8 Kuuluisat kuherruskuukauden paikat Kašmirissa Tyylit elämässä

Kashmir on Intian paratiisi. Se on hämmästyttävän kaunis ja se on ihmisen ilmaisujen ulkopuolella. Se on siunattu luonnon kauneutta, lumipeitteisiä vuoria, vesiputouksia, järviä ja muita mielenkiintoisia paikkoja, jotka näyttäisivät maan perintöä ja kulttuuria. Se on ihanteellinen paikka kuherruskuukaudelle, koska se on kylmä koko ja pariskunnat yleensä kylmän herkkyyttä, vaikka ne eivät naimisiin talvella. Seuraavassa on luettelo kuuluisista kuherruskuukaupunkipaikoista Kashmirissa kuvista.

Honeymoon paikat Kashmirissa:

Srinagar:

häämatka places in kashmir

Srinagar on Jammun ja Kašmirin pääkaupunki. Se on lukuisia järviä, joet ja vuoret lumen peitossa. Dal-järvi on yksi kuuluisasta ja vaadittavasta paikasta häämatkaajille; he voivat jopa pysyä asuntolaivoilla siellä. Dal Lake on jäätynyt talvella niin huhtikuu-lokakuu on edullinen vierailla. Shalimar Baugh on kaunis monumentti, jossa on malleja, arkkitehtuuria ja veistoksia. Hari Parbat, Hazratbalin moskeija on kaksi paikkaa vierailla. Romanttisin aika vierailulle olisi lumen aikana.

ladakh:

Häämatka Places in Kashmir-Ladakh

Ladakh sijaitsee Kunlunin vuoristoalueella pohjoisessa ja Himalajan alueella etelässä. Tämä on paikka, jossa on vähem- män väestö ja siksi se soveltuu pariskunnille, jotka haluavat viettää aikaa yksin. On monia luostareita, kuten Hemis, Thiske. Ladakhissa on joitakin paikkoja, jotka kiinnostaisivat uusia naisia.

Katso lisää: Rajasthan Honeymoon kohteet

Nubran laakso:

Häämatka Places in Kashmir-Shyok River

Nubran laaksosta tiedetään olevan äärimmäisen kylmä aavikko, mutta se pysyy leikkaavana muualta maailmasta yli kahdeksan kuukautta. Parit, jotka todella haluavat mennä ulos mukavuusvyöhykkeestä ja olla hieman urheilullinen, voivat käydä tässä paikassa. Jotta päästäisiin laaksoon, he joutuvat ylittämään Khardunga La t: n tavata Shyok-joen. Matkalla voi olla paljon esteitä, mutta loppu on niin kaunis, että ihmiset pitävät mahdollisuuksista.

Gulmarg:

Häämatka Places in Kashmir-Gulmarg

Gulmarg sijaitsee yksi kauneimmista alueista Kashmirissa. Kesäisin se on täynnä vehreitä ja vehreitä alueita, ja vastakkain talvi on vain lumen peitossa. Vuonna 1927 Britannian asukkaat löysivät Gulmarhin hiihto- ja lumilauta-alueen, ja heidät vetettiin vain kauniille alueille. Couples haluavat hyvää aikaa resorts voi tulla tähän paikkaan milloin tahansa vuonna.

Katso lisää: Honeymoon paikat Himachal Pradesh

Pahalgam:

Häämatka Places in Kashmir-Pahalgam

Pahalgaami on kaikkein hedelmällisin alue ja on runsaasti kasvillisuutta ja havupuita runsaasti. Parit saavat lumoutua niittyjen kauneudesta, luonnonmaisemista. Pysy kaukana kiireisestä kaupungista, antaa heille rauhaa. Se on seikkailufoorumi, kuten ratsastus, koskenlasku, melonta jne.

Sonmarg:

Häämatka Places in Kashmir-Sonmarg

Sonmarg tunnetaan nimellä "Meadow of Gold", se sijaitsee lähellä Zoji La Passia. Se on täynnä kauniita kukkia ja on kuuluisa vaellusreiteistä. Paikkoja, joissa parit haluavat mennä, ovat Vishanar-järvi, Gangabal-järvet ja Nilagard-joki, joka täyttää Sindin joen. Niittyjen yläosassa on upea näkymä ja parit haluavat palata sinne.

Katso lisää: Honeymoon paikat Delhi

Anantnag:

Häämatka Places in Kashmir-Anantnag

Anantnag tarkoittaa joustamattomia jousia, koska siellä on lukuisia jousia ja järviä. Piirillä on useita terveyskeskuksia. Kesällä pariskunnat todennäköisemmin tulevat tänne miellyttävän ilmaston vuoksi. Martland Sun Temple on kuuluisa turisti paikka Anantnag, jossa seitsemän kompleksit temppeleitä ovat yhdessä. Myös muilla aloilla, joita hallitus kehittää, matkailijoille.

Bandipur:

Häämatka Places in Kashmir-Bandipur

Bandipur sijaitsee Wular Järven pohjoispuolella, joka on Aasian suurimpia makean veden järvi. se on hyvä paikka pariskunnille mennä vuoristokiipeilyyn, viimeistelyyn, seurantaan jne.

Haluatko näitä Amazing kuherruskuukaupunkipaikkoja Kashmirissa! Anna palautetta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 15 = 20