7 kuuluisaa museota Hyderabadissa Tyylit elämässä

Hyderabad on Telanganan pääkaupunki, jota hallitsivat kerran Mughals, Nizams ja Qutub Shahis. Tämä kaupunki on tunnetusti yksi maailman parhaista kaupungeista ympäri maailman, koska sen monumentit, moskeijat, temppelit ja muut nähtävyydet ovat vierailun arvoisia. Se on myös useita museoita, jotka tekevät kaupungista tärkeämmän matkailijan tulemiseksi.

Kauniita museoita Hyderabadissa Kuvia:

Tässä on luettelo tunnetuista museoista Hyderabadissa, Telanganassa, Intiassa.

Salar Jung museo:

museot in hyderabad

Salar Jung -museo on Hyderabadin kuuluisin museo; se sijaitsee Musi-joen eteläpuolella. Museossa on antiikkiesineitä maasta ja ympäri maailmaa, joka tallentaa esineitä jo ensimmäisestä vuosisadasta. Museossa on tiedetty olevan 43 000 historiallista asiaa ja 47 000 painettua kirjaa ja 9 000 käsikirjoitusta. Näiden lisäksi niissä on veistoksia, maalauksia, tekstiilejä, lentokoneita, kaiverruksia jne. Kiinasta, Nepalista, Egyptistä, Japanista, Pohjois-Amerikasta jne..

Surendrapuri:

kuuluisa Museums in Hyderabad-surendrapuri

Surendrapurin museo ei ole täsmälleen Hyderabadissa, vaan hieman etäisyydellä. Tämä museo luotiin levittämään tietoa Intian mytologiasta ja hindu-mitologiasta. Kunda Satyanarayana oli perustanut tämän museon ja nimitti sen Surendran jälkeen, josta se sai nimen. Se sisältää jäljennöksiä yli 100 kuuluisasta temppelistä ympäri maata, joissa on kuvattu oikea mytologinen tarina.

Katso lisää: Museo Bangaloressa

Kaupunginmuseo:

kuuluisa Museums in Hyderabad-City Museum

Hyderabadin kaupunginmuseo sijaitsee Puranin Havelin palatsissa, joka on Nismin virallinen asuinpaikka. Museo oli luotu valtion viimeisen Nismin kunniaksi; sitä käytetään nykyisin myös teollisen koulutuksen oppilaitoksena. Museossa on tunnettuja eurooppalaisista tyylikkäistä terrakottahahmoista, Satavahanan kolikoista, vanhoista esineistä, jotka osoittavat Nizamsin hallitusta ja myös lahjoista ja muistoista, joita heille annettiin kiitollisina ja kunnioituksina.

Telanganan osavaltion museo:

kuuluisa Museums in Hyderabad-AP State Museum

AP State Museum sijaitsee Hyderabadin julkisessa puutarhassa. Se on valoisa ja tuore näköala Andhra Pradeshin valtion kulttuurista. Se on vanhin kaikista, mutta hyvin pidetty ylläpitää sitä uudestaan. Arkeologi Henry Cousens oli selvittänyt paikkaa 1800-luvulla ja myöhemmin kaivautunut Nismista, joka oli päättänyt sijoittaa esineet museoon, johon se oli rakennettu.

Katso lisää: Museot Kolkassa

Birlan tiedemuseo:

kuuluisa Museums in Hyderabad-Birla Science Museum

Rakennusinsinööri P. A Singaravelun luoma Birlan tiedemuseo koostuu viidestä erilaisesta "tiedekeskuksesta", jotka kannattaa kiertää. Ne ovat yksi museo, planetaario, taidegalleria, tieteen keskus ja "dinosaurus-ium".

Luonnontieteellinen museo:

kuuluisa Museums in Hyderabad-Natural History

Nizamin ja Salar Jungin museot ovat suosittuja ja niillä on eniten matkailijoita, mutta luonnontieteellinen museo näyttää toiselta puolelta muiden museoiden joukossa. Ei vain turisteja, vaan kaupungin asukkaiden pitäisi myös ottaa aikaa ja käydä museossa, koska ainutlaatuisuus ei ole historia ja kulttuuri, vaan eläimet ja erilaiset olennot, jotka ovat tehneet kotinsa tässä maassa. Luonnonhistorialliset museot keskittyvät elävien ja sukupuuttoon elävien eläinten elämään. Täytetyt replikat valmistetaan ja kuvataan niin elävältä, ettei kukaan voi ymmärtää, ettei se ole todellinen, ensi silmäyksellä.

Katso lisää: Museoita Delhi lapsille

Sudhan automuseo:

kuuluisa Museums in Hyderabad-Sudha Car Museum

Hyderabadin ainutlaatuisin museo on Sudhan autiomuseo, jonka on valmistanut erittäin viisas Guinnessin maailmanennätys haltija K. Sudhakar, joka on ammattimainen valmistaa ajoneuvoja. Hän oli harrastanut harrastuksia autolla ja polkupyörällä koulusta ja oli tehnyt oman pyöränsä 15-vuotiaana. Kun hän opiskeli korkeampia opintojaan, hän onnistui tekemään myös nelipyöräisen. Tämä museo koostuu erilaisista esineistä, kuten kypärästä, sängystä, kynästä, jotka ovat itse asiassa ajoneuvoja.

Seuraavan kerran, kun suunnittelet matkaa Hyderabadiin, älä unohda näitä kauniita museoita. Pidätkö tästä postista? Jätä kommenttisi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

55 + = 59