8 Vinkkejä valita paremman hairstyle tytöille Tyylit elämässä

Tyttö on määritelty teini-ikäisten ryhmien välillä! Tai se, joka on tarpeeksi nuori mennä lapsen ruokalajin ja kypsän käyttäytymisen sekaan. Tytön kampaamo auttaa häntä aina pitämään hänet jatkuvasti muotitietoihin. Myös tyttö ottaa tavallisesti uudet muodikkaat kampaukset, jotka vaikuttavat muita kavereita, koska se on hänen murrosikäisensä ikä! Nyt, kun tämä on syy, silloin ei tietenkään ole mitään esteitä kuin etsiä ammattia ennen kuin valitset kampauksen tytölle. Ainoa asia on harkita hänen kasvonsa muotoa ja mieltymyksiä!

Seuraavassa on pieniä vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit löytää paras kampaus koskaan!

Millä tavalla to choose hairstyles for a girl

Parempi hairstyle tytöille:

1. Kasvotyyppi tai koko:

Mene katsomaan peiliin. Katso kasvosi hyvällä näkyvillä ja tarkista sen muoto. Sinulla voi olla pyöreä, soikea, neliömäinen, sydämen muotoinen. Pyöreät kasvot eivät ole vain niitä, jotka ovat pulleita, on myös laiha pyöreät kasvot! Jos sinulla on myös pitkänomainen tai soikea kasvot, tarkkaile, kuinka kauan se on? Kuinka paljon lantio on leveä tai pitkä.

2. Tarkista joitakin uusia ja trendikkäitä hiusten leikkauksia:

Kun olet tarkkaillut kasvosi muotoa tai kokoa, sinun on surffailla alas suosikki hiustyyliin, jotka haluat! Saat varmasti sellaisen, joka sopii kasvosi muotoon ja kokoon. Koska kaikki tyylit eivät sovi sinulle! Vain valittu yksi.

Katso lisää: Leikkaaminen teini-ikäiselle tytölle

3. Oletko urheilussa:

Jos olet koulu tyttö, ja tee erilaisia ​​toimintoja niin sinun täytyy olla tällainen kampaus, joka ei luo sekaisin pelissä. Saatat olla etsimässä siistiä ja tyylikkään hiusten leikkausta. Joten sinun täytyy valita hairstyle, jolla ei ole paljon criss risti kerrosten hiukset! Pidä se yksinkertaisena ja siistinä, koska se auttaa sinua pelaamaan, opiskelemaan ja huomaamaan.

4. Aika tehdä hiuksesi:

Aamulla, vaikka olet college tai koulu tyttö, sinun on hallittava aika estää tekemään hiuksillesi. Ja jos valitset kampauksen, joka tarvitsee päivittäisen kuivausrummun tai joka on suorittanut joka päivä, saattaa olla hieman turhauttavaa, joten valitse viisaasti.

Katso lisää: Hairstyles for Girls lyhyillä hiuksilla

5. Ikä:

Jälleen, jos olet 10-15-vuotiaiden välillä, sinun on valittava tyyli, joka ei anna sinun näyttää kypsältä kuin ikäsi, ja jos olet välillä 16-20, sinun on mentävä tyylikkään ja uudet ulkonäköön.

6. Etusija tai toleranssi:

Päivän lopussa sinun on käsiteltävä hiustyyliä, puolueelle tai muutaman tunnin voit sietää raskasta ulkonäköä, mutta kun kyseessä on jokapäiväinen rutiininomainen kampaus, valitse sellainen, joka ei ärsytä tai epätasapaino näyttää. Pitkään pituutta hiuksia ei pidä suosiossa.

Katso lisää: Yksinkertaiset tytöt kampaukset

7. Tekstuuri ja hiustyyppi:

Tietenkin ilman hiustyypin tai tekstuurin tuntemista et voi valita hiustesi. Ja myös hiusten tiheys on yksi tärkeistä tekijöistä pitää mielessä, ennen kuin valitset hiustyyliä. Esim. Jos sinulla on luonnolliset kiharat hiuksessasi, ja jos kasvosi on pyöreä, voit mennä hiusten suoristukseen.

8. Kehon muoto ja koko:

ei ole vain, että vain kasvosi muoto muuttuu aina, elimistössäsi on myös tärkeä osa, kuten jos olet suuret tai terveet, sinun on valittava kampaus, joka voi auttaa sinua piilottamaan kouristasi tai jos olet ohut tai täydellinen muoto / kuva, sinun on valittava lyhyt hiustyyli parantaa kehosi käyrät.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

23 − = 14