8 Kuuluisia puistoja Chandigarhissa, joissa on kuvia Tyyli elämässä

Chandigarhissa on runsaasti puistoja ja puutarhoja, jotka lisäävät kaupungin maiseman kauneutta, houkuttelevat matkailijoita ja tarjoavat tuoreen ilmapiirin ja virkistyksen asukkailleen. Kasvitieteellinen puutarha, Bougainvillea puisto, Rose Garden ovat kuuluisia puistoja Chandigarh, muutamia.

Kauniita puistoja Chandigarhissa kuvia:

Tässä on suosittu puisto.

1. Rajendra Park:

puistot in chandigarh

Intian ensimmäisen presidentin nimeksi nimitetty Rajendra Park on rönsyilevä 400 hehtaarin suuruinen alue, joka on täynnä korkeita puita, joilla on pyöreät katokset ja ikivihreät lehdet, houkuttelevat mangrove-istutukset ja kukkivat kasvit.

Puiston maisema suunnitteli kuuluisa ranskalainen arkkitehti Le Corbusier ja se aloitti toimintansa vuonna 1954. Puistoa käytetään lähinnä lenkkeilyyn, pitkiä kävelyretkiä ja ratsastusta ja jopa isännöi säännöllisiä hevosten esityksiä ja urheilutapahtumia.

2. Bougainvillean puisto:

puistojen-in-Chandigarh-Bougainvillea-puisto

Chandigarhin Bougainvillea-puisto, joka perustettiin vuonna 1976, on lukuisia Bougainvillea-kukkia. Sikäli kuin 65 erilaista bougainvillea lajiketta voidaan havaita täällä. Muutamia kukkivia puita on istutettu myös värin lisäämiseksi puistoon, kun kukonkivilvet eivät ole kukassa. Tällaisella upealla joukolla Bougainvillea kukkia, puisto on isäntänä suosittu bougainvillea kukka-näyttely, joka pidetään vuosittain.

Katso lisää: Huvipuistot Ahmedabadissa

3. Topiary Park:

puistojen-in-Chandigarh-topiary-puisto

Kuten nimi viittaa, Topiary Park on tunnettu sen eri eläinten muotoisia pensaita ja pensaita. Vuonna 1987 avattu puisto on lasten suurin vetovoima. Puiston suuri valaistus on lisäksi koristeltu muilla koristekasveilla, jotka lisäävät sen kauneutta ja viehätystä. Puisto on enimmäkseen tungosta iltaisin vanhempien mukana lasten kanssa, jotka tulevat tänne jonkin aikaa.

4. Rock Garden:

puistojen-in-Chandigarh-rock-garden

Toisin kuin nimensä, Rock Garden on 40 hehtaarin suuruinen veistospuutarha, joka on tunnettu kuvioista, jotka on valmistettu teollisuusjätteistä ja valetuista tuotteista, kuten pulloista ja rannekkeista, laatoista, keraamisista kattiloista, lavuaidoista ja muusta pohjamateriaalista. Tämän ainutlaatuisen puutarhan takana oleva aivot kuuluvat hallituksen virkamieheksi, Nek Chand, joka salaa aloitti keksinnöstään vuodesta 1957 lähtien.

Alun perin hylättiin, hänen työtään saatiin yleisön hyväksyntä ja lopulta vuonna 1976 puisto vihittiin julkiseksi puistoksi. Vierailijat parveilevat puistossa tuhansien päivien ajan ihmetellen puutarhan kauneutta ja sen hieman epämääräistä taidetta.

Katso lisää: Puistot Bhubaneswarissa

5. Shanti Kunj:

puistojen-in-Chandigarh-Shanti-Kunj-puisto

Chandigarhin Cricket Stadiumin ja Rose Gardenin keskellä sijaitseva puutarhapuisto ympäröi rauhallinen rauhallinen ympäristö, joka tarjoaa rauhallisen pakopaikan. Puutarha on jaettu viiteen alueeseen luonnollisella juoksevalla streamilla.

Nämä viisi aluetta puiston talon puita eri lajikkeita vaihtelevat kukinnan puita lääkkeitä puita. Puiston vierailijat kohtaavat täydellisen hiljaisuuden ja koskemattoman tuoreuden ilmasta, sillä puistossa ei ole mitään melua ja saastumista, joten se on loistava paikka meditaatiolle ja rentoutumiselle..

6. Lasten liikennepuisto:

puistojen-in-Chandigarh-lasten-liikenne-puisto

Lasten liikennepuisto luotiin tavoitteena levittää tietoisuutta liikenneturvallisuudesta huomisen nuorten kansalaisten keskuudessa. Puisto, joka on täynnä vihreitä nurmikoita, kukkapenkkeja, puita ja kasveja, on erillinen solu, joka on asetettu sementoitua kuljettajakokeena liikenneturvallisuuden koulutukseen. Muut puiston tiloissa sijaitsevat paikat, jotka edistävät turvallisia tiekäytäntöjä, ovat näyttelytila ​​ja luento-teatterihuone, johon mahtuu vähintään 120 henkeä.

Katso lisää: Huvipuistot Indoressa

7. Butterfly Park:

puistojen-in-Chandigarh-perhonen-puisto

Mikä on puutarha tai puisto ilman perhosia? Nämä eteeriset olennot tuovat väriä ja elämää ympäristöönsä ja ovat ihailijoita kaikista lajeista. Chandigarh tarjoaa erilaisia ​​kauniita puistoja ja Butterfly Park on yksi niistä. Puisto on omistettu yli 35 perhoslajin säilyttämiselle.

Puisto on täynnä kasvillisuutta, jossa on erilaisia ​​puita ja kukkivia kasveja luodakseen luonnollisen elinympäristön perhosille. Luontopolkuja, joissa on hiljaisuusalueita, on luotu ihmisille, jotka kulkevat pitkin ja ihailevat näitä siivekkäitä kauneutta häiritsemättä niitä. Vierailu tähän puistoon varmasti jättää sinut nautintoon.

8. Fitness Trails Park:

puistojen-in-Chandigarh-fitness-trail-puisto

Fitness Trails Park Chandigarh tarjoaa vihreän keuhkon kaupungin asukkaille. Pinta-ala on 94 aaria, puisto on kokolattiamatot vehreällä ja runsaasti puita. Kuntosalirata kulkee puiston läpi, joka on räätälöity aamuretkuille, lenkkeilijöille ja kuntoilupaloille, joissa he voivat harrastaa keskellä viehättävää maisemaa..

Leave A Comment

+ 46 = 53