6 kuukauden vauvanruokavalio – Top 9 | Tyylit elämässä

Minkälaisen ruoan pitäisi antaa 6 kuukauden vauvalleni? Tämä on aika, jolloin vauva aloitti matkansa kiinteällä ruokavaliolla. Joten tässä artikkelissa olen huomannut yhdeksän parasta ruokaa, joiden avulla voit valita parhaan lapsesi. Sinun 6 vauva on innostunut kokeilemaan uusia elintarvikkeita nyt. Muista, että uutuessasi uusia ruokia 6 kuukauden vauvaasi, käytä 4 päivän sääntöä.

6 month baby food

Paras 6 kuukauden vauvanruoka-kaavio:

Täällä olemme listanneet parhaan 6 kuukauden ikäisten lastenruokavaliastesi lapsellesi.

1. Pureed Hedelmät Plus Vihannekset:

Tämä on yksi ensimmäisistä ruokaohjeista. Kiehde hedelmiä ja vihanneksia ja jäähdy- tyksen jälkeen sekoita se sekoittimeen ja tee sose. Tarjoile tätä vauvalle.

2. Ruusukeitto tai maustekastike:

Laita pesty riisi pottiin ja veteen. Peitä ja kiehukaa. Vähennä lämpöä ja keitä vähäisellä lämpöllä, joka on tarkoitettu 30 minuuttia, sekoittaen epäsäännöllisesti. Laita lihaan ja sekoita hajoamaan pieniksi paloiksi. Keitä kiehua. Vähennä lämpöä ja keitä vielä 30 minuuttia. Lisätään vettä tai vähemmän vettä, jotta saadaan ohuempi muuten paksumpi puuro.

3. Vihannekset:

Huuhtele ja irrota iho vihanneksista; poistaa siemenet muutoin kuoppia. Leikkaa pienet kappaleet ja höyry kiehuvan veden yläpuolella. Muussa tapauksessa puhdista vihannekset ja pistä iho haarukalla monissa paikoissa lisäksi lämpöä kunnes pehmeä. Poista iho. Laita keitettyjä vihanneksia kulhoon, sisältää vähän vettä ja murskata haarukalla, muutoin perunalastu.

Katso lisää:  9 kuukauden vauvanruokaa Intian reseptejä

4. Palkokasvit:

Palkokasvit ovat monipuolisia ja täynnä proteiinia Nämä ovat elintarvikkeita, kuten papuja, herneitä ja linseja - niillä on runsaasti proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja sekä erinomainen lisäys vauvan ruokavalioon. Mutta varokaa! Me kaikki tunnemme tuulen epämukavuuden, kuten näiden kaltaisten elintarvikkeiden aiheuttamat yhteiset vaikutukset. Ole varovainen, ettet yli-ruokita vauvaa tältä ruoka-ryhmältä!

5. Kasvis Suji Upma:

Tämä on kasvisruokaa ja maukas ateria sekä paras perusta proteiinille ja vitamiineille. Kuivaa Suji kokki tuoreella kuivalla pannulla, kunnes se muuttuu kullanruskeaksi. Cook vähän liekki plus pitää sekoittaen jatkuvasti tai muuten suji polttaa. Toisessa pannulla laita 1 tl voita tai ghee. Vaikka voin tai gheen sulauduttaessa, myös vihannesten puriste paistetaan. Lisää vesi plus suji. Kuumenna seos alhaisen liekin kääntymiseksi sen ajan, jona suji vilja imee vettä. Jatka sekoittamista, jotta nuket eivät näy. Tämä ruokalaji on parasta palvella lämpimänä.

6. Lihat:

Kaikki te tiedätte, että liha on erinomainen proteiinin lähde; mutta tässä vaiheessa lähes kaikki vauvat hankkivat proteiinia maidostaan. Syöttetyn lihan pääasiallinen etu on sen ylimääräinen rauta, jota se tarjoaa. Rauta on välttämätön osa verenkiertoa, siirtämällä happea kudoksiin kehittääkseen tarvittavaa energiaa.

Katso lisää:  8 kuukauden Baby Food Recipes Intialainen

7. Jauhottu riisi:

Tämä on kasvissyöjä ja hyvä kalsiumin, proteiinien, tärkkelyksen ja vitamiinien lähde. Ensinnäkin kiehua riisiä kääntymään, se on kypsää (voit käyttää paineastian pitämään aikaa). Murskaa riisi hyvin tasaiseen pysyvyyteen. Kerran, kun vauva mukautuu tähän, voit lisätä joitakin dal sekä kasvi varastossa, jotta se olisi maukas. Kasvavan ravintoarvonsa suuntaan voit myös sisällyttää maitoa muulla tavoin puhdas kauden kasviksia.

8. Tofu:

Se on ravitsevaa ja monipuolista. Tofu on ihanteellinen lisäys kotiin perustuvaun vauvanruokaan ja voi olla mukana noin 8 kuukauden ikäisenä.

9. Paistettu kala:

Kuumenna uuni 190 ºC: seen. Laita kalaa kantoaineelle; liitä ja pidä kiinni. Paistetaan kalaa uunissa 20 minuuttia muutoin kunnes huolellisesti keitetyt. Kala kuoritaan yksinkertaisesti tässä vaiheessa. Poista folio edelleen jäähtyä. Siirrä kalan mehut riisin yläpuolella. Ota pois iho hiutalein kalan läpi sormet poistaaksesi luut. Ruokaa riisiä.

Katso lisää:  Ruoka-kaavio 7 kuukauden ikäiselle Intian vauvalle

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 4 = 2