6 Menetelmät hiustenlähtöön temppelillä | Tyylit elämässä

Kun temppelissä olevat karvat alkavat ohentaa, ihmiset yleensä ottavat kurssin kemiallisiin korjaustoimenpiteisiin. On olemassa useita muita menetelmiä tämän ongelman torjumiseksi. Jotkut kodin korjaustoimenpiteet voidaan myös kokeilla.

hiukset loss at temple area

Temppelin hiustenlähtö hoidot:

Alla on 6 suosituinta kotitekoista menetelmää hoidettaessa hiustenlähtöä temppelissä.

1. Margosa-pakkaukset:

Tämä on helppokäyttöinen pakkaus. Ne ovat helposti saatavilla ja niitä käytetään ilman sivuvaikutuksia. Näitä kutsutaan usein korjaaviksi toimenpiteiksi niille ihmisille, joilla on vakavia kuivumisongelmia tai sieni-infektioita. Henkilö voi ostaa lehdistä peräisin olevia kuivattuja jauheita, joita usein myyvät tunnetut tuotemyyntiyhtiöt. Nämä voidaan myös tehdä tuoreilla lehdillä, jos ne ovat saatavilla paikallisilla markkinoilla, henkilö voi ostaa rypäleet niistä ja sitten pitää jääkaapissa viikon tai niin. Nämä voidaan liottaa veteen ja sitten maadoittaa tahnaan, jota voidaan käyttää noin 20 - 25 minuutin ajan.

Tämä voidaan pestä pois ja puhdistaa sitten puhdistusaineella. Tätä on seurattava noin 2 kertaa viikossa, jotta näkee huomattavia tuloksia. Tämä on usein vaaraton tapa käsitellä ongelmia ja ihmiset, jotka eivät saa tuoreita lehtiä markkinoilta, voivat myös ostaa kuivattuja jauheita ja sitten liottaa noin 6 teelusikallista kiehuvassa maljassa. Tätä pidetään yön yli ja seuraavana päivänä sitä voidaan soveltaa samalla tavoin kuin tuoreet neem-lehdet.

Katso lisää artikkelia: Hiustenhoito talvella kotiin korjaustoimenpiteitä

2. Egg Mixes:

On havaittavissa, että proteiinikomponenttien tarjonta alueille voi olla hyödyllistä. Henkilö voi päihittää muna ja keltuaiset kuppiin, ja tähän lisätään maidontuotantoa, kuten jogurtti ja päihdytetään sekaan. Tätä voidaan käyttää hierova liikkeet ja tulokset voidaan nähdä säännöllisesti. Jotkut ihmiset saattavat kuitenkin olla herkkiä raakoja munien levittämiselle, joten jos ihmiset joutuvat keppojen tai purkausten vuoksi tämän käytön vuoksi, niitä ei tule käyttää kyseisillä ihmisillä. Tämä on säilytettävä noin 20 minuuttia niille, jotka eivät ole herkkiä tälle seokselle ja pesty sitten hyvällä puhdistusaineella.

3. Kookosöljy:

Tässä on luonnollisia rasvoja. Tätä voidaan käyttää lämmittämällä noin puolet tämän öljyn täyteen kuppiin epäsuorasta lämpöä pitämällä tämä kulhossa ja asettamalla se sitten kiehuvaan veteen. Tätä voidaan käyttää, kun tämä jäähtyy hieman ja hierotaan hyvin. Tämä voidaan tehdä säännöllisesti ja pestä hyvin sulavilla puhdistusaineilla, jotta näet hyödyllisiä tuloksia.

Katso lisää artikkelia: Miten vähentää hiusten lasku

4. Fenugreek:

Tämä on lievä aine, jota voidaan käyttää maadoitetun liiman muodossa päänahalle. Tämä voidaan tehdä säännöllisesti, jotta saadaan hyviä tuloksia.

Temple-hiusten-tappio

5. Risiiniöljy:

Tämän tiedetään tuottavan uuden kasvun helposti. Siksi sitä voidaan käyttää noin muutamia tippoja normaaliin öljyyn ja käyttää sitä säännöllisesti. Henkilö voi myös soveltaa tätä ennen nukkumaanmenoa yöllä. Näin se pysyy alueella pidempään ja sitten tämä voidaan normaalisti pestä puhdistusaineella.

Katso lisää artikkelia: Miten päättää hiusten lasku kesällä

6. Bhringraj:

Tämä voidaan ostaa hyvistä merkkituotteista ja sitten liottaa veteen yön yli. Tätä voidaan käyttää temppelialueella, joka on ohentamassa. Tämä voidaan tehdä säännöllisesti noin muutaman kerran viikossa ja sitä voidaan käyttää noin 20 minuutin ajan. Tämä on erittäin hyödyllistä ja lievää hoitamaan tämän tyyppisiä hiusongelmia.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

38 − = 33