8 kauniita puistoja Dadarissa ja Nagar Havelissä Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

8 kauniita puistoja Dadarissa ja Nagar Havelissä Tyylit elämässä

Siellä on runsaasti luonnonkaunis kauneutta, Dadra ja Nagar Haveli ovat tärkeä turistinähtävyys Intian länsirannikolla. Swift virtaavat joet, eksoottiset kukkulat ja laaja valikoima kasvistoja ja eläimiä edustaa tämän alueen kaunista maisemaa. Tässä ovat tärkeimmät paikat tällä unionin alueella.

Kuuluisat puistot Dadarissa ja Nagar Haveli:

1. Vanganga Lake Garden:

puistot in dadar and nagar haveli

Upea luonnonläheisen näytön keskellä on hieno Vanganga-järvipuutarha, kauniisti hoidettu puutarha, joka sijaitsee strategisella paikalla Silvassaan vain 5 km: n päässä. Tämä eksoottinen puutarha on valokuvaajan paratiisi. Jokainen laukaus on miljoonan arvoinen niin upeilla maisemilla kuin tämä puutarha ympäröi. Kuvan täydelliset nurmikot puisilla silloilla, viehättävien kukkien ympäröimä tekevät siitä täydellisen ympäristön rauhalliselle illalle järven rannalla. Lisää siihen vanhaan kouluun, joka on haudutettua, se on klassinen virkistys japanilaisesta puutarhasta upeilla näköaloilla.

2. Tapovanin matkailukompleksi:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_tapovan-turisti-kompleksi

Tapovanin matkailukeskuksen huvipuisto on erinomainen tapa viettää joskus jännittävällä tavalla. Sijaitsee Bindrabinissa Dadra ja Nagar Haveli, se on hyvin yhteydessä muihin tärkeisiin kaupunkeihin Intiassa. Sitä ympäröi hyvin hoidettu puutarha, jossa on runsaasti koristekasveja ja kukkivia kasveja. Lukuisat suihkulähteet tässä hyvin laidassa olevasta puutarhasta lisäävät sen kauneutta.

3. Hirwa Van Garden:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_hirwa-van

Cascading vesiputouksia ympärillä vehreät vihreät puutarhat ja henkeäsalpaava maisema tiivistää eeppisiä Hirwa Van puutarhoja. Hoito matkailijoille ja paikkakunnille, se tarjoaa rauhallista ja rauhallista poissa hämmentävältä kaupungin väkijoukosta. Nopeat virtaavat vesiputoukset ja kukkiva tuoksu kauden kukoista lisäävät alueen auraa.

4. Island Garden:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_island-puutarha

Vanganga-järven koskemattomien vesien taustalla sijaitseva selestinen saaristopuutarha on puhdas hoito väsyneille matkailijoille. Rauhallisuus ja rauhallisuus saaristopuutarhassa vetää runoilijat yleisöltä, hämmästynyt sen runsaasti luonnon kauneutta. Pitkä käämityskauha pitkin sinisiä vesiä suurentaa tämän sylvan saaren kirkkautta. Kaunis paikka tarjoaa erilaisia ​​virkistystoimintoja sekä veneilyä Vangangan järvellä.

5. Mini Zoo ja Bal Udyan Park:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_mini-eläintarhan ja-bal-udyan

Silvassassa on tärkeä maamerkki ja nuorten osuma lasten keskuudessa ovat Mini Zoo ja Bal Udyan. Se on hauska ja oppimiskokemus lapsille, jotka näkevät eläimet eläessään oppikirjoistaan ​​henkilökohtaisesti. Maalauksellisen taustan ansiosta lapset voivat saada ympäristöä leikkimään luonnon kaaressa samoin kuin vanhempiaan lapsuudessaan, kun puistoja ei ole rajoitettu. Tähtien nähtävyyksiä ovat pythonit, apinat ja jättiläiskokoiset krokotiilit, jotka eivät koskaan hämmästytä lapsia.

6. Vandhara Udyan:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_vandhara-udyan

Pääkaupunki Silvassa ylpeänä tuo tämän kauniin puutarhan, joka on yksiselitteinen todistus luonnon loistosta. Se on hyvin varustettu puutarha joen rannalla ja tervetullut tauot rutiininomaisesta elämän monotojuudesta. Velvet pehmeä ruoho, kauniit bulevardit koristeltu herkullisia kasveja tekevät kävelee ihastuttava kokemus. Tunne viileä tuulta ja kuulla pehmeä virtaa vettä auttaa parantamaan väsynyt minda kaupunkien asukkaat.

7. Van vihar Tourist Complex:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_vanvihar-turisti-kompleksi

Rikkaan elämän monotoniasta vapaana on tämä viehättävä Van vihar Tourist Complexin maisema. Laden erinomaisella turisti majoitus, se pilaa sinua mätää eksoottisia vuoria, lumoava vihreitä laitumia ja kiireinen joen Sakartod. On olemassa toimintoja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Deer Parkissa on uhanalaisia ​​lajeja sekä lasten suosikki haunt. Rauhaa rakastavien väsyneiden mielissä rauhallinen ja rauhallinen ympäristö tarjoavat tarpeellisen uudelleentarkastelun.

8. Vesiurheilukeskus, Dudhani:

puistojen-in-Dadra-ja-nagar-haveli_water-urheilu-keskus-dudhani

Täydellinen adrenaliinikauppiaille, se on Damanganga-joen vieressä, lähellä Madhuban-patoa. Silvassaan lähellä on nopeusveneitä, vesiskoottereita, veneitä, kanootteja ja kajakkeja. Vesipyörät ovat puhdasta hemmottelua seikkaileville rakkaille vauvoille.

Nauti tämän upean unionialueen kauneudesta ennen kuin palaat takaisin tylsää kaupunkielämääsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map