8 Paras Chhattisgarh-vierailupaikka Tyylit elämässä

Chhattisgarhia on pidetty erinomaisena matkailunähtävänä, koska sillä on täydellinen kulttuurien, historian, taiteen ja luonnonympäristön yhdistelmä. Neitsyt metsät ja viehättävät vesiputoukset ovat joitain parhaita asioita, joita löydät täältä, vaikka suurin osa luonnon kauneudesta jää tänäkin päivänä tutkimatta. Kaikki mitä tarvitset on hieno kamera, läheiset ystävät ja lentoliput, jotka tulevat Chhattisgarhiin ja kokemaan joitain maailman parhaita asioita..

Chhattisgarh matkailukohteita:

Jos aiot suunnitella, tässä on muutamia ehdotuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mihin paikkoihin kannattaa käydä.

1. Chitrakote Falls:

Chhattisgarh-turisti-paikkoja

Kun vierailet Chhattisgarhissa, sinun on ensin vierailtava vesiputouksia. Ne ovat suosittuja matkailukohteita ja ihanteellisia piknikpaikkoja kaikille vierailijoille. Chitrakote Waterfall täällä on todella upea ja upea. Suurten veden määrä roiskuu alas kiviä on varmasti suuri näky nähdä. Tämä on hämmästyttävä chhattisgarh matkailukohteita vierailla.

2. Indravati National Parks:

indravati-kansallinen-parks_chhattisgarh-turisti-paikkoja

Kierros Chhattisgarhissa olisi epätäydellinen, kunnes vierailet Indravatin kansallispuistoon. Tämä paikka on ihana, kaunis ja hyvin luonnollinen. Puut, pensaat ja eläimet sekä luonnonympäristö varmasti tekevät sinusta rakastan tätä paikkaa. Tämä auttaa myös sinua oppimaan paljon Intian villieläimistä.

Katso lisää: Matkailuneuvot Manipurissa

3. Achanakmarin pyhäkkö:

achanakmar-sanctuary_chhattisgarh-turisti-paikkoja

Achanakmarin pyhäkkö tarjoaa sinulle elämänkokemusta. Siellä on laaja valikoima eläimiä ja kasveja, jotka tuhoavat mieleesi. Jos et ole koskaan nähnyt tiikeriä ja toivovat näkevän sitä, käy tämä upea paikka ja hemmotella itseäsi hienoihin näkymiin ja luonnonkauniiseen kauneuteen. Retki tähän paikkaan ei saa koskaan aiheuttaa pahoittelua.

4. Ratanpurin temppeli:

ratanpur-temple_chhattisgarh-turisti-paikkoja

Temppelit ovat jokaisen kaupungin nähtävyydet, joita vierailet Intiassa, erityisesti Ratanpurissa. Tämän temppelin arkkitehtuuri ja tyyli ovat loistavia. Se on tuhansia kävijöitä ja vuosittain ja on luultavasti yksi hienoimmista paikoista mennä. Jos vierailet Intiassa ensimmäistä kertaa, tämä temppeli tulee olemaan vahvasti heijastunut hindulaisen uskonnon kulttuuriin ja perinne. Tämä on paras chhattisgarh matkailukohde.

Katso lisää: Mahabaleshwar Sightseeing paikat

5. Kawardhan palatsi:

Kawardha-palace_chhattisgarh-turisti-paikkoja

Kawardha Palace sijaitsee Raipur of Chhattisgarhissa. Se on kaukana päivittäisestä kiireisestä elämästä ja on loistava paikka, jossa nautit rauhallisen ilmapiirin rauhasta ja rauhasta. Myös muutamia hotelleja on, jos haluat viettää muutaman päivän.

6. Kailash Nagar:

Kun olet matkalla Chhattisgarhin, älä koskaan unohda käydä Kailash Nagarissa. Se on tehnyt paljon matkustajia useiden vuosikymmenien ajan ja on edelleen tärkeä paikka matkailijoille. Huiput näyttävät jännittäviltä ja lähes muistuttavat härän härän. Kailash Nagarilla on myös historiallinen merkitys ja menossa matkaan tähän paikkaan on varmasti palkitseva.

7. Gandheshwarin temppeli:

Gandheshwar Temple

Toinen temppeli, joka on saanut suurta arvostusta, on Gandheshwarin temppeli Bhopalissa. Tämän temppelin arkkitehtuuri on mielessä puhaltava ja pylväät ovat hyvin muotoiltuja. Se on myös hyvin suunniteltu. Monien kauniiden vihreiden puiden ja pensaiden ympäröimänä temppeli näyttää upealta etäisyydeltä ja on myös ihanteellinen paikka meditoida ja palvoa. Tämä on historiallinen chhattisgarh matkailukohteita.

Katso lisää: Käyntikohteet Guwahati

8. Kutumsarin luolat:

kutumsar-caves_chhattisgarh-turisti-paikkoja

Chhattisgarhin luolat ovat muinaisia ​​ja erittäin mielenkiintoisia. Niitä on melko vähän; mutta paras on vain Kutumsarin luolat. Ne ovat lähes juhlaa silmään. Tulossa tähän paikkaan on varmasti hauskaa, kun voit ottaa upeita kuvia ja kaapata unohtumattomia muistoja. Luolat ovat historiallisesti merkityksellisiä ja ne ovat varsin suosittuja matkailijoiden ja matkustajien keskuudessa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

− 1 = 2