9 Ainutlaatuinen munakoosteiden ideoita ja kuvia lapsille Tyylit elämässä

Muna-käsityö tarkoittaa kierrätystä muna-alusten laatikoihin ja käyttää sitä taiteellisen suunnittelun tekemiseen. Luomalla voi helposti pitää lapset onnellisina ja täynnä hauskaa koko ajan. Mutta pitäisi välttää munakohtien ja munien vuodot.

Paras Eff käsityöt ja ideoita lapsille ja esikoululaisille:

Tässä on muutamia eri kananmuna-alusta, jossa on yhdeksän parasta kananmunia,

1. Egg Designer Flowers as Craft:

Muna Designer Flowers as a Craft

Jos joku haluaa koristella huoneensa kukilla, voi käyttää tätä muna-laatikkoa tekemään ihanaa munakoisoa. Tätä varten tarvitaan muna-kartonki, maali, liima, neula, maljakko ja nauha. Näistä yksi voi tehdä hyvä muna kartonki käsityöt kukka suunnittelu.

2. Egg Carton Ladybug:

Muna Carton Ladybug

Voidaan käyttää muna-pahvilaatua saadaksesi täydelliset lepakotit. Voidaan maalata ne punaisella, mustilla mustilla pisteillä maalattuina ja lisätä putkien puhtaampia antenneja ja googly-silmiä pään päälle. Tämä varmasti piti lapsillasi ja voit antaa heidät auttamaan sinua tekemällä tätä veneilyä.

3. Munakasetti Craft Color Matching Kids Game:

Muna Craft Color Matching kids Game

Voidaan käyttää muna-arkki tarjotin ja maalata sitä tahansa väriä tehdä ihana munan väri ottelu peli. Jotta se voidaan laittaa eri värejä jokaisen kuppi tarjotin ja maalaa, kunnes on 12 eri väriä. Tämä muotoilu voi olla hauska.

4. Pääsiäismuna Funny Animal Faces as Craft:

pääsiäinen Egg Funny Animal Faces as a Craft

Voidaan käyttää muna-kuoria myös rakentaa taiteellinen vene, kuten eläinten kasvot. Tämä kaikki riippuu luovuudesta. Tämä sisältää leikkaamalla muodot ja tarttumalla ne kiinni munista eläinten kasvoihin. Joten tämä on muna-kuori-veneet. Nämä veneet ovat söpöjä hauskoja luomaan tällaisia ​​käsityötapoja.

5. Pääsiäismuna Pieni muna kuori Craft:

pääsiäinen Egg Small Eggshell Crafts

Pääsiäismunia käsitteleviä käsitöitä voidaan käyttää myös kynttilän ja maljakseen. Tätä voidaan käyttää konttina munankuoressa. Tätä varten on tarpeen värittää muna ja tehdä reikä ylhäältä ja laittaa pieniä kukkia kussakin munankuoressa ja näyttää ne.

6. Muoviset pääsiäismuna-käsityöt:

Muovi Egg Craft

Voimme käyttää muovisia kananmunia käsityötapoja, jotta ne muuttuvat pieniksi olentoiksi, kuten pupuiksi ja porkkanoiksi. Tällöin tarvitaan muovisia pääsiäismunia, saksia, putkien puhdistusaineita, liimaa ja musta merkki. Hanki muoviset muna-käsityöt lapsillesi auttamaan heitä luomaan veneet omalla ideallaan.

Katso lisää: Käsityöideoita lapsille

7. Egg Box Craft:

Muna Box Craft

Jos haluat tehdä hauska vene, niin tämä on hyvä idea kuin toukka muna-laatikossa. Ilman heittää tätä laatikkoa ulkona voit luoda tällaisia ​​hauskoja veneitä. Voidaan käyttää muna-laatikkoa ihmisten muotokuvan tekemiseksi. Emme voi kuvitella, että muna-laatikoita käytetään kokeiluun.

8. Egg Carton Dragon Craft:

Muna Carton Dragon Craft

Nämä makea muna-laatikko lohikäärme voi olla kuin pelata lelua lapsille. Nämä voidaan tehdä käyttämällä pääsiäismunia. Tälle tarvitsevat muna-kartonki, sakset, vihreä maali, harja, käsityöliima ja muutamia tikkareita.

Katso lisää: Button käsityöt esikoululaisille

9. Seedling Pot:

Taimi Pot

Voidaan käyttää ja kierrättää munakartonkeja ja käyttää sitä taimiastiassa. Tämä myös tekee lapsista onnelliseksi katsomalla, kuinka kasvi kasvaa. Tällöin yksi vene tarvitsee kananmunan pohjan, maaperän maaperän ja helposti kasvavan vihannesten siemeniä.

Jotkut munasarjojen mallit, jotka voivat olla erittäin hyviä lapsille ja aikuisille. Tärkeintä tässä on luovuutta, jos on luovaa, silloin voi olla erilaisia ​​munasarjojen ideoita.

Katso lisää: Syntymäpäiväkoti lapsille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + = 7