6 kotitekoista Besan Face pakkausta eri ihon tyyppejä varten Tyylit elämässä

Besan tai chickpea -jauho on yhteinen ainesosa Intian kotihoito-hoidoista. Tässä artikkelissa luetellaan joitain luotettavia kasvopaketteja, joita voit kokeilla kotona nuorentaa ihoa.

Homemade Besan Face pakkaukset:

Tässä on 6 kotitekoista, kasvotonta ihonpakkausta kaikille ihotyypeille.

1. Besan Face Pack For Dry Skin:

besan face packsTämä kasvopakkaus on tarkoitettu kuivalle iholle.

Se auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa ja estämään sen hajoamisen ja hilseilyn. Tämän kasvopaketin tekemiseksi tarvitset 2 rkl rypsiä, 1 rkl kurkuma- tai haldi- ja 2 rkl maitotäyriä. Sekoita besan kanssa kurkuma ja tee tahna. Maito kermaa lisätään tahnaan. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja jätä se siihen, kunnes se kuivuu. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti poistaa rusketus ja pitää ihon terveinä.

2. Besan kasvojen pakkaus rasvaiselle iholle:

Tämä kasvopaketti on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Se auttaa poistamaan sebum ja ravitsevat ihoa ja estää sen puhkeamisen akne. Jotta tämä kasvot pakkaus, tarvitset 2 rkl rikki, 1 rkl kurkkua ja 2 rkl kurkumaa tai haldi. Sekoita besan kanssa kurkuma ja tee tahna. Lisää kurkku tahnaan. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja jätä se siihen, kunnes se kuivuu. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti, jotta iho säilyy terveinä. Se on paras akne-akupunkki.

Katso lisää: Almond Face Pack Glowing Skinille

3. Besan Face Pack Almond Oil:

6 kotitekoista Besan Face pakkausta eri ihon tyyppejä varten Tyylit elämässä

Tämä kasvopakkaus on tarkoitettu kuivalle iholle. Se auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa ja estämään sen hajoamisen ja hilseilyn. Jotta tämä kasvot pakataan, tarvitset 2 rkl rypsiä, 1 rkl kurkuma- tai haldi- ja 2 rkl manteliöljyä. Sekoita besan kanssa kurkuma ja tee tahna. Lisää manteliöljy tahnaan. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja anna sen olla puolen tunnin ajan. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti, jotta iho säilyy terveinä.

4. Besan-kasvopakkaus karhunvatukien siemenillä:

6 kotitekoista Besan Face pakkausta eri ihon tyyppejä varten Tyylit elämässä

Tämä kasvopaketti on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se auttaa ihon uudistamiseen ja poistaa whiteheadsin. Se jättää ihon sileäksi ja tuoreeksi. Jotta tämä kasvot pakataan, tarvitset 2 rkl rypsi-, 2 rkl fenugreek siemeniä, joko jauheena, tai tahna muodossa ja 2 rkl sitruunamehua. Sekoita besan kanssa sarviapila siemenet ja tee tahna. Lisää sitruunamehu tahnaan. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja anna sen olla puolen tunnin ajan. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti, jotta iho säilyy terveinä.

Katso lisää: Multani Mitti Face pakkaukset

5. Besan Face Pack Rose Water:

6 kotitekoista Besan Face pakkausta eri ihon tyyppejä varten Tyylit elämässä

Tämä kasvonsuoja on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se auttaa uudistamaan ihoa ja estämään ihon kuivumista. Jotta tämä kasvot pakataan, tarvitset 2 rkl rypsi-vettä ja 2 rkl ruusuvaa vettä. Sekoita besan ruusuvedellä ja tee tahna. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja anna sen olla puolen tunnin ajan. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti poistaa rusketus ja pitää ihon terveinä.

6. Besan kasvopakkaus riisipulverilla:

6 kotitekoista Besan Face pakkausta eri ihon tyyppejä varten Tyylit elämässä

Tämä kasvopaketti on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se auttaa ihon kuorintaan ja tasaamaan sen, jolloin se tuntuu tuoreelta. Jotta tämä kasvot pakataan, tarvitset 2 rkl ristiriitaa, 2 rkl riisipulveria tai tahnamaisessa muodossa ja 2 rkl kurkkua. Sekoita besan riisipulverilla ja tee tahna. Lisää kurkku tahnaan. Levitä tämä naamio kostealle iholle ja anna sen olla puolen tunnin ajan. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti, jotta iho säilyy terveinä. Se on yksi parhaista kotitekoisista kasvojen pakkauksista.

Katso lisää: Edut Rose Face Pack

Kokeile näitä kotona olevia kasvojen pakkauksia saadaksesi hehkuvaa ja kaunista ihoa lyhyessä ajassa!

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

− 2 = 1