30 parasta mallistoa valmistetuista pusertakokoelmista Tyylit elämässä

Tässä nopeassa ja kiireisessä kehitysmaassa naiset haluavat ja mieluummin käyttävät sopivia pusseja, jotka ovat helposti ostettavissa suunnittelija- tai kangaskauppaan. Kun naiset ajattelevat helposti saatavissa olevia pusseja, ne ovat jo ommeltu ja helposti saatavilla myymälässä. Viime vuosina räätälöity jännitys antaa heille mittaukset ja odottaa puseron ompelu on mennyt, sen sijaan naiset vain mennä saree putiikki myymälä ja mukaan saree väri, naiset päättävät suunnittelua ja kuvio pusero. Suunnittelusta puhuminen on äärettömän paljon. Mallit vaihtelevat kankaiden materiaalin, kivi-värin mukaan, jota käytetään maggam-suunnittelussa ja kierteissä, joita käytetään mallien määrän luomiseen.

Indian Ready Made -paidat:

Tässä on top 30 valmis pusero suunnitelman esiin lyhyesti, joka varmasti antaa ajatuksen naisellinen ryhmä saada laajennettu ajatus eri malleja, tulostaa ja tärkeä muoto puseron pääntie ja syvyys.

1. Synteettiset pyöreät kaulan valmisvaatemallit:

valmiin Blouse

Pyöreä kaula on aina muotia, joka antaa yksinkertaisen ja tyylikkään viimeistelyn. Naisten pyöreä kaula-aukko on suunniteltu paljon puseron viimeistelyyn. Pyöreä kaula pusero menee hyvin kaikenlaisia ​​saree materiaalia joko sifonki, Georgette tai muu synteettinen saree. Koukut ovat saatavilla takana tai myös avoimena. Pyöreän kaulan muotoilu voidaan yhdistää helmiin tai kivityöhön valmiin puseron käden osan reunojen päälle, mikä tekee puseron houkuttelevammaksi. Käytetyt nauhat ovat yleensä kultaista tai hopeaa.

2. Satin pyöreä kaulan valmis pusero malli:

Satiini round neck readymade blouse

Satin pyöreä kaula suunniteltu puserot menevät hyvin hyvin vaaleat valmis saree puserot, kun saree on jäljellä unpleated. Pyöreä kaula-kirjonta on valmistettu tummanharmaasta satiinimainen korkki, kirsikanpunainen tai sininen, sopii hyvin juhlavaatteisiin, joissa on yksinkertainen Faux Georgette saree, valmiina puseroineen. Satinainetta voidaan yhdistää myös pitsiin tai nettomateriaaliin, joka lisää kauneutta puseroon.

3. Golden-Square Neck Readymade pusero:

Golden-Square Neck Readymade Blouse

Neliön kaula-aukko on naispuoleltaan eniten suosittu kuvio, joka antaa yksinkertaisen ja tasapuolisen ulkoasun. Kultainen värinen neliönhihan pusero on yleisimmin saatavilla kaikissa valmiin vaatekauppaan ja tämä väri sopii kaikille värisävyille. Jos haluat valita puvun värin saree, joka päättää viimeisen minuutin puolueen, niin tämä muotoilu olisi ensisijainen valinta.

4. Glittering V-Neck Readymade pusero:

Glittering V-Neck Readymade blouse

Glittery-muotoinen V-kaulan muotoilu on suosituin nuorten naisten sukupolven keskuudessa. Glittering helmiä, joissa on verkkoviivattu pusero, on tehty kuvioitu pusero. Tämä kimmeltävä Readymade-pusero menee hyvin sifonvihareisiin, jotka ovat kevyitä ja hienovaraisia. Koska pusero on kirkas, saree-värin tulee olla lievä. Useimmiten kuluneet osapuolten kulumista.

5. Kiinan kaulus valmis pusero:

Kiinalainen Collar Readymade Blouse

Tämä puseron malli oli suuri hitti vuonna 2016. Tässä mallissa puseron etupuoli on täysi kaulan päällyskuvio etukoukulla ja selkänoja on yleensä pyöreä tai pieni ikkuna, joka on materiaalin keskellä. Tämä tyyppinen pusero menee hyvin kreppa saree, sifon sarees. Useimmiten nuoret ja keski-ikäiset naiset.

6. Korkea kaulan valmis pusero:

Korkea Neck Readymade Blouse

Yläkaulusuunnitellut puserot, joita käytettiin yleisimmin myöhään 50-vuotiaiden ikäryhmissä, viime vuosina nuoret ovat alkaneet rakastaa muotoilua ja suunnittelijan valmiita pusseja, jotka ovat ymmärtäneet tämän, ja alkoivat tuoda valmiin korkean kaulan valmiin puseron, joka voi olla kultaisesta kudosmateriaalista tai sifonista tai puuvillaa kirjonta käyttäen eri värisävyä.

Katso lisää: Lehenga-pusero taakseompeleita

7. Halter Neck Readymade pusero:

Riimu Neck Readymade Blouse

Tämä on hyvin hienostunut ja seksuaalinen houkutteleva kuvio nuorten tyttöjen keskuudessa ja yleisimpi Bollywood-tähtien keskuudessa. Halter kaulan kuvio on eri kuppikoko ja kaulan kiinnitys voidaan säätää henkilökohtaisen kehon hahmon ja mukavuuden mukaan.

8. Spagetti-ketjunkäyttöinen Readymade-pusero:

Spaghetti-Thread work Readymade Blouse

Suunnittelun erikoisuus on takana oleva lanka, jota monet nuoret vetävät. Markkinoiden kysynnän ansiosta suunnittelija on tullut ulos suunnittelija-puseron ollessa valmiina.

9. Sheer Selves Readymade-pusero Sareen kanssa:

.Sheer selves Readymade Blouse

Rintaosa on valmistettu kangasmateriaalista kuten Brocade, Georgette materiaali käsin tehty läpinäkyvä materiaali kirjonta muotoilu nähty kädessä. Käden pituus voi olla täysi pituus tai kyynärpäätason yläpuolella.

10. Selkätön valmis pusero:

backless Readymade Blouse

Tällaista valmis muotoilua myydään suuresti markkinoilla, sillä naiset pitävät kaikkein tavallisimmin elokuvissa näkyvistä puseroista. Yksi tällainen muotoilu on tämä. Musta vähemmän pusero on aina saatavana valmiina muodossa. Mutta ihmiset voivat tilata sen yhdelle.

11. Paitapuserttomainen pusero:

Paita Style Readymade Blouse

Tämä malli on suosittu malleja ja naisia, jotka työskentelevät mediassa. Se on yleisesti käytetty puolivälissä 20's asti ikä 40. Readymade pusero tällä kuvio on yleensä pellava kanssa kirjonta. Menestyy hyvin viralliselle puolueelle.

12. Bra Style -tyyppinen pusero:

Rintaliivit Style Readymade Blouse

Bra tyyli kuvio on tulevana kuviona, joka on muotoiltu rintaliivit, joka voidaan helposti saada tallentaa mukaan oman cup koko. Tämäntyyppinen suunniteltu valmiin pusero ei ole suosikki kuvio kaikkien tyttöjen keskuudessa, mutta silti, kun joku, joka liittyy muotiin ja muotoiluun tai malliksi, on puseron malli, jonka täytyy miettiä.

Katso lisää: Fancy Blush Neck Designs

13. Takityyli puuvilla valmiit paidan kanssa saree:

Takki Style Cotton Readymade Blouse

Tässä mallissa pusero on tavallisesti lonkatason yläpuolella ja sareen pallu tuodaan puseron sisään ja putoaa taakse. Pusero voidaan tuoda rungon mukaan. Saatavilla olevat koot voivat olla pieniä, keskikokoisia tai suuria, ja niitä voidaan säätää myöhemmin korjaamalla sivut, jotta ne sopisivat hyvin. Puuvilla, jossa on villaa kirjonta, on hyvä yhdistelmä, jota käytetään tämän puseron suunnitteluun.

14. Takityyli Synteettinen pusero:

Takki Style Synthetic Blouse

Tämä on samanlainen kuin puuvillasta valmistettu takki tyyli, mutta tässä kuvassa käytetään synteettistä materiaalia, joka on kiiltävä ja glittery suositeltava juhlien aikana.

15. Jeweled Neck Readymade -paita synteettisessä materiaalissa:

Jalokivikoristeinen Neck Readymade blouse in Synthetic Material

Readymade-puserot, joissa on todellinen helmihelmi, helmet tai kivet, jotka on suunniteltu puseron niskaan, tekevät siitä houkuttelevan käyttää minkä tahansa toiminnon aikana. Tämäntyyppiset puserot, joilla on suuri kaulan muotoilu, auttavat naisia ​​välttämään raskaalla koruosalla kaulassa.

16. Kanchipuram Materiaali Readymade Blouse:

Kanchipuram material readymade Blouse

Kanchipuram saree tulee aina mukana kiinnitetyllä puseroosalla, mutta naiset haluavat käyttää kontrastia ja suunniteltuja puseroja, jotka sopivat saree-tyyliin, joten naiset menevät valmiisiin Kanchipuram-pusseihin, joilla on erilainen väri kuin saree. Nämä valmiit puserot ovat verrattain halvempia kuin puseron leikkaaminen.

17. Knotted Saree Readymade -paidat:

solmittu Saree Readymade Blouse

Readymade-pusseissa on nyt lankaa takana, tämä muotoilu ei ole pelkästään muotitieto, vaan myös auttaa pitämään puseron rungon sovituksen ja välttää putoamasta olkapäälle.

Katso lisää: Party Wear Saree -paidat-mallit

18. Epäsymmetrinen Readymade-pusero mallit:

Aysmymmetrical Readymade Blouse

Epäsymmetriset painetut puserot antavat runsaan ilmeen yksinkertaiselle sifonkirapun tai crepe sareen. Tämäntyyppinen tuloste tekee myös kuplivaa naisia ​​huonosti muodon ja symmetrian muotoon.

19. Takakansi Valmisvaalipussi mallit:

Takaisin nappi Readymade Blouse

Tämän tyyppinen pusero on korkean niskaan suunniteltu pusero, jossa on takana oleva avausjärjestelmä. Takaisinpainikkeet on valmistettu värillisestä painikkeesta, joka on valmistettu kankaasta. Väri, jota käytetään tämän painikkeen tekemiseen, on yleensä verrattavissa puseron väriin. Tämä on tuleva valmis pusero.

20. Veneen kaulan valmis pusero:

Vene Neck Readymade Blouse

Tämäntyyppisessä puserossa kaula ja takana oleva osa on peitetty ja muodostaa veneen muotoisen rakenteen. Suunnittelua pidetään yleisimmin 20-35-vuotiaiden naisten keskuudessa.

21. Readymade värikäs Saree-pusero:

valmiin Colorful Saree blouse

Värikäs valmis soveltuu parhaiten mihinkään muuhun kuin normaaliin saree. Tavallinen saree voi olla puuvilla, georgette, sifonki, crepe, kanchipuram tai Sambalpuri Saree tai jopa Banaras saree. Värikkäitä värejä tuodaan esiin käyttäen Wollen-lankaa, joka on suunniteltu erilaisiin kuvioihin kuin kukka koristelu, Animal print, jotka ovat kaksi pääsuunnittelua käytetty.

22. Brocade Readymade Saree -paita:

Brokadi Readymade Saree Blouse

Brocade on hyvin kuuluisa saree materiaali Pohjois-Intiassa. Banaras-materiaali ei ole pelkästään saree vaan myös valmiin puseron muoto, joka sopii yhteen muiden väristen saree-mallien kanssa, joka antaa kontrastin ulkoasun. Puseran ulkonäköön lisääminen on Brocade-kangaspari, joka on kiinnitetty puseron takaosaan, joka on nimeltään Dori, jossa siihen kiinnitetyt helmet.

23. Dupin Readymade -paita, jossa pitsiä:

Dupin Readymade Blouse with Lace

Dupin on silkkimateriaali, joka antaa kiiltävän ulkoasun kangasta ja antaa myös lievän saree-mallin, jossa on vähemmän työtä. Dupin-materiaali on yleisesti saatavilla valmiina puserona eri väreissä. Pitsityö näkyy käden reunoilla ja kaula-alueen ympärillä, joka kulkee kaulakuvion ympärillä, joka voi olla U-muoto, V-muoto tai syvä kaula-malli.

24. Lasityö Readymade-pusero:

lasityöt Readymade Blouse

Lasityöstö antaa silmän tarttuvan tuloksen lasin heijastavan luonteen takia. Erilainen lanka kulkee pientä pyöreää lasia pitkin, joka sitten kiristetään puseroihin. Tämä raskas työvaatetus menee hyvin miedolla sifonki saree.

25. Readymade Designer -paidat, joissa on Golden Flower Design:

Suunnittelija Readymade Blouse with Golden Flower design

Tämän tyyppinen valmiiksi suunniteltu pusero menee hyvin puuvillan saree ja puuvilla, silkki sekoitettu saree. Käytetty materiaali on samanlainen kuin dupin-materiaali, mutta se on myös valmistettu kukkasuunnittelusta kankaalla, joka on ristiriidassa puseron värin kanssa. Kukkasuunnittelu on yleensä kultaista.

26. Brocade Sareen valmis pusero:

Brokadi Saree Readymade Blouse

Brocade saree mukana puseron kiinnitys, mutta kun jollakin ei ole aikaa saada pusero bitin ommeltu sitten menossa tallentaa poimimassa valmiin brokadi pusero, joka antaa kontrastiväri muodon todellinen saree väri. Tämäntyyppisiä pusseja käyttää enimmäkseen kaikki ikäryhmät.

27. Velvet-Net Princess Leikkaa Readymade-pusero:

Velvet-Net Princess Cut Readymade blouse

Velvet on yksi vanhimmista tyyppisistä valmiista paitoksista, jotka voidaan vain liukua liukastumaan, nykyään nykyaikaisessa aikakaudella muuttuu, kuten muutokset ovat yleisiä, mikä menee myös puseron suunnitteluun. Lisätty nettomateriaali kaulan alueella, joka antaa houkuttelevan ulkoasun puseroon. Koska se liukuu kaikkiin ikäryhmiin haluavat ostaa sen.

28. Silver Brocade Party Wear Readymade-pusero:

Hopea Brocade Party wear Readymade Blouse

Brocade-materiaali on kiiltävä materiaali lisätty siihen, kun joku kuluttaa hopeanvärisiä Brocade-puseroja juhlien aikana, jolloin hän tulee olemaan täysi huomiota kyseisen tapahtuman aikana. Brocade-materiaali, jolla on upotettu muotoilu, antaa enemmän rikkautta ulkoasua.

29. Hihaton Golden Pehmustettu Sequin Readymade Pusero:

Hihaton Golden Padded Sequin Readymade Blouse

Hihaton valmis pusero ei voi jättää ylhäältä kaarta, tämä malli on useimmiten kulutettu nuorten keskuudessa ja pehmustettu pusero tekee siitä mukavampaa käyttää jopa koko päivän. Sequin-kuvio tekee puseron houkuttelevammaksi ja osapuhelussa käytettäessä tämä pusero puhuu naisten keskuudesta.

30. Sequin Readymade-pusero:

Paljetti Readymade Blouse -30

Sequin valmis hihoissa, joka on toinen lajitekstiilimateriaali. Hihat voivat olla lyhyitä, keskellä kyynärpäätä. Täyspitkät paljetit ovat erittäin epämiellyttäviä sen kiristysvaikutuksen vuoksi taitettavien käsien aikana.

Käsite käyttää valmiita pusseja on ehdottomasti järkevää, koska se vähentää aikaa ja energiaa, jonka naiset panostavat räätälöityyn kauppaan ja opastamaan ne ompelemaan puseron määrityksen mukaan, mutta se tapahtuu aina joten pienet korjaukset ovat vähäisiä, koska puseroissa ei aina ole täydellistä istuvuutta ensimmäisen koepäivän aikana. Sen sijaan, että menette läpi tämän prosessin, koska valmiin puseron, joka voidaan myöhemmin korjata yhden kehon muodon mukaan ja sovittaa, jos korjaus on tarpeen. Readymade-pusseja voidaan myös sovittaa yhteen muiden värisävyn kanssa, mikä lisää bonukseksi säästää rahaa toisen puseron ostoon. Puserot, joilla on jalokiviä kaula-alueella, on epäilemättä ylimääräinen tekijä, sillä naiset käyttävät tavallisesti raskaita koruja juhliin tai häät, jotta vältytään käyttämästä niitä tai kun ihmiset ovat allergisia Kulta ja sitten korvakoru pusero ja koru pala liitetty kaulan linja on etu.

Leave A Comment

+ 23 = 26