6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Kynsimaalit ovat geelimuodossa johtuen sen valmistuksessa käytetyistä pigmentteistä. Gel-kynsiväriprofiilit ovat yksinkertaisia ​​malleja, jotka tehdään "geeli" kynsimaaleilla. Gel-kynsien taidetta voidaan antaa shinier-ilmeeseen lisäämällä kiiltävää kynsimaalia kerroksena, jotta se olisi merkittävämpää.

Yksinkertaiset ja helppokäyttöiset kynsilakkamallit kuvat:

1. Musta Gel Kynsien muotoilu:

geeli nail art

Sinun täytyy olla rohkea ja kaunis kuljettaa tuo upea mustan geelin kynsimaali. Tämä on yksinkertainen musta maali, jota käytetään kynsillä; joka on ainutlaatuinen art tehty rengas sormi, joka on hopea neliön muotoinen kivet lisätään siihen. Tämä näyttää erittäin tyyliltään ja lisäämällä kämmen kauneutta, on käytetty valtava suorakaiteen muotoinen rengas, joka varmasti kiinnittää paljon huomiota.

2. Sininen geeli Naildesign:

6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Kynsien maalausreunat ovat niin yleisiä nyt. Gel-kynsien muotoilemiseksi kahdella sävyn sinisellä maalataan ensin kynsien pääosa indigolla. Lisää sitten hopeasilmäinen geeli-kynsimaali ja piirrä se rajojen yli indigon värin jälkeen. Ota vaaleampi sininen väri ja tee toinen aivohalvaus, aivan kuten kaksi edellistä, ja maalata sen kimaltelevan geelin alapuolelle. Lisää vielä toinen kimalteleva reunus ja olet valmis.

Katso lisää: Glitter Nail Art Designs

3. Zebra-geeli Nail Art:

6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Kuvassa oleva naulataide näyttää äärimmäisen hyvältä, eikö niin? No jopa voit saada ne valmiiksi. Maalaa vain pitkien kynsien reunat valkoisella kynsilakalla ja anna sen kuivua. Ota ohut musta kynsisarja ja piirrä kaksi linjaa kynnen vasemmalta puolelta. ja ylläpitää etäisyyttä kahden oikean puolen välissä. Linjat eivät saisi olla keskenään samansuuntaisia, koska se tekisi seepra-nailon taideteoksen menetyksen alkuperäisestä vaikutuksestaan. Lopuksi, jotta se kiiltävä laittaa kiiltävän kynsimaali ja päällystä se.

4. Studded Gel kynsien muotoilu:

6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Käytä vaaleaa värikyllästettyä maalia pohjalle, jotain tällaista vehnäpuhdista, jota näemme kuvassa. Anna sen näyttää siistinä ja siistinä. Lisää pieniä pyöreitä nappuloita naulataiteen päälle, jolloin kynnet näyttävät kiiltäviltä. Nupit tekevät kynsien näyttävän niinkuin vesipisarat ovat pudonneet. Kolme suurta pyöreää nastojaa, jotka jakautuvat tasaisesti kolmion muotoon. Lisäksi siihen on lisätty pieniä nappuloita, kuten helmiä. Ne ovat tasaisesti asetetut; jotta ylläpidettäisiin kynsien samanlaista ilme.

Katso lisää: Nail Art käyttäminen sienellä

5. Vaaleanpunainen ja haalistunut Glittered Gel Kynsien muotoilu:

6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Nämä kiiltävät kimalteet, joita näet alla, on helppo maalata. Maalaa vain neljä kynsiä tummalla vaalealla pohjalla ja anna sen kuivua. Lisää kimaltelevaa kynsimaalia alareunasta kynnen keskelle ja varmista, että kirkkauden määrä vähenee, kun se saavuttaa keskikohdan, jolloin kynnet saattavat heikentää loistoa. Tee ulkonäöstä ainutlaatuinen yksi pariton naula, joka on ehdottomasti karu kynsi. Maalaa se kokonaan kimaltelevalla kynsimaalilla ja näin se näyttää

6. Shiny Navy Blue Golden Glitter Gel Kynsit:

6 Amazing Gel Kynsitekniikka kuvioita Tyylit elämässä

Se näyttää jonkinlaiselta tyylikkäältä naulataiteelta. Jos olet tarpeeksi valmis ottamaan heidät omiksi, noudata yksinkertaisia ​​ohjeita ja tee se. Ensimmäinen maalaa neljä kynsiä kämmentänne tummansinisellä värillä ja anna sen kuivua. Ota kultainen maali ohut harjalla ja tee kaksi V-muotoa kahdella peräkkäisellä naulalla kuten kuvassa. Ota pyöreät ja kultaiset nastat kuten kuvasta näet ja kiinnitä ne säännöllisesti naulaliiman avulla. Lopuksi jättäkää pikku sormi, joka on maalattu kultaisella kimallusmaalilla ja olet kynnet valmiina juhliin.

Gel kynsien muotoilu kynsillä on kiiltävä ja hämmästyttävä ilme! Valitse paras ja kokeile sitä.

Katso lisää: Halloween Nail Art -ideoita

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

77 − 72 =