6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Mantelit helpottavat ja pehmentävät ihoa luonnollisesti. Tässä artikkelissa luetellaan eri mantelipintapaketit, joita voit kokeilla hyödyksi.

Manteli Face Packs For Your Skin

Almond Face pakkaukset:

Tässä on 6 kotitekoista mantelin kasvopakettia kaikille ihotyypeille.

1. Hunaja ja manteli kasvohoito:

manteli face packs

Mantelit tekevät luonnollisen kuoren, jota voidaan käyttää kasvojen puhdistamiseen. He poistavat talteen ja pitävät kasvonsa sileänä ja hehkuvana. Tätä kasvojenkorvausta tarvitset puolikuun manteleita, 1 rkl hunajaa, 2 rkl sitruunamehua ja vettä tarpeen mukaan. Manteleita on liotettava vedessä yön yli ennen käyttöä. Sitten sinun on tyhjennettävä vettä ja jauhaa manteli kynnet pastaa, lisäämällä kaikki ainesosat. Tätä kuorinta voidaan käyttää päivittäin tasaiselle iholle. Se on paras manteli- ja hunajan kasvopaketti.

Katso lisää: Kuinka käyttää Honey Face

2. Almond Face Scrub öljyiselle iholle:

6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Mantelit tekevät luonnollisen kuoren, jota voidaan käyttää pitämään akne ja bakteerit pois kasvoilta. Ne poistavat sebumin ja ovat parhaita kuorinta rasvaiselle iholle. Tätä öljynpoistoa varten tarvitset 7 mantelia, 2 rkl maitoa ja vettä tarpeen mukaan. Manteleita on liotettava vedessä yön yli ennen käyttöä. Sitten sinun on tyhjennettävä vettä ja jauhaa manteli kynnet pastaa, lisäämällä kaikki ainesosat. Tätä kuorinta voidaan käyttää päivittäin tasaiselle iholle. Tämä on yksi parhaista kotitekoisista mantelipintapakkauksista.

3. Almond Face Mask for Dry Skin:

6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Mantelit tekevät luonnollisen kasvopaketin, jota voidaan käyttää puhdistamaan pois kuolleet solut kasvoilta. Ne poistavat hiutaleen kuivan ihon ja pitävät kasvonsa tasaisina ja akneettisilta. Tätä kasvojenkestävää materiaalia tarvitset puolikuun mantelijauhetta, 1 munanvalkuaista, 2 rkl sitruunamehua ja vettä tarpeen mukaan. Jauhtele manteliuutteet jauheeksi ja lisää kaikki ainekset tahnan tekemiseksi. Tätä maskia on käytettävä kostealla iholla ja jätettävä puolen tunnin ajaksi. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää päivittäin sileäksi iholle. Tämä on paras kuivalle iholle valmistettu mantelipakkaus.

Katso lisää: Kotitekoinen kasviperäinen kasvonsuoja

4. Almond Face Oil for Dark Circle Removal:

6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Mantelit auttavat luonnollisesti vähentämään pigmentaatiota silmäalueen ympärillä, mikä vähentää tummia ympyröitä. Manteliöljy auttaa vähentämään tummia silmänräpäyksiä. Kuumenna manteliöljy ja lisää siihen muutama pisara sitruunamehua. Hieronta tämä pudota silmien ympärillä ennen nukkumaanmenoa, jotta sävyt olisivat tummat ympyrät 3 viikon tai sitä aikaisemmin. Tämä manteliöljy voidaan myös lisätä pensaikkoihin kosteuttamaan ihoa ja keventää sitä.

5. Kevytöljyinen kuorinta ihon keventämiseksi:

6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Mantelit auttavat luonnollisesti vähentämään pigmentaatiota iholla, mikä vähentää rusketusta ja keventää ihoa. Tämän kasvojen pesu, tarvitset 2 rkl manteliöljyä, 2 rkl sokeria ja yksi muna. Kuumenna manteliöljy ja lisää sokeri siihen. Lisää sitten muna. Hierotaan tämä iholle kymmenen minuuttia. Pese sitten kasvot pois tahnasta. Tätä kuorinta voidaan käyttää päivittäin tasaiselle iholle.

6. Almond Face Pack vähentää ahdistusta:

6 Homemade Almond Face pakkaukset iholle Tyylit elämässä

Manteliöljy auttaa myös vähentämään ahdistusta ja stressiä, kun sitä käytetään hieronnassa tai pakkauksessa. Tämän kasvopaketin tarvitset kupin mantelijauhetta, ½ kupillista jogurttia, 1 rkl fenugreek-siemeniä jauhetta ja yhtä munanvalkuaista. Jauhtele manteliuutteet jauheeksi ja lisää kaikki ainekset tahnan tekemiseksi. Tätä maskia on käytettävä kostealla iholla ja jätettävä puolen tunnin ajaksi. Pese se pois kylmällä vedellä. Tätä voidaan käyttää päivittäin sileäksi iholle.

Katso lisää: Besan For Face -edut

Kasvopakettien lisäksi syöminen mantelit kokonaisuudessaan on myös erittäin hyvä iholle. Syöminen 23 mantelia päivässä antaa sinulle mahdollisimman suuria terveysvaikutuksia. He tekevät ihosi hehkuvan. Sen lisäksi, kokeile näitä manteli kasvot pakkauksissa kotona nuorentaa ihoa!

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

70 − = 65