30 viimeisintä ja tyylikästä aurinkolasit miehille muotiin 2018

Miehet joutuvat suunnittelemaan itseään rohkealla tavalla muodikkaalla sävyllä, joka lisää heidän persoonallisuuttaan. Yksi tällainen tapa esitellä itsensä on silmänpitävä pari, jota on käytetty kaikkiin ulkoilman tilaisuuksiin kirkkaana aurinkoisena päivänä. Tämä veistetty silmäkoko on räätälöity innovatiivisella muotisuunnittelulla, joka on otettu käyttöön tämän urbaanin muotimaailmalle. Vaikka rungon ja linssien malleja on muutettu vuosittain jyrkän teknisen kehityksen takia, tekniikka aurinkolasien takana miehille on melkein sama.

aurinkolasit for men

Vaurioituneiden UV-säteiden suojaamiseksi kannattaa ostaa laadukkaita miesten aurinkolasit. Ennen kuin omistat yhden, on parempi tietää markkinoilla olevista tyypeistä ja malleista. Grabbing tietoa viimeisimmistä ja top 30 tyylikäs miesten aurinkolasit, joka sopii parhaiten miehille, on ajan arvoinen, mikä auttaa tuomaan sekoitus hienostuneeseen ja esteettiseen kosketukseen jokapäiväiseen elämäänsä.

30 parasta aurinkolasit miehille trendissä:

Tässä on luettelo 30 uusimmasta aurinkolasit miesten suuntaus. Valitse paras ja valitse se.

1. Wayfarer Miesten aurinkolasit:

matkamies Mens Sunglass

Paksu muovikehys, joka on muotoiltu neliön muotoiseksi tai kissan silmukkaseksi, jonka Ray Ban aurinkolasit esittivät ensimmäisen kerran miehille. Kehys on kiinteä mutta ei raskas, joten se on miellyttävämpi - Linssi on väriltään vaalea musta. Kehyksen väri on yleensä musta, viime vuosina väri yhdistetty runko musta tai ruskea lasit on nyt varastossa.

2. Aviator Miesten aurinkolasit:

Lentäjä Mens Sunglass -2

Aviator-aurinkolasit on suunniteltu Pilotille aluksi ehkäisemään silmävaurioita, myöhemmin aviatorrungon suunnittelun ja tyylin ansiosta. Aviatorit menevät hyvin soikeille kasvoille kuin pitkät, koska ne ovat kooltaan ja muodoltaan sopivat hyvin soikeiden kasvojen kanssa. Muiden tyyppisten lentoliikenteen harjoittajien, jotka ovat markkinoilla saatavilla, kuten länsimaisten lentäjien, on myös sama repeytymislinkki.

3. Retro Keyhole Aviator Miesten aurinkolasit:

retro Keyhole Aviator Mens Sunglass

Avaimenreiän muotoiluun kehys on suunniteltu ilman silmukanpidintä silta-alueella, sen sijaan kehyksen muoto on suunniteltu siten, että se sopeutuu sillalle. Tämän tyyppiset aviator-lasit valmistetaan tavallisesti paksuista muovista. Tällä tavalla avaimenreikien tuki auttaa estämään merkin muodostumista nurkissa. Yksi muiden lasien tärkeimmistä haitoista on nenäpukin tuki, joka vaikuttaa nenä- siltaan ja aiheuttaa kipua.

4. Pyöreä runko miesten aurinkolasit:

Pyöristää Frame Mens sunglass -4

Pyöreä runko aurinkolasit on yksi markkinoiden myydyistä kehyksistä, jotka ovat nyt markkinoilla kehittyneiden näkymien ansiosta. Pyöreä runko on tavallisesti saatavana muovi- ja metallikehyksessä, jossa on erilaiset linssit, jotka ovat yleensä mustia. Pyöreä runko aurinkolasit sopivat hyvin neliön kasvolle, mikä rauhoittaa kasvojen ominaisuuksia.

5. Wood Frame Miesten aurinkolasit:

Puu frame Mens Sunglass -5

Yleisimmin kuluneet nuorten keskuudessa osapuolten kulumista ja myös puoliksi vapaa-ajan kulumista. Puukehys voidaan kiillottaa tai karkeasti viimeistellä. Kehyksen muoto on tavallisesti neliön tai suorakulmion muotoinen, joka sopii kirkkaan värin tai hienovaraisen värin linssiin.

6. Tortoise Shell Frame Miesten aurinkolasit:

Kilpikonna Shell frame Mens Sunglass -6

Tortoise-kuoren kehys tuli markkinoille vuonna 1900 ja siitä lähtien trendi yllään tulee tyyliin. Kehys jäljittelee kilpikonnankuoren ominaisuutta, joka antaa hienovaraisen silmiinpistävän näkökulman. Linssi voidaan sävyttää millä tahansa värillä tai kirkkaalla linssillä.

7. Buffalo Horn Frame Miesten aurinkolasit:

puhveli Horn frame Mens Sunglass -7

Aasian maista peräisin olevan vedenpuhvelin sarvet, joissa valmistettiin ruokailuvälineitä tietämyssuunnittelijan kanssa, joka halusi luoda ainutlaatuisen kehyksen kuvion, jota käytetään eläimen sarviin, luoda runsaasti ja sopivasti näköisiä kehyksiä paras aurinkolasit. Vaikka onkin tyyris, kannattaa omistaa jäykkää materiaalia.

8. Persol 649 Miesten aurinkolasit:

Persol 649 Mens Sunglass -8

Henkilö on yksi tunnetuimmista brändeistä, kuten Oakley, RayBan, kun kyseessä on merkkituotteiden aurinkolasit. Tämäntyyppiset miesten aurinkolasit, jotka on valmistettu harjan komposiittimateriaalista ja linssistä, ovat myös riittävän leveitä noin 54 mm: n pituudelle. Kehyksen väri on yleensä musta ja ruskea, harmaa tai musta linssi.

9. Legend Objektiivin miesten aurinkolasit:

Legenda Lens Mens Sunglass -9

Tämän tyyppinen sunglass myydään on rajoitettu painos lasia. Linssi läpäisee vanhanaikaisen prosessin, jossa on korkealuokkaiset kiderakenteet, jotka suojaavat UV-säteiltä. Tämä kuvio on luokiteltu vuosikertaiseksi, mutta silti ei vanhanaikainen lisävaruste. Tämä linssi voidaan asentaa mihin tahansa kehykseen.

10. Neliömetsien miesten aviator:

Neliö Lens Mens Aviator -10

Aviatorit tunnetaan repäisylujuuslinsseistään, joka soveltuu hyvin neliönmuotoisiin pintoihin, jotta ne ovat käytettävissä lyhyille kasvoille. Metallirunko, jossa neliömäinen linssi, jota voidaan huedella väreillä kuten vaalea violetti, sininen tai jopa ruskea.

Katso lisää: Aurinkolasit lapsille

11. Läpinäkyvä kehys miesten aurinkolasit:

läpinäkyvä Frame Mens Sunglass -11

Läpinäkyvä runko on yksinkertainen, mutta tuo sen monipuolisuutta. Hän on erotettu joukosta ainutlaatuisuuden ansiosta. Linssi voi olla mitä tahansa väriä, joka on yksilöllinen mieltymys. Linssi voi olla peilipinnoitettu tai ei-peitetty. Linssi värin ehdotetaan olevan kirkas, mikä täydentää läpinäkyvää kehystä.

12. Geometriset miesten aurinkolasit:

Geometrinen Mens Sunglass -12

Geometrisesti suunniteltu kehys on viime vuosina tullut julkisen kysynnän vuoksi. Nuoret pojat ja miehet käyttävät sitä juhliin tai rento tapaavat yhdessä parin jean ja paita. Kehyksen muodot ovat kuin kahdeksankulmainen, kuusikulmainen tai satunnaisesti vuorattu, kehystetty metallista tai lanka. Pyöreä lanka runko on yksi yleisimmistä muotoilu, kun kyse on geometrisia kehyksiä.

13. All-in-one Miesten aurinkolasit:

Kaikki yhdessä Mens sunglass -13

Kaikki paras miesten laseja valmistetaan yhdestä muovimateriaalista. Kehys ja linssi yhdistetään yhdeksi, jonka pituus on lyhyt. Tämän yksipuolisen sunglassin ylläpitäminen on haaste. Se on erittäin hauras ja mahdollisuudet rikkoutumiseen ovat enemmän

14. Taitettava miesten aurinkolasit:

taitettava Mens sunglass -14

Tämän tyyppisen aurinkolasin tärkein etu on sen kyvykkyys. Kehys voidaan taittaa ja kuljettaa pitkin sitä helposti. Lasien menetyksen mahdollisuus on huomattavasti pienempi. Kehys on valmistettu asetaattilinsseistä, ja se on myös sävytetty ruskealla tai mustalla värillä avaimenreikäkuvion kanssa kehyksen keskellä. Persol 714 Sunglass on tunnetuin tuotetyyppi taitettavaa aurinkolasia varten.

15. Urheilu Miesten aurinkolasit:

Urheilu Mens Sunglass -15

Urheilun kaverit tarvitsevat todella hyvät ja laadukkaat aurinkolasit estääkseen heijastuksen, auringon säteet ja häikäisyä. Kaikkien näiden ominaisuuksien tuomiseksi yhteen suunniteltuihin aurinkolaseihin on saatavana lisävaruste, joka antaa mukavuutta ja aurinkolasien pudotusvaara pienenee joustavuuden ja muotoilun vuoksi.

16. Rimless Miesten aurinkolasit:

reunattomat Mens Sunglass -16

Rentoon miehet aurinkolasit ovat kevyitä ja niillä on myös etuna sen siirrettävyys. Linssit voidaan suunnitella mihin tahansa muotoon, ja linssin reunat ovat kiillotetut ja monta kertaa päällystetty kultaisella tai hopeisella vuorauksella. Kehyksettömät kehykset ovat pienille miehille sopivia vetoja.

17. Puolimuki Miesten aurinkolasit:

Semi-Rim Mens sunglass -17

Semi-objektiiviluokka voi olla joko ylemmän osuuden linssireunasta tai linssiosan alareunasta irti kehyksestä. Joko niin, tekevät istuista muodikkaita ja houkuttelevia pojille, kun kyseessä on vetovoima ja muoti. sininen tai monivärinen. Kehämättömät kehykset sopivat hyvin kaikentyyppisiin kasvoihin.

18. Vihreä linssi miesten aurinkolasit:

Vihreä Lens Mens Sunglass -18

Yleisimmin linssi väri halunnut miesten aurinkolasit. Vihreä väri voi olla kirkasta tylsää, joka on sekoitettu metallikehykseen tai jäykkään muovikehykseen. Yleisimmin käytetyn linssin muoto on kyynelpudotusmuoto, joka on tyypillinen aviatorien muoto.

19. Valkoinen kehys miesten aurinkolasit:

Valkoinen Frame Mens Sunglass -19

Valkoinen on neutraali väri, jolla on kyky erottua muista väreistä. Valkoinen kehys voidaan yhdistää värikkään objektiivin kanssa, joka on ehdottomasti elinvoimainen yhdistelmä. Valkoiset kehyslaseet värittävät hyvin minkä tahansa ihon värin.

20. Clip-on pyöreä runko miesten aurinkolasit:

Clip- Round frame Mens sunglass-20

Muotin leikkeen aurinkolaseilla tavallisella lasilla oli vanha muoti, joka on palannut markkinoille. Tämä muotoilu auttaa meitä näkemään päivänvalon ja miellyttävän miehen aurinkolasien miellyttävän miellyttävän edun. Pyöreä runko on ehdotettu lyhyelle ja neliömäiselle kasvotekijälle.

Katso lisää: Parhaat brändit aurinkolasit

21. Clip-Square Frame Miesten aurinkolasit:

klipsi on-Square frame Mens Sunglass -21

Tämä Charlestonin reunus katsotaan parhaaksi clip-on sunglass. Mikä kannattaa rahaa ja lähettää kuvia Instagramissa. Helppo tapa poistaa ja kiinnittää linssiparia on hämmästyttävä taide, jonka jokaisen pitäisi kokea omistamalla yksi.

22. Polarisoidut miesten aurinkolasit:

polarisoitunut Mens sunglass -22

Polarisoidut miesten aurinkolasit, joita kutsutaan myös ajolaskeiksi. Tämä auttaa vähentämään häikäisyä absorboimalla vaakasuuntaisia ​​valonsäteitä, jotka heijastuvat takaisin pinnalta, jolla häikäisy on estetty. Linssin väri on musta tai ruskea.

23. Pyöräily Miesten aurinkolasit:

Pyöräily Mens Sunglass -23

Nämä ovat mukavat aurinkolasit miehille. jotka toimivat kuten suojalasit. Tämäntyyppiset aurinkolasit ovat vanteetonta ja vartaloa halailevat. Pidennyksen pituus on keskikova muovisella niitillä. Pyöräilyn aurinkolasit estävät pölyhiukkasten pääsyn silmiin ja toimivat myös suojakuorella onnettomuuden tai syksyn aikana.

24. Semi-läpikuultava Rim Miesten aurinkolasit:

Läpikuultavia Rim Mens Sunglass -24

Läpinäkyvien ja valkoisten kehystettyjen aurinkolasien jälkeen. Miesten yleisimmin tuodut aurinkolasit ovat puoliksi läpikuultava runko. Kehyksen e väri tekee siitä tylsää, mikä on silmiinpistävä piirre sen takana. Tämä runko voidaan yhdistää vihreällä linssillä tai millä tahansa värillinen linssi. Se sopii hyvin puolueen pukeutumiselle.

25. Ylisuuret miesten aurinkolasit:

ylisuuri Mens Sunglass -025

Tämä on aikakausi, jossa nähdään miehiä, jotka käyttävät aurinkolasit kulmakarvojen yläpuolella. Näiden lasien runko valmistetaan tavallisesti asetaatista tai muovista valettuun materiaaliin. Pienille kasvoille ylisuuret lasit näyttävät hyvin suurilta ja vetoavat siihen, että se kattaa koko kasvot. Pitkälle kasvoprofiilille ylimitoitettu kehys näyttää upealta, koska se parantaa morsiamen otsa ja pitkät leuan luut.

Katso lisää: Aurinkolasit tytöille

26. Suljin Miesten aurinkolasit:

Sulkija Mens sunglass -26

Muovinen linssi muovirunko on ollut trendi viime vuonna, nämä värikkäät kehykset ja linssit, jotka näyttävät sulkimen suojalta. Yleisimmin nuorten kuluneet osapuolten aikana. Suljinlinssi alustetaan myös LED-valoilla. Tämä valaistu aurinkolasit käytetään tanssinäytöksiin tai syntymäpäiväjuhliin.

27. Dual Material Miehen aurinkolasit:

kaksois- Material Mens Sunglass -27

Muovivanteiden yhdistelmä metallipalkilla voi tuoda esille kahden materiaalin ja tyylin aurinkolasit parasta laatua. Vanteissa on tavallisesti neliön muotoinen tai pyöreä muoto, jossa kummallakin puolella on metallia, jota kutsutaan temppeliksi.

28. Sininen-Oranssi Kehys Miesten Aurinkolasit:

Blue-Oranssi Frame Mens Sunglass -28

Värikkäitä värejä Oranssi ja tummansininen voi olla paras duo-väri kuin aurinkolasit. Tällaista aurinkolasia käytetään kesäkauden aikana rannalla. Muoviset niitit, jotka voivat olla joko oranssinvärisiä tai tummansinisiä. Tämä kevyt aurinkolasit on helppoa ja miellyttävää käytettäessä. Väriyhdistelmä voi olla myös oranssin värinen kehyksen ulkopuolella ja sinisen värin kehyksen sisäpinnalla, joka ulkonäöltään on hienompaa.

29. Matte Finish Miesten aurinkolasit:

Matta Finish Mens Sunglass -29

Mattapintaiset miesten aurinkolasit ovat käyttäjäystävällisiä, koska ne eivät aiheuta ihon ihottumaa, kun ne ovat kuluneet pitkään. Mattapintainen runko on eri värejä. Yksi tunnetuimmista ja mieluimmin suosituista väreistä on mustaa miesten keskuudessa. Koko ja muoto ovat yksilöllisiä valintoja. Pitkälle kasvolle on suositeltavaa suorakulmainen kehys mattapäisiä aurinkolaseja. Lyhyt kasvot, neliömäinen kehys täydentää kasvojen ominaisuuksia.

30. Lippu painettu miesten aurinkolasit:

Lippu printed Mens Sunglass -30

Nuoret pojat ja miehet haluavat jakaa maansa nimeä joukossa monin tavoin tällaisen mielenkiintoisen menetelmän avulla voi käyttää maakohtaista lippua symbolisoituna aurinkolasina. Tämän tyyppistä aurinkolasia voidaan osoittaa kaikenlaisen urheilun aikana esitelläkseen maansa, jolle he tukevat.

Miehillä on oltava hyvä tietämys hyvän parin aurinkolasista, joka sopii heidän kasvonsa ulottuvuuteen. Aurinkolasin tyyppi ja muoto tuo miesten persoonallisuuden. On otettava huomioon, että aurinkolasilla, joka ei ole tarkoitettu ulkoisten tekijöiden vartiointiin ja estämiseen, on pidettävä koskaan sellaisena kuin se ei ole. Linssien valinta on myös tärkeä tekijä. Sen sijaan, että ei vain ajattele tummia linssejä, se estää UV-säteilyä, joka ei tosiasiassa ole totta. Linssin päällyste ja materiaali ovat oikeanlaisen lasin tyypin avain. Polarisoidut ja heijastamattomat objektiivit ovat parhaiten sopiva linssi eräänlaiseen tilaisuuteen. Hyvän määrän kuluminen tehokkaaseen aurinkolasien miehiin kannattaa tehdä!!

Leave A Comment

− 2 = 1