4 suosituinta festivaalia juhlistamaan Lakshadweepsaarilla

Lakshadweep, eksoottinen saaren kohde Keralan rannikolla, tarkoittaa "satatuhatta saarta" äidinkielellä Malayalam. 36 pientä saarta yhdistää kädet Lakshadweep-saaren paneeliksi, joka tunnetaan jumalallisesta kauneudestaan. Suuri acre levisi laajan valikoiman kasvistoa ja eläimistöä mukana auringon suutut rannat ja eksoottinen sininen meri alla avoin tähtitaivas. Vaikka tämä matkailukohde on itsessään hämmästyttävä paikka, tässä festivaaleilla juhlitaan yksinomaan tämän paikan hämmästyttävä tarina. Teimme luettelon Lakshadweepin pääfestivaaleista, jotta tiedät, milloin voit odottaa jotain ylellistä juhlaa tässä eksoottisessa paikassa

Kyllä Lakshadweep ei kuulosta sellaiselta sadun myöhään illan hangoutsilta, joista kaikki unelmoimme, mutta tämä saari pakkaa enemmän lämpöä kuin vain luonnonkaunis kauneus. Lakshadweep houkuttelee joukko turisteja, mutta jopa tällaisen vertaispaineen alla, syntyperäiset täällä ovat tiukasti kiinni perinteisistä juuristaan. Tukemalla muslimiväestön enemmistöä näillä saarilla juhlitaan festivaalejaan suurella upeudella.

Islanders Main Festivaalit:

4 suosituinta festivaalia juhlistamaan Lakshadweepsaarilla

Eid-ul-Fitr:

Yksi tärkeimmistä festivaaleista on Eid-ul-fitr. Uuden kuun ja Ramadanin lopun myötä Eid-ul-fitr palvelee pääasiassa muslimien uskontojen tukemia alkuperäiskansseja, vaikka se onkin ilmainen festivaali kaikille. Ramadanin aikana paastotaikana kova kuuma kuukausi id-ul-fitr merkitsee markkinoiden paikallisten ruokien tuloa kaikkiin nälkäisiin silmiin, jotka odottavat herkullisen levyn siirtymistä. Päivä alkaa raskaalla rukoilemalla moskeijassa, jonka jälkeen seuraa terveisiä ja vaihdetaan erilaisia ​​ruokia ja lahjoja rakkaiden rakkauden symbolina.

Katso lisää: Tärkeitä Andhra Pradeshin festivaaleja

4 suosituinta festivaalia juhlistamaan Lakshadweepsaarilla

Eid-Ul-Zuha / Bakri-Id:

Seuraavassa rivissä tulee Eid-ul-zuha tai bakri-Eid. Näytetään kiitollisuus ja palvonta islamilaiselle profeetta Ibrahimille hänen itsensä alentamattomalle uhraukselle jumalalliselle herralle. Kuten nimestä käy ilmi, se edellyttää bakri- tai vuohen teurastusta osana tätä uskonnollista rutiinia. Myöhemmin liha-id jakautui pyhitettyjen ja seuraajien keskuudessa, joita pidetään uskovaisina ja puhtaina. Kaikki alkaa rukoilemalla keräämällä moskeijaan ja sitten teurastetaan. Tämä festivaali tuo myös päätökseen matkan Mekkaan, joka on pyhä pyhiinvaeltaja islamilaisessa perinnössä.

MiladUlNabi:

Toinen tärkeä festivaali, jota laajalti juhlitaan täällä, on MiladulNabi. Vuonna 571 AD, profeetta Muhammad syntyi ja tämä festivaali pyörii tämän asian suhteen. Tunnustuksena hänen syntymistään tämä festivaali kuoltaa Muhammadia, suurta profeettaa ja juhlitaan tämän vuoksi runsaasti yllyttävän elämän kanssa. Juhla juhlii sarjan huulipunaa sormenpennöimällä hyviä ruokia ja kun naispuoliset ihmiset ovat kiireisiä ruoanvalmistuksessa ja korteissa, erilaiset kokoukset ja yhdistykset muodostuvat eri paikoissa, joissa tunnetut ihmiset saavat aikaan saarnat, saarnat ja filosofit. suuri profeetta ja levittää heitä joukossa, kunnioittaen häntä ja monumentaalisesti arvokkaita sanojaan.

Katso lisää: Festivaalit New Delhissä

4 suosituinta festivaalia juhlistamaan Lakshadweepsaarilla

Muharram:

Sitten on Muharram. Suurten islamilaisten väestöryhmien tukemana Muharramia juhlitaan suurella tavalla. Tale kertoo, että pojanpoika suurelle profeetalle, Hazrat Imam Husseinille ja hänen perheelleen, teurastettiin armottomasti Karbalassa Irakissa. Keskeinen syy juhlaan kauhistuu tämän tragedian ympärille, mutta vaikka se on aluksi surullinen festivaali, harrastajia ja seuraajia tekevät hyvää esimerkkiä siitä ja pysyvät korkeina tällaisen tuskan ja tragedian edessä, Muharramia juhlitaan runkoon täynnä kiihkeästi ja mielen täynnä jännitystä, kun ihmiset väkijoukon ympärillä tietyt melat hauskan musiikkivideon ja reilun kaupan ostoksilla. Toisaalta ihmiset pukeutuivat mustiksi ja kädet kädet kulkueeseen kunnioittavan kunnioituksen kunnioittamiseen tähän surkeaan tarinaan, jotka itkivät ja itkivät kulkueen läpi ilmaisemalla surunsa tällaisesta kauhistuttavasta asiasta.

Katso lisää: Jammu Kashmir -festivaalit

Tämä on paratiisi. Rehevistä rannoista rauhallisilla auringonlaskuilla hämmästyttävä kulttuuri täynnä yummy ruokaa ja rento elämäntapa. Vuodesta venytetty vehreä paksu metsätalous selkeisiin, ilmavilla hiekkarannoilla, upeaan valikoima kukka ihmeitä, kunnes vahvat alkuperäiset perinteiset juuret, älä unohda käydä Lakshadweepissa joskus tämän festivaalin aikana, ja uusi koko ikivanha perinne, uudempia puolia muuhun matkailualueen vetovoimaan voidaan nähdä.

Koska paikka on suurin osa muslimeja, festivaaleja, joita juhlitaan täällä ovat myös islaminuskulttuurin mukaan. Tapa, jolla ihmiset juhlivat festarejaan täällä luonnon ja jumalan armon keskellä, on yhtä hämmästyttävää kuin paikan itsensä yksinäinen kauneus! Seuraavan kerran, kun vierailet tätä paikkaa, tarkista kalenteri, jossa voit tarkistaa festivaaleja. Ja jos käy festivaalin aikana, voit osallistua lumoava juhla hauskaa!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

72 + = 82