35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Oikean tyyppisen puseron valitseminen ei ole helppo tehtävä kaikille. Ei ole väliä, jos sinulla on vuosien kokemus tai täydellinen aloittelijakunta. Parasta mitä voit tehdä, on poimia sarja pusseja kehosi tyyppisi mukaan. Tämä varmistaa, että pysyt tyylisuunnittelun suurella listalla aina kun astut ulos kaduilla. Seuraava ehdotus olisi pysyä ajan tasalla trendien kanssa, jotta jokainen ymmärtäisi kuinka moderni olet huolimatta siitä, että käytät perinteistä intialaista etnistä kulumista.

Pusero takana kaula-mallit:

Tässä on top 39 trendikäs Intian paitapuseron takakaula, joka auttaa sinua näyttämään parhaiten.

1. Rajoitettu Leaf-muotoinen rako:

Pusero Back Neck Designs

Tarkastele tarkkaan molempia pusseja täällä. Mitä yhteistä niillä on? Kyllä, lehden muotoinen rako. Se on uusi markkinoilla ja on edelleen koeajalla, sillä monet kokeilevat ja antavat sille kyllä ​​vaatekaapelistaan. Erityisen hyödyllinen, kun olet ideoita puseroistasi, tämä tyyli on kaunis ja siinä on paljon työstettävää.

2. Velvet Round Slit:

Pusero Back Neck Designs2

Se mitä näet täällä on kaunis puseron takakannen muotoilu, joka on punottu ja valkoinen pusero. Tämä saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta on erittäin tyylikäs pusero minimalististen teemojen puolueille perhetoiminnoissa, joihin liittyy virallisia väkijoukkoja. Puseralla on myös monimutkainen punainen- ja valkoharmojen verkko, kuten täällä näkyy.

3. Takaisin kirjontapusero:

Pusero Back Neck Designs3

Selkänojan puseron malli on upea kastanjanruskea väri, jossa on zari- ja kivi-teoksia. Älä yksinkertaisesti ymmärrä, koska se on yksi etnisistä palasista, joita näet markkinoilla juuri nyt. Ei rakoja tai syvä kaula, puserossa on vielä oomph omasta kersata, ja sininen dupatta takki tyyli hihat vain lisätä charmia.

4. Vaaleanpunainen symmetrinen pusero:

Pusero Back Neck Designs4

Sellainen on niin, että pusero on hyvin muodoltaan, ja siinä on romun muotoinen rako, joka on valmistettu puseron sidotuista päistä. Puserossa ei ole koukkua, mutta molemmissa päissä on kaksi merkkijonoa, toinen, jolla on alempi puoli ja toinen hallitsee puseron ylempi kaulaosa. Pusero on hyvin yksinkertainen ja parhaiten kulunut jokapäiväiseen puolueen käyttöön, vaikka markkinoille tulossa tämä ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, että rako.

5. Sininen V Leikkausmuoto:

Pusero Back Neck Designs5

Tässä mallissa oleva puseron tyyli on sinistä värikästä kaunistaa, joka kattaa kaulan ja joukon merkkijonoja, jotka pitävät sen paikallaan ja yhdistää sen puseron pohjaosaan. Suunnittelu on hyvin epätavallista ja siksi on turvallista sanoa hyvä vaihtoehto sijoittaa sisään kerran. Räätälöinne voi jopa sanoa, että olet ensimmäinen asiakas, joka tuo tämän suunnittelun. Ole valmis hakemaan itsesi takaisin!

6. Punainen pitsi pusero:

Pusero Back Neck Designs6

Ihanteellinen päivittäiseen käyttöön, tämä pusero on sellainen, että näet lähes kaikki tällä hetkellä päällään. Parasta tässä puserossa on se, että se sopii melkein kaikenlaisiin sareeihin ja ei kiinnitä liikaa huomiota itselleen. Puserossa on lisäksi kaikki pitsi, joten se ei näytä yksinkertaiselta.

7. Takaisin kirjontapusero:

Pusero Back Neck Designs7

Tässä puseron takakannen mallissa on takana kirjonta verkkomateriaalilla, jolloin koko muotoilu erottuu. Huomaa, miten saree-raja ja hihat sopivat yhteen, mikä antaa puseron ajankohtaisemmaksi.

8. Deep Neck pusero Latkans:

Pusero Back Neck Designs8

Hihaton pusero, jonka näemme tässä seuraavaksi, on värikäs atsteekkipainatus, jossa kirkas ulkonäkö noudattaa sitä hyvin. Puserolla on paljon latkaita, jotka peittävät kaulan ja leikkauskuvan "ei niin syvä". Tässä puserossa on zari-työ ja siihen lisätyt kivet, joten se sopii erinomaisesti mihin tahansa tilaisuuteen.

9. Floral Sheer pusero:

Pusero Back Neck Designs9

Vaikka saatat joutua kohtaamaan monia kukkaviljelytuotteita, tämä on silkkaa, jossa on kierre. Nämä kaksi väriä näyttävät upealta toisistaan, ja vihreän kukkasuunnittelun selkeissä vaatteissa on kaunista. Pusero on itsessään hyvin selkeä ilman lisättyä muotoilua, ja sitä voi käyttää yksinkertaisiin tapahtumiin tai yöllä perheen kanssa.

10. Melkein selkäpäinen pusero:

Pusero Back Neck Designs10

Kun on kyse uusimmista puseroista, takana olevat kaula-aukot, tämä ei jätä sinua vähäisemmäksi. Katso kuinka upea koko kuvio on itsessään. Ja vaikka se olisi voinut jättää taaksepäin, pelkkä silmukka, joka pitää nämä kaksi päätä paikoillaan, tekee vain näyttävän luokasta.

11. Violetti ja sininen pusero:

Pusero Back Neck Designs11

Seuraava pusero on listalla yleensä yli 25-vuotiaille naisille, koska se on hyvin kypsä. Kun siniset ja violetiset mallit muodostavat sisävaatteiden, kultainen pitsi lisää viimeistelyn. Pitsistä on lisätty kiviä, antaen puseron kiiltävämmän ulkoasun ja siten ihanteelliseksi käyttää avioliittoja ja suurempia festivaaleja, kuten Diwali.

12. Takana oleva pusero suurilla kivillä:

Pusero Back Neck Designs12

Tämä pusero olisi oleellisesti ollut taaksepäin kuin toinen tässä luettelossa, jos se ei ollut 4 kiveä ympäröivä selkä ja pitää pusero yhdessä. Hyvin aloittelijoille, puseroa on käsiteltävä varoen, koska vaara, että vaatekaapin toimintahäiriö kiviä myöten on melko korkea.

13. Pusero helmillä:

Pusero Back Neck Designs13

Kun etsit jotain, joka seuraa sekä räikeiden muotimarkkinoiden tyyliä että trendejä tällä hetkellä, sen tämä. Se ei ole virhe, jonka voit valita. Se on kuin puseron malli, jossa kaikki kuvakkeet yhdistyvät yhteen.

14. Musta kukka pusero:

Pusero Back Neck Designs14

Selkänojan puseroissa tämä pusero on enemmän kuin musta kauneus. Se on kukat koottu yhteen antamaan sille hyvin alas maahan näyttävät. Yksi asia, jonka voit olla varma, on, että pusero pitää kehuja tulossa riippumatta siitä, missä käytät sitä. Keskipisteenä oleva pyöreä leikkaus toimii kuin rohkea rako, jonka haluaisit huipentua. Tämä on ehdottomasti mennä ostoslistalle.

15. Velvet Musta Halter Neck Pullo:

Pusero Back Neck Designs15

Halter kaulan pusero on täällä ja se on yhdessä sen kanssa sametti materiaalia kerskaamaan. Tämä sopii net sarees parhaiten, ja sametti työskentelevät koko tavalla kerätä huomiota kaikkien ympärillä. Tämä pusero on helppo sijoittaa parhaiten pukeutuneelle listalle yrittämättä liian kovaa.

16. Hihaton korkea kaulus takana kauluspaita:

Pusero Back Neck Designs16

Seuraava pusero, jonka näet täällä, on kauniin tyylikkään ja urbaanin yhdistelmä, jossa on koko valkoista mustaa asiaa, joka lisää kontrastia kohtauksia. On valkoisia rajoja, jotka kiinnittävät paljon huomiota ja tekevät puseroista entistäkin paremman.

17. Takana ja hihoissa Suunnittelu:

Pusero Back Neck Designs17

Tässä puserossa on hyvin erilainen muoto, jossa on pitsi ja kultaisen värisen mallin eri sävyt. Sama muotoilu seuraa hihoja ja selkää, kun taas etuosa on tyhjä. Tämä pusero on täydellinen sareeille, jotka vaativat laskoksia, kuten yleensä silkkiä tai puuvillaa. Tätä voidaan käyttää sangeet tai avioliitto seremonioita parhaiten.

18. Korsettityylijousiset puserot:

Pusero Back Neck Designs18

Nykyaikainen lähestymistapa vanhaan korsettityylisiin puseroihin, tässä off-olkapukuisessa takana on sarja jousi, joka jättää paljon mielikuvitukselle kenelle tahansa, joka näkee tämän mallin. Puserossa on sarja zari ja kiviä, jotka sopivat pienille avainpartikkeleille.

19. Kaksi joustavaa puseroa:

Pusero Back Neck Designs19

Tässä puserossa on Anarkali leikkaus, kun taas jouset ovat kaksi takaosassa ja etuosassa on sinisen sävyinen sävy. Silmään kiinni on puseron kauneus eri tavoin sekä edessä että takana.

20. Erilaiset joustavat puserot:

Pusero Back Neck Designs20

Toinen pusero, joka on epätavallinen tavoista, joita tavallisesti näet, on hyvin rento ja yksinkertainen tyyli, kun hän tekee puseroista erottuvan sekä käyttäjän. Siinä on oranssi punainen sävy, enemmän kuin persikanväri, joka antaa yleisnäytelmän selkeä vibe.

21. Kukkapusero:

Pusero Back Neck Designs21

Selkänauman pusero, jonka näet täällä, on monimutkainen kukkakuvio ja korkea valkoinen kaulus. Tämä ominaisuus tekee puseron houkuttelevaksi silmään ja lisää nykyaikaista tyyliä kukkakaulamallien tyyliin puseroissa..

22. Bridal Blouse:

Pusero Back Neck Designs22

Päällystetty kivillä koko puseron materiaalin ympärillä, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä pusero on morsiusneito, ja pitää kaikki silmät naiselle hänen päivänä. Se on monivärinen, siinä on helmiä koko, on korkea kaulan ja näyttää upealta!

23. Takana vyön muotoinen pusero:

Pusero Back Neck Designs23

Täällä näkymäsi puseron malli on lähes taaksepäin, paitsi että siinä on keskimmäinen kiertymä ja solmu lopussa. Tämä kuvio havaittiin ensimmäisen kerran eteläisen näyttelijän elokuvan ensi-iltansa ja on ottanut kaikki miellyttävällä yllätyksellä siitä lähtien ja pysyi viimeisimpien trendien kärjessä.

24. Zari Work -paidat:

Pusero Back Neck Designs24

Tässä epäsymmetrisessä puseroissa on keltaisen ja sinisen värinen yhdistelmä, mutta silti toimii kontrastin kaikilla tasoilla. Kuvio on hyvin perusmateriaali ja se on kiveystyö, joka tekee puseron lopulta päästäkseen näyttelijäksi.

25. Push Up Bra tyyli Bra Design:

Pusero Back Neck Designs25

Tämä pusero on enemmän kuin push up bra, jossa paljetteja ympäri. Naisille, jotka ovat epävarmoja pienestä rintalastan koostaan ​​ja kuinka ne eivät näytä hyviltä saree-tuotteilta, on paras käyttää. Tässä puserossa on paljetteja ja niitä voi käyttää osapuolille.

Katso lisää: Takana olevat kaula-mallit Saree-pusseille

26. Rakkausmuotoinen pusero:

Pusero Back Neck Designs26

Glittery rakkaus muotoinen rako, että näet täällä tekee tämän puseron ihanteellinen kuluminen päivämäärän yö tai niin. Pusero menee parhaiten suunnittelija un pleated sarees. Valkoinen saree tai sarees punaisella tai kultaisella reunalla näyttää parhaiten tämän puseron.

27. Racer back Pusero:

Pusero Back Neck Designs27

Tämän puseron jouset on yhdistetty takana kivihelmillä, ja se näyttää siltä kuin kilpa-takki pusero. Halkaisijan kaula-aukko tekee siitä ihanteellisen kulumisen suunnittelija-sareeille tai nettoille.

Katso lisää: Puserot takana kaula-esityksiä kivityöllä

28. Punainen ja musta kukka pusero:

Pusero Back Neck Designs28

Mitä näet tässä takana olevasta kauluspaidasta, on punainen ja musta kuvio kukista. Kaikki saree näyttävät hyvältä tämän puseron kanssa, mutta pitsit tuovat esiin puseron kauneuden.

29. Korkea kaulus takana muotoilu pusero:

Pusero Back Neck Designs29

Puseran etuosa, kuten näet täällä, on jätetty tyhjäksi ja suurin osa painopisteistä on säädetty takaosaan, mikä tekee tästä puseroista ihanteellisen kulumisen puuvillalle tai silkkiraksille.

Katso lisää: Muotipusero takana kaulaedut

30. Monivärinen pusero:

Pusero Back Neck Designs30

Tämä syvä kaula-pusero on ihanteellinen niille naisille, jotka eivät halua mennä taaksepäin kokonaan, mutta ovat mukavia omassa ihossaan. Runsaasti värejä, kaikki läpinäkyvät saree tekevät tämän puseron.

31. Purjevene:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Nämä puserot ovat saavuttaneet valtavan suosion yksinkertaisten saree-takakannen keskuudessa. Riippumatta siitä missä haluat käyttää sitä, työväkeä tai intialaista kokoontumista, tämä tekee sinusta hyvännäköisen. Se kattaa olkapäät, joten voit lopettaa häiritsemäsi kuvasi.

32. Epäsymmetrinen pusero:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Pusero suunnittelee takareunaa intialaisille sareeille epätäydellisiksi ilman näitä pusseja, jotka ovat hyvin erilaisia ​​kuin tavallinen symmetrinen leikkaus. Se on loistava fuusio ja toimii täydellisesti kaikille kehon tyypeille yhtä hyvin.

33. Peter Pan kauluspaita:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä vanhoista vintage-paitoista ja uusimmista saree-puseroista. Jos olet varma tarpeeksi, voit helposti vetää tämän pois ja saada kaikki ympärilläsi kadehtia sinua. Varmista, ettet liioittele lisävarusteita.

34. Takin tyyli pusero:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Yhtä nousee markkinoilla, tämä on mukava takakannen malli saree puserot. Voit yhdistää tämän melkein lähes kaikki perinteiset vaatteita sareeista lehengaan ilman, että näytät siltä, ​​että teidän muodin tunne ei tunne loppua.

35. Takapuolellinen pusero:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Tämä viimeisin kaulahihnat saree-puseroihin on tyypillisesti haaleampia naisia, jotka ovat kaikki flaunting niiden kauneutta. Nämä puserot ovat muodikkaita ja upeita ja eivät todellakaan ole menossa tyylistä milloin pian. Kun vain mallit uskaltaneet paljastaa selkänsä, se on melko yleinen suuntaus nyt.

36. Korkea kauluspaita:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Tämä takamekaniikka saree-puseroille varmasti lisää tyylisiosamääriäsi korkeamman. Suunnittelu tuo lisää täydellisiä naisellisia ominaisuuksia, kun taas näyttää vaikuttavalta. Pusero on yhtä hienostunut, kuten voit tietenkin nähdä. Useimmat naiset valitsevat suosikiksi näinä päivinä.

Katso lisää: Yksinkertainen pusero takana kaula-muotoja

37. Knotted-pusero:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Seuraava rivi on tarkoitettu niille naisille, jotka yleensä haluavat perinteisen saree-puseron kaula-aukon. Nämä puserot ovat upeita ja erilainen kuin täysin taaksepäin jääneet, jättäen paljon mielikuvitukselle. Voit olla hyvin tyytyväinen tähän, jos olet rohkea ja luottavainen.

38. Pusero:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Tämä on yksi niistä yksinkertaisemmista naisille, jotka pitävät kotonaan ja vaativat vaatteita verkossa. Pelkkä pusero menee melkein kaiken kanssa, ja siitä onkin tullut valtava suosio myöhään.

Katso lisää: Selkimmän puseron mallit

39. Halter Neck Pullo:

35 + Mahtavaa puseroa kaula-aukkojen suunnassa Trendissa Tyylit elämässä

Ei välttämättä tarvitse olla olkapäästä, tämä puseron pusero kaulan malli oli osuma jopa vuosikymmenen takaisin ja on palannut jälleen sen jälkeen, kun se on suosittu elokuvan tähteä. Täältä näet yhden mallin, mutta voit kokeilla sitä.

Älkää koskaan säätäkö haluamasi puseron sopivuutta, mukavuutta ja muotoilua. Tämä ei ainoastaan ​​anna sinusta tuntua, vaan myös katsoa ulos paikasta. Itse asiassa sinulla voi olla useita pusseja samalle saree-mallille, jotta voit poistua uuteen henkilöön joka kerta. Vaikka sinulla olisi äitisi vintage, se ylimääräinen tyylikkyys on näyttelijä. Sen pitäisi olla kyse täydellisestä puseron poimimisesta luettelosta.

Leave A Comment

+ 49 = 58