30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Perinteinen kuluminen on välttämätön vaatetus naisille erityisissä tilaisuuksissa ja jopa normaaleissa arjen heikkouksissa. Se voi olla moderni maailma, mutta etninen ja perinteinen kuluminen on oma tärkeä paikka jokaisen intialaisen naisen vaatekaapissa. Se soveltuu jokaiseen kehon tyyppiin, ihon sävyyn, ikään ja persoonallisuuteen.

Muotitrendien muutoksen myötä myös churidar-mallit ovat muuttuneet. Markkinoilla on useita malleja, kuten pitkä kuriiri, anarkali churidar, omena leikattu churidar, polvipituinen churidar jne., Joka on otettu paikalle vanhan pitkä kuriiri. Samaan tapaan churidarin kaulamallit ovat myös kehittyneet trendikkäiksi ja ne ovat ainutlaatuisia ja innovatiivisia. Katso joitain parhaista churidar kaulan kuvista täältä.

Yksinkertainen Indian Fashion Churidar Neck Designs

Best Kaulamallit Patterns for Churidar:

Churidar-kaulamallit ovat saatavilla eri malleissa ja kuvioissa. Tässä on 25 upea niska malleja churidar ovat seuraavat.

1. Leaf Look Design:

Lehti-look-churidar-kaula-Design1

Churidarin lehtikuun muoto sopii yksinkertaisen ulkoasun valintaan. Kummankin sivun kummallinen muotoilu antaa kaulan tyylikkään ilmeen sopivalla syvyydellä. Se on laajalti kuljetettu puuvillakahvilla kaksinkertaisella värikyllästyksellä. Uusi churidar-kaula on kaunis, mutta yksinkertainen.

2. Neliön kaula-mallit:

neliö-kaula-designs2

Ei ole väliä kuinka paljon muoti muuttuu, neliön kaula suunnitelmat churidar on aina markkinoilla. Olkoon se säännöllinen tai raskas kuluminen, yksi valitsee neliön kaula pitkälle ulkonäölle. Kun kaulan muotoilu rajautuu yksinkertaisiin kulta- tai hopeasinauhoihin, se korostaa kaulaa kauniisti ja antaa hyvän muodon.

3. Kahden käyrän kaula:

double-käyrä-kaula-design3

Jos pidät kaarevista kaulaesineistä, kokeile tätä kaulakuvioa churidar-mekoon. Tämä kaula muotoilu on kaksinkertainen käyrät kiinnitetty toisiinsa. Sitä kutsutaan myös liitetylle lehtikansirakenteeksi. Se antaa selkeän ulkonäön, kun sitä kuljetetaan tavalliseen puristustyökaluun. Koska siinä on kaksi käyrää, se on täydellinen syvyys edestä ja pyöreä kaula takapuolella.

4. Pyöreä kaula:

pyöreä-kaula-churidar-4

Pyöreän kaulan ympärillä on ollut ajattomia churidar-mekko-kaula-aukkoja. Suunnittelu on joustava, joka voidaan toteuttaa syvyydellä, jota haluat säilyttää molemmilla sivuilla. Se on suosittu muotoilu, joka antaa kaulan, selkeä tarkastella onko se churidar tai farkut top. Se on laajalti mukana kukka-tai digitaalinen tulosteita, jotta se näyttää ihastuttavalta. Tyylikäs milloin tahansa churidar kaulan kuvio!

5. Kaulanauha Kaulus:

kaulus-kaula-design5

Viimeisin kurotuskaulusuunnittelu, joka on suosittu näinä päivinä, on kauluskaulus. Muotoilu on innoittamana muodollisia paitoja ja siksi se on kunnollinen virallinen kuluminen liian. Suunnittelu on myös kesän kulumista estääkseen parkituksen. Laajasti puuvillapaidat, se on myös valittu suunnittelija asuja, jotka esittelevät yksityiskohtaisia ​​kaulan malleja.

6. Veneen v-kaula:

veneen-V-kaula-design6

Järjettiin uudella veneellä? Kokeile veneen V-kaula-asetelmia churidarille. Se on kuninkaallinen kaula, jota käytetään yleisesti kuninkaalliseen ilmeeseen. Kaulalla on samanlaiset kuviot molemmilla sivuilla. Se on tehty antamaan raskasta suunnittelija työtä tyylikäs ilme. Kaula sopii täydelle hihalle, jotta se näyttäisi enemmän kuninkaalta.

7. Pot Collar Neck Design:

pot-kaulus-kaula-design7

Pot Collar on uusi malli churidar kaulan muotoilu, joka on tehty yhdistämällä kauluksen muotoilu churidar. Kauluksessa on potin muotoilu ja ketjut sidotaan kaulan päälle. Tämä antaa myös ihastuttavan ulkonäön pitkälle juoksukerhoon puolueen kulumista varten. Kielet ovat kiinnitettynä erilaisiin tupselmiin ja jingleihin kaunistamiseksi kaula ja kiinnittää huomiota mekko. Tämä sopii naisille, joissa on laaja hartio, koska se tarjoaa täyden peiton, mutta näyttää tyylikkäältä.

8. Pyöreä Small V -muotoilu:

pyöreän kanssa-pieni-v-design8

Laajasti suunniteltu kaula puuvillakatokselle, jossa on pieni V-malli kaulan alla. Suunnittelu näyttää mahtavilta nauhat, tarkastukset ja muut geometriset mallit. Säännöllinen kulumissuunnitelma voidaan pitää korkealla selässä sopivaksi kovaa kesää varten. Se on myös valittu muotoilu vanhemmille naisille yksinkertaisen ja hienostuneen ilmeen vuoksi.

9. Puoliympyrän muotoinen kaula:

puolipyöreä-kaula-design9

Suosittu churidar kaulamalli raskaaseen mekkoon on puolikierreinen kaulan muotoilu. Suunnittelua käytetään laajalti pitkissä anarkalilaisissa mekkoissa, joissa edessä on laaja puolipyöreä muotoilu ja selkä on ympyränmuotoisen kehyksen ympärillä taaksepäin. Suunnittelu avioliittoon, avioliittoon tai muuhun tapahtuessa kuljetetaan käyttäjälle aistillisesti.

10. Packed Neck Design:

pakattu-kaula-design10

Tunne jotain uutta tällä kertaa? Hanki churidar pukeutua kaula-suunnittelu net. Verkkomateriaali on melko muotiin näinä päivinä. Verkon käyttö voi antaa illuusion kahdesta kaulasta kahdessa mekossa. Verkko on kiinnitetty "M" -muotoon pään kaula-alueen reunasta, jolloin pakkaus kaulan ulkonäköön. Muotoilu on innoittamana Bollywoodin vanhoissa pukeutumissuunnitelmissa.

Katso lisää: Churidar Salwar

11. Kaulus V Suunnittelu:

kaulus-v-design11

Kokeile V-mallilla varustettua muotoilua edessä ja takana kaulus aistilliseen ulkoasuun. Sivuläpät antavat takan takaa katsottuna neliötyyppisen muotoilun, jättäen selkänsä auki. Suunnittelu on laajalti käytetty pitkät housut tyyliin. Se on laajalti hyväksytty muotoilu toiminnoista, kuten avioliitosta, sitoutumisesta, festivaaleista jne.

12. Yksittäinen taitettu kauluksen muoto:

yhden taitettu kaulus-design12

Haluatko kokeilla jotain trendikkää säännölliseen kulutukseen churidar? Viimeisimmät kauluskaulusuunnitelmat, jotka on tehty kaulusta ja suoraviivaista muotoilua, ovat varsin suosittuja opiskelijoiden keskuudessa. Jotta se olisi ihanaa, painikkeet kiinnittyvät kaulaan ja kolmion muotoinen kaulus taitetaan kauemmaksi kaulasta, jolloin se on avoin. Tyylikäs, silti tyylikäs ulkoasu on täynnä tämän churidar kaulan kuvio.

13. U-muotoinen puristustyö:

U-muotoinen-with-hyppysellinen-work13

Puristustyöt, jotka tunnetaan myös pieninä paloina, ovat varsin suosittuja myös pääntien muotoiluun. Kun tällainen pääntie on yhdistetty U-muotoiseen kavennukseen, se antaa loistavan ulkoasun. Erilainen muotoilu toteutetaan laajalti naisilla, joilla on ohut runko ja vartaloinen pääntie. Suunnittelu toteutetaan sekä trendikkäälle että säännölliselle kulumiselle. Pieni puristustyö antaa erinomaisen kosketuksen kaulan muotoiluun.

14. Mirror Work Design:

peili-työ-design14

Etsitkö jotain etnistä? Kokeile tätä Kashmir-inspiroimaa muotoilua, joka on tehty peileillä ja antaa kuohuviiniä. Vaikka pukeutumisen kaulus tulee pakattuun malliin, pienikokoiset pyöreät peilit V-muotoon antavat lopullisen kosketuksen kaulan muotoiluun. Tällaisia ​​leningeja kuljetetaan laajalti toiminnoissa tai pienissä juhlissa ja festivaaleissa.

15. Tear Drop Neck Design:

pisaran-kaula-design15

Tässä on tyylikäs! Erittäin sopiva Patiala-mekkoihin, kaulan muotoilu on kyynärpään muotoinen. Se on soikea etupuolelta ja kaksi merkkijonoa on sidottu taakse. Tällaisia ​​mekkoja valitaan naisista, joilla on ohut pääntie ja olkapäät. Se antaa aistillisen ulkonäön juhliin ja iltaisin.

Katso lisää: Pitkä Churidar Design

16. Open Churidar Kaulamallit:

avoin kaula-design16

Suunnittele mennä tyylikkäänä? Mene hiiren kaulan malliseen muotoon, jossa on avoin kaula. Pukeutuminen on vyötäröinen muotoilu, jossa olkapää jätetään avoimeksi. Tämä muotoilu on nykyaikaisen ja etnisen suunnittelun yhdistelmä. Raskaiden olkapäävien naisten on vältettävä.

17. Päällysteen kaula:

takki-suunnittelu-neck17

Laajasti kulunut malli frock-mallin pitkille churidar-mekkoille on takki kaulan muotoilu. Churidarin yläosassa on takki, joka on täysin peitetty takaa ja antaa etupuolelta sylinterin alaspäin. Kaarteet lisäävät etnisen suunnittelun kauneutta Gamthin työssä. Suunnittelua käytetään laajasti pieniin tilaisuuksiin kuten puja, syntymäpäivä jne.

18. Kaulakoru suunniteltu kaula:

kaulakoru suunniteltu kaulan-design18

Kaulakorun kaula-aukko on uusin karkeakaran muotoilu, joka on suunniteltu yleisesti raskaalle Anarkali-mekolle. Kaula on täysin peitetty ja suunniteltu helmet, kivet ja muut hurmaa, jotka antavat vaikutuksen useita kaulakoruja kuluneet. Se on suosittu valinta avioliittoihin ja muihin erityistoimintoihin. Suunnittelua käyttävät sekä raskas että kevyt ruumiin naiset, jotka ovat lahjakkaita ja hienostuneita.

19. Batique Neck Design:

batique-kaula-design19

Gujaratatin miesten kurta-malleja innoittamana Batique-mallissa on epäsymmetrinen ulkonäkö joustavalla jousilla ja takana on yksinkertainen pyöreä muotoilu. Se on käytännöllinen kulutusta tavalliseen kulumiseen ja myös college-kulutukseen. Tällainen kuvio voidaan suorittaa kaksoiskuvamateriaaleina. Kuvio sopii eniten keskiraskaaseen tekstuuriin.

20. Koko Wrap Neck Design:

täysi-Wrap-kaula-design20

Haluatko, että täydellinen fuusio-ilme nykyaikaisen churidar-kaula-aukon perinteisistä kulumista? Tässä on ehdotettu churidar kaulamallisuunnittelu, joka on innoittamana käärepuvut. Kaulusuunnittelu churidarille on otettu käärehuivilan ulkoasulta ja merkkijono säilyy roikkuvana sivussa olevasta liitoksesta. Takana on edelleen katve, jota käytetään kesän keskuudessa. Se on muotoilu, jota voivat harjoittaa naiset kaikilla kehon tyypillä.

Katso lisää: Suunnittelija Churidar Patterns

21. Kaulus U: lla:

kaulus-with-u-neck21

Toinen yksinkertainen, mutta käytännöllinen kaula-aukko on kauluksen ja U-muotoisen kaulan muotoilu. Kauluksen muotoilu on takana selkänojan muotoinen, jossa edessä on pieni U-muotoinen söpö arjen ilme. Malli sopii jopa raskasihin naisiin hienostuneesta ulkoasusta. Se on suositeltavaa tavalliselle kulumiselle tai myös pienille retkille tai piknikille. Kokeile tätä puuvillasi, jotta saat todellisen mukavan tunnelman.

22. Aaltoviila:

aaltoileva-kaula-design22

Melko yksinkertainen, mutta ainutlaatuinen ilme, joka innostaa meren aaltoja, antaa ihastuttavan ulkoasun käyttäjälle. Churidar-pukeutuminen kaula-aukko on lähemmäksi pääntietä, mutta se on avoin. Aallot antavat kauniin pääntien, joka korostaa ohuita kauloja. Suunnittelu on peitetty takaa ja siksi sopii keskisuurten runkotyyppien kanssa. Se antaa rennon ulkoasun päivittäiseen college-kulutukseen tai ostosmatkoihin.

23. Mehendi suunniteltu pääntie:

mehendi Designed Neckline

Mehendin malleista inspiroima pääntie on laajalti valittu raskaisiin mekkoihin. Churidar-kaulan mallissa on pieni Mehendi-malli, joka on yhdensuuntainen pääntien leikkauksen kanssa. Se antaa mekolle kuninkaallisen ilmeen etnistä kulumista. malleja. Se soveltuu kenelle tahansa tekstuurille, jotta se voi parhaiten näyttää avioliitoja ja muita toimintoja.

24. Rectangular Edge Neck:

suorakulmainen-reuna-neck24

Etsitkö jotain, jolla on geometrian muoto ja funky yhdistelmä? Hanki asustasi kaula-aukko, jossa on suorakulmainen muoto ja anna sille upea ulkoasu asettamalla painettu kappale päätypuoliin. Suunnittelua käytetään laajalti säännölliseen kulutukseen tai piknikiin. Laaja-alaisesti kaksinkertainen puuvilla materiaali, se sopii raskas elin naiset antavat kunnon ja tyylikäs ilme.

25. Tie Look Neck Design:

tie-look-kaula-design25

Etsitkö hauskaa mutta muodikasta hauskaa puolueistasi tai koulujen ja korkeakoulujen toiminnoista? Kokeile niskasuunnittelua, joka on innostunut ammattitaitoisen henkilökunnan sidoksesta. Tämä churidar-kaula-aukko, jossa putket, on kiinnitetty vetoketjulla, jonka päällinen on läpinäkyvä pyöreä kaula. Suunnittelijan kaula voidaan kuljettaa keskikokoisella runkorakenteella. Se on valmistettu materiaalista, jossa on kaistaleen muotoinen painatus.

26. Peter Pan Neck:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Peter Pan -kaulus on muotoiltu, jossa on pyöristetyt kaulukset. Puseran kaulakuvio menee hyvin mihin tahansa tapahtumaan. Maude Adamin puku antoi inspiraation monille Peter Panin kaulille. Vaikka samankaltaisia ​​tyylejä on käytetty aiemmin, tyyli tuli suosittu hänen kanssaan. Kaula on lievä ja mukava käyttää.

27. Mandarin kaulapanta:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Mandarin kauluskaulus on nykyään suosittu kaulan muotoilu. Kurtis ja churidar kaulamallit tulevat tällä tavoin tällä tavalla ja ovat suosittuja valintoja naiset. Kaula on kaulassa kaulan ympärillä ja kaulan aukko näyttää pieneltä raidalta. Kauluksen muotoilu näyttää kauniilta ja näyttää äärimmäisen yksinkertaiselta.

28. Crew Neck:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Crew-kaula on yleisimmin nähty hihoissa ja miesten t-paidassa. Kuitenkin, kun on kyse suunnittelusta churidar, emmekkö rakastavat saada hieman luovaa? Crew-kaula on sulkeutuva pyöreä pääntie. Tätä muotoilua voi käyttää kaikkiin osapuoliin tai tilaisuuksiin. Kaula sopii churidar well ja voidaan räätälöidä joitakin kirjonta työtä, jotta se näyttää elinvoimainen.

29. Raglan Neck:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Raglan-kaula on uusi kylmä kaupunki! Tämä uusi malli churidar-kaula muistuttaa pyöreää muotoilua. Raglan-kaulan muotoilu näyttää hienolta puuvillasi ja on ommeltu, jotta voit tuntea olosi mukavaksi. Se on hieman erilainen kuin tavallinen pyöreä kaula siinä mielessä, että Raglan-kaula on hieman korkeampi kaulassa. Voisit kokeilla joitain putkistoja tai pitää sen yksinkertaisena.

30. Scoop Neck:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Scoop-kaula soveltuu sopivasti niille naisille, joilla on kapea olkapää, ja pieni rintakuva. Pitkät nyrkkeilijät tai jhumka, jolla on mukava kampa, antavat sinut näyttämään upealta ja seksikkäältä. Scoop-kaula on tyypillisesti U-kaula, joka on syvä ja näyttää hyvältä sifonilla ja Georgette. Churidarin takakannen rakenne voi olla toinen U-kaula, jotta se näyttäisi elegantilta.

31. Kaula:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Split kaula muotoilu on nopeammin suosittu. Kaulan luukun aukko on syvä ja tyypillisesti ulottuu ikeekseen asti. V-muotoinen kaula tai U-muotoinen kaula-aukko, joka perustuu valintasi mukaan. Kirjonta rihman ympärillä näyttää mahtavalta. Kokeile tätä viileää niskasuunnittelua ensi kerralla. Katso churidar kaulan kuvioita saadaksesi käsityksen.

32. Sweetheart Kaula:

30+ Uutta Intialaista Muotia Churidar Kaula Mallit 2018 | Tyylit elämässä

Sydämellinen kaulan muotoilu on seksikäs muotoilu. Se on mukava kantaa pääntie, jolla on tavallisesti kolmen neljänneksen hiha ja täydet hihat. Kauluksen sivuilla on kahta kaaren muotoa. Tämä on täydellinen seksikäs churidar kaulan muotoilu, jota voit kokeilla.

Niskasuunnittelun valinta on tärkein osa asuesi ulkoasun tekemisessä tai rikkomisessa. Ne on valittava huolella materiaalin, tilaisuuden ja kehon perusteella. Yksi voi valita laastarinat, peitetyt kaulat tai jopa läpinäkyvät kankaiden materiaalit, jotka on koristeltu paljeteilla ja loisteilla. Olitpa sitten mieluisampi kuin avoin niska tai täysin peitetty kaula, oikea kuvio voi auttaa korostamaan pääntietäsi ja antaa asustasi haluamasi tuotoksen.

Leave A Comment

67 − 58 =