6 kuuluisia puistoja Gurgaon ja kuvia Tyylit elämässä

Gurgaon sijaitsee Haryanassa, nykyään National Capital -alueena. Se on hiljalleen tulossa kaikkien Intian liikekeskusten tärkeimpänä keskuksena. Se on kaupunki, jolla on kolmanneksi suurin asukaskohtainen tulo maassa. Kaupunki on pieni ja ei ole asuttu monien matkailukohteiden kanssa. Se on enimmäkseen urheiluhallien rakennuksia.

Koko alue katsotaan teolliseksi tai IT-sektoriksi. Tällä alueella on kuitenkin vielä osuuttaan puistoista. Jotkut kuuluisat kansallispuistot sijaitsevat sekä hyvin lähellä Gurgaonia.

Kauniita puistoja Gurgaonissa kuvia:

Tässä on luettelo harvoista puistoista Gurgaonissa, joita voi käydä, kun olet Burgeonissa.

Sultanpur National Park:

puistot in gurgaon

Tämä puisto tunnettiin aiemmin nimellä Sultanpur Bird Sanctuary. Myöhemmin se muuttui kansallispuistoon. Kaikkien lintujen ystävien on vierailla tällä puistolla, kun Gurgaonissa! Siellä asuu lukuisia harvinaisia ​​ja kauniita lintulajia. Siellä on myös muita luonnonläheisiä eläimiä, jotka elävät sen vihreässä ympäristössä.

Puisto on hyvin hoidettu ja kaunis. Jotkut linnut löytyvät täältä - Yleinen pino, Paddyfield pipit, Purple sunbird, Pienet merimies, Intian merimetsot, Common Spoonbill, Harmaa Francolin, musta frankoliini, Intian rulla, Valkoisen kurkkuvenikampanja, Spot laskun, Painted haikara, Black-necked haikara , Valkoinen ibis, Mustapäiset ibis, Pikku kilpikonna ja niin edelleen.

Saapuminen Biodiversity Park:

puistojen-in-Gurgaon saapumista-biodiversiteetti-puisto

Tämä puisto sijaitsee Aravalli-alueella ja kattaa valtavan 692 neliökilometrin. tämä maa oli kerran rikas kasvisto ja eläimistö. Mutta sitä käytettiin kaivostoiminnassa ja tuhosi sen luonnollinen luonnonkaunis kauneus. Nyt kun kaikki hyödyllisyys on puristettu, Delhin kehitysviranomainen ja Delhi-yliopisto ovat ottaneet sen itselleen palauttamaan sen. Huolto ja kunnostus ovat olleet nopeita ja tehokkaita, mutta silti on vielä paljon aikaa korjata vahingot, jotka kaivostoiminta on aiheuttanut.

Katso lisää: Kansallispuistot Chhattisgarhissa

Tau Devi Lalin biologisen monimuotoisuuden puisto:

puistojen-in-Gurgaon-tau-Devi-lal-biodiversiteetti-puisto

Puisto avattiin hyvissä aikomuksin tarjota Gurgaonin asukkaille kaunis paikka ottaa lapset illalla. Saapuessaan kentälle ponnistelut ovat ilmeisiä kauniista veistoksista ja sisäänkäynnistä. Kuitenkin huono kunnossapito on vähentänyt puiston upeutta huomattavasti! Tämä puisto sijaitsee alalla 52 Gurgaon.

Katso lisää: Luettelo vesipuistot Lucknowissa

Leisure Valley Park:

puistojen-in-Gurgaon-vapaa-laakso-puisto

Tämä on yksinkertainen mutta hyvin hoidettu puisto, joka on sijoitettu kaupunkiin tarjotakseen helpotusta yritysmaailman hälinästä, jossa kaupunki näyttää hukkumasta. Puisto on hyvin hoidettu ja sopii lyhyille aamu- tai ilta-kävelylle. Sillä on jopa ravintoloita, jotka reunustavat sen rajojen, että voit nauttia aterian samalla ottaa kauniita maisemia ympärillä.

Okhla Bird Sanctuary:

puistojen-in-Gurgaon-Okhla-lintu-pyhäkkö

Tämä on toinen erinomainen lintupuisto, joka sijaitsee lähellä Delhiä. Vaikka ei aivan Gurgaonissa, tämä lintupuisto on hyvin lähellä. Pinta-ala on noin 3,5 neliökilometriä. puistossa on suuri järvi, joka asettaa kauniin taustan tähän lintujen suuriin lajikkeisiin. Järven rannalla on järveä jo syntynyt poistaen joki. Tämä puisto on yleinen haunt kaikki alueen lintujen ystäville.

Asola Bhatti Wildlife Sanctuary:

puistojen-in-Gurgaon-Asola-bhatti-villieläinten-Sanctuary

Tämä puisto sijaitsee NCR: n (National Capital Area) Tughlakabad-alueella. Tämä alue on luultavasti viimeisin laastari metsistä, joka kerran keräsi pääkaupunkimme, Delhiin koko alueen. Tämän pyhän alueen harva puoliruiskuiset metsät ulottuvat Aravalli-alueen alkuun Rajasthanissa. Aikaisemmin tämä harjuset käyttivät urheilullisia tiheitä metsiä, jotka kulkivat koko kaupungin. Kehityksen takia aiheuttamat metsäkadot ovat kuitenkin heikentäneet huomattavasti kattavuuttaan.

Leave A Comment

50 + = 54