5 helppoa ideoita siitä, miten käsityöt kotona Tyylit elämässä

Pyrkikää näitä nopeita ja helppoja käsityötapoja lapsillesi, jotka joutuvat tylsistyä aika ajoin. Jotkut vanhemmat eivät todellakaan ole tuota erityistä luovaa lahjakkuutta, voittamaan lapsen ikävystyminen. Mutta valmis ratkaisu ei riitä. Pikemminkin lapset tarvitsevat aikuistensa tukea ymmärtääkseen luovia taitoja itsessään. Joten, tällaisten tilanteiden vanhemmille, tässä tulee monipuolisimmat ja hienostuneet ajatukset siitä, miten helppoa käsityötä lapsille. Voit tarttua näihin yksinkertaisiin ideoihin, jotka tekevät lapsille kätevät mutta hämmästyttävät käsityöt.

Hoe tehdä käsityöt kotona:

Tässä on muutamia viittä helppoa käsitystä siitä, miten käsityöt tehdään kotona.

1. Nice and Simple Feelt Flower Craft:

Jos etsit joitakin viileitä ja helppoja huovutettuja kukkia käsityönä lapsille, niin metsästys päättyy tänne. Tutustu tähän nykyaikaan ja uuteen helppokäyttöön, jonka avulla lapset voivat tehdä kotona käyttäen vähiten kustannuksia.

Luovuuttamme on, että voimme tehdä mitä tahansa kukkia ja kiinnittää toisiamme luomaan hämmästyttävät huovat kaikille erikoistapahtumille. Myös tämän erityisen tuntuisen kukkakaupan tekemiseen tarvittavat vaiheet ovat niin nuorekkaita ja yksinkertaisia ​​ymmärtämään myös nuorilla lapsilla. Aikuisen pienimmän avun ansiosta lapset voivat todella nauttia tämän helppokäyttöisen käsityön tekemisestä mahdollisimman hyvin.

millä tavalla to make craft

Tässä käytetyt materiaalit ovat:

 • Paksu samettikangas (4 väriä)
 • Pieni neliö korttipelti kokonaan peitetty
 • Liima
 • Sakset
 • Neula ja lanka.

Ensinnäkin samettikangas tulisi leikata kaistaleiksi. Täällä päätämme tehdä kolme väriä kukkia ja kaksi vihreää lehtiä. Tästä syystä tarvitsemme vain neljä väriä Velvet-kangaskaistaleita. Vihreä kangas leikataan lehden muotoon, ja se on ommeltu kulmissa, käyttämällä neulaa ja vihreää lankaa. Ja nyt Velvet-kangaskaistaleen kolme väriä on leikattava ja taitettava, kuten kuvassa näkyy. Nyt kukat ja lehdet ovat valmiita.

Ja seuraavaksi, on askel tehdä haltija, joka kuljettaa näitä asioita. Tästä syystä tarvitsemme neliön muotoisen pahvikappaleen, ja se on myös peitetty paperilla tai jopa samettien kankaalla, mutta eri sävyllä. Lopuksi ne liimataan pahvilaatikkoon niin, että se näyttää tyylikkään taidetta kuvan mukaisesti.

Siinä se olimme tehneet sen kanssa. Täältä saamme valmiin kukkaisen huivin upean ja sensaatiomainen ulkoasu. Nauti päiväsi tekemällä itsesi onnellisiksi ja tekemällä myös muita tyytyväisiä lahjoittamalla heille veneet.

2. DIY Styrofoam Rose Ball Craft:

Taiteen tekeminen styroksi materiaalin kanssa on liian yksinkertainen ja kevyt. Käsityö ei sekaisin, vaikka se auttaa tekemään asioita paikoillaan. Mutta monet lapset olisivat valtiossa siitä, miten taidetta ja käsitöitä käytetään tämän kevyen styrosoamateriaalin avulla. Vastaus on täällä. Kokeile tätä veneet, jotka tehdään käyttämällä helposti saatavilla olevia materiaaleja markkinoilla.

Myös styrofoam Rose Ball osoitti täällä käyttää vain yhden värillistä paperia ruusujen tekemiseen. On täysin luovuutta, että voimme valita eloisat värit ja ylimääräiset koristeet koristella ruusupalloa. Epäilemättä sitä voidaan pitää kaikkein kätevimpänä ja helpommin käsityönä tehdä ja myydä jopa. Pääsen siihen.

millä tavalla to make art and craft

Vaaditut materiaalit ovat:

 • Styroksi pallo
 • Crepe-papereita
 • Kaulusnauhat
 • Glitterings
 • helmet
 • Liima
 • Sakset

Pallo ensin lävistetään keskimmäisellä reiällä, jolloin nauha asetetaan kuvan mukaisesti. Kippipaperit leikataan kaistaleiksi ja taitetaan näin sellaisenaan, että ne saavat kukan muodon. Se on tehty useammilla numeroilla, ja lopuksi kaikki ovat kiinni palloon ainutlaatuisella kuvioinnilla. Sitten jotkut glitterukset ja helmet liimataan niiden päälle oman mielikuvituksemme mukaan koristelemaan sitä.

Katso lisää: Easy Airplane Crafts for Kids

3. Paper Bird Crafts lapsille:

Tässä on hauska näköinen projekti paperilinnut, jotka näyttävät niin graceful. Se on helppokäyttöinen käsityö kotona, että voit joko ripustaa sen koristelemaan huoneen tai lahjoittaa sen ystävällesi mielellän omaksi innovaatioksi.

Tämäntyyppisiä käsityötapoja voi rakastaa myös pikkulapset ja esikoululaiset. Enemmän kuin nämä nuoret lapset voivat myös kokeilla niiden tekemistä. Nämä käsityöt myös opettavat heitä, kuinka tehdä hauskoja käsityötaitoja, leikkisä ja niin miellyttävä.

käsityöt for kids to make

Tässä ovat ne asiat, joita saatat tarvita ja myös kuvaus siitä, miten tehdä tämä hauska vene:

 • Värikäs kaavio tai käsityöpapereita
 • Musta luonnos kynä
 • Sakset
 • Liimapuikko

Jokaiselle paperilinnulle saatat tarvita kahta värillistä kaavioita, jotka leikataan ympyrän muotoiseksi kahdella eri halkaisijalla. Ne taitetaan vastaavasti kuvan mukaisesti. Nokka ja sen pyrstö myös jäljitetään ja leikataan muotoihin, jotka näytetään, jotka sitten liimataan ympyränmuotoisten papereiden takana. Jos haluat lisätä joitain yksityiskohtia, käytetään mustaa luonnosta.

Täällä he ovat sinua varten! Se on varmasti kiinnostunut tekemään niin yksinkertainen ja vaivaton vene. Jos lapset pääsevät siihen kerran, älä lopu vain siihen asti, kunnes sinä. Jaa tämä käsitysohjelma ystävillesi jopa ja anna heille täydellistä opetusohjelmaa.

4. Kymmenenpuolinen värikäs lahjapakkaus käsityöt:

Jos haluat lahjasi esityksestä ainutlaatuisen, valitse sitten tämä käsityönä oleva taiteellinen lahjapakkaus. Tämäntyyppinen käsityön tekeminen on aivan helppoa. Ajoittain meistä tuntuu, että lahja, joka annetaan rakastajillemme, on niin erikoista, että heidät on peitettävä samalla laajuudella erityisiä lahjapakkauksia. Tällaisissa olosuhteissa voimme hyödyntää sellaisia ​​käsityötapoja, jotka luovat erinomaisen valikoiman lahjapakkauksia. Tämä kodikas ja kauniit käsityöt, jotka tekevät kotona, edellyttävät vain yhtä materiaalia eri väreistä viimeistelemään koko taidetta.

helppo crafts to make and sell

Materiaalit ovat:

 • Kymmenen värin graafit
 • Musta luonnos
 • Liima ja sakset

Nämä kymmenen paperipaperit leikataan ensin hockey-tikun muotoon, jonka luonnos on kuvattu kuvajossa. Mutta käyrät tulisi olla paperiliuskat molemmissa päissä. Yhdessä päädyssä kaikki paperit yhdistetään yhteen tekemällä niiden käyrät vierekkäin. Ja samalla tavoin myös toinen pää tehdään. Tarvittaessa voit tarttua niihin kaareihin liiman kanssa, jos tuntuu löystyneeltä.

Ja siksi olemme saaneet hienoisen lahjapakkauksen taidetta. Joko voit käyttää useita värejä tai vain kaksi väriä. Kaikki on sinun, valitsemaan oman luovuutesi.

Katso lisää: Leipätaideteollisuus ja -ideoita

5. Paper Star Kodinsisustus Craft:

Löydä tämä aito ja mukava DIY-taidetta tehdä paperin Star-sisustusta. Se näyttää poikkeuksellisen kauniilta! Voit näyttää taidetta lasin kulhossa koristamaan pöytäpohjasi tai ripustaa sen koristelemaan kotiasi. Sinulla on värikkäitä värejä ja muotoilu valita, luoda oman suunnittelun veneet.

Olisi hienoa joulun koristeluun. Kun joulu on alkanut, tähdet ovat välttämättä ripustettuja ympäri kotiaan, ja heidän on juhlittava festivaalia täydellä innostuksella. Nämä tähdet antavat kuohuviiniä koko kotiin, kun ne on koristeltu lisävarusteilla. Myös tällaista taide- ja käsityötapaa koristavat useimmat lapset ja nuoret. Koska se sopii myös muuhun erityiseen tilaisuuteen.

helppo craft ideas for kids to make at home

Tässä on asioita, joita saatat tarvita ja myös esimerkki siitä, miten DIY käsityöt:

 • Itse suunnitellut lahjapakkaukset
 • Sakset
 • Liima
 • Suunnittelija säikeet.

Lahjapaperi leikataan tarkaksi neliöksi ja sitten taitokset tehdään kuten kuvattu vaiheittain askelluskuvassa. Ja neljä kulmaa leikataan ja juuttuvat vastaavasti. Samoin sinun on toistettava sama prosessi toiselle samalle suunnittelupaperille. Lopuksi molemmat liimataan toisiinsa. Ja jos tarpeen, lanka on sidottu, jotta se riippuu katosta.

Jotta vältetään lapset väärällä tavalla käyttämään nykyaikaisia ​​elektronisia gadgeteja, heidät saatetaan tapana tehdä itsensä harjoittamaan tällaista taiteellista harjoitustyötä. Tavalla, jolla nämä lapset ovat pitämässä ikävystymistään, on palata televisioihin tai tällaisiin digitaalisiin laitteisiin. Sen sijaan meidän, aikuisiksi, opettamme heitä ottamaan fyysisiä tottumuksia kuten puutarhanhoito, kirjoittaminen, tanssiminen, ulkona pelaaminen tai jopa tekeminen koskemattomissa sisätiloissa taide- ja käsityötoiminnan kanssa.

Tässä on merkitys tehdä taidetta ja käsitöitä lapsille. Niitä pitäisi auttaa hieman, jotta saavutetaan tällainen vakaus. Lapset tekevät taideteoksia, jotka liittyvät suoraan heihin kehittääkseen ja kehittäessään hienoja motorisia taitojaan. Tämä tekee niistä täysin oikeutettuja perustaa akateemiset projektit. Siksi lapsia olisi kannustettava tarkoituksellisesti ottamaan vastaan ​​tällaisia ​​hyödyllisiä ja merkittäviä käsityötaitoja.

Katso lisää: Bear käsityöt esikoululaisille

Leave A Comment

− 1 = 9