7 yksinkertaista vinkkejä estää pimples päähampaan

Miten voit hoitaa pimple läsnä pään päänahassa? Vaikka päänahan resori on poikkeus aknen takana tai kasvot, mutta se rakentaa samalla tavalla. Tässä tilassa useimmat ihmiset ovat vaikea kampa hiukset. Tänään on useita ihmisiä, jotka kohtaavat tämän pään. Iho luonnollisesti tuottaa suojaavan öljykerroksen, joka tunnetaan nimellä sebum. Sebum rakentaa tietonsa ihon pinnalle koko huokoset ja ylijäämä öljy, kuolleet ihosolut muuten muut aineet voivat estää niiden. Bakteerit kasvavat kiehtuvassa sebumissa, luonnossa pre-pimple, muuten microcomedone.

Sclap Pimples

On olemassa monia tekijöitä, jotka ovat vastuussa päänahan akne, kuten liikaa öljyn erittymistä päänahassa, lika sekä tukossa huokosiin. Silti hiusten hajusteen käyttö voi johtaa päänahan pimpeleihin. Hormonit ovat vastuussa, samoin kuin niiden öljyjen määrä, joita ihosi tuottaa. Ihmiset rasvaisen ihon kautta näyttävät olevan erityisen todennäköisiä kaikentyyppisille akneille.

Menetelmiä hoitaa päänahan pimples:

Tässä on 7 parasta keinoa hoitaa päänahan pimples seuraavasti.

1. Käyttämällä teepuun öljyä päänsärkyihin:

Keinotekoinen shampoo sisältää monia kovia kemikaaleja, jotka ärsyttävät ja räjäyttävät ihon pään, mutta myös johtavat alueen bakteereihin ja lisämunuaisten aiheuttamiin altistumiseen. Näin teepuuöljy on paras tähän vain sinun täytyy lisätä 1 pisara 100% puhdasta teepuuöljyä jokaiseen unssin shampoo. Sen antiseptiset ominaisuudet tuhoavat ja estävät bakteerien, sienen ja virusten lisääntymisen. Se on paras tapa hoitaa pimples pään päänahassa.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon hormonaalisesta akne

2. Käytä hilseilevää shampooa:

Tämä on normaalisti käytetty hoito, erityisesti lievempi päänahka akne. Jos sinulla ei vielä ole hilsejä, se voi olla hyödyllinen puolustava toimenpide. Nämä tuotteet sisältävät aineita (kuten ketokonatsolia), jotka taistelevat sieniä vastaan, jotka voivat olla poissa iholta. Se on hyvä tapa poistaa pimples päänahassa.

3. Estä öljyiset ja raskaat hiustuotteet:

On hienoa selvittää, miksi - ylimääräinen öljy päänahassasi, muut todennäköiset näppylät näyttävät tuijottavan hiustuotteet, jotka on merkitty "ei-komedogeenisiksi" - tunne, etteivät ne aiheuta mustapäitä ja että ne ovat vesipohjaisia. Tämä sisältää hiusgeeliä ja hiuslakkaa. Nämä eivät salli päänahan hengittämistä ja tarjoavat kasvualustan bakteereille. Se on paras päänahan pimples hoito.

4. Käytä hennaa päänahan pimples:

monet katsovat, että luonnollinen henna auttaa estämällä hilse, kosteuttaa päänahkaa ja toimii edelleen antiseptisenä. Vaihtoehtoisesti päänahan pimples voidaan myös huolehtia. Tiedät kuitenkin, että jatkuva käyttö voi aiheuttaa väliaikaisen punertava sävyn hiuksillesi.

Katso lisää: Goose Pimples aiheuttaa

Saattaa löytää luonnollinen henna hieman epätarkka käyttää. Voit estää tämän käyttämään hennan hiuspohjaa - tämä on laaja hennanpuru, jonka luo yksinkertaisesti sekoittamalla vettä noin 1/4 kuppia luonnollista hennajauhetta odotettaessa pehmeää tahnaa. Myöhemmin peität päänahan huolellisesti henna-tahnaan, joka asettuu lähelle suljettuun suihkupäähän, lähtee 30 minuuttia ja pese. Tämä on hyvä tapa hoitaa pimples päänahassa.

kohdella pimples on head scalp

5. Levitä etikkaa pesun aikana:

Ruusuke etikka sekoitetaan vettä, joka on samankaltainen kuin lopullinen huuhtelu sen jälkeen hiustenpesu voi paremmin muodostaa oman päänahan. Soveltuva ihon pH tekee siitä vähemmän houkuttelevaksi ja vähemmän bakteereille. Se myös elvyttää hiusten keratinikerroksen. Tämä on vaaraton ja helposti saatavissa oleva luonnollinen ratkaisu, jota voit käyttää turvallisesti ja ikuisesti. Tämä on paras päänahan pimples korjata.

6. Käytä Nutmegia hoitamaan hiuspohjaa Akne:

Yhdistä maapähkinä muskottipähkinä maidon kanssa ja tahra liima päänahkaan. Lähtö tunnin ajaksi. Peitä pääsi suihkukannella. Pese lievällä shampoollla ja täytä se. Tämä on paras pimples päänahan hoitoon.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon hikoista pimples

7. Käytä sitä bentsoyyliperoksidia tai salisyylihappoa:

Ne poistavat esteet esimerkiksi lian ja öljyn avulla. Näin ihosi huokoset eivät ole tukossa, joten pääpohjasi on vapaana. Se on paras tapa päästä eroon pimples päänahan.

Kuvan lähde: 1.

Leave A Comment

+ 44 = 46