5 parasta ylimääräistä kasvonsuojaa ihon valkaisuun ja hehkuvaan ihoon Tyylit elämässä

Nyt tee ihosi korjata ja vahingoittaa vapaasti, kun nukut. Sinun ei tarvitse ylimääräistä aikaa viettää iholle, jotta se saavuttaisi kirkkautensa ja säteilynsä. Olemme täällä keskustelemaan vähän yön yli naamiot hehkuva iho, joten sitä voidaan soveltaa ihon ja pitää yön yli. Mikä seuraavana aamuna antaa ylimääräisen loiston ja sileyden?

Ihon valkaisu ja hehku:

Tässä on top 5 yön kasvopaketti,

1. Lotus Herbals Night Face Pack:

lootus Herbals Night Face Pack

Lotus Herbals on yksi Intian parhaista luonnollisista ihonhoitotuotteista ja kosmetiikkayrityksistä. Se on tunnettu versiosta järjestää sekä yrtti- että ayurveda-ihonhoitotuotteet. Olemme täällä kuvatessamme Lotus Herbals White hehku päivä-ja yö-kasvonaamio, joka on tehokkaampi herkälle iholle ja antaa myös hämmästyttävä ilme jättää ihon pehmeä ja sileä.

Asioita, joita tarvitset / Method / How to apply

Tarvitset lasiastian ja harjan pakkaukseen. Ja sinun tarvitsee myös märkä puuvillakangas pyyhkiä pakkaus pois kasvoistasi.

Levitä kasvojen vaahtoa iholle ja hankaa 2 minuuttia. Puhdista kasvosi, jonka jälkeen voit käyttää kosteuttavaa ja suojaavaa geeliä kermaan kasvoillesi ja asettaa sen vielä 2 minuuttia. Nyt voit viedä Night Cream -paketin kasvoillesi ja jättää sen yön yli. Kerran, kun peset kasvosi seuraavana aamuna, saat sen häikäisevän ilmeen kasvoillesi.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä

Epäilemättä voit soveltaa tätä yönpakkausta joka päivä paremman tuloksen saavuttamiseksi. Ja jos löydät tuloksen, voit jatkaa sen säännöllistä käyttöä soveltamalla sitä vaihtoehtoisina päivinä samoin.

Miksi tämä toimii

Tämän yön kasvopakkaus ihon valkaisuun keventää kasvojen ihon sävyä vähentämällä epätasaista pigmentoitumista ympäri kasvot.

varovaisuus

Jos havaitset ärsytystä iholle, kun käytät kermaa yksitellen, pese kasvosi välittömästi ja keskeytä käyttö.

hyötyjä

Se valaisee, kirkastaa ja valkaisee ihon antaen paremman terveellisen ihon päivittäisessä käytössä. Se parantaa luonnollisesti kasvojen ihoa.

2. Lakme Absolute Overnight Face Mask:

Lakme Absolute Overnight Face Mask

Lakme-ihon kiilto yön kasvonaamio pitää ihosi ravitsevana ja hyvin hydratoituna. Se on rikastettu mineraaleilla, jotka jatkuvasti täydentävät kasvojen ihon kosteutta. Se tekee iholta myös loistavan.

Asioita, joita tarvitset / Method / How to apply

Sinun tarvitsee vain kasvojen puhdistusaine puhdistaa kasvosi perusteellisesti ja kuivata ihosi. Levitä tämän Lakme ihon kiilto yön yli naamari naamasi kattaa täysin sormenpäät. Tämä yön yli naamio on lähinnä gel kermaa ja se on öljytön. Hierotaan geeliä iholle kevyesti ennen nukkumaanmenoa ja jätä se yön yli.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä

Voit käyttää tätä maskia päivittäin saadaksesi parhaan tuloksen.

Miksi tämä toimii

Tämä yön kasvopakkaus sisältää kivennäisöljyä ladattua jäätikettä, joka syvällä syöksyy ihoon maskin muodostamiseksi.

varovaisuus

Vältä kosketusta silmiisi. Pese silmät välittömästi kylmällä vedellä, jos silmäkosketusta ilmenee.

hyötyjä

Se hydrates ihon näyttää kimmeltävän ja antaa myös kiiltävän ulkoasun, joka tarjoaa kosteuspäällysteen. Näet, että iho muuttuu suppeaksi päivällä ja valkaistuu säännöllisesti.

Katso lisää: Kotitekoisia kasvopaketteja ja maskeja

3. VLCC Insta Glow Face Pack:

VLCC Insta Glow Face pack

Tämä on tunnettua Intian kauneuden teollisuutta. VLCC Natural Sciences on keksinyt instant hehku kasvot pakkaus oikeudenmukainen iho. Tämä on pehmeä kermainen pakkaus, joka kirkastaa ihoa, joka antaa pehmeyttä, kirkkautta ja säteilyä.

Asioita, joita tarvitset / Method / How to apply

Ota noin 4-5 tippaa Revital-ampullista ja sekoita se hienoksi tämän kasvopaketin kanssa. Levitä tämä pakkaus puhtaaksi kasvotukseksi. Jätä se kuivumaan 15-20 minuuttia ja pyyhi se märällä sienellä. Ja nyt olet valmis nukkumaan käyttämättä mitään muuta ihoa, jättäen sen ilmaiseksi yössä.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä

Voit käyttää sitä kolmesti viikossa yöaikaan saadaksesi parhaan tuloksen.

Miksi tämä toimii

Tämä yön ylipuhallusnaamari sisältää hienoisen santelipuu- ja hasselpähkinän uutteet, jotka toimivat hyvin ihon parantaakseen sen säteilyä ja kirkkautta.

varovaisuus

Koska se on Herbal yhdistelmä, se ei anna mitään ärsytystä iholle. Jos kuitenkin joutuu silmiin, huuhtele välittömästi silmäsi.

hyötyjä

Se varmasti tekee ihon pehmeämmän ja pehmeämmän. Se antaa hyvin kaunis hehku kasvoille seuraavana aamuna.

4. Aroma Magic Anti-akne Calamine Pack:

Aromi Magic Anti Acne Calamine Pack

Blossom Kochhar Aroma magic on yksi maailman johtavista yli 150 aromaterapiaöljyvalmistajista. Se on luonut sen aikakauden tuottamalla tuhansia lajikkeita ihon tuotteita. Tämä Aroma magic anti-akne Calamine pakkaus voidaan soveltaa ennen nukkumaanmenoa saada parhaat tulokset estää akne.

Asioita, joita tarvitset / Method / How to apply

Tarvitset Aroma magic mintta kasvot puhdistusaine puhdistaa kasvot. Ja joko Aroma taika ruusu vettä tai sen väriainetta sekoittaa se jauhe.

Tämä pakkaus on jauhemuodossa ja se on sekoitettava väriaineen tai ruusuveden kanssa tahnan muodostamiseksi. Puhdista kasvosi ja räpyttämällä se kuivuu, levitä tämä tahna sen päälle. Anna sen kuivua 30 minuuttia. Jälleen pese kasvosi ja jätä se koskemattomaksi yön yli.

Kuinka usein sinun pitäisi tehdä tämä

Voit käyttää tätä yön kasvopakettia pimpeleihin kahdesti viikossa.

Miksi tämä toimii

Se on kalamiini, minttu, Need, valkosipuli Sandalwood ja multani mitti, joka yhdistelmässä toimii hyvin estääkseen ihon puhkeamisen aknes.

varovaisuus

Pidä kasvopakkaus silmästä, nenästä ja suusta.

hyötyjä

Se antaa instant kirkkauden, kun pestä tämä kasvopaketti. Ja myös kirkastaa ihon antaen sille taskun ja öljyisen ilmeen, vaikka yöunetkinkin.

Katso lisää: Lakme Face Mask for Oikeudenmukaisuus

5. Boutique Fruit Whitening Night Face Pack:

putiikki Fruit Whitening Night Face Pack

Boutique-tuotteet ovat 100-prosenttisesti kasvitieteellisiä ja ovat orgaanisia kasviperäisiä ainesosia. Jokaisella tuotteella on omat edut. Tässä Boutique Bio hedelmä virheettömän valkaisun ja depigmentation kasvot pakkaus antaa kirkastavan ja valkaisevaa kasvojen ihoa. Se auttaa pitämään ihon pois ihottumasta ja muista ihoinfektioista.

Asioita, joita tarvitset / Method / How to apply

Puhdista kasvosi kasvojen puhdistusaineella ja kuivaa se. Ota pieni määrä tätä kermaa ja käytä sitä koko kasvoillesi. Anna sen kuivua 20 minuuttia ja pese kasvosi kokonaan. Pidä tämä normaalina tapana joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Kuinka usein meidän pitäisi tehdä tämä

Voit työskennellä kerma päivittäin epäonnistumatta.

Miksi tämä toimii

Nämä yön kasvot pakkaukset reilun ihon ananas-, sitruuna-, tomaatti- ja papai mehu -uutteet, jotka toimivat syvälle ihoon, antavat tämän virheettömän valkaisun ja tekevät myös kasvojen ihon poissa pigmentaatiosta.

varovaisuus

Jos ärsytys tapahtuu ihollesi, lopeta käyttö.

hyötyjä

Tämä valkaisupakkaus tekee ihosta pehmeän ja sileän, antaen sille nuorekas rakenne. Lisäksi se auttaa poistamaan pigmentaatioongelman iholta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että iholle annetaan ylimääräisiä vitamiineja ja ravintoaineita, joita tarvitaan sille, terveelle hehkuvalle ulkonäölle. Kun nukut, kasvohoitoasi korjataan ja sitä pidetään poissa erilaisista ihosairauksista ja infektioista. Verrattuna homotettuun yön yli naamioon hehkuvaan ihoon, voit saada paremman virheettömän säteilevän terveellisen näköisen ihon näillä yhdistelmillä.

Katso lisää: Hedelmäpakkaus hehkuvalle iholle

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5.

Leave A Comment

59 − = 52