9 Amazing Musical Instrument Käsityöt lapsille Tyylit elämässä

Tietääkö kukaan, että voi tehdä käsityönä soittimia ja se on todella inspiroiva? Voidaan tehdä erilaisia ​​soittimia käsityönä innostaa lapsensa. Se voidaan myös tehdä, kun soittimet pitävät hyvin. Jos joku ei saa mitään käsitystä siitä, mitä lahja hänen ystävänsä joskus silloin tämä on paras idea.

Paras Musical Instrument Käsityöt lapsille ja esikoululaisille.

Tässä on joitain erilaisia ​​musiikillisia käsityötaitoja,

1. Putkikellot:

Putkimainen Bells

Tämä on niin kaunis vene, ja lapset rakastavat sitä. Kelloja rakastavat kaikki, ja se näyttää täydelliseltä instrumenttialustalle. Nämä ovat lasten soittimia ja he varmasti rakastavat sitä, yksinkertainen tapa tehdä tämä vene ja tarvitsee vain asianmukaista säätöä.

2. Yksinkertaiset rummut:

9 Amazing Musical Instrument Käsityöt lapsille Tyylit elämässä

Nämä ovat erittäin helppo tehdä musiikki käsityöt esikoululaisille ja rummut ovat todella kaunis väline. Unet ovat todella tärkeä osa elämäämme ja kulttuurimme. Tämäntyyppiset rummut löytyvät roskapostoristasi, tai jos sinulla on maalipöytää, voit käyttää niitä, värittää ne pienet tai suuret rummut ja antaa hyvän tärinän musiikilliselle kosketukselle.

3. Tamburiini:

Tamburiini

Nämä ovat klassista musiikkiopistoja esikouluun ja pysyvät jatkuvasti trendinä. Voidaan rakentaa paperilevy-tambourine-veneet ja on hyvä lapsille, jotta he voivat laulaa ja tanssia. Ne voidaan myös maalata sinisin värein, jotta se olisi kauniimpi.

4. Rainbow Xylophhone:

Sateenkaari Xylophone

Nämä ovat klassisia lapsuuden musiikki käsityöt lapsille ja joka näyttää täydelliseltä sateisen päivän aikana. Nämä ovat myös pikkulapsille tarkoitettuja soittimia ja se osoittaa sateenkaaritaitoja, joita lapset pitävät erittäin paljon. Pieni ja värikäs ksylofoni käsityönä on hyvä valinta.

5. Putken huilu:

Putki Flutes

Tämä putkihuiluja käsityö on aikuisille tarkoitettu instrumentti, joka voi lahjoittaa sen lapsilleen ja ystävilleen. Se on erittäin kaunis väline pelata ja lapset pitävät erittäin paljon. Voit käyttää vanhoja putkia ja leikata niitä, voit käyttää niitä huiluina, antaa eri värejä tekemään niitä.

6. Mini Mandoliini:

Mini Mandolin

Mini Mandoliini on soittimen, joka on vähän vaikea tehdä, mutta on rakastettu lapsilla. On hienoa innostaa lapsensa ja tuoda nämä pikkuisen mielikuvitukselle ja luovuudelle.

Katso lisää: Esikoulu käsityöt

7. Yksinkertainen Harmonica:

Yksinkertainen Harmonica

Tämäntyyppiset musiikkikaupat pikkulapsille ovat suhteellisen hauskoja rakentaa ja voit tehdä värikäs. Se vaatii vain värillisiä popsicle-tikkuja ja kumilenkkejä.

8. Jingle Nilkka Rannekoru:

loru Ankle Bracelet

Nyt valmis lisäät nilkkarannekkeesi soittimilla ja se on todella kaunis. Tämä on hopeaa säädettävä säädettävä käsivarsi. Se riippuu luovuudesta siitä, miten sitä voidaan lisätä. Se voi olla myös hauskaa ja se näyttää todella tyttöjen nilkalta.

Katso lisää: Paras lentokoneen käsityöt

9. Pin Strummers:

tappi Strummers

Niinpä yksi strum-bändi sopii näihin bobby-nastoihin, nämä esiopetusta käsittelevät soittimet opettavat, kuinka erilaiset äänet voivat tulla erilaisilla esineillä. Se on myös helppo rakentaa ja vaatii joitain kotitekoisia esineitä.

Löydät erilaisia ​​soittimia, joista jotkut ovat yksinkertaisia ​​ja joitain niistä on helppo rakentaa. Se riippuu luovuudesta ja mielestä. Nämä soittimet käsittelevät esiopetusta ja inspiroivat paljon. Tällaiset käsityöt ovat erittäin hyviä lapsille ja rohkaisevat heitä paljon. Jos olet musiikillinen rakastaja, kokeile tämäntyyppisiä musiikkimallien malleja tai kuvioita koristellaksesi omia makuuhuoneesi, niin veneet antavat hyvän näköisen kodin sisustukseen.

Katso lisää: Mask Crafts For Kids

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

78 + = 84