8 parasta shampooa kuiville ja karkeille hiuksille Intiassa Tyylit elämässä

Vuosien muotoilu ja erottelu eri väreistä yli ikävaiheet ovat tuhonneet luonnollisen kosteuden hiuksillesi. Sitten oli joitakin, jotka luopuivat öljyistä osana trendiasetusta ja jälleen kerran hiusten luonnollinen kosteus menetti. On olemassa joukko muutamia syitä, jotka voidaan syyttää kuivien hiusten ongelmista.

shampoo for dry hair

Kemiallinen väri ja ylimääräinen lämpö stylers, puute eteeriset öljyt hiukset ruokkimaan ja myös vahingolliset ankarat auringon säteet, sekoitetaan epäpuhtauksien ohi. Kummassakin tapauksessa raunioidut hiukset voivat nyt muuttua elämästäsi muutamalla erikoisvaatimuksella shampookaapissa.

Shampoot kuiville hiuksille:

Tässä artikkelissa tuuletamme joitakin shampoo-tuotteita, jotka on muotoiltu erityisesti kuivan kuolleen hiuksen hoitamiseksi ja palauttamiseksi elämään.

1. Tresemme Keratin Smooth Shampoo kuiville hiuksille:

Parhaat shampoo for dry hair 1

Tresemme-keramiini pehmittää pullon aktiivisen keratiinihiukkasten, joka on hiusten kehonrakennusmateriaali, joka lisää tarvittavaa proteiinia eloisalle partille ja muuntaa hiuksesi loistoksi ja pomppikseksi. Tresemme on aina pidetty saloniprofiilisena hiustuotteena tässä pulloissa etenkin matalassa sulfaattikaavassa, jotta kuivaus hiuksille ei aiheudu kovia kemikaaleja.

2. Kerastase Bain Riche Dermo-Calm Shampoo:

Parhaat shampoo for dry hair 2

Kerastase Specifique -tuotevalikoimassa on Bain Riche shampoo kuiville karheille hiuksille, joissa shampoo hydrates hiusneuleet ja toimii herkillä kuivalla hajoavalla hiustyylillä ja virkistää sen eloon. Deeply cleansing your päänahka ja ravitseva samaan aikaan, Kerastase Specifique valikoima on sekä lääkäri ja kosmetologi kuivaus hiukset.

3. Schwarzkopf Bonacure kosteusvoide shampoo:

Parhaat shampoo for dry hair 3

Bonacuren kosteuspotku on shampoosi aminohappoja ja maitoproteiineja, jotka ravitsevat kuivia kuolleita hiuksia ja palaavat luonnollisen koostumuksensa. Tämä ammattimaiseen pulloon pakattu shampoo saavuttaa syvälle säikeiden vaurioituneissa kerroksissa ja täyttää ne silkkiksi ja vahvoiksi.

4. L'Oreal Elvive ylimääräinen öljy ravitseva shampoo:

Parhaat shampoo for dry hair 4

Tässä on täydellinen korjaus kuiville ja erittäin kuivalle hiustyypeille, joissa L'Oreal on keksinyt fuusioöljyjä, jotka täydentävät aliravittuja hiuksia ja ruokkivat sitä asianmukaisilla ravintoaineilla. Yhdistämällä kuusi erilaista eteeristä öljyä, tämä tuote taistelee hiusten kuivumiselta jättäen sinut suloiselle kukkaviljelijälle.

Katso lisää: Mikä shampoo on paras kihara

5. Dove Intense Repair Shampoo kuiville hiuksille:

Parhaat shampoo for dry hair 5

Dove on ikuisesti ollut catering for your hair tarpeet ilman valituksia ja täällä on jälleen yksi loistava tuote heille catering teidän erityinen tarve kääntää kuivaa vahingoittuneita hiuksia osaksi elinvoimainen herkullinen pää täynnä lukkoja. Keräilytekemikaaleilla infusoima, Dove shampoo piilottaa kuivauskarvojen soluihin ja ruokkii niitä sisältä.

6. Dove kuivainhoito shampoo:

Parhaat shampoo for dry hair 6

Tällä kertaa Dove meni suoraan pisteeseen shampoo-nimikkeellä, jossa tämä shampoo on erityisesti suunniteltu huolehtimaan kuivista ja elottomista hiuksista. Tämä tuote sisältää Micro Moisture Seerumia, joka tasoittaa kuivumista muodostaessaan suojaavan lukon karvan yli kuivumisen estämiseksi.

Katso lisää: Paras shampoo kuiville hiuksille Intiassa

7. L'Oreal Total Repair 5 palauttaa shampoo:

Parhaat shampoo for dry hair 7

Arginiini K -kompleksi keskittyy hiusten terveyteen, kun se tunkeutuu solutasolle ja nuorentaa rikkoutuneita hiukkasia niin, että se voi kasvaa pitkällä ja vahvalla eliminoimalla viisi näkyvää ikääntymistä ja korvaamalla se viidellä terveellä hiustyypillä.

8. Fekkai Technician shampoo koville hiuksille:

Parhaat shampoo for dry hair 8

Väri kuivauskarassa hiipuu nopeammin ja siksi Frederick Fekkain teknikko on kolminkertainen värisuojattu shampoo, jossa on aurinkosuoja, joka toimisi kuivaavien kuolleiden hiustenne osalta ja elvyttää luonnollisen koostumuksen ja värin.

Katso lisää: Paras shampoo vaurioituneille hiuksille Intiassa

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 17 = 26