33 viikkoa raskaudesta – oireet ja sikiön kehittyminen

Herra on antanut meille naiselle lahjan ollaksemme vastuullisen tuomaan uusi elämä muodostumiseen ja kokemattomien kokemalla toteuttamaan hänen käskynsä ilman naarmuja, sillä ensimmäiset ajastimet me tiedämme, kuinka taistelukenttä on. Unettomat yöt ja lisääntyvä jännitys jokaisella heräämishetkellä; järkevä elämäntapa, jossa on paljon nälkää; masennus ja onnea - se on sekoitettu viidakko, joka kulkee kulkevan ajan myötä.

Pian äiti olisi löytänyt itsensä syvään yhteydessä sikiöön, jota hän on harjoittanut koko ajan. Kasvavien päivien aikana lapsi ymmärtää ongelmansa, jotka hänen äitinsä kohtaavat ja noudattavat sitä. Yhdeksän kuukauden aikana koko prosessi on jaettu viikkoihin paremman hoidon ja seurannan suhteen. Tässä viikoittaiset pelit tulevat. Koko 40 viikkoa, 33. viikko on viimeinen piirros ja tässä on kohokohtia viikolle.

33 Weeks of Pregnancy

Reflex-toiminnot:

Kun 33rd viikossa kääntyy nyt sikiö on enemmän ja enemmän toimii kuin vauva, jonka piirteet vastaavat yhteen päivässä. Tyypilliset refleksit ovat nyt kypsyneet. Ensimmäinen niistä refleksihermoista, jotka alkavat toimia ylöspäin, on haukottelu. Vauva on nyt täydentänyt haukottelua yhdessä nukkumisen kanssa. Ultrasound saattaa saada hänet nukkumaan ja paras osa on, että hän voi edes harrastaa suosikkiasemaa. Seuraava heijastustoiminta, jonka hän on nyt täydentänyt, on herkkyys valolle, jota hän on tottunut tähän mennessä. Kuuleminen ja edestakaiset edustukset saattavat myös toimia.

Katso lisää: Raskaus 30 viikossa

Vastaus:

33. viikolla vauva saisi selkeästi vastaan ​​äänesi tai tietyntyyppisen melun, jota hän on tottunut kuuntelemaan tätä kaiken aikaa. Tämä voi sisältää musiikkia tai sävyä, tietyn äänen, kuten sinun tai tietyn tarinan, joka on luettu uudestaan ​​ja uudestaan. Tämän viikon kohokohta on, että nyt vauvasi vastaa tähän tuttuun meluun, koska hän voi nyt tunnistaa sen. Myöhemmin lääkäri sanoo, että tämä ääni tai musiikkisoitin voi auttaa sinua rauhoittamaan pienokaista.

Painonnousu:

Nykyään vauva on saanut jonkin verran paljon painoa, joten niin, mutta puolet vauvan painosta on rasvan kerrokset, jotka nyt ovat lähes muodostuneet hänen ihonsa alapuolelle. Ihon ja ihon välinen kuilu on nyt täynnä poissa vauvan luuston rakenteesta ja rypistyneestä saggy-ihosta.

Katso lisää: 31 viikkoa raskaana

Amniotic Fluid:

Tähän mennessä ultraäänitutkimukset ja virtsanäytteen testit paljastavat, että vauva on juonut päivittäin pikkulapsiä nestettä, mistä syystä nestetaso laskee hitaasti ja hitaasti. Sama määrä amnioottista nestettä poistetaan myöhemmin ulos virtsasta, joka sekoittuu äidin kanssa ja lopulta päästää kehosta. Itse asiassa tilastot sanovat, että vauva voi vain hengittää hieman sellaista lapsivesia, joka on vain käytännön demo hänen keuhkoilleen.

Ihonhoito:

Lanugot tämän viikon loppuun mennessä poistuvat täysin sikiön vauvan pehmeän ihon paljastamisesta. Kun vähenee amnioneste, juusto kuten vahamainen valkoinen aine, vernix caseosa kuluu myös pois.

Kynsien hoito:

Vauvan, varvasosan ja sormien kynnet olisivat nyt kärjessä ja saattavat edes kasvaa sen vuoksi, miksi hän tarvitsee hieman leikkausta syntymän jälkeen.

Tähän mennessä vauvan kehitystä on havaittu, mutta hyvä yhdeksän kuukautta muuttaa myös äidin kehoa. Koko 40 viikkoa on strategisesti luokiteltu kolmeen segmenttiin. Ensimmäinen raskauskolmanneksen, toisen kolmanneksen ja kolmannen raskauskolmanneksen; Siksi seuraavat ovat muutokset äidin kehossa.

Katso lisää: 32 viikkoa raskaana oleva painonnousu

Raskaus Spots:

Tällä ajalla hyvää hehkua kirkkaissa raskaana olevissa naisten lehdissä tekisi sinusta mustasukkaiseksi, sillä raskauden maski peittää sinut tietyillä ei-toivotuilla elementeillä. Naispuolisten hormonien ylituotanto on syytä syyttää kaupasta. Epätoivottuja kasvojen karvoja, pilkkuja ja pisamia, pilkkuja ja pilareita ovat joitain väärinkäytöksiä, joita saatat joutua käsittelemään.

Déjà vu:

Muista unettomat yöt ja usein tarve lievittää itseäsi hirveimmissä ajoissa, joille olet kohdannut raskauden alkuaikoina. Kun lopullinen aika kääntyy sisään, on mahdollista, että jotkut samat tunteet saisivat sinut takaisin. Tavallinen virtsaaminen on yleinen oire, jota monsterin ruokahalu pahentaa. Prosessin pelko ei mene kuin olet haaveillut pääsi voi olla vahva paranoia, joka voi johtaa muihin tunteita masennus kuten. Unettomat yöt tulevat pian sisään, mutta aamupahoinvoinnista ei ole mitään huolta, koska se tehdään.

Numbness ja Ache:

Kun päivät kulkevat pian, löydät itsellesi haavan ja ylimääräisen painostuksen tällä hetkellä neljäkymmentä kiloa, jota kuljetat ympäri, älä hämmästy, jos tunnet hieman tuskaa jaloissa tai ranteissa. Ajoittain usein luultavasti liiallisen paineen takia äiti voi jopa tuntea itsensä tunkeutumista tiettyihin kehon osiin. Tämä on yleisiä oireita, joten älä jyritä. Parasta on pitää jäsenyys raskaana oleviin harjoitteluun ja työohjauksiin.

Braxton Hickin supistukset:

Nämä ovat eräänlaisia ​​pilkata supistuksia, joita saatat tuntua tänä aikana. Tämä on kehosi tapa kertoa teille, että valmistelut ovat käynnissä. Nämä supistukset eivät yleensä ole tuskallisia, mutta ne tarjoavat jonkin verran epämukavuutta sekä ensikäden kokemusta työpäivistä.

Leave A Comment

13 + = 20