4 viikkoa raskaana kouristukset – syyt ja hoidot

Neljäs viikko raskaudesta on raskauden tärkein aika, koska tämä on aika, jolloin runsaasti muutoksia tapahtuu kehossa. Kehosi alkaa tukea kahden elämän järjestelmän sijaan yhtä; kehon hormonaaliset tasot nousevat ja laskevat suuresti. Se on kriittinen aika, koska alkio kehittyy lopulta, vauvan sydän, aivot ja selkä. Neljäntenä raskauden viikkoa olisit jättänyt kausiasi, koska se on melkein kuukausi, koska olet raskaana.

Raskaana olevat naiset tarvitsevat hyvää ravitsevaa ruokavaliota pysymään terveinä ja pitämään vauvansa poissa synnytysaikataulusta. On olemassa joukko 4 viikkoa raskaana olevia raskaana olevia oireita, jotka ovat yleisiä raskauden aikana. Kahdeksan viikon rajoittuminen on merkki elimistöltäsi, jotta voit olla valmis raskauteen ja sopeutumaan kehosi muutoksiin. Tässä ovat mahdolliset syyt ja vinkit, joilla voitetaan 4 viikkoa raskaana olevat krampit luonnollisesti.

4 weeks pregnant cramping
Syyt:

Kouristukset ovat yleinen ongelma raskauden aikana, joten sinun pitäisi olla hyvin tietoinen sen syistä, jotta voit löytää korjaustoimenpiteitä ongelman ratkaisuun ja välttää kaikenlaista epämukavuutta, jota kohtaat raskauden aikana. Seuraavassa on syitä 4 viikkoa raskaana oleviin kramppeihin, joiden avulla voit löytää sopivia korjaustoimenpiteitä vastaavasti-

Katso lisää: Jalka kouristukset raskauden aikana

1. 4 viikkoa vatsa raskaana kouristukset johtuvat siitä, että kohdusta venytetään mukautumaan sikiöön ja laajentuminen ja supistukset lihaksissa aiheuttaa kramppeja varmasti varmasti. Voit kokea lievää kipua, kun yskimys tai aivastelu vatsan alueella. Jos sietämätöntä kipua esiintyy tai kipu on liian pitkä, sinun on välittömästi otettava yhteyttä lääkäriin.

2. Yhdessä kouristusten kanssa seuraa muita oireita kuten pahoinvointi, huimaus, ummetus, kivut jne., Jotka myös aiheuttavat raskauden aikana epämukavaa.

3. Kun kohtu laajenee sikiön tilaa lisäämiseksi, nivelsiteesi tulevat pehmeämmäksi ja venytys vetää pitkin, mikä saattaa taas antaa sinulle kouristuksia raskauden aikana.

4. Raskauden aikana raskauden aikana ruoansulatuskansi vie tavallista pidempään ruoan sulattamiseksi, koska se pyrkii poistamaan kaikki mahdolliset ravintoarvot elintarvikkeeseen vauvan tarpeeseen. Tämä voi johtaa vatsan kaasun ongelmaan, joka ärsyttää vatsasi ja joissakin tapauksissa aiheuttaa kouristuksia.

5. Vatsasi tilaa vähenee vähitellen sikiön kasvaessa, koska se tarvitsee enemmän tilaa kasvulle ja kehitykselle, ja tämän vuoksi vatsasi työnnetään hieman ylöspäin kun kohdun kohtalo muuttuu sen koon mukaan. Se vie tilaa johon kouristukset voivat vaikeuttaa sinua ruoan jälkeen, koska ruoansulatusmenetelmä hitaammin.

6. Olet varmasti kramppeja, jos et noudata ravitsevaa ja terveellistä ruokavaliota. Kaikki ruumiin sisältämät ravintoaineet ja vitamiinit ovat tottuneet ruokkimaan sikiöä, joten pidät itsesi pinottavana, jotta vältetään minkäänlainen ravintoaineiden puutosongelma, koska se voi aiheuttaa vauvasiirappia lapsellesi.

Katso lisää: Onko cramping merkki raskaudesta

hoidot:-

Kun tiedät raskauden aikana kohdatut kouristukset, voit löytää tehokkaita ratkaisuja ongelmallesi tai tässä on joitain korjaavia toimenpiteitä, joita voit seurata rutiinisi aikana, jotta kouristuksia-

1. Tehtävien tekeminen raskauden aikana on aina osoittautunut terveeksi myös äidille ja vauvalle, ja se auttaa vähentämään raskauden ongelmia, jotka aiheuttavat sinulle epämukavuutta. Niin hyviä harjoituksia lääkärin neuvon kanssa voi auttaa sinua vähentämään 4 viikkoa raskauden kouristuksia.

2. Mikä tahansa satunnaistetuista kontrollihoidoista (RCT) tai niiden yhdistelmistä pitäisi auttaa vähentämään tai jopa eliminoimaan 4 viikkoa raskauden kouristukset.

3. Tarjotut harjoitukset ja jooga, jotka eivät aiheuta paljon rasitusta kehossasi, voivat auttaa sinua vähentämään rasitusta laskimoissa ja lihaksissa, jolloin kouristasi katoavat.

4. Kävely ja portaiden käyttäminen aina kun se on mahdollista, myös vähentävät 4 viikkoa raskaana olevan kouristelun huomattavasti, koska ne voivat olla tehokkaita vaihtoehtoja muille fyysisille harjoituksille,.

5. Runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sisältävä ravitseva ruokavalio vähentää erityisesti kouristusten esiintymistiheyttä, sillä ne sisältävät hyvää ravintoainetta ja myös tärkeimpiä ravintokuituja, jotka auttavat sinua rentouttamaan lihaksia ja vähentämään kramppeja. Joten noudata hyvää ruokavaliota varmistaaksesi, etteivät ole tarvittavia ravintoaineita ja ole terveitä.

6. Raskaus multivitamiini tai täydennykset pitäisi auttaa sinua saamaan olennaisia ​​ravintoaineita. Raskaus on erittäin herkkä vaihe nainen, on aina turvallista saada ohjeita lääkäriltäsi ennen raskauden aikana annettavia lisäravinteita. Mutta tämä olisi tehtävä vain ravintoaineiden äärimmäisissä tarpeissa, kun et voi ottaa riittävästi ravinteita vastatakseen kehon kysyntään.

7. Pidä itsesi aktiivisena. Älä pysy liian pitkään, jatka liikkua. Kehon pitäminen hydratoituna kaikkina aikoina riittämättömillä nesteillä ja vedellä helpottaa kouristuksia.

8. Uiminen kylmässä vedessä ennen nukkumaanmenoa löysää stressitut lihakset ja vapaan kouristukset. Mutta varmista, että vesi ei ole liian kuuma, koska raskauden aikana kehosi jo tuottaa paljon lämpöä ja siten ottaa kylpyamme suurimmassa osassa kuumaa vettä voi aiheuttaa ongelmia sekä lapsellesi että ylimääräinen lämpö on aina haitallista.

9. Aromaterapiaöljyhieronta auttaa rentoutumaan lihaksissa ja vähentää siten kouristelua, joka on ollut pitkä ongelma raskauden aikana.

10. Venyttämällä vasikan lihakset useita kertoja päivässä parantaa verenkiertoa varmistaen veren virtauksen jokaiseen osaan kehon tehokkaasti ja tämä vähentää toistuvia jaksot kramppeja olet kohtaavat raskauden aikana.

Katso lisää: 5 viikkoa raskaana olevat oireet kramppeja

Näiden vähäisten luonnollisten korjaustoimenpiteiden avulla varmistetaan raskauden vähäinen kipu. Paljon kipua voi kuitenkin merkitä vakavan vakavan ongelman, joten sinun pitää säännöllisesti tarkistaa lääkärisi raskauden aikana. Varmista, etteivät nämä 4 viikkoa raskaana olevat kramppeja vedä sinua alas. Pysy vahvoina ja liikunnalle sekä ryhdy tarpeellisiin toimenpiteisiin eroon näistä raskauden kouristuksista. Seuraa näitä ja voit olla terve ja huolellinen raskaus vähiten ongelma kohtaamaan tai puuttumaan. Joten ole terve ja pidä vauva terveinä.

Leave A Comment

50 + = 52