6. Kuukausi Raskaus Ruokavalio – Mitkä Ruokat syödä ja välttää?

Raskaana on suuri etuoikeus jokaiselle naiselle. Ehkä se on ihanin lahja naisen elämälle. Kun aloitat vähän lapsen kuljettamista kohdallasi, yrität antaa vauvalle terveellistä elämää. Ruoat ovat ainoat vaihtoehdot, jotka voivat tarjota ravinteita lapsellesi. Lääkärisi avulla tee terveellinen ruokavalio kaavio, jota on noudatettava.

Mitä syödä:-

6th month pregnancy diet

C-vitamiini:

Se on yksi välttämättömistä ravintoaineista tällä hetkellä. Se varmasti pitää kehon merkkijonoa ja terveellistä. Lisäksi se pitää kehon vapaana kaikenlaisista sairauksista. C-vitamiini auttaa kudoksen kasvussa. C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat hyvin tärkeitä solun suojaamiseksi. Mansikka, viinirypäleet, kaali, bataatti jne. Ovat runsaasti C-vitamiinia.

kuitu:

Kuitu on hyvä ratkaisu ummetukseen raskauden aikana. Ruoansulatushäiriöt ja ummetus ovat hyvin luonnollisia raskauden aikana. Kuitupitoiset tuotteet ovat hyödyllisiä tässä numerossa. Se on olennainen osa raskauden ruokavaliota. Kuidut löytyvät yleensä hedelmistä ja erilaisista vihanneksista. Kuitua kuljettavat tuotteet ovat helposti sulavia erityisesti raskauden aikana.

Katso lisää: 5Th Kuukausi raskauden ruokaa

mantelit:

Tässä raskauden jaksossa tarvitset ravintoaineita. Tämä on kuitenkin erittäin tärkeää vauvan terveelle kasvulle. Mantelit sisältävät runsaasti ravintoaineita, joita tarvitaan raskauden aikana. Yritä sisällyttää manteli tavalliseen ruokavalioon. Jos sinulla on allergia manteleihin, on parempi välttää. Mutta etsi muita pähkinöitä sen korvaamiseksi.

Foolihappo:

Yhdessä vitamiinihapon kanssa on tärkeätä raskaana olevalle naiselle. Tarvitaan runsaasti foolihappoa päivässä. Aivojen kehityksen kannalta lapsesi foolihappo on tärkeä rooli. On erittäin hyödyllistä vahvistaa pienten lasten selkäydin. Siksi, että sinulla on foolihappoa, voit välttää kaikenlaisia ​​vikoja vauvan syntymässä.

proteiini:

Proteiini on tärkein osa raskauden ruokavaliota. Energiaproteiinien asianmukainen tarjonta on tärkeää. Vauvan fyysinen kasvu riippuu riittävästä proteiinimäärästä. Varmista siis, että proteiini on ruokavaliossasi kuudennen raskauskuukauden aikana. Hyvin proteiinipitoiset elintarvikkeet ovat munat, kala, soija, kana, maito, vihreät kasvikset ja niin edelleen..

hiilihydraatit:

Noin joka toinen lääkäri suosittelee hiilihydraatteja päivässä. Ehkä se on tärkein energialähde raskauden ruokavaliota varten. Hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita pitäisi olla raskauden raskauden kuudennessa kuussa laihdutuskaaviona. Se tarvitsee, koska se tarjoaa energiaa vauvan kasvun tukemiseksi. Ruoat, jotka sisältävät hiilihydraattia, ovat peruna, sokerimaissi, kaura, pasta ja pähkinät.

Vihannekset:

Vaikka vihannekset ovat hyvin yleisiä elintarvikkeita ja enimmäkseen mauton, mutta silti niillä on suuri merkitys. Se on ilmeisin ruokavalio 6. kuukautena raskauden neuvonnassa lääkäri. Vegetable on hyvä lähde vitamiinia, kun kuljetat lasta. Sinun laaksesi vuoksi sinun on oltava riittävä määrä tuoreita vihreitä vihanneksia päivässä.

hedelmät:

Mitään ei voida verrata tuoreiden hedelmien hyötyihin. Hedelmät ovat hyvin terveitä raskaana oleville naisille. Pidä hauska hedelmä pöydässäsi ja ota se aina kun haluat. Hedelmät antavat runsaasti vitamiinia elimistölle. Näin vauva ei kärsi vitamiinipuutoksesta. Se täyttää myös mineraalin tarpeen. Hedelmät kuten banaani, vihreät viinirypäleet, omenat, appelsiinit, päärynät voivat olla ruokavaliota.

Katso lisää: 9 kuukauden raskauden ruokavalio suunnitelma

Meijerituotteiden merkitys:

Monet poistuvat maitotuotteista. Raskauden aikana ei ole mahdollisuutta välttää tällaisia ​​tuotteita. Vahvan luun luista kalsium on hyvin tärkeä. Joten jos et ota käyttöön maitoa ja muita maitotuotteita, se vahingoittaa vauvaa. Koska proteiinin ja kalsiumin riittämätön vauva voi kärsiä luun puutteesta.

nesteet:

Vesi on tärkein osa raskauden ruokavaliota. Elintarvikkeiden lisäksi tarvitaan riittävästi lasillista vettä. Veden niukkuus voi saada kehosi kuivaksi. Voit myös kärsiä ummetuksesta. Yhdessä kuudennen raskauskuukauden kanssa ruokavesi on tärkeä osa ruoansulatusta. Lääkärin mukaan sinulla on oltava vähintään kuusi lasillista vettä koko päivän.

Mitä ei syödä:-

6th Month Pregnancy Diet foods

Vältä Raw Sea Foods:

Raaka-ainesolut ovat ehdottomasti kiellettyjä raskaana oleville naisille. Merikaloilla on korkea elohopea, joka on tällä hetkellä hyvin haitallinen. Tietämättömyydestäsi voi tapahtua kehosi sisällä. Jos olet kärsinyt, vauva kärsii. Se elintarvikkeet synnyttävät taudin, kuten listerioosin, joka on epäilemättä hyvin haitallinen sinulle ja lapsellesi.

Keitetyn lihan alla:

Kaikenlainen alle keitetty liha on haitallista raskauden aikana. Vältä erityisesti lapsen kuljettamista. Tällaiset lihat ovat riittäviä bakteerien muodostamiseen kehossasi. Jos haluat lihaa, valmistele se hygienian ylläpitämiseen. Hyvin keitettyjä lihoja on helppo pilkkoa. Koska ruoansulatus on hyvin harvinaista raskauden ongelmaa, vältä syömistä lihoja, jotka ovat vähärasvaisia.

Pehmeät juustot:

Pehmeät juustot eivät ole kunnolla pastöroituja, joten yritä välttää sitä. Kovat juustot ovat edullisia raskauden aikana. Koska raskauden kuudennessa kuussa ruokavaliota ei oteta huomioon. Se sisältää bakteereja aiheuttavia sairauksia. Vaikka saatat rakastaa tuotetta, mutta älä sitä.

Mausteinen ruoka:

Mausteiset elintarvikkeet ovat hyvä syy ruoansulatushäiriön syntymiseen. Tällaisia ​​elintarvikkeita kypsennetään ilman hygieniaa. Vaikka tällä hetkellä ei ole mausteisia ja keitettyjä elintarvikkeita, olet väsynyt pois. Mutta silti ne ovat terveellisiä verrattuna ei mausteisiin elintarvikkeisiin

Katso lisää: 2. päivä raskauden ruokavaliosta

Kofeiini:

Kahvinjuomat, kuten kahvi ja tee eivät ole ollenkaan hyviä ajoitukseen. Se ei tarkoita, ettet voi saada sitä. Mutta älä tee usein teetä ja kahvia. Se heikentää sydämen lyöntiä.

Jos ylläpidät asianmukaista ja vakaa ruokavaliota, vauvasta tulee hyötyä siitä. Terveelliset elintarvikkeet voivat tarjota vain tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä vauvan kasvulle. Ruoka on ainoa vaihtoehto, joka voi tarjota sinulle tarvittavaa energiaa pienikokoisten lasten hoitamiseen.

Leave A Comment

40 − = 36