50 Viimeisimmät kampaukset lyhyt hiukset naisille Tyylit elämässä

Takaisin lapsuudestani, olisimme kaikki huddle lähellä isoäitini, kun hän kertoi tarinoita, kun hän sidottu meidän hiukset pitkä punos. Hän jatkaa kertomalla, kuinka hänen lapsuuden päivinä hänellä olisi paljon pidempi polku, joka menee lantiota pitkin ja miten nauramme hauskoihin tarinoihin, joita hän jakaa. Sitten melko lyhyen ajan kuluttua muotisuuntaukset muuttuivat ja keskittyivät pääasiassa keskipitkähiuksille. Sitten taas maailma sanoi, että vanhat päivät olivat kultaisia ​​ja tulivat pitkäkarvaan jälleen. Vaikka myöhästyneenä, maailma on palannut hieman vanhojen suosikkiensa tähden, usein uusimmat suuntaukset ovat osoittaneet, kuinka naisten affiniteetti on taipunut kohti urheilullisia lyhyitä hiuksia.

kampaus for short hair

Kiireiset naiset päivittäin haluavat nyt päästä eroon siitä tuskasta, jonka on täytynyt noudattaa tiukkaa hiusten sidontaprosessia, ja siksi modernit naiset ovat kaikki vakiinnuttaneet itsensä kauniiksi uudella hiustenleikkauksella, joka on pehmeä ja lyhyt ja vielä vaikuttavaa. Lyhyiden hiusten voima on äskettäin toteutunut, kun naiset omaksuivat uuden suuntauksen ja siksi siirtyivät tekemään joitain voimakkaita muotitietoja.

Helppo hiusten leikkaaminen lyhyille naisille 2017:

Seuraavassa on joitain parhaita lyhyitä kampauksia, joita moderni nainen voi viedä.

1. Söpö Bob Hiustenpoisto lyhyille hiuksille:

lyhyt hairstyles1

Siitä lähtien, kun lyhyt hiusten trendi on alkanut, ihmiset ovat keskittyneet bobiin melko paljon, ja siksi ensimmäinen listallemme on klassinen bob-leikkaus. Kampauksessa täällä on pieni lukko, joka on irrotettu toisesta puolelta ja putoaa epävarmasti otsaansa, kun taas loput hiukset päätyvät leukan viereen, mikä korostaa sitä entisestään.

2. Kulmakuva lyhyt leikkaus:

lyhyt hairstyles2

Listan vieressä on kulmakuvake, joka on käynyt kohtuullisen osuutensa kierroksista sen jälkeen, kun lyhytkarvainen trendiväylä teki sen. Tavallisesti yhteinen kohtaus sisältäisi etupuolen, pidempään kuin muut, jotka kulkevat kulmikkaasti ja kulkevat viistoja pitkin otsaasi. Usein muut hiukset pysyvät joko lukitustason takana tai yksinkertaisesti leikkaavat koko matkan.

3. Scruffles Hairstyle for Short Hair:

lyhyt hairstyles3

Haudutettua kampausta täällä kutsutaan shag-leikkaukseksi, jossa kerrokset ovat monessa paikassa helposti ylitettävissä yksi toisensa jälkeen lisäämään tilavuutta ja persoonallisuutta ulkoasuksi samalla, kun pyrkivät pitämään lukot vapaina ja pehmeinä leikkaamalla ne tarpeeksi lyhyiksi pinoamalla ne paikalleen. Jälleen kerran etukerros on isompi kuin muu.

4. Uusi lyhyt paksu kampa:

lyhyt hairstyles4

Jokaiselle, joka pelkää hiusrajan menettämisen leikkaamalla hiukset lyhyeksi, tässä on klassinen esimerkki siitä, kuinka voit säilyttää hiuksesi täydellä pituudella ja samalla varmista, että et pysy muotilinjan takana. Hiukset sopivat täydellisesti otsaasi päälle ja tehdään kahdeksi älykkäälle kerrokselle. Jälleen kerran se päättyy leuan viivan alapuolella.

5. Maximum Boy Haircut:

lyhyt hairstyles5

Tämä hairstyle näyttää pienen määrän kampauksia, joita voit kallistaa ja säilyttää samalla trendinantajat kannoillaan. Jos varattu aamu on liikaa, valitse yksinkertaisesti klassinen poika leikattu kampaus, jossa on joitain röyhkeitä etupäällysteitä, jotka kuuluvat juuri kulmakarvojen yläpuolelle. Tällöin voit luoda täydellisen sekoitus lyhyeen laivastosi muotoiluun..

6. Rajoitetut aallot lyhyet hiukset:

lyhyt hairstyles6

Hiukset ovat vain korvan tasolle ja tämän mini bob kampauksen sisällä, yksikerroksiset lukot on muotoiltu pehmeään ranta-aaltoon. Etu on hieman vapaammin säädetty kuin selkä, joka on ahtautunut koko kerroksen takia. Se pysyy parhaiden lyhyiden kampausten sijaan yksinkertaisten huoltajien kanssa.

7. Toinen kulmikarvahattu:

lyhyt hairstyles

Tämä on vielä toinen kulmikas kampa, joka on hieman erilainen kuin se, josta me jo puhumme. Tämä kampauksen innoittamana on kulmainen muoti, kun se on parikytketty meidän minibobin kanssa juuri ennen tätä. Niin paljon kuin heillä, edessä olevat hiukset ovat pehmeitä ja heilutettu pyörteisiin, kun taas lukon loppuosa on lyhyempi kuin etuosan lukko, ja sitä pidetään paikallaan.

8. Little Ponytail Hairstyles:

lyhyt hairstyles8

Jotta saat tämän ilmeen, tarvitset vain yksinkertaisen poni, jossa on pehmeät lyhyt etukerros ja kun etumatkat vaivaavat sinua lämpöön, vedä ne takaisin ja kiinnitä ne pieneen poniin pääsi kruunun päällä.

9. Smoldering Look:

lyhyt hairstyles9

Tämä kampaus on vielä yksi muunnelma kiinteäksi teräkseksi, mutta tällä kertaa lukon ominaisuudet ja rakenteet on muotoiltu naisellisella tavalla, kun jotkut etuosan lukituksesta pehmeästi harjaantuvat yhdelle puolelle putoavaan otsaan.

10. Side Lock Short Hair:

lyhyt hairstyles10

Tässä meillä on toinen näkökulma, jossa hiukset ovat ehdottomasti lausuntokappale, jossa on sen isompi kuin loput rituaalinen sivulukko, joka menee koko leukaputken puolelle, kun taas loput toisistaan ​​muista kampauksista pidetään mahdollisimman vähäisiksi lyhyillä pyöritetyt lukot.

11. Kaulusnäköinen lyhytpituusleikkaus:

lyhyt hairstyles11

Nyt kampausten lyhyemmät versiot katsotaan pixie-ulkonäönä ja paras tapa käsitellä niitä on yksinkertaisesti käyttämällä bändiä kruunun yli. Hiukset tässä kampauksessa ovat melko pieniä ja raikas, suosivat teidän muotivirheitäsi ja samalla naamiointiin lisätään ripaus feminismia yksinkertaisella nauhalla.

12. Mohawk-muunnelma 1:

lyhyt hairstyles12

Nyt alkaa tutkia melko kovaa versiota uudesta lyhyestä hiustrendestä, jossa Mohawks, joka oli vain rajoitettu kavereille, ovat nousseet esiin naisten lehtiartikkeleiden sivuilla, joissa julkkikset tukevat ulkoasua kuten kuuluisa Sharon Stone ja Miley Cyrus. Yleensä hiukset keskeltä tuetaan Mohawkin tyyliin ja loput puhtaasti leikattuina.

13. Spiked Look Haircut:

lyhyt hairstyles13

Piikit, vaikka ne saattavat näyttää hieman samalta kuin Mohawk, eivät ole täsmälleen samat kun erotetaan. Piikkejä, kuten Mohawkin, ovat lyhyemmät puolet, ja keskellä on isompi. Kuitenkin piikit verrattuina ovat yleensä terävämpiä teräviä reunoja verrattuna Mohawk. Kuka ei halua tällaista lyhytaikaista kampausta, joka tuo enemmän suosionosoituksia väkijoukosta.

14. Söpö Side Ajeltu Haircut:

lyhyt hairstyles14

Tämä on myös toinen lajike hardcore-osasta, jossa hiukset sivulle puhtaan leikkauksen sijasta on ajeltu jättäen vain hiukset keskelle puolustamaan itseään. Hiukset ovat tässä lyhyissä piikkeissä ja tavallisesti, koska korva on paljain tässä, hieno korvanapukka tai korvaketju sopii yleensä hyvin tähän ulkoasuun.

15. Klassinen mummo:

lyhyt haircuts for women

Nykyään monet isoisillämme ovat päättäneet antaa muodin puhua itselleen ja tästä syystä tämän erityisen kampauksen ovat olleet monien kypsän ikäisen naisen omaksuneet. Ei vain tuo esiin kypsyyttä ulkonäköä, mutta samalla pitää sinut hauska ja energinen.

16. Pin Up Hairstyle:

lyhyt hairstyles16

Nyt aloitamme hairdos-osion, jossa myytti uhraa haapoja vain siksi, että sinulla on lyhyempi hiukset rikki. Voit piristää arkipäivän leikkauksen, tällä kertaa kokeilla tätä mahtavaa ulkoasua. Aloita erottamalla yksittäiset säikeet sivusta ja kiinnittämällä ne ristiin ristiin toisen vierellä.

17. Side Braid Kampaukset:

lyhyt hairstyles17

Sivupallolla näytämme, kuinka punokset kaikkialla päässään voivat ottaa huomioon erilaiset kampaustrendit. Sellaisten keskilukkojen osalta, jotka eivät juuri lopu, tässä on mahtava ajatus käsitellä sitä. Aloita sivulukit poraamalla ne ja kiinnitä ne pään takaosaan bobby-tapilla.

18. Front Braid Haircut:

lyhyt hairstyles18

Etupäähän, poista pienemmät kerrokset etupuolelta. Jos sinulla on kulmikkaat leikkaukset, poista kulmikkaat osat ja aloita palmikointi taaksepäin. Voit usein kysyä apua joltakulta, ja kun olet tehnyt heidät pään päähän ja kiinnitä se paikalleen.

19. Selkänjalka Uusi lyhyet hiukset:

lyhyt hairstyles19

Jälleen kerran selkäpuolella oleva punos alkaa sivupallolla, mutta tällä kertaa punos on sidottu aina takaisin. Tällä kertaa voit aloittaa molemmin puolin ja lähentää pään päähän päästä saadaksesi täydellisen ilmeen.

20. Trendikäs Updo Short Haircut:

lyhyt hairstyles20

Kuka olisi uskonut, että tämä hyvä voi saada sellaisesta lyhyestä hiuksesta. Kuitenkin on olemassa paljon enemmän mekanismia ja komplikaatiota tähän ulkoasuun, mutta kun saavutat, sinulla on aikaasi. Aloita valssaamalla hiuksesi keskeltä ja kiinnittämällä se takaisin. Jatka samaa loput lukkojen kanssa ja kiinnitä se paikalleen.

21. Curls Ahoy:

lyhyt hairstyles21

Curls on aina tehnyt sen ylhäältä listalle, ja täälläkin lyhyt kampaussääntö on saanut uuden merkityksen käyttämällä lyhyitä kiharoita määritelläkseen, kuinka voimakkaat hiukset voivat muotoilla persoonallisuutta. Tällöin kiharret etukäteen ovat löysät ja vapaasti putoavat, kun taas jäljelle jäävä osa takana on jälleen kaventunut raskaiden kerrosten.

22. Yli Eye Hair Cut:

hiustenleikkuu for short hair

Klassinen silmänräpäys on varma ilme, jonka olette nähneet monta kertaa koveralla kiiltävän aikakauslehden etusivulla, ja nyt pienellä vaivalla voit myös liittää sinuun. Tämä on vielä toinen etuosan lukko, joka on isompi kuin muualla, ja se voi tehdä hyvin muodollisia ja epävirallisia tapahtumia. Tietenkin dramaattisia vaikutuksia varten aina varmista, että etuosan lukko on asetettu silmän eteen, joka on kiinnitetty juuri tarpeeksi, jotta voit nähdä.

23. Trendy Chinese Upfront Haircuts:

lyhyt hairstyles23

Kiinalainen etupäästösuositus kattaa tavallisesti koko otteen pituuden ja leveyden. Yleensä paksu kuin elefantti ja loistava tämä kampaus voidaan valita tavalliseen bob tai kerroksellinen ilme. Kuitenkin, jos haluat vähän muokkausta täällä, varmista, että yrität epäsymmetrisen katsoa varmasti.

24. Fusion Haircuts:

lyhyt hairstyles24

Aloittaaksesi tämän kampauksen kutsutaan fuusioiksi, koska sen ajelut sivut, mutta mikä näyttää erilaiselta, ovat pehmeät lukot, jotka lähes peittävät koko pään kuin pehmeän sivun ajelun. Väriyhdistelmät tekevät hyvää muotitietoisuutta, joten tässä värissä on valtava osa pelata.

25. Classic Shag Haircut:

lyhyt hairstyles25

Tämä on vielä yksi muunnelma shag-kampaukselle, jossa epätasaiset kerrokset on rakennettu ja pinottu hyvin muotiin, mutta ulkoasulta kampaus tuntuu varsin vapaalta ja joustavalta. Lyhyiden lukkojen ansiosta hiukset saavat äänenvoimakkuuden, kun taas karkea ulkonäkö lisää hauskan persoonasi.

26. Princess Hairstyle lyhyille hiuksille:

lyhyt hairstyles26

Vain siksi, että olet antanut heidän kaataa pidempät lukot alas, ei tarkoita sitä, että sinun on lopetettava omien naisellisuuttasi. Jopa klassisella bobilla, jos sinulla on kiharaa, tässä on täydellinen look for you. kun bob on tehty, käytä yksinkertaista rullaa kiertämään alla olevien lukkosi, jolloin voit antaa sinulle pehmeän prinsessa liikkuvan aallon, jonka voit nyt vaalia. Se on yksi uusimmista trendikkäistä kampauksista lyhyille hiuksille, jotka ovat niin kauniita.

27. Short Braid Bun Hairstyle:

lyhyt hairstyles27

Lyhyet hiukset pystyvät paljon enemmän kuin vain leikkeen ja tässä on vilkas esimerkki siitä. Hiusten kiharaa sitomme sen pehmeään selkäpuikkoon ja käytä sitten etummaista kerrosta pitämällä sitä pihalle ja tuomaan se kaikkiin tavaroihin pöydän yläpuolelle ja käyttämään bobby-tappeja napauttamalla sitä paikalleen.

28. Vintage Look Style lyhytkarva:

lyhyt hairstyles28

Bandana ja päärunko on palannut vanhaan tyyliinsä. Takaisin niinä päivinä, pää huivit ovat polttava muotisuuntaus ja että pieni ponin korkealla kruunu nyt voit helposti valita, että vanha päivä kotiäiti näyttää.

29. Shag-muunnelma 2.0:

lyhyt hairstyles29

Toinen muunnelma hiustenleikkauksesta hiukset tässä suoritetaan, vaikka silti on erottuva lukuisia kerroksia pitävät ulkoasua tuoreina ja rapeina. Hiukset on rauhoittunut toisin kuin muut shag-hiusleikkuut, jotka ovat varsin täyttäviä ja levottomia.

30. Tuck In Under Band:

lyhyt hairstyles30

Lopetamme listan yksinkertaisella pääbändillä, joka sopii lämpimiin kesäpäiviin, jolloin hiukset voidaan kääriä pään nauhan ympärille alhaalta, aivan niskan kaulan yläpuolelle ja kiinnittää sitten sen paikalleen pin tai kaksi sivut.

31. Vanha Charm Hair Look Short:

lyhyt hairstyles31

Tämä on yksi lyhytkarvan klassisista kampauksista ja tässä näet, että tämä on sopiva myös kypsyneille naisille. Tässä näet, että lyhyet hiukset ovat erittäin huonoja ylläpitoon ja tämä on erittäin hyvä ihmisille, joilla on harva harvennusvaara. Tämä johtuu siitä, että kampaukset, kuten nämä estävät hiusten lasku ja siten voit pitää hiusten tilavuuden ennallaan.

32. Feathery Back Haircut:

lyhyt hairstyles32

Tämä on yksi retro tyyli ja on edelleen erittäin suosittu älykkäät tytöt. Tässä kampauksessa lyhyitä hiuksia varten voi olla myös hiusten takaraja todella pitkä ja hyvin höyhenevä. Tällöin voit säilyttää etuosa lyhyt ja leikkaus ja tehdä se näyttää sekavalta. Hiusten kaikki päät ovat todennäköisesti tehty harvennusakseleilla, mikä tekee koko asiaa herkemmäksi.

33. Yksinkertaiset pikkuhiusleikkaukset lyhyille hiuksille:

lyhyt hairstyles33

Yksi yksinkertaisimmista lyhyistä kampausmuodoista ja tässä sinulla ei ole niin suurta riskitekijää, koska pituus on viileä ja melko normaali, eikä siinä ole korostus- tai pop-värejä tässä. Myös tämä näyttää nyt menee kaikenlaisiin asuihin, koska pixie on uusi viileä nyt. Voit jopa urheilla tätä ulkoasua saree-mallilla ja tehdä swag-vaikutteistasi kaikki ympärilläsi olevat ihmiset.

34. Kaunis tyttö Lyhyt Bob Hairstyle:

lyhyt hairstyles34

Koska lyhyet hiustenleikkaukset ovat pienemmät vaihtoehdot, luovuustekijä on erittäin tärkeä. Tässä myös näet, että se on yksinkertainen, mutta hieman enemmän luovuutta. Tässä hiuksissa on luonnollisia kiharoita, ja tässä bangs tehdään hieman eri tavalla. Tämä on pehmeämpi versio vanhasta koulusta. Tässä tangot pidetään lyhyempiä ja ne levitetään tasaisesti koko otsaan.

35. Sharp Pixie Cut:

muodikas short haircuts

Tässä kampauksessa tyttö ei ole ottanut liikaa riskiä, ​​mutta valkaistuneilla hiuksilla on luovuutta ehjänä. Tämä on sivusuunnan versio, mutta hieman turvallisempi kuin tämä. Kuten kuvassa voi selvästi nähdä, että hiukset leikataan toiselta puolelta, mutta sitä ei ole ajeltu oikein. Toinen puoli on lyhyt, mutta pitkä ja ei leikattu.

36. New Shag Versio:

lyhyt hairstyles36

Jos vanha pörröinen on yksi viimeisimmistä kampauksista lyhyille hiuksille, tämä on ottanut tärkeämpi asema luettelossa. Tässä karvassa on nykyaikaisempi kosketus ja nuoret tytöt voivat myös kokeilla tätä. Tällöin sivut pidetään hieman lyhyemmäksi ja tehdään myös harvennusaksilla. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, kun kyseessä on pyöreiden tai soikeiden pintojen kampaus.

37. Yksinkertainen Mohawk Short Haircut:

lyhyt hairstyles37

Tämä on erittäin älykäs hiukset lyhyille hiuksille ja on kerroksellinen versio Mohawk-tyylisistä hiuksista. Tässä sivussa olevat hiukset ovat lyhyempiä kuin keskiosa ja tällä tavoin muodostetaan sopivat kerrokset, mutta kerrokset ovat lyhyempiä kuin normaalit hiushuutokset. Tässä, jos asetat hiukset tyypilliseen Mohawk-tyyliin, näet, että sivuilla on vähän pituutta kuin tavallinen Mohawk, jossa sivut ovat lähes ajeltuina.

38. Schoolboy Charm Lyhyt look:

lyhyt hairstyles38

Tässä kampauksessa nainen yrittää päästä eroon kaikista perinteisistä kampauksista ja jopa lyhyimmistä kampauksista. Täällä hän on valinnut absoluuttisen poikamaisen tyylin, jossa hiukset pysyvät klassisesti lyhyinä ja vain tapana, jolla koululaiset kammataan. Tämä on myös tyylin tekijä tämän kampauksen ja kypsät naiset näyttävät parhaiten tällaisesta kampauksesta.

39. Etupuhdas tyyli hiusten leikkaaminen lyhyille hiuksille:

lyhyt hairstyles 39

Jotta tasapainossa komeilla kaverit siellä, nämä rocker asenne tytöt tekevät sen paljon swag kuten voitte nähdä. Tämä kuvassa oleva tyttö on yksi esimerkki siitä, miten voit harjoittaa luovuutta tyylillä. Jopa muutama vuosi sitten nämä kampaukset olivat jopa kaikkein kauneimpia kaikista unelmista. Tässä poika leikataan yksinkertaisesti, mutta yläosa tai kruunu jää hieman pidemmäksi ja siten piikikäs versio siitä.

40. Trendikäs punottu hiusnauha:

lyhyt hairstyles40

Punaisella piikillä on jotain, mitä sinun ei tarvitse koskaan ajatella, mutta yksinkertaisesti saat sen täältä. Tässä tytöllä on epäsymmetrinen pixie leikkaus ja toinen puoli hiukset jätetään pidempään kuin toisella puolella. Sinulle voit ottaa pitkät sivut hiuksista ja aloittaa palmikoinnin tavalla, joka liikkuu kruunun yläpuolella ja muodostaa hiusnauhan pään päältä ja sitten tartu toisella puolella.

41. Rajattu ja piikikäs lyhyt leikkaus:

lyhyt hairstyles41

Mielestäni tämä on yksinkertaisin kaikkien hiusten leikkausten joukossa tässä lyhytkarvaisuudessa. Kuten kuvassa näkyy, hiukset ovat leikattuja ja myös sotkuisia, mutta se on luonnollisestikin kaukana siitä, että se on tavallisesti leikattu. Nyt kaikki tämä sotkuinen hius on perustettu hyytelömällä ja näyttää kovaa ja terävää ja kaikki silmät ylös kaikilta puolilta.

42. Liian Creative Trendy Haircut:

lyhyt hairstyles42

Tämä on yksi trendikkäistä geometrisista kampauksista naisille, joilla on paidan hiukset. Tämä on riski, koska tämä on ennen kaikkea uusi suuntaus ja hiukset leikataan siten, että kestää paljon aikaa kasvaa ja sinun on säilytettävä tyyli tähän ajankohtaan saakka. Tällä tavoin leikkaus leikataan jälleen korvien lähellä olevista päistä ja sitten yksinkertaisen bobin geometrinen versio saavutetaan.

43. Innocent Bob lyhyt hiustenleikkuus tytöille:

lyhyt hairstyles43

Tämä kampa on sopivin tyttöjen ja naisille, joilla on kiharat hiukset. Se on erittäin huono kunnossapidossa ja siisti. Voit saada tämän hiusten leikkauksen hiominen ja makeampi näyttää, koska viattomuus sinussa ilmaistaan ​​parhaiten tämän yhden hiustenleikkauksen kautta. Voit yksinkertaisesti saada tämän ja ei edes välitä siitä, mitä käyttää, koska se sopii kaikkiin, mitä haluat puhaltaa.

44. Blow Kuivattu Bob Lyhyt Kampaukset:

lyhyt hairstyles44

Tässä kampauksessa löydät yksinkertaisen yksinkertaisimmista kampauksista, jotka näyttävät seksikkäämpiä kuin normaalisti. Ei ole mitään ja mitään ylimääräistä ponnistelua, jonka tarvitset, koska hiukset ovat vain kuivuneet ja mitään muuta. Se on yksinkertainen bob, jolla on mukava bang edessä. Hiukset puhalletaan kuivattuna ja näyttävät siten erittäin vaikealta ja sotkuiselta.

45. Emo Lyhyt Kampaukset:

lyhyt hairstyles45

Kun teemme listan kaikista lyhyistä kampauksista, se on kuin synti, ettemme mainitse hyvin trendikästä emo-leikkaa. Kuvassa pystyt näkemään erittäin hyvällä tavalla, kuinka yksinkertainen emo-leikkaus lisää myös niin paljon tyyliä ulkonäköön. Tämä ei ole kovin kova, joten sinun ei tarvitse huolehtia liikaa ennen kuin tämä tehdään. Ainoa asia on, että jos olet enemmän fuusiota tai intialaista kulumista, niin tämä ei ole sinua varten.

46. ​​Paksu ja retro hiustyyli lyhyille hiuksille:

lyhyt hairstyles46

Tämä yksi bob-tyyli on lyhyt kampaus retro-versio ja sopii paremmin naisille, joilla on paksut hiukset. Nyt tämä ei tarvitse erittäin hyvää tyyliä, koska tällainen hiusten leikkaaminen ei edes tarvitse liiallista muotoilua. On vain parempi jättää satunnaisemmaksi, jotta se olisi parempi.

47. Messy Pixie Haircut naisille:

lyhyt hairstyles47

Tämä on pixie-leikkuuterä, joka yhdistyy leikattuun kampaukseen. Tässä hiukset leikataan tasaisesti molemmilla puolilla, mutta selälle annetaan pixie-kosketus. Nyt edessä reunat peittävät otsaansa ja tekevät kasvoista pienemmän. Kiusattu ja sekava hiukset lisää draamaa ja näytät kauniilta.

48. Spiked Up Emo Katso:

lyhyt hairstyles48

Olemme jo maininneet normaalin ja yksinkertaisen emo-leikkauksen ja nyt siirrymme kohti luovuutta. Emo-leikkauksen tämä versio on tytöille, jotka eivät pelkää kokeilemalla, ja he voivat siirtää samantyyppiset haikeimmat kampaukset. Tässä hiuksessa on emo-ilme etupuolelta ja selästä kaikki hiukset nostetaan ylös ja ne näyttävät silmiinpistäviksi. Mikä asenne!

49. Short Side Hairstyle trendikkäisiin kiharoihin:

lyhyt hairstyles49

Tämä on dramaattinen kampaus ja näyttää hyvältä mistä tahansa erikoistapahtumasta tai jopa punamattoista. Tässä kampauksessa, kuten näette, hiukset ovat lyhyitä ja kammattu hyvin. Nyt sivukartoitus on tehty ja sitten kaikki hiukset saatetaan pään toiselle puolelle. Täällä se on kiinnitetty ja kiharat jumittuvat. Kiinnitetty osa näyttää aivan suoralta ja näin tekee mahtavasta yhdistelmästä.

50. Lyhyt Vintage Aallot Hiusten muotoilu:

lyhyt hairstyles50

Enemmän Cleopatra-tyyliä, tämä on paljon tyyliä yhdessä kehyksessä. Kaikille naisille, joilla on lyhyet hiukset ja jotka aikovat osallistua seuraavaan suuriin tapahtumiin, jossa on puku tai klassinen asu, ei voi olla mitään parempaa kuin tämä. Tässä vain ottaa kaikki hiukset toiselle puolelle ja sitten pin up. Nyt tee aaltoja tälle osalle ja geeli kunnolla asettamaan ne. Katso nyt, kuinka houkuttelet kaikki silmät tapahtumaan.

On totta, että meillä on verrattain pienemmät vaihtoehdot, kun on kyse kampauksesta lyhyille hiuksille, mutta yksi asia on varma, että et voi näyttää älykkääminä kuin urheilu lyhyt leikkaus.

Leave A Comment

99 − = 96