30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Kauan sitten naisilla oli pitkät hiukset, joita he rakastivat. Kauniit pitkät punotut hiukset ovat aina saaneet silmät katsojille. Braid kampaus on ollut trendi hyvin pitkään. On olemassa erilaisia ​​tyyppejä punokset sekä punos kampaus.

Punos Hairstyles with Pictures

Nykyisessä skenaariossa useimmat naiset haluavat pitää hiukset lyhyinä ja tyylikkäinä. Jos luulet, että punokset eivät ole lyhyitä hiuksia, sinun kannattaa ajatella uudelleen. Tässä on muutama punos kampaus, joka sisältää tyylit sopivat sekä pitkät hiukset, keskipitkän hiukset ja lyhyet hiukset myös.

Kauniita kampauksia käärittyinä kuvissa:

Tässä artikkelissa on luettelo punoksetusta kampauksista sekä kuvia, jotka tekevät läsnäolostasi houkuttelevamman.

1. Yksinkertainen ranskalainen punos:

Punos Hairstyles 1

Jos olet hiukset hiukset kouluun, niin tiedät varmasti, mikä yksinkertainen ranskalainen punos on. Tämä on yleisimpi palmikoiden kampaus. Tämä antaa erittäin tyylikkään ilmeen. Tämä sopii parhaiten etnisiin asuihin kuten salwar kameez ja sarees. Tämä sekoittuu myös, jos yrität vetää pois fuusiopuvun.

2. Fishtail Braid:

Punos Hairstyles 2

Fishtail punokset näyttivät olevan tällä hetkellä trendikkäimmät punokset. Punos muistuttaa kalan häntä - syy, jolle se on nimeltään kalafanttinen punos. Olkoon se rento ilta tai päivä ulos lämpöön, kalafiltterit ovat hauska asia vetää pois. Käytä vyötäröä tai yksi olkapää tai noodle-hihna ja anna punoksesi pudota avoimeen olkapäähän.

Katso lisää: Punottu Bangs Kampaukset

3. Side Braid Half Pin Curl:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Puolikiinnitys, vaikka hieman vanha, on täysin kuuma kampaus, joka ei koskaan voi menettää muotia. Järjestä se sivupallolla ja näe kuinka tyylikäs voit näyttää koko näytön. Voit kokeilla tätä hauskaa illanviettoa tai tapahtumaa.

4. Messy Fishtail Braid, epäsymmetrisin Bangs:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Tällä hetkellä trendillä näyttää olevan hiukan sekaisin hiuksia. Epämiellyttävän kalanpäiden kampaukset ovat yleensä hyvin arka ja rento. Nyt, jos sinulla on epäsymmetriset otsat, tämä vain näyttäisi entistä hämmästyttävämmältä.

5. Kudottu pulla:

punos hairstyles2

Pullat ovat toinen hyvin yleinen kampaus. Mutta tässä on kampaus, joka sekoittaa kaksi kampausta yhteen. Yksinkertainen ranskalainen punottu hiukset on yksinkertaisesti sidottu pullaan tässä kampauksessa. Tämä on hyvin muodollinen tyyli. Tämä sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat käyttää puvut ja muodolliset houkutukset.

6. Kudottu Updo:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Updo on sotkuinen kampa, joka on yleensä nahkaa ja pidetty yhdessä leikkeiden ja tappien kanssa. Updos on ollut trendi siitä, että se on yksi sotkuisista vielä järjestetyistä kuuma näyttää tällä kaudella. Ota pieni osa hiustasi sivusta, punos se ja viiva se pään edessä, ennen kuin teet updoa, ja tämä tyyli on asetettu. Casual päivä tai hieno ilta tämä ilme olisi varmasti kiinnittää huomiota.

7. Messy Bangs Milkmaid Braid:

punos hairstyles7

Maitomainen punos tunnetaan myös kruunun punoksena. Punos yleensä ympäröi pään, jolloin se tuntuu kruunuksi, mistä syystä sitä kutsutaan. Naiset, joilla on otsatukka, voivat vetää huomattavasti viileämmän ulkoasun maitomainen punoksella, antamalla bangsin näyttävän hieman epätasaisilta. Vielä kerran tämä on hyvin rento ilta-tapahtumissa.

8. Alapuolen punottu pulla:

Punos hairstyles 8

Kudottu pulla kuten aiemmin mainittiin on yksi muodollisimmista ulkonäöistä. Pullat ovat yleensä kokeellisia, ja kudotut pullat voidaan kokeilla. Tässä tapauksessa voit hiukset hiukset sivulle, ja sitten käärittele hiuksesi puksiin roikkuu alhaisempi. Koska se on punottu yhdelle puolelle, pulla näkyy myös yhdeltä puolelta. Ja siellä sinulla on alhaalla oleva punottu pulla.

9. Pitkät bändit punottu muoti:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Jos otsat ovat alkaneet kasvaa pidempään, etkä aio leikata niitä, mutta haluavat silti, että otsatukka tuntuu hämmästyttävältä, pistä ne pitkät nyörit ja kiinnitä ne toisiinsa leikkeiden tai tapien avulla. Tämä antaisi vaikutuksen, että sinulla on myös hiusnauha toisella puolella. Anna loput hiuksesi irti ja irrota rento ulkonäkö t-paidoilla, kurtisillä jne. Tämä voisi tehdä ihanteellisen kampauksen.

10. punottu kaista:

Punos hairstyles 10

Tämä on yksi helpoimmista punos kampaus tehdä. Hiukset punokset on tehty näyttää kuin bändi yli pääsi, minkä vuoksi sitä kutsutaan punottu bändi. Punottu bändi voidaan tehdä jakamalla hiukset kahteen osaan, punostamalla ne erikseen ja sitten ylittämällä ne pään yli, jotta se näyttää yhtyeenä.

Katso lisää: Curly Waterfall Braid Kampaukset

11. Hippie Braid:

Punos Hairstyles 11

Tämäntyyppiset punokset hiukset sopivat täydellisesti tyttö pitkät hiukset ja pata ja moderni mekko. Kun boheemi- ja hippi-kulttuurit tekevät suuntauksia jälleen, hippi punos on vaikea olla trendistä. Tämä on hyvin yksinkertainen punos hiustyyli. Punos tavallisesti tehdään pitämällä muutamia lukkojen hiuksia ja sitten punottu ja kiinnittynyt katsomaan nauhaa otsan yli.

12. Casual punokset avoimilla hiuksilla:

Punos hairstyles 12

Tämä olisi hämmästyttävä kampaamo tytöille. Tämä tehdään yksinkertaisesti jakamalla hiukset keskelle ja ottamalla pieniä hiuslenkkejä kummallakin puolella ja sitten pudottamalla ne. Muut hiukset jäävät irti, ja punos sekoittuu muiden hiusten kanssa. Tämäntyyppiset hiustuotteet ovat niin kauniita, että ne ovat kiharaja ja sopivia kaikenlaisille osapuolille.

13. Yksinkertainen sivuhattu:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Tämä on erilainen kuin kokonaispäinen punos. Tässä tyylissä hiukset irtoavat. Hiukset on jaettu toiselle puolelle ja otettu pieni hiuslukko, punoitat sitä ja kiinnittät sitä siten, että se piipittää lähes puolen pään. Tämä on toinen tyyli, joka parhaiten sopii college goers.

14. Punnerrettu bändi:

Punos hairstyles 14

Kuten aiemmin mainittiin, palmikko voidaan tehdä katsoa yhtyeeksi pudottamalla sitä pitkin. Mutta tällä kertaa sinun on varmistettava, että punos käyttää hyvin vähän hiuslenkkejä. Jäljelle jäävät lukot myöhemmin sidottiin pullaksi.

15. Fishtail punottu Bangs:

30 Simple & Easy Braid kampaus kuvilla Tyylit elämässä

Voit myös kokeilla kalkkikivi-punoksia pidemmille otsisteille ja päästää hiukset irti. Saatat tarvita ystäväsi apua tämän tekemisen aikana, koska se vaatisi paljon työtä. Mutta jos voisitte tehdä sen, ei ole mitään parempaa kuin hänen kampauksensa illalla tai kokoontumisella. Se näyttäisi hämmästyttävältä cocktail-mekkoilta.

16. Hollantilaiset punokset Bohemian Twist:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 16

Kun etsit palmikoiden kampauksia, älkää erehtykää tästä boheemisesta kampauksesta, jonka on pakko rakastua. Aloittaaksesi tämän, sinun tarvitsee vain laittaa hiukset hiuksiin palmikoiksi, mikä on yleensä kaksi kappaletta. Kun punokset on tehty, kiinnitä ne yhteen taakse. Jäljelle jää hiukan hiuksia, käytä curling-rautaa, jotta ne ovat pehmeitä ja aseta beachy-ilme.

17. Crowd Leipä:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 17

Liian laiska huolehtia siitä, miten astut ulos kotiin, oletko? Älä huoli; meillä on helppo punottu kampaukset lajitella myös sinun dilemmaasi. Tämä ei tarvitse näkyviä hiustenhoitoa ja se voidaan tehdä ilman aikaa. Voit vain kokeilla yksinkertaisen kierteen ensin ja ottaa sen jälkeen sen takaisin kruunuun ja kiinnittää se ylös. Kun kruunun punos päättyy.

18. Double Dutch Braid:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 18

Luultavasti et vielä ole yli ensimmäisen kampauksen, josta keskustelimme vain numerolla 16th one. No, hiuksissasi on kaksi hollantilainen punos, sinun ei pitäisi olla valittaja. Tämä palmikko kampaus on todella helppoa ja voit kirjaimellisesti aaltoilla hyvästit teidän päänauhat ja hyödytön tarvikkeet, ja astu ulos tyylillä.

19. Vedä pään läpi:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 19

Seuraavalla punokset kampauksella on erittäin upea ja kirjaimellisesti jättää toiset arvaamaan, miten sait koko asian menemiseen. Yhdistä hiuksesi aluksi korkealle ponnahduslaudalle aloittaaksesi. Seuraavaksi jakaa ponnahdusliike kahteen erilliseen osaan. Käytä elastisia hiusten kiinnittämiseen ja vedä se keskeltä. Pihaa aina alas ja käytä tätä menetelmää loppuun saakka. Sen pitäisi olla kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, näyttää hyvältä.

20. Pieni solmu punottu hiukset:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 20

Kudotut kampaukset ovat monta, mutta tämä söpö piirros kaksinkertainen punottu pulla on erinomainen tapa välttää lämpöä, kun vielä voi. Sinun ei tarvitse katsoa outoa tekemällä näin. Kun vedät hiustasi takaisin tähän solmuun, kirjaimellisesti avaat tyylikkään tyylin ja tyylikkäitä. On helppoa luoda tämä kampaus ja yksinkertaisesti syöttää koko punottu hius osaksi keksiä muuttaaksesi ulkoasua.

21. Maidon siivet punokset:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 21

Hyvät vanhat vintage-päivät ovat palanneet ja katsovat, mitä se toi mukanaan maitoparin punokset. Shakespearen suosima, tämä on helpompi versio ja siinä on kruununpunos. Se antaa sinulle erittäin rento näyttää, ja aaltoileva tunnelma. Sinun ei tarvitse käydä niin paljon ranskalaisia ​​punoksia. Työstä kouluun tämä up on erittäin helppoa kaikissa tilanteissa. Tämä on yksi helppokäyttöisistä punoksista, joilla on keskipitkät hiukset, jotka näyttävät niin kauniilta.

22. Messy Braided Ponytail:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 22

Messy punokset ovat varsin suosittuja näinä päivinä. Et halua, että selitämme, miksi näin on, koska voimme olettaa, että tiedät. Mutta mennään kampaukseen mieltymyksessänne. Se voi olla sinun go-to-tyyli. Viehättävän up, voit vetää joitakin säikeitä sinun siististi pinottu punos saada tämän ilmeen ja antaa pois "heräsin nyt" näyttää.

23. Macramé Braid:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 23

Nyt, kun olet päättänyt tarkastella yksinkertaisia ​​aloituskynttilöitä, ottakaamme sinut ensimmäiseen listaan. Tämä on erilainen kuin edellinen ja sopii pitkät hiukset, jotka on niin vaikea hallita ponnahduslautana kaikkiin lentäviin säikeisiin. Jos unohdat saman vanhan kampauksen, tässä on kuolema.

24. Langallinen kampaus:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 24

Tämä punottu hairstyle on helppokäyttöinen, mutta yksi pienimmistä tunnetuista kampauksista. Se on rennompaa kuin muodollinen ja erilainen. Kokeile tätä kampausta flanellipaidat ja korkeat huiput näyttävät parhaiten. Älä unohda näitä suuria nerdy lasit kuitenkin.

25. Kudottu Bangs:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 25

Kun et ole valmis hiusten leikkaamiseen lyhyeksi, mutta kadehdi muita tyttöjä, jotka heiluttavat otsatukkaansa, tämä kampaus on sinulle. Voit myös kokeilla tätä yhden, jos hiuksesi on saavuttanut sen hankalaan vaiheeseen, jossa se on keskipituinen eikä mikään sovi ulkonäköön. Vain palmikko tavalliseen tapaan ja tuoda kudotut hiukset eteen suojatakseen leikkeen. Se siitä!

26. Helppo Twist Braid:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 26

Pituus kampaukset, tämä kierre punos on erittäin helppoa ja sopii vain päivämäärän yö. Voit käyttää mitä tahansa, mutta tämä kampaamo varastaa lopulta näyttelyn. Tämä on yksi erinomaisista punos kampauksista, joissa on keskipitkät hiukset, jotka näyttävät mahtavilta.

27. Eri Pull Out Hair Trimmerit:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 27

Aikaisempi ulosvedettävä punosmateriaali on ainutlaatuinen, ja tämä on tämä. Se antaa hiuksillesi yhdenmukaisuuden ja siistiyden, samalla kun lisäät epäluottamattomia säikeitä pitämään rennompaa ulkoasua. Kokeile sitä ja huomaat, että hiuksesi eivät ole pienempi kuin taideteos.

28. Messy Hair Braids:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 28

Tämä on yksi ihanteellisista hiusnauhoista teini-ikäisille tytöille, joilla on pitkät hiukset. Tämä hiustartunta tyyli on erilainen vaihtoehto niille, jotka olette niin tottuneet. Se on ainutlaatuinen ja siinä on vain kaksi olennaista kierrosta, hiustenne jäljellä oleva hiusneule on hiustenne nappeeseen söpöin asti.

29. Vedetty takaisin Crown Braid:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 29

Tämä ei ole mitään sellaista kuin kruununpunainen, jota luultavasti kuvitellessasi. Sen sijaan se on parempaa kuin perinteinen, ja hänellä on kierre, kirjaimellisesti!

30. Helposti punoitetut hiukset:

Yksinkertainen and Easy Braid Hairstyles 30

Vaikka 70-luvulla tämä tyyli oli raivoa kampauspyyhkeiden joukossa, se ei ole huono valinta. Häät ja päivät yöt, voit helposti olla sukellus haluat olla tämän kampauksen. Älä huolestu tämäntyyppisistä kampauksista, joissa pitkät suorat hiukset varmasti houkuttelevat toisia missä tahansa.

Voit yhdistää nämä kampaukset mihin tahansa rentoon sopivaan tyyliin ja hienostuneeseen. Jos pidät pienestä kunnossapidon kampauksesta, jotka ovat viileitä ja rentoja, nämä punokset ovat merkki merkkialueelle.

Leave A Comment

63 + = 69