3 yksinkertaista jäähdytysmaskia kesällä sinun pitäisi yrittää Tyylit elämässä

Kesä on erittäin tärkeä aika iholle. Joten kaikki ovat riippuvaisia ​​kasvoista ja kasvonaamioista, jotka voivat rauhoittaa ihoa. Saat ihon infektioita, kuivaa ihoa, ihottumia, auringonpalovammoja jne. Voit valmistaa jäähdytysnäköpintoja kotonasi. On parempi kuin käyttää keinotekoisia kasvotuotteita. Tämä kotitekoinen viileä naamari auttaa rauhoittamaan ihoa ja antaa sinulle kirkkaan kasvon.

Kuinka tehdä jäähdytysneste:

Seuraavassa on muutamia tehokkaita luetteloa jäähdytysnäköpinnoista kesällä,

1. Aloe Vera Face Pack:

aaloe Vera Face Pack

Tämä on kasvopaketti, joka puhdistaa ja hydrates ihosi. Aloe Vera -lihaa voidaan käyttää kasvojen jäähdytysgeelinä.

Asioita, joita tarvitset

  • 4 rkl Aloe Vera -geeliä
  • 2 rkl Tavallinen jogurtti

Kuinka tehdä / Miten hakea / Kuinka käyttää?

Sekoita ainesosat kulhoon ja makea hieno tahna. Kasvosi puhdistuksen jälkeen kiinnitä tämä tahna kasvosi ja kaulan alueelle harjalla. Jätä se 15-20 minuuttia ja pese kasvosi vedellä. Tee tämä 2 kertaa päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Miksi tämä toimii

Jogurtti ja Aloe Vera on ihon jäähdytysvaikutus. Maitohappo jogurtti poistaa lian ja kaikki epäpuhtaudet iholta ja pitää sen puhtaana. Aloe Vera -geeli rauhoittaa ihoa ja auttaa eroon kaikista ihoinfektioista.

varovaisuus

Tämä sopii kaikille ihotyypeille. Levitä jäähdytysgeeli-kasvonsuojaa ihon pienellä alueella, jotta ärsytystilaa voidaan tarkistaa.

hyötyjä

Tämä on yksi parhaista jäähdytysmaskit kesällä. Saat jäähdytysvaikutuksen ja hyvän hehkuvan ihon, voit kokeilla tätä kasvonsuojainta.

Katso lisää: Kotitekoisia kasvopaketteja

2. Vihreä tee Honey Face Mask:

Vihreä Tea Honey Face Mask

Vihreä tee hunaja kasvot pakkaus auttaa vähentämään kaikkia ihon infektioita. Tämä kasvopaketti sopii kaikille ihotyypeille ja luonnollisille.

Mitä tarvitset

  • 1 tbsp vihreää teetä
  • 1 rkl Raw Honey
  • 1 tl Sitruunamehua
  • 3 tl ruskeaa sokeria

Kuinka tehdä / Miten hakea / Kuinka käyttää sitä?

Ota kaikki ainesosat kulhoon ja sekoita se hyvin, jotta hieno tahna. Kasvosi puhdistuksen jälkeen kiinnitä tämä tahna kasvosi päälle tasaisesti. Jätä se 20 minuuttia. Voit rentoutua sinä aikana. Pese kasvosi vedellä ja käytä pesulappua, joka auttaa kuorintaan. Voit tehdä tämän 2 kertaa viikossa kaikkien ihosairauksien poistamiseksi.

Miksi tämä toimii

Vihreä tee sisältää antioksidantteja, jotka puhdistavat ihoa. Hunaja ja sitruunamehu auttaa eroon ihon infektioista, kuten akne, pimples ja muut ihon infektiot myös, poistaa ylimääräisen öljyn. Sugr poistaa kuolleet solut ja irrottaa huokoset.

varovaisuus

Käytä tätä kasvopakkausta älä hiero tätä kasvoillesi voimakkaasti. Se voi aiheuttaa ihon ärsytystä.

hyötyjä

Tämä on paras aknehätäkehys naamalle. Saat hehkuvaa sileää ja kirkasta kasvot tällä kasvopaketilla.

Katso lisää: Miten tehdä kasvoille naamio kotona

3. Mintin kurkkujauhe:

Minttu Turmeric Powder

Kesän lämpö voi aiheuttaa useita ihon puhkeamista. Voit estää kaiken tämän käyttämällä kurkumainen minttu jäähdytyspakkaus.

Mitä tarvitset

  • 2 rkl liitä sekoittamalla mintunlehtiä
  • 1 tl kurkumajauhetta

Kuinka tehdä / Miten hakea / Kuinka käyttää?

Sekoita ainesosat kulhoon ja tee hieno tahna. Levitä tämä tahna kasvosi päälle ja jätä se 15 minuutiksi. Pese ihosi miedolla saippualla poistaa kurkuma hyvin. Voit tehdä tämän kerran viikossa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi

Miksi tämä toimii

Kurkuma on antibakteerisia ja anti-inflammation ominaisuus. Se suojaa ihoa kaikista infektioista. Minttu antaa iholle virvokkeita

varovaisuus

Tee patch-testi ennen tämän viileän naamarin levittämistä kasvoille.

hyötyjä

Tämä on viileä kasvopaketti kesällä. Se antaa sinulle säteilevän virheettömän ihon.

Nämä ovat hyödyllisiä jäähdytysnaamariin, jota voit kokeilla kotona. Heillä ei ole mitään haittavaikutuksia ja halvalla. Hoito ihollesi hyvin kuumassa kesänä ja suojaa ihoa infektioilta.

Katso lisää: Paras gelatiiniproteiini aknea varten

Leave A Comment

15 − 6 =