perinteisiä. Kuvia poikasta ja tytöstä voi olla kaiverrettu joko rengas, jossa hieno huomata huumoria.

6. Kultaiset pariiset parit:

Kulta pair rings for couples

Pair renkaat parit kultaa ovat hyvin yleisiä, koska kulta on paras valinta koruja. Nämä kultaiset renkaat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, jotka näyttävät tyylikkäiltä, ​​tyylikkäiltä ja hienostuneilta. Voit myös käyttää näitä renkaita, jotka sopivat jalokivien tai puolijalokivien kanssa lisäämään rakkauden koskettamista.

Katso lisää: Pari sormukset kultaa

7. Hopeaparin sormukset:

Hopea Couple Rings

Pair renkaat parit hopeaa ovat jopa suuria, koska sen väri sopii kauniisti hyvin jalokiviä kuten timantteja ja smaragdeja. Hopeasormukset ovat aina valintana hopeisille hääpäiviä varten. Voit myös olla funky mallit, jotka on korjattu hopealla.

8. Kaiverrettuja renkaita pariskunnille:

syöpynyt Rings for Couples

Parit tai jopa platinaiset kultaiset sormukset sopivat erittäin hyvin kaiverrukseen. Pari valitsee kaikkein mielekkäimpiä sanoja, jotka rakastavat ja nämä on sitten kaiverrettu renkaille. Jokaisella renkaalla on samat sanat tai ne voidaan jakaa jokaiseen renkaaseen täydellisen merkityksen ollessa yhteydessä.

Katso lisää: Söpö pari sormuksia

9. Infinity Couple Pair Ring:

äärettömyys Couple Pair Ring

Infinity-sormusparit pariskunnille ovat hyvin symbolisia ja osoittavat rakkauden, joka kestää ikuisesti. Näillä renkailla on ääretön symboli keskellä. Nämä voidaan tehdä kulta, platina tai hopea. Itse symboli voidaan peittää pienissä timanteissa.

Pari rakkautta symboloivat renkaat, joita he käyttävät. Tämä osoittaa heidän rakkautensa toisilleen. Pair renkaat ovat täydellinen tapa näyttää rakkautesi toisilleen. Nämä antavat sinulle mahdollisuuden laittaa sanat metallille ja myös olla jotain, joka on ainutlaatuinen osa rakastettasi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + = 13