30 Viimeisintä ja tyylikästä Adidas-kengät miehille ja naisille muotiin

Vuonna 1949 perustettu Adidas-yhtiö sai perustajan Adolf Dasslerin. Palkittu paras urheilujalkineet Adidas on katettu kaikki urheilu, joka tarvitsee paras jalka kuluu. Jalkapallo, rubiini, kriketti, koripallo, baseball, rantalentopallo tai muita pelejä, kuten juoksu, lenkkeily, hyppy ylimääräinen. Kuntosali ja joogakengät ovat todellakin erityisiä. Seurantakengät ja kangasjalkineet ovat mielessä puhaltavat. Seuraavassa on lueteltu joitain Adidas-kenkiä, joista löytyy hienoimpia miesten ja naisten kokoelmia.

Top 30 Adidaksen kengät uusimmissa mallistoissa:

Katso tästä 30 parasta Adidas-kengät eri mallistoissa. Valitse rakastasi alla olevasta luettelosta.

1. Adidas ZX-flux Kuntosali:

adidas Shoes

Adidas-kengät miehellä Zx-vuoilla on monia lajikkeita suunnittelija urheilullinen kengät tissit kokoelma. Erityisesti suunnitellut kuntokengät ovat joustavia, kauniisti kuvioituja ja tehty pehmeällä ja rauhoittavalla materiaalilla, jota voidaan käyttää myös ilman sukkia. Harmaa musta hihna ja valkoiset pohjalliset kengät näyttävät mahtavilta.

2. Adidaksen juoksukengät:

adidas running shoes -2

Adidas-kenkä miehille, joilla on loistava pomppulinna, ei vain ulkonäöltään näytä upealta, vaan upeilta myös sen erikoisuuksilta. Valkoisia hopeisia neulottu suunnittelija kengät on saanut sietämättömät kumit, jotka auttavat yhtä kasvot kitkat juoksu tai lenkkeily ja siten antavat vähemmän stressiä varpaat samalla pitkällä reitillä.

3. Punainen valkoinen Adidas Rivet High Shoes:

Punainen white Adidas rivet high shoes

Punainen valkoinen Adidas-kengät naisille näyttävät uskomattomilta varpaillaan upeilla valkoisilla rajoilla, jotka korostavat. Suuri niitti antaa myös erityisen vaikutelman pukeutumistasi. Upeat kengät näyttävät upealta urheilullisen asuineen piknikillä tai radan reitillä.

4. Harmaa Vaaleanpunainen Naiset Adidas Kengät:

Harmaa pink women Adidas shoes -4

Harmaata vaaleanpunaista yhdistelmää on tällä hetkellä erittäin kuuma naisten jalkaterästyksen joukossa. Adidas-kengät naisille, joilla on harmahtava sävy ja vaaleanpunaiset kohokohdat, antavat upean ulkonäön Lady-kuvistasi. Urheilullisia kenkiä voi käyttää putkihousuissa ja teepeissä.

5. Adidaksen kengät keväällä:

adidas shoes with spring blades -5

Houkutteleva ja mielenrauhastava upea muotoiluhenkinen kevätpeltipohjainen urheilujalkine, jossa silmät pimeät värit näyttävät hämmästyttävälle urheilulliselle outfit -kuvalle. Kevään terät tekevät myös Adidaksen parhaat kengät muiden upeiden kokoelmien joukosta. Musta ja fuusio-oranssi voidaan korostaa jaloillamme.

6. Core Black Lush Blue Adidaksen kengät:

Ydin black lush blue Adidas shoes -6

Mustat ja vehreät yhdistyneet mustat ja väriset Adidaksen kengät vaikuttavat vaikuttavilta, suurella nilkkavälillä ja turvallisuustasolla pidetään yhtenä parhaista Adidaksen mustista kengän kokoelmista. Kengän muotoilu on tehty erityisesti lenkkeilyyn ja kävelyyn ja erittäin hyvä matkustaminen.

7. Jeremy Coat Kengät Pink:

Jeremy coat shoes in pink -7

Jeremy-takki kengät vaaleanpunainen varjossa näyttää upealta tytöille, joilla on rock-tähti. Ei vain pojat näyttävät upealta kallioisella tyylillä, mutta tytöt myös valitsevat dynaamisen siivekäs uuden Adidas-kengän kokoelman urheilulliseen ilmeeseen. Epäsäännöllinen väri, kuten tumma vaaleanpunainen tai neonväri, on trendistyneempi.

8. Red Helvetica Adidas-kengät:

Punainen Helvetica Adidas shoes -8

Uusi Adidas-kengän kokoelma sisältää myös upean Helvetica-korkokengät. Korkea kantapää antaa täyden tukensa varpaille, joissa on täysin peitetyt jalat ja kengät, joissa on vyötärö. Pohja on myös muotoja kantapään ja koon mukaan.

9. Adidas Y-3 Kengät:

adidas Y-3 Shoes -9

Adidaksen urheilulliset kengät, jotka näyttävät hienolta muotoilultaan, eivät ole vain merkittäviä eroja kuvaan, vaan ne auttavat parhaiten pelaamaan urheilua. Joustava pohja ja kestävyys ovat mielenpuhallus, jonka ansiosta jalkat toimivat tasaisesti. Adidas Y-3-kengät sinisellä rockilla ovat upea ulkonäkö.

10. Adidas Eqt Korkeus:

adidas eqt elevation -10

Eqt Elevation -malliston Adidas-urheilukengät ovat upeita muotoiluja, jotka näyttävät dynaamiselta urheilun aikana. Nopeuspyöräilykilpailu tai jalkapalloilija tai kentällä olevat karkeat pelit houkuttelevat hämmästyttävimpiä, urheilullisesti suunniteltuja Adidaksen kenkiä mustavalkoisena miesten takkiin, joka virtaa sen tekemisessä.

Katso lisää: Reebok-kengät naisille

11. Adidaksen jalkinekengät:

adidas football shoes -11

Jalkapallo-otteluihin erityisesti suunnitellut Adidas-urheilukengät on suunniteltu erityisominaisuuksin, kuten piikikäs sielu, joka on helppo muokata mutaisilla kentillä. Märkä tai jopa karkea pinta vaatii kengät, joissa on komeat urheilukengät. Adidaksen kulta-ilon messiness-saappaat ovat sellainen, joka tarvitaan oikeaan aikaan.

12. Adidas Nyrkkeily Kengät:

adidas boxing shoes -12

Paras Adidas-kengät panssarikentän pääasialliseksi tarkoitukseksi kutsuvat Adidas tycoonin kilpailija-saappaat, jotka ovat parhaimpia nyrkkeilytaistelun renkaiden taisteluissa. Korkea nilkkainen jalkainen muotoilu ja litteä pohja auttaa paljon painamisen aikana. Terävä kärki muotoilu näyttää myös viileältä sen muotoon.

13. Superstar Golden Adidas Casual kengät:

adidas superstar golden shoes -13

Adidaksen vapaa-ajan kengät-kokoelma ei ole mitään, ellei puhuttu erinomaisista Gold-kengistä. Kultainen väri, jossa on tavallinen valkoinen pohja ja mustat jouset, näyttää vaikuttavalta. Laulajat ja tanssijat tai esiintyjät epäilemättä valitsevat Richien rikkaat kultaiset Adidas-kengät tyylikkään ulkonäön ja todellakin erinomaisen. Toisin kuin mustat ja valkoiset tai tavalliset värit, kultainen väri tekee itsestään erityisen kokoelman.

14. Hopea Adidas-kengät:

Hopea Adidas shoes -14

Adidaksen rento kengät hämmästyttävät kokoelmat tuovat glamouria ulkonäöltään Adidaksen kengillä. Täysin hopeatut kengät näyttävät loistavilta ja silmät kiinni, kun ne kuluvat lavalla ja lopulta Adidaksen parhaat kengät tanssijoille ja laulajille sekä luovuuden aloille. Hopean runko ja valkoinen kenkäpohja sekä hihnat yhdistävät mallin täydellisesti. Ihmiset myös rakastavat Superstar-tyylin loistavia Adidas-kenkiä.

15. ZX Flux Women Floral Print Kengät:

ZX flux women floral print shoes -15

Adidaksen naisten vapaa-ajan kenkiä on saatavilla myös kauniissa painotuotteissa, jotka näyttävät hämmästyttäviltä naisille. Tytöt erityisesti rakastavat aamun kävelylenkkejä ja lenkkeilytyötä näyttävät dynaamiselta naisellisen kosketuksen kanssa kukkien painettuina Adidaksen kenkiä. Tällaisissa kokoelmissa on monenlaisia ​​tulosteita riippumatta sekä poikista että tytöistä, joissa on eri värejä, sekä mallit ja tulosteita, jotka sopivat vastaavasti poikien ja tyttöjen kanssa.

16. Adidas Bounce juoksukengät:

adidas bounce running shoes

Adidaksen juoksukengät ja loistavat sielunpuskurit ovat Adidaksen parhaat kilpaurheilun urheilijoille. Pohjaan kiinnitetyt jousipuskurit tekevät sujuvuuden tasaisemmaksi ja mukavammaksi. Kengän avaruudellinen sisätila on myös ilmava ja tekee juoksijan tuntea hiki ja välttää kuumuutta. Pinnalla olevat pisteet auttavat myös akupunktioissa sellaisia ​​ominaisuuksia. Miesten miesten keltaiset ja valkoiset lenkkitossut ovat nykyään monien urheilijoiden rakastettuja.

17. Adidas Moore Ave maanalainen kengät:

adidas Moore Ave underground shoes -17

Paras Adidas-kengät-kokoelma sisältää adi Pure -harjoittelijan varren toe-muotoiset kengät. Uskomaton uudet Adidas-kengät ovat trendikkäitä näinä päivinä ja niitä pidetään erittäin mukavina ja kevyinä varpaissa. Valmistettu uniseksikäyttöön ja ilmeisesti miellyttävältä sekä miehiltä että naisilta paljain jalkakengät ovat huomattavan erilainen ja erinomainen. Paras jooga aika tai yksinkertaisesti kävely kaistat tai ruoho nämä outo näköinen jalkojen muotoinen kengät ovat mahtavia.

18. Allekirjoitus Adidas Basketball Shoes:

Allekirjoitus Adidas basketball shoes -18

Allekirjoitus-merkkiset Adidas-urheilujalkineet koripallolle ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä ja erinomaisia ​​ominaisuuksia. Täydellinen jalkojen liikkumiseen pohjahihnalla ja jalkojen päällinen on paras osa kenkiä. Pohja on suunniteltu leikkauksilla ja muodoilla, jotka sujuvasti putoavat koripallokentälle ja koskettavat maata täydellisesti ilman kitkaa kun hyppäämme. Korkokengät tehdään myös mieleen, kun taas mukavasti kukaan voi pelata koripallopeliä. Valkoiset kengät näyttävät uskomattomilta maapalloa, kuten lentopalloa, koripalloa tai tennistä.

19. Mahtava Adidas-tanssikengät:

Mahtava Adidas dancing shoes -19

Upeat Adidaksen tanssikengät tunnetaan tanssin lonkkakävelystä tanssilattialla. Kengän rungon maadoitettu pohja ja joustava rakenne tekevät tanssijoista virtaa niiden kanssa jaloillaan. Uuden Adidas-kenkäkokoelman värikkäät vaihtoehdot ovat myös loistavia, jotka soveltuvat hyvin tanssitovereille.

20. Adidas-kengät:

adidas travelling shoes -20

Adidas-kengät näyttävät niin mukavilta, että sen ulkonäkö on epäilemättä paras jaloissa. Kangas Adidas-kengät naisille ovat parhaimmillaan jaloilla sekä ulkonäköön että juhliin. Ilmaava tila ja kevyt paino tekevät tuntuu paljailta jaloilta, kun matkustat tai kävelet lähistöllä. Kangas Adidas-mallisto sisältää myös miesten malleja kengissä, jotka näyttävät uskomattomalta myös miehille.

Katso lisää: Paras paini kengät

21. Adidas Slip on:

adidas slip on -21

Adidas-kengät, jotka on suunniteltu unisexiksi, uskomattoman sopivat kaikille ihmisille. Kengän yläpinnalla olevien hihnojen joustavat ominaisuudet tekevät käyttäjän mukavaksi kävelemisen aikana. Varpaat, jotka ovat helppokäyttöisiä ja mukava, sopivat yhteen kengänsä kanssa. Joustavat jalkojen koon mukaan hihnat säätävät itsensä. Vanhukset ihmiset rakastavat näitä kokoelmia miellyttävä tuntuu varpaat ilman ylimääräistä painoa materiaalia eikä korkea funky muotoilu. Rikkaat raittiit ja yksinkertaiset ulkoasut sopivat kaikkiin vaatteisiisi.

22. Punainen Adidas-kengät:

Punainen Adidas shoes -22

Punainen Adidas-kengät missä tahansa muotoilussa on sen kauneutta. Erityisesti Adidaksen naisten kengät punaisella näyttävät upealta. Punainen pohja ja punaiset hihnat, jotka kokonaan punaiset kengät näyttävät ihastuttavalta ja sopivat vaatteesi käytettäväksi. Punaiset urheilujalkineet näyttävät myös hyvältä pelaamalla peliä, koska kengät ovat huomannut kaukana värin takia.

23. Pirate Black ja Quot Adidas Shoes:

Merirosvo black and quot Adidas shoes -23

Merirosvoradan Adidas-kengät, joissa on suuri nilkkasuojus ja paksu pohja, ovat yksi metsästäjien tyyliin kuuluvista kengistä ihmisille, jotka rakastavat rohkeita malleja. Paksu pohja ristillä on mahtava kävelemällä karkeilla teillä. Ihmiset, jotka työskentelevät kentällä kuten hiekka, vuoristoalue tai jopa kalliot paikat, voivat käyttää näitä mustia ja Adidas-kenkiä mukavien jalkojen kulumista varten. Materiaali on myös tarpeeksi paksu tukemaan nilkan ja varpaiden ulkopuolelta hiukkasia.

24. Unisex Adidas valkoinen Tennarit:

Unisex Adidas white sneakers -24

Valkoiset Adidas-kengät, jotka on suunniteltu sekä miehille että naisille, näyttävät mahtavilta kaikista asuista ja molemmista. Adidasin valkoisen ja laivaston Stan Smithin sneaker-kokoelma tekee niistä ulkonäköä urheilullisesti ja sitä pidetään yhtenä Adidaksen parhaista lenkkeilykengistäkin. Valkoisia kenkiä voi käyttää ilman sukkia, koska materiaalia käytetään pehmeästi ja tasaisesti iholla.

25. 2017 Naiset Tide Leisure urheilukengät:

2016 women tide leisure sport shoes -25

Uusimmat Adidas-kengät naisille ja nuorille tytöille ovat urheilullinen valkoinen pohjainen ja musta yläosa, jossa kultaiset paljetit näyttävät upealta. Vapaa-ajan urheilujalkineet näyttävät jäähtyä nuorilta fiksuista ulkoasusta ja tyylikkäästä ulkonäöstä. Tällainen muotoilu näyttää hyvältä kaikilta vaatteilta, kuten farkuilta. 2017 Adidas-kengät-kokoelma on antanut upean kokoelman kengän ystäville.

Katso lisää: Wedges Kengät

26. Adidas Leopard Print Kengät:

adidas Leopard print shoes -26

Adidaksen casual-kengät, joissa on lisävärisävyt eläimestä, myös kaappaa paljon silmiä ympärilläsi. Valkoinen ja musta koskettavat kenkiä, kuten valkoista pohjaa ja mustat liitokset, sopivat erinomaisesti leopardipainon yhdistelmään. Nuoret naiset rakastavat näitä kokoelmia ainutlaatuiseen ilmeeseen heidän funky-ulkonäkseen. Tällaisten kenkien käyttäminen farkuissa tai shortseissa tai jopa armeijan painokokoelmassa näyttää uskomattomalta.

27. Adidas Blauvelt vaelluskengät:

adidas Blauvelt hiking boots -27

Adidas Blauvelt vaelluskengät ovat yksi Adidasin urheilujalkineiden hienoimmista kokoelmista, erityisesti miehille ja naisille seurattaessa tai kierrosta viidakoiden ja vuorten ympärillä. Suuri koko saappaat ja tappava pohja näyttävät upealta ja tekevät kuvallisesta ja rohkeasta. Ohuet nauhat ja kontrastivälin pohja antavat myös loistavan muodin kengille.

28. Naapuruston Adidas kuori toe Bootsit:

naapuruus Adidas shelltoe boots -28

Adidas-kengät naisille keräävät mahtavia malleja naapuruston kuoren toe-saappaissa. Näissä malleissa käytetyt erinomaiset värit eroavat toisistaan ​​kuin muut urheilukengät. Valmistettu matkalle tai aamuvarjoille sekä tavallisille vapaa-ajan saappaille, kengät valmistetaan paksuilla materiaaleilla sekä pohjalla että yläosassa. Nauhat ovat kontrastat musta kenkien kermanväristä rungosta.

29. Adidas Jogging Shoes:

adidas jogging shoes -29

Adidasin lenkkeilykengät ovat uskomattomia kengän joustavan pohjan ja joustavuuden ansiosta. Kokoelma aivan uusia värejä käytetään erityisissä lenkkeilykengissä, kuten harmaissa ja sävyissä sekä sävyissä blues ja vihreät. Vaaleanharmaa ja valkoinen yhdistelmä on klassinen ja rikas, joka sopii melkein kaikenlaisiin asuihin. Valkoinen pohja ja nauhat näyttävät loistavilta yhdistettynä kengän harmaaseen runkoon.

30. Uusimmat Porsche suunnitellut Adidas-kengät:

Uusin Porsche designed Adidas shoes -30

Uusimmat Adidas-kengät Porsche-urheilulajin kokoelmalla näyttävät uskomattomalta ja upealta. Kengän valkoinen ja musta viimeistely näyttävät dynaamiselta ja upealta. Pohja saa lisävarusteita, jotka tekevät käynnistä helppoa ja mukavaa. Bounce-merkkijono on ainutlaatuinen ja ylivoimainen muotoiluun. Hieman irti sivusta, pomppulistat näyttävät urheilulta ja suurilta. Parasta juoksevaa tarkoitusta varten kengät ovat suosittuja urheilijoiden keskuudessa.

Onko Adidas-mallisto yksinkertaisin muotoilu vai monimutkaiset ja kauhistuttavat mallit, voittaa sydämet ensisilmäyksellä. Yksittäiset mallit ja kolme rinnakkaista palkkia yrityksen logoa näkee jokaisen Adidaksen tuotteesta. Ihmiset menevät hulluksi Adidaksen valmistukseen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

− 7 = 1