8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Samantha Ruth Prabhu on vakiintunut etelä-intialainen näyttelijä, joka tekee sekä tamilia että telugu-elokuvia. Hän on äskettäin saanut valtavan menestyksen elokuvansa "Neethane En Ponvasantham" ja "Elokuvan hinnoittelupalkinnon parhaan telugu-näyttelijän" elokuvan "Eegan" elokuvantekijän palkitun palkinnon parhaan tamilistartunnan palkitessa sekä samana vuonna että vuonna 2013. Ihmiset menevät tämän jälkeen Tamilin kauneuden takia kauniisiin kasvoihinsa ja persoonallisuuteensa.

samantha Ruth Prabhu Without Makeup

Telugu-näyttelijä Samantha Ruth Prabhu ilman meikkiä:

Hanki alle harvinaiset kuvat Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä, jotka häikäisevät sinua varmasti.

1. Hänen Casual Look:

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Samantha on yksi Etelä-Intian kauneimmista näyttelijöistä, joka voi hurmata kaikkia luonnollisen kauneutensa mukana. Hän on hyvin yksinkertaisesti pukeutunut hän ei voi epäonnistua charmia edes tässä ulkoasussa. Hänellä on kulunut tummanharmaa värillinen pää, ja hän on ottanut harmaansa viheriön kaulaansa ja urheilua ilman meikkiä. Hänen hiuksensa on päästy irti ja hän hymyilee kamerasta makealla tavalla.

2. Summer Look:

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Tämä napsautus näyttää ammuttu ajoneuvoon, jossa näyttelijä omistaa yksinkertaisen kesän alkuun. Se on vaaleanruskea varjopää, jossa on valkoisia valkoisia kukkia, jotka sopivat kesän kulutukseen. Hänen hiuksensa on kauniisti käpristynyt ja pidetty auki ja hänen söpö kasvonsa ei käytä meikkiä.

Lue myös: Vinkkejä etsimään kaunista ilman meikkiä

3. tapahtumassa:

Näyttelijöitä, jotka voivat todella mennä tapahtumaan minimaalisella makeup tarvitsee pidetään todellinen kauneus. Samantha on kulkenut hihaton mekko, jossa on ristikkäisliinan materiaali mustassa ja harmaassa yläosassa. Vyötärön yläosasta mekko putoaa tavallisesta mustasta synteettisestä materiaalista.

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Hän istuu alas ja osallistuu tapahtumaan; hänen hiuksensa on aaltoileva edessä ja kiemurteli keskeltä vinkkeihin. Hänellä on ohuen hopeisen rannerenkaan tyyppinen lisävaruste hänen käsivarteensa ympärillä, hän näyttää erittäin hämmästyttävältä ja älykkäältä jopa ilman mitään kosketusta.

4. Sensuous Beauty:

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Eikö olekin mahtavaa, kuinka näyttelijä voi todella näyttää siltäkin pienimmällä makeupilla vai ei ollenkaan ollenkaan? Samantha Ruth Prabhu on yksi kaunis nainen joka todistaa itsensä tässä testissä joka kerta ja kaikkialla. Hän etsii äärimmäisen kaunista tämän aistillisen ilmeen ja hänen keltainen mekko, jossa on mustat ja valkoiset raidat ja tulosteet, tekevät hänestä entistä kauniimpaa. Hänen pitkät hiukset ovat avoinna ja on laskenut hänen olkapäänsä vasemmalta, kun hänen lukonsa ovat hänen kasvonsa oikealta. tässä kuvassa Samantha flaunts hänen sans makeup kasvot selkeästi.

Lue myös: Tamanna-kuvat ilman meikkiä

5. Söpö "Selfie":

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Tätä kuvaa Samantha klikkaa itseään ilman meikkiä. Hän on taivuttanut huuliaan, aivan kuin surullinen hymiö ja näyttää erittäin ihailulta. Hänellä on valkoinen mekko, jossa on vetoketjut, jotka tekevät mekosta trendikkään. Hänen hiuksensa näyttää hieman sekavalta, koska hän makaa, mutta hänen otsaansa reunat tekevät hänestä silmänsä.

Katso lisää: Näyttelijä ilman makeup-kuvia

6. Hymy:

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Yli kokoiset vaatekappaleet ovat nykyään niin trendiä. Hänellä on yllään yli kokoinen puku, jossa on ruskea ja rento sininen farkku. Hänen pitkät ja paksut hiukset on tehty levylle ja sijoitettu vasemmalle. Hän siroaa hymyilevästi poseeraa katsomaan jotain. Ulkonäkö ja pose ovat erittäin söpöjä jopa makeup-vapailla kasvoilla.

7. Sober Samantha:

8 Näkemätön Kuvia Samantha Ruth Prabhuista ilman meikkiä

Näyttelijä etsii erittäin selkeää tässä kuvassa. Hänellä on painettu kurti, musta, vaaleanvihreä. Hänellä on vain pieni otsikko, jolla ei ole meikkiä, mikä riittää tekemään hänestä kauniin ja viehättävän. Pehmeä lelu pöllö tekee kuvan näyttävän vielä makealta.

Lue myös: Kajal Agarwal ilman meikkiä

8. Matkustaminen autossa:

samantha Ruth Prabhu Without Makeup8

Tämä kuva on napsautettu kun näyttelijä matkusti autossa. Hänellä on tavallinen kermanvärinen paita ja on antanut hänen hiuksensa auki. Pienet nappikorvakorut ja pieni bindi ovat kaikki, mitä hän käyttää yhdessä hänen häikäisevän hymyn kanssa varastaakseen paljon huomiota. Tämä kuva on yksi parhaista poseista ikuisesti Samantha Ruth Prabhua ilman meikkiä.

Leave A Comment

39 + = 49