5 parasta Himalajan kasvopakkausta Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

5 parasta Himalajan kasvopakkausta Tyylit elämässä

Himalajan yrtit ovat yritys, joka on nyt yrittänyt keskittyä ihonhoitotuotteen paradigmaan kasvi- ja yrttipohjaisiin tuotteisiin kannustamalla kuluttajia synnyttämään synteettisiä ja kemiallisia ihonhoitoratkaisuja. Verrattuna useimpiin kasviperäisiin tuotemerkkeihin, kuten Kama Ayurvedaan, Skinyogaan, Anandan kylpylään jne., Himalajan tuotteet ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat luotettavan laadun.

himalaja face pack

Alla on luettelo alkuun Himalajan kasviperäisten naamarit saatavilla markkinoilla. Face maskit ovat tärkeä osa ihonhoito-ohjelmaa ja auttavat korostamaan syväpuhdistusta samalla kun kiristetään ihoa ja tarjoavat erityisiä etuja erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, tylsyyden, pigmentaation ja mustapäiden hoitoon. Lue lisää näistä upeista kasvojen naamioista. Käytä näitä kahdesti tai kolmesti viikossa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Amazing Himalajan kasvopaketit Intiassa:

1. Himayala Herbals puhdistava Neem Face Pack:

Himayala Herbals Purifying Neem Face Pack

Erittäin taloudellisesti hinnoiteltu vain Rs.65 50 grammaa, tämä Neem-pohjainen kasvot Pack Himalajan herbals on paksu, kermainen sakeus, joka kuivuu kuin multani mitti. Se on väriltään vihertävää. Saa liikaa öljyä ja myös syvään istutettuja epäpuhtauksia, kuten pro, mikä tekee ihastasi erittäin puhdasta ja virkistävää. Antibakteeriset ominaisuudet auttavat vähentämään uusien purkausten taajuutta ja vähentämään nykyisten pimples-kokoa. Sinun täytyy kokeilla sitä, jos sinulla on öljyinen, yhdistelmä ja akne taipuvainen iho.

2. Himalajan Herbals Refreshing Fruit Face Pack:

Himalaja Herbals Refreshing Fruit Face Pack

Se on kohtuullinen hinta Rs.60 50g. Hedelmäpintapakkauksissa on runsaasti antioksidantteja ja alfa-hydroksihappoja, joilla on ihon kirkastuminen ja anti-ikääntymisominaisuudet. Tämä virkistävä hedelmäpakkaus tulee rypytettäväksi putkeksi, joka on käyttäjäystävällinen. Sileä sakeus tekee kasvoista helppoa levitä iholle. Se kuivuu, kun syvä puhdistus lika tukkeutuu kasvojen ihon huokosiin. Ihosi tuntuu tuoreelta ja säteilevältä. Se toimii hyvin normaalilla ja rasvaisella iholla. Tämä on kosteuttava kasvopakkaus, joka imee kosteutta ihoon.

3. Himalaja Herbals Mud Face Pack:

Himalaja Herbals Mud Face Pack

Mud kasvot pakkaukset toimivat erinomaisesti puhdistaa iho ja unohtaa kasvojen huokosiin. Se tulee kohtuullisella kustannuksella Rs.60 50g. Kasvopakkauksessa on täyteläinen maa-pohjainen kaava, joka sisältää runsaasti mineraaleja, jotka auttavat vähentämään aknea ja poistamaan ihon viat, poistaen tuoreen rusketuksen antaen sinulle tasaisen näköisen, ei-paksun värisävyn. Se sopii hyvin yhdistelemään rasvaisiin naamiin kauneuksiin, koska se poistaa ihon liiallisen ihon.

Katso lisää:  Garnier Face pakkaukset

4. Himalajan oikeudenmukaisuus Kesar Face Pack:

Himalaya Fairness Kesar Face Pack

Tämä sahramipohjainen kasvopakkaus on ainutlaatuinen kasviperäinen formulaatio, joka elvyttää ihoa sisältä ja nopeuttaa ihon regeneratiivisia prosesseja, jotka auttavat iltapäivällä ihon sävyä. Se sisältää kurkuma, pähkinäuutteet, intialainen Aloe Vera tai kumari ja Saffron hyvyys puhdistaa ihon syvästi hajonnut epäpuhtaudet, jotta ihosi luonnollinen hehku voidaan tuoda ulos. Pähkinähelmet auttavat kuoremaan kuolleen ihon ihoa ja poistamaan mustapäitä, joita haldi ja kesar lisäävät ihonväriä. Cinnablock ™ on patentoitu kasviperäinen ainesosa, joka toimii aurinkosuojana, joka suojaa ihosi vahingoittamia auringon haitallisia UV-säteitä

Katso lisää:  Kaikkien kasvojen

5. Himalajan Clarina Face Pack:

Himalaja Clarina Face Pack

Tämä kasvopaketti nimeltä Himalaya Clarina kasvopaketti on runsaasti antimikrobisia, anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuoretta aknea. Se auttaa myös heikentymisen paranemisessa johtuen läsnäolon antioksidantteja, jotka käynnistävät regeneratiiviset prosessit. Se on supistava ja pehmentävä vaikutus ihoon, joka rauhoittaa ihoa. Se on kokonaisvaltainen vaikutus hoidossa akne, koska se myös releives kutina ja ärsytys

Katso lisää: Vlcc Face Mask

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map