9 Amazing Fruit kasvohoitosarjat rasvaiselle ja kuivalle iholle Intiassa Tyylit elämässä

Naiset haluavat vain näyttää upealta. Olkoon se häät, yksinkertainen talon tehtävä, illanviettopaikka tai juhlat. He haluavat näyttää parhaalta. Pahin osa tästä on saada tapaaminen hyvän salonkiin; unohda, kuinka paljon se maksaa taskusta. Tässä on upea tapa saada hyvä kasvot kotona ja myös kohtuullisen halvempi kuin salissa. Jos olet laiska käydä salissa, mene markkinoihin ja hanki hedelmäpakkaus ja käytä hieronta kotona.

Kuinka hakea

  • Ensimmäinen asia, jonka teet, on puhdistaa kasvosi perusteellisesti. Voit käyttää lievää saippuaa niin. Paras materiaali puhdistaa kasvosi on maitoa. Pyyhi puuvilla pallo kylmässä, raakamaidossa ja pyyhi kaikki kasvosi epäpuhtaudet.
  • Sitten ihonpuhdistus ihon läpi.
  • Avaa huokoset höyryllä.
  • Levitä hedelmä kasvovoide ja jätä se 10 - 15 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja pistä pehmeästi kuivumaan.
  • Lopuksi levitä kosteusvoide kasvotasi noin 10 minuuttia. Voit käyttää kurkkua tahnaa kosteuttajana. Pese pois kylmällä vedellä.

Käyttää

  • Lue aina hedelmien kasvopaketin sisältö ennen sen käytön aloittamista.
  • Ja aina varmista, että teet patch-testin ennen kuin käytät sitä kasvoillesi.

Best Fruit Facial Kit -sarjat kuivalle ja rasvaiselle iholle:

Jos etsit parhaita hedelmiä kasvojen sarja markkinoilta, tässä on esillä Top 9 hedelmä kasvojen sarjat,

1. VLCC-hedelmäinen kasvohoito:

VLCC Fruit Facial Kit

VLCC Fruit Facial Kit -tuotteille on saatavana erilaisia ​​kuorintapusseja, hierova kerma, ihonhoito, geeli ja kasvopakkaus. Kaikki nämä sisältävät hedelmäuutteita. Kasvosen lopussa ihosi on pehmeä, hehkuva, tuore ja nuorentunut. Koko prosessin koko kesto on noin yksi tunti.

Kuinka hakea:

Aloita puhdistusaineella ja seuraa Papaya Seed Scrub. Pese pois ja hieronta sitten kurkkugeelillä. Puhdista se puuvillapalloilla ja hieronta varovasti Peach Massage Creamilla. Lopeta Orange Anti Tan Packin kanssa. Lopuksi, käytä Green Apple Skin Guard Lotion.

Käyttää:

Levitä se koko kasvoillesi ja jätä se 5 - 7 minuutiksi. Hengitä hitaasti sormien kärjellä. Poista se kylmällä vedellä kastetulla sienellä. Se sopii kaikille ihotyypeille. Kuitenkin se tekee ihmeitä normaalista kuivaan ihoon.

Hinta: INR 530 /-

2. Jovees Fruit kasvohoito:

Jovees Fruit Facial Kit

Jovees Fruit Facial Kit on useita etuja. Pakkauksessa on noin 6 tuotetta. Tuote on suunniteltu erittäin huolellisesti ja siinä on hedelmämehuja, joilla on ominaisuuksia, jotka virkistävät ihoa ja tekevät siitä hehkun. Papaya, omena, banaani ja avokado ovat tärkeimmät hedelmät, joiden uutteita on käytetty Joveessa. Tämä pakkaus ravitsee ihoa ja antaa myös kasvojen antioksidanttisuojan.

Kuinka hakea:

Ensinnäkin käytä Citrus ja Blackberry - paksua valkoista kermaista puhdistusaineita. Seuraavaksi Honey Almond -kasvohoito. Pyykin jälkeen käytä Papaya ja Ananas hieronta kerma. Seuraava sävyttää ihon Witch Hazel ja Basil Skin Toning Gel. Geelin jälkeen käytä Apple ja Avocado Fruit Face Pack. Lopuksi, käytä pieni määrä teepuun Witch Hazel Rejuvenating Face Cream. Jätä kerma päälle.

Käyttää:

Jokainen osa Clean-Face-pakkauksesta kestää noin 10-15 minuuttia. Jokaisen osan jälkeen pese pois kylmällä vedellä ja kuivaa. Koko prosessi uudistaa ihon koostumuksen ja paljastaa oikeudenmukaisen ja tasaisen ihon.

Hinta: INR 685 /-

3. Lotus Fruit kasvohoito:

lootus Fruit Facial Kit

Lotus Fruit Facial Kit sisältää viisi pakettia: Cleanser, Scrub, Cream, Gel, Pack. Se on halpa tuote, mutta antaa ihanaa vaikutusta.

Kuinka hakea:

Aloita papaijapuhdistusaineella, jota seuraa Banana Exfoliating Scrub. Hieronta Sitruunahierostuskermilla, jota seuraa tahmea mansikka kasvojen geeli. Käytä Applen hoitopakettia

Käyttää:

Jokainen satchet on täynnä hedelmäuutteita. Se antaa Instant oikeudenmukaisuutta, hehkuvaa ja tuoretta ihoa, joka on täynnä ravintoa. Sitä voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla. Määrä riittää vähintään 2 kertaa käytön ja sopii kaikille ihotyypeille.

Hinta: INR 627 /-

4. Oriflame Fruit kasvohoito:

Oriflamme Fruit Facial Kit

Se on upea hedelmäinen kasvopaketti, jossa on kaunis hedelmäinen kukkainen tuoksu.

Kuinka hakea:

Käytä tuotteita järjestyksessä - Kasvojen puhdistusaine, kasvojen puhdistus, kasvohierontavoide ja kasvonsuoja. Levitä kaikki yksi kerrallaan pyöröliikkeeseen ja pese ne pois kylmällä vedellä.

Käyttää: Tämä sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta se tekee ihmeitä kuivalle iholle antaen sille loistavan ilmeen. Se tekee iholta pehmeän ja hehkuvan. Käytä sitä pari viikkoa ja iho alkaa pehmeäksi ja joustavaksi. Voit käyttää pensaita ja kermaa kahdesti viikossa.

Hinta: INR 850 /-

5. Aroma Fruit Facial Kit:

Aromi Fruit Facial Kit

Aroma Fruit kasvohoito on rikastettu vitamiineilla. Se on ikääntyvä omaisuus samoin. Se nuorentaa ihoa antaen sille nuorekkaan.

Kuinka hakea:

Kostuta ihoa ja käytä puhdistusmaitoa ylöspäin pyöreässä liikkeessä. Pyyhi kostealla puuvilla. Vaiheessa 2 käytä Real Aroma Mix Fruit Spa kasvohoitopakkausta, sitten hierontavoidea. Puhdista kylmällä vedellä ja käytä kasvojen geeliä ja lopeta painamalla pakkausta

Käyttää:

Levitä kaikki tuotteet kevyesti pyöreään liikkeeseen kaulasi ja kasvosi yli. Irrota ne, pese pois kostealla puuvillavilla. Kostuta vedellä tai raakamaidolla.

Hinta: INR 245 /-

6. Nature Essence Fruit Facial Kit:

luonto Essence Fruit Facial Kit

Luonnon olemus maaginen hedelmäpuukko sopii kaikille ihotyypeille. Se on sekoitettu manteli, appelsiini, sahrami, omena ja kookospähkinä - kaikki vitamiinipitoiset hedelmät. Lopputuloksena on henkeäsalpaava, koska se jättää iholle luonnollisen hehkun ja kohtuullisen ihon.

Kuinka hakea:

Tämä luonto hedelmäinen kasvosarja rasvaiselle iholle, jossa on mantelihoito puhdistusaine, appelsiinipuikko, sahramihoito hieronta kerma, omenapakkaus ja lopuksi kookospähkinävoide. Niitä on noudatettava samassa järjestyksessä.

Käyttää:

Tämä on taloudellinen luontainen hedelmäpuhelupaketti, joka tekee ihmeitä iholla. Käytä jokaista putkea ja hierota ylöspäin liikkeestä kaulasta kasvoihin noin 10 minuutin ajan. Puhdista kylmällä vedellä jokaisen tuotteen jälkeen.

Hinta: INR 225 /-

Katso lisää: Kultainen kasvohoito rasvaiselle iholle

7. Papaya Fruit Facial Kit:

Papaija Fruit Facial Kit

Vedenpuoleisesta Papaya- ja Lime-kasvohoitosta on papaija ja kalkkiuutteita, jotka lisäävät reilua ja hehkua. Papaija auttaa ihon paranemisessa, kun taas kalkkuna detoxifies ja stimuloi ihoa ja toimii myös supistavana ja desinfiointiaineena.

Kuinka hakea:

Tämä tuote sisältää kalkkisuihkugeeliä, Papaya Scrubia, papaija-kasvovoidea, papaya-geeliä, Papaya Pacia ja papaya -vaahtoa. Pieni sarja voidaan käyttää kahdessa istunnossa. Pieni määrä levitetään pyöreästä liikkeestä kaulasta ylöspäin ja pestävä kylmällä vedellä jokaisen levityksen jälkeen

Käyttää:

Hinta: INR 1251 /-

8. Oxyglow Fruit Facial Kit:

Oxyglow Fruit Facial Kit

Tämä kasvopaketti on hedelmällistä ja täydellinen sekoitus hedelmistä ja yrtteistä. Se puhdistaa perusteellisesti ja poistaa ylimmän kuolleen ihokerroksen, jolloin kasvot ovat kauniita ja hehkuvia.

Kuinka hakea:

Pakkaus on saatavana erilaisilla pusseilla, jotka ovat hedelmiä Enzyme face Cleanser, hedelmäpuiden pensaikko ja hedelmäentsyymi E-vitamiinivahvuvalla kermalla, hedelmäentsyymimaskilla ja kasvovoide, hedelmäuutteilla, joita käytetään samassa sekvenssissä.

Käyttää:

Jokaisen pussin sisältö hierotaan kaulan ja kasvon yli ja pidetään vähintään 10-15 minuutin ajan hyviä vaikutuksia varten. Tämä paketti kestää vähintään 3 käyttökertaa ja on erittäin kustannustehokas. Sen on todettu sopivan kaikentyyppiseen ihon koostumukseen, mutta tehokkaammin yhdistelmä- ja rasvaisten ihotyyppien kanssa.

Hinta: INR 150 / - 73 g.

Katso lisää: Herbal Facial Kit kuivalle iholle

9. Biotique Fruit Facial Kit:

Biotique Fruit Facial Kit

Tämä on paras hedelmäinen kasvopaketti kuivalle iholle, joka antaa sinulle mahtavan ilmeen.

Kuinka hakea:

Tämän pakkauksen sisältö on - papaijauho, sahramihierontageeli, kynsilakka ja saffron nuoruuden kastetta. Sitä käytetään samassa sekvenssissä yksi toisensa jälkeen ja levitetään ja massataan pyöreällä liikkeellä alkaen kaulasta ylöspäin.

Käyttää:

Ne ovat erittäin turvallisia käyttää. Biotique on sekoitettu aitoja reseptejä Ayurveda yhdistettynä kehittynyt Sveitsin biotekniikka antaa luonnollista ayurveda kauneutta, ihonhoitotuotteet ja hiustenhoitotuotteita.

Hinta: INR 215 /-

Hedelmien kasvopaketit ovat erittäin suositeltavia kaikenikäisille. Ikä 20-40 vuotta voidaan käyttää kerran kuukaudessa, Ikä 30-40 + vuotta kaksi kertaa kuukaudessa. Hedelmäuutteet tekevät ihon uudistuvan ja näyttävät tuoreilta. Pakkaa kiristää ihoa ja näyttää nuorekkaan.

Katso lisää: Ayurveda-kasvopaketti Intiassa

Leave A Comment

+ 69 = 78