8 helpompaa tapaa parantaa vauvan värjäämää ja sävyä Tyylit elämässä

Haluatko muuttaa vauvan ihoa? Saatat luultavasti haluta sävyttää sitä hieman ilman, että vahingoittaisi niiden pehmeää ihoa. Tai ehkä joitain vauvan oikeudenmukaisuusvinkkejä? Uusi äiti on aina valmis kokeilemaan asioita vauvoilleen. Vaikka tämä voi olla jännittävä, se voi olla turvallinen myös. Olemme varovasti koonnut jonkin verran varmaa ja mietoa sävytystä vauvan iholle ilman, että he aiheuttaisivat minkäänlaista ärsytystä. Vauvan iho on erittäin herkkä ja altis infektioille. Mutta olemme kaventaneet joitakin parasta tapaa saada aikaan asiat, jotka varmasti auttavat saamaan kohtuullisen ihon vauvoille.

vauva fairness tips

Paras vinkkejä tehdä vauvan ihon hehku:

Täältä löydät 8 parasta vinkkejä ja kodin korjaustoimenpiteitä, jotta saisit vauvojen reilun ihon seuraavasti.

1. Kotitalouksien tahnat tai Ubtan:

Maidon, grammajauhojen ja kurkumien tiedetään toimivan väriaineina. Kurkuma on luonnollinen ainesosa rehellisyydelle ja raakamaito on luonnollinen puhdistusaine. Tämä luonnollisesti parantaa ihoa.

Kuinka valmistaa pakkaus-

  1. Ota haaleaa maitoa, grammajauhetta (besan), kurkuma (haldi), 1 tl.
  2. Sekoita hieno tahna.
  3. Levitä ja hieronta varovasti koko kehoon.

Anna sen kuivua 10 minuuttia ja pese kylmällä vedellä.

2. Fruit Sap:

Tämä on reilua ihon vauva, joka tekee vauvojen yliluonnollisesta mantrasta yli 3 kuukautta.

Tässä on mikä auttaa-

Anna lapsellesi rypälemehun hyvyyttä, joka lisää epidermiksen tekstuuria. Hedelmät, kuten omenat ja appelsiinit, ovat myös parempia, kun lapsen ihon terveyttä sivistetään sisältä.

Muista, että tämä koskee vauvoja, jotka ovat yli kolme kuukautta. Alun perin ei ole parempaa ruokaa kuin rintamaito.

Katso lisää:  Miten saada kohtuullinen iho 2 päivän kotona

3. Hot Oil -hieronta:

Kuuma hierontaöljy ei ole vain rauhoittava vaan revitaloitava. Tämä on erittäin suositeltavaa missä tahansa lapsesi kasvaessa. Vauvasi rakastaa hemmottelua!

Miten tehdä?

  1. Hierotaan kuumaa öljyä (lievästi kuuma) vauvan kehoon.
  2. Paina kevyesti ja pidä hieromalla kädet, polvet ja nilkat.

Kuuma öljyhieronta lisää vauvan reagoivan ihon kosteutta ja varmistaa eteeristen öljyjen asianmukaisen säilyttämisen ja säilyttämisen ihossa. Säännöllinen kuuma öljyhieronta varmistaa hehkuvan ja tuoreen ihon. Kun teet tämän, älä unohda tarkkailla vauvaa. Katsokaa sitä perusteellisesti nauttia prosessista.

millä tavalla to get fair baby

4. Ei saippuaa:

Saippua kuullaan ja kuivataan vauvan herkkä iho. Maidon ja rosewater-yhdistelmä on ihanteellinen lapsellesi. Voit myös kokeilla glyseriini-vauvanpalkkeja ja maitokastikeita sisältävän lapsenpesun vaihtoehtona saippualla.

Katso lisää: Miten saada hehkuva iho talvella

5. Kehon pakkaukset:

Joten tiedät, kuinka herkkä vauvan iholle on. Hemmottele ihonsa miedolla kehonpakkauksella kerran viikossa, joka tehokkaasti rikastuttaa rikkaan sävyn vauvan ja rauhallisesti oikeudenmukaisen ihon sävyn ikuisesti.

Miten valmistaa kasvopakkaus?

  1. Tee tahna santelipuu, kurkuma, sahrami ja maito
  2. Käytä sitä vauvan kehossa perusteellisesti.
  3. Jätä se kuivumaan 10 minuuttia.

Näet kuinka vauvan ihon sävy muuttuu ja miten hän aktiivisesti taistelee ihon infektioita vastaan.

6. Lievä auringonotto:

Hyvä määrä auringonvaloa on tärkeä lapsellesi rakentamaan D-vitamiinia. Muista, ettet altista hänelle auringon liiallisia säteitä, tai lapsesi saa parkitun. Ryhdy auringonottoon ja sen jälkeen lankeava pesu. Se on asetettu hyväksi iholle!

millä tavalla to make baby skin fair naturally

7. Paras uiminen lämpötila:

Muista, että älä koskaan altista vauvan ihoa äärimmäisen kuumalle tai kylmälle vedelle. Ne vaikuttavat ihoon. Aridity voi saada aikaan vaivaa ja pimeyttä vauvasi iholla. Joten on tärkeää käsitellä niitä rentouttavan ja haalean vesipesun avulla. Huuhtelematon veden lämpö imee elämää vauvan haurasta ihosta. Muista käyttää vain haaleaa vettä kasvoilleen.

Katso lisää: Miten saada tasapuolinen ja hehkuva iho viikossa

8. Sap-kosteus tehdä vauvan ihon ihon luonnollisesti:

  • Kosteus on ihon kannalta tarpeellinen kaikille meille. Erittäin kuiva iho ärsyttää ja voi aiheuttaa kutinaa, jolloin vauva äärimmäisen ärsyttää.
  • Varmista, että sijoitat laadukkaisiin kosteusvoiteisiin, jotka ovat parhaimpia vauvan iholle, jonka lievät ainesosat palauttavat kadonneet ravintoaineet ja pitävät ihonsa näyttävästi tuoreena.

Vauvan herkkä iho ansaitsee paljon huomiota ja huolta. Nämä vauvojen kohtuulliset ihon kärjet ovat nyt aina turvallisia, joten valitse vain parasta ja varo ihosi ärsytysoireista tai punoittavista oireista, kun käytät tuotteita.

Leave A Comment

+ 67 = 74