25 viikkoa raskaudesta – oireet ja feteraalinen kehitys Tyylit elämässä

Tässä maailmassa elämän uuden elämän muodostaminen on elämää ihmeellinen luonto, jossa kaikki prosessin kuluttua yhdeksän pitkää kuukautista, äitinsä ja siunattu lapsi syntyvät äidin sisäpuolelta ja toivotetaan tervetulleiksi maailmalle. Näin uusi olento syntyy ja esitetään maailmalle. Mutta uuden olemuksen prosessi, joka on tehty, on ihana menettely täynnä makeita ja hapan hetkiä, joitakin katkera tunteita ja paljon tunteita.

Muodostuva ja muotoiltu olento on alkuvaiheessa elottoman muodoltaan ulkomaalainen pikku, joka yrittää muodostaa pienimuotoisen ihmisen version. Usein äidit erityisesti ensimmäisinä aikoina ovat omistaneet tämän hetken ja nimeävät sen tuntemattomaksi. Ensimmäisen kerran äidiltään nousevien naisten huolet ovat aina olleet liian vaikeat askeleet oman omakseen. Onneksi hänen ystävänsä ja rakkaansa ovat aina lähellä häntä tällä hetkellä, kun hän siirtyy naisesta äitiin, uusi rooli hänen elämässään avataan hänen tulevaisuudelle.

25 weeks of pregnancy

Katso lisää: 28 viikkoa raskaana

Nämä pitkät yhdeksän kuukauden raskaudet vaativat vauvan tarkkailua usein tiukoilla viikoittaisilla lääkärikäynneillä ja kaavioiden avulla. Sitä varten lääketieteelliset yhteistyökumppanit laskevat raskauden viikkoina muutaman kuukauden. Näin viikoittainen ja säännöllinen seuranta on helppoa ja käytettävissä. Niinpä yhdeksän kuukautta tulee 40 viikon kauppaan. Tämä jaetaan edelleen kolmeen neljännekseen tai vaiheisiin. Ensimmäinen trimesteri käsittelee vauvan muodostumista blastoyytistä alkioon ja sitten sikiöön.

Mitä ajattelet tällä viikolla:

Joillekin tämä on kova ratsastaa etenkin ensimmäisinä kuukausina, jolloin lukematon aamu kulkee kylpyhuoneeseen aamun säröissä vain päätyi heihin tyhjää itseään joka aamu. Aiemmin heillä on ollut pitkä unettomien yönjälki, jossa he ovat taistelleet unessa, unettomuus joka kerta. Kun kehossa tapahtuu muutoksia, äiti ymmärtää, ettei hän enää voi liittyä ystäviinsä lauantai-iltana tai mennä vaeltamassa tänä viikonloppuna aviomiehensä kanssa. Tämä järkyttää hänet ja hänen sattumanvaraisten tunteidensa joukossa, jotka hän ymmärtää hänen ruokahalunsa tietynlaisen halutun ruoan osalta, on parantunut. Kuitenkin tämä on vasta alkuaikoina, kunnes äiti hitaasti helpottaa hänen uutta elämää tekee sidoksen lapsen kasvaa ja menestyvä sisällä ja maaginen matka on tuonut takaisin.

Sikiön kehittyminen vauvasta:

Nämä muodot hänestä, toisella kolmanneksella alkaa kehittymistä ja sitten kolmannen vuosineljänneksen osoittavat, että täydellisyyttä on täydennetty ja valmis tervetulleeksi ulkomaailmaan. Näinä aikoina ultraääni seuraa vauvan kasvua ja kehitystä, jota äiti voi nähdä ja tuntea myös. Viikolla 25 olet jo ylittänyt puolen tunnin kynnyksen, koska 40 viikkoa on merkki. Tähän mennessä viisi viikkoa puolivälissä, kun vauva on vielä läpi muutoksia. Tällä viikolla todennäköiset muutokset ja kehitys ovat:

Vastata:

Vauva 25. viikolla on oppinut taidetta melkein täydelliseksi. Nyt hänen korvan luut ovat vahvat ja kestävät ja hänen aivojen hermot ovat kehittyneet tarpeeksi, jotta hän voisi tutustua ympäröivään ääneen. Vauva on nyt kehittänyt voimakkaan tunnustuksen samanlaisille ääniä tai rytmejä, kuten ehkä melodiaa.

Katso lisää: 23. viikkoa raskaana olevat oireet

Movement:

Lääkärit sanovat, että vauva opettaa uusia liikkeitä, hän voi jopa vastata ääntään potkalla tai lyönnillä. Hän voisi pian kyetä kellumaan pyyntönsä ympärillä hänen vapaaehtoisesti. Älä huoli, se on täysin turvallinen.

Hiusten väri:

Kun proteiinikaratiini integroituu soluihin tämän viikon alussa, vauvan hiuslupien ehkäpä hiuslakkauksella tai ilman sitä saa nyt tarvittavat pigmentit. Joten nyt voit arvioida hiusten värin vauvasta ultraäänellä.

Vauvan rasva:

Kun muodostuminen oli käynnissä vauvan sisäelimiin, tehtiin ja täydennettiin. Siinä vauhdissa vauva oli yhä laiha ja kasvoi vain ihon lihaksia ja laskimoita vastaan. Nyt, kun ns. Iho on ohut verho, joka tulee näkyviin tällä viikolla, särkyvä iho hitaasti täyttyy rasvakerroksella.

hengitys:

Koko ajan puhumme keuhkojen toiminnasta osana hengitysprosessia, ja se on täydennetty, jotta vauva hengittää kunnolla, mutta suu hengittää tarpeeksi! Tällä viikolla vauva alkaa omilla hiljattain muodostuneilla sieraimillaan, jotka olivat kytkettynä tähän kaikkiin. Kun sieraimet avautuvat hitaasti, vauva voi nyt hengittää myös nenänsä läpi.

Katso lisää: 27 viikkoa sikiön kehittäminen

Painonnousu:

Kun vauva kasvaa rasvaa tasaisella vauhdilla, vauvan paino kasvaa yhä enemmän, kun tunnet myös, että vauvasi kasvaa raskaampaa ja raskaampaa. Hän nyt painaa hieman noin puolitoista kiloa.

25. viikon raskauden oireet ja miten voittaa:

Äidin kanssa on merkittäviä oireita vauvan kanssa.

Hiusten hoito:

Yleensä raskaus voi olla ruma kasvoihin, koska noin tällä kertaa tietyt laastarit muodostavat edessä, joka vaikuttaa kasvot. Mutta hyvä juttu raskaudesta on pitkä paljaat hiukset. Äidit ovat usein tunteneet, että hiukset ovat paksummat ja silkkimäiset paremmin ravittuina ja kesytettynä kuin ennen. Temppu siihen on hormonaaliset muutokset, joiden vuoksi hiukset, joita vuodat tavalliselle päivälle, tarttuvat päähän ja kieltäytyvät irti. Hiukset saattavat olla sotku, mutta helpoin tapa kiertää sitä on kääriä hiukset siistiksi pulliksi niin usein kuin mahdollista. Jättämällä ne avoimiksi, enemmän hiuksia laskee. Lisää manteliöljyä pelastusjuomaasi, sillä se tekee ihmeitä.

hengenahdistus:

Hengenahdistus voi olla kysymys tällä hetkellä, koska vauva kasvaa jatkuvasti antaen sinulle vähemmän aikaa sisäisten elinten säätämiseen. Tarve lisää tilaa hän työntää sisäisiä elimiä sivulle. Kun mahalaukun sisältö on työnnetty ylös, keuhkoilla on nyt vähemmän tilaa laajentaa oikein, mikä voi nyt antaa sinulle tukahduttava tunne. Älä huoli, yritä ottaa nenäsumutteita ja lepää tylsää nenää ja se selviää omasta tarpeeksi pian. Jos epämiellyttävä tunne ei kuitenkaan vähene, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

Ruoansulatushäiriöt:

Kun mahalaukun sisältö työnnetään yhä enemmän, mahalaukku lähestyy nyt ruokatorvea niin, että ruoka syöksyy vähän aikaa käsitellä ennen pudotusta vatsaan. Tämä saattaa aiheuttaa palovammoja tai ruoansulatushäiriöitä. Ruoansulatushäiriöt ovat varsin yleisiä nyt, on parempi välttää hapan ja mausteinen elintarvikkeet. Ylimääräinen syljeneritys tekee sinut ärtyisäksi sylkemään kaiken aikaa enemmän kuin normaalisti. Tarkista ruokavaliosi ja yritä minimoida mahahapon aiheuttavat elintarvikkeet.

Masennus:

Nyt on aika, jolloin kaikki uppoavat. Olet pian äiti. Todettiin, että 33% naisista kärsii kliinisestä masennuksesta tai ahdistuneisuushäiriöstä, hoito näytti 20% naisista. Hoidon tarjoajien naisten aseman kysyntä on vähäisempää. Oireet ovat hankalia diagnosoida, ja siksi se voi olla päällekkäisiä raskauden oireiden kanssa, jotka sisältävät ruokahalun, energiatason, keskittymiskyvyn ja unen. On suositeltavaa saada apua, jos sinulla on pysyviä oireita masennuksesta ja jos et pysty toimimaan normaalisti. Luokat auttavat sinua paremmin tiedottamaan vauvanhoidosta ennen syntymää ja sen jälkeen.

Unettomuus:

Tässä vaiheessa voit räjähtää helposti, mutta löytää unohduksiin liittyviä ongelmia. Ei ole vain vaikeampaa nukkua, mutta nukkuminen ei ole hyvälaatuista, kun he tappavat. Riippumatta syystä, mutta on tärkeää tietää, että unettomuus ei tule vahingoittamaan vauvaa. Se on hyvin normaalia ja vaikuttaa lähes 78 prosenttiin naisista raskauden aikana. Vatsan lisääntynyt koko on yksi unettomuuden tärkeimmistä syistä, ja on muutakin syytä kuin selkäkipu, sydämen polttaminen, yöllinen virtsaaminen, hormonaaliset muutokset jne..

25. viikon aktiviteetit:

25. viikolla vauva on jalkapallon kokoinen. Toiminta on rajallista, koska mahalaukun käyttö tekee kovasta työstä. Sinun tulee usein virtsaa ja viettää suurimman osan päivästä vessassa. Tänä aikana tulee olemaan enemmän väsymystä ja ruoan kaiverruksia. Lisää tarkastuksia ja kivekset on tehtävä enemmän harjoituksia samoin tulee olemaan hyvä. Tämän raskauden vaiheessa pitäisi olla enemmän unta ja lepo säännöllisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla ja harjoituksilla.

Ruokavalio ja liikunta 25-vuotiselle viikolle:

Ruokavalio:

1. Hedelmät ja vihannekset:

Viikon ajan vauva on kooltaan melko suuri ja tarvitsee lisää ravintoaineita ja vitamiineja kehittyäkseen. Sinun on otettava paljon enemmän tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka ovat runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia etenkin. Hedelmäruokavalion tulisi sisältää banaaneja, appelsiineja, omenoita, parsakaalia jne. Vihanneksia, kuten papuja ja pinaattia,.

2. Raaka-aine:

Ravintoaineet säilytetään yleensä raaka-aineissa enemmän kuin keittämättömiä elintarvikkeita. Elintarvikkeiden kaiverrukset täyttyvät ottamalla enemmän hedelmiä ja raaka-aineita kuluttavia elintarvikkeita.

3. Vesi:

Vesi on tärkeä nestettä, joka on otettava tänä aikana, koska sinun on käytettävä kaikkea vauvalle myös. Se auttaa myös sinua pysymään sopivana ja vähentää liiallista painoa.

4. C-vitamiini:

Ravintoaineet ovat lisäksi imeytyneet elimistöön C-vitamiinin avulla. Sitrushedelmät ovat runsaasti C-vitamiinien sitrushedelmien kulutusta, kuten sitruunaa ja appelsiineja, jotka ovat hyviä. On huomattava, että C-vitamiinin ylimääräinen kulutus johtaa ennenaikaiseen syntymään.

5. Kana:

Raskaana aikana vähärasvaista lihaa voidaan käyttää lisäämään proteiinitarpeita ja auttaa meitä parantamaan aineenvaihduntaa ja energiaa. Sianliha ja äyriäiset ovat haitallisia vauvoille, joten niitä on vältettävä.

Liikunta:

1. Vatsavauva:

Hengitys vetäen vatsan ja venyttää kehon on hyvä ja helppo käyttää. Se on toistettava 5 kertaa päivässä.

2. Koko jalan venytys:

Jalat ovat raskauden aikana raskaampia painamaan sekä elämän painoa. Sen pitäisi antaa tauko. Taivuta oikea polvi ja oikea jalka takaisin ylös ja pakaraa kohti. Pidä 10-30 sekuntia. toista se toisella jalalla.

3. Nukkuminen:

Raskauden aikana voit painaa sängyssä ja yrittää tehdä mukavan nukkumisasennon. Normaali nukkumisasento ei ole hyödyllinen raskauden aikana. Paras asento saada hyvä unta on taivuta polvet ja jalat ja laita tyyny jalkojen väliin.

4. Pyöräily:

25. raskausviikolla paino kasvaa nopeasti, jolloin muodostuu venytysmerkkejä. Polkupyörä painonpudotusjärjestelmänä auttaa venytysmerkin torjumiseen.

5. Kävely:

Luotettavimmat harjoitukset raskauden aikana ovat kävelyä. Se tekee sinut pysymään aktiivisena koko päivän.

Sukupuoli raskauden aikana 25. viikolla:

Ei vauvaa satuttaa, kun hänen äitinsä ja hänen kumppaninsa rakastavat. Vauvan kohdusta suojaavat voimakkaat kohdun keinot, jotka tiivistävät kohdunkaulan ja turvataan vauvan. Mutta ei ole suositeltavaa osallistua seksuaaliseen toimintaan, joka voi johtaa emättimen infektioihin.

Vinkkejä stressin voittamiseksi raskauden aikana:

 • Saatat olla korostettu paljon tällä viikolla. Pidä aina yhteyttä lääkäriisi pitämään tunteet hallinnassa. Lisää stressiä ja haasteita on rajoitettu kertomalla raportti.
 • Pyydä yhteisöä, joka voi keskustella ja kuulla omasta stressistä ja asioista, joita olet tekemässä.
 • Tee enemmän lepoa ja samalla kontrastin käyttää enemmän nämä ovat paras tapa de stress raskaana oleville naisille.
 • Keskusteleminen kumppanin kanssa auttaa sinua houkuttelemaan ja tekemään sinusta tuntuu hyvältä ja hyvältä.
 • Ajattele positiivisempia asioita, jotka tekevät sinusta tuntuu miellyttävältä, katsokaa miellyttävän menneen ja kiehtovan tulevaisuuden kautta. Nämä ajatukset auttavat ratkaisemaan stressin.
  Lääketieteelliset hoitomuodot ja tarkastus

Pidä mielessä enemmän lääketieteellisiä hoitoja ja lääkärintarkastuksia, koska se on 25. viikolla. Veritesti pitäisi tehdä ja tehdä selkeää näkemystä, ja ultraäänen pitäisi myös olla älä katsoa vauvaa. Sikiön epämuodostumat tarkistetaan selkäydin- ja HCG-nesteillä.

 1. Aches and pains-Acetaminophen. Estää Ibuprofeeni ja Naproxen.
 2. Allergia-antihistamiinit ja Loratadine. Vältä pseudoefedriiniä ja dekongestantteja, kuten fenylefriinia.
 3. Yskä- Dextrometorfaani ja Guaifenesin.
 4. Ummetus-Metamucil ja Colace. Vältä laxatives ja mineraaliöljy.
 5. Närästys- Antacidit ja Famotidiini.

Vinkkejä ja varotoimia:

 • Pidä aurinkovoidetta säilyttämässä vauva pois iho-ongelmista.
 • Käytä paljon suuhygienia nyt estääkseen huumeiden tartuntoja, jotka voivat kulkea elintarvikkeiden läpi ja vahingoittaa pienokaista.
 • Äitiysvaatteita on käytettävä
 • Nukkumisasentoa, kävelyä ja istumamekanismia tulee pitää huolellisesti, jotta vältytään
  Tee itsesi hydratoituna enemmän vettä kuin tavallista juomista.

Raskaus tässä vaiheessa paranee ajan myötä. Tulet mukaan tilanteeseen, joka vastaa vastuuta ja vakavuutta. Haluat tehdä sen viimeisen kolmanneksen aikana yhtä sujuvasti kuin edelliset.

Leave A Comment

+ 49 = 57