25 uusinta ja uutta Biba Kurtis – mallistoa naisille Tyylit elämässä

Biba on tuotemerkki, jota kukaan ei voi missata. Brändi on koristellut vaatekotelon, joka ulottuu etnisestä kulumisesta rentoon trendikkään muodikkaaseen pukuun joka sopii jokaiseen kehon tyyppiin ja ihon sävyyn. Jos valitset Biba, voit varmasti olla varmoja siitä, että olet tehnyt oikean valinnan itseäsi. Biba perinteinen Kurtis on kuuma valinta kaikille festivaaleille tai viralliselle tapaamiselle. Sama koskee myös muita suunnittelija Kurtisia, lyhyitä topit ja muut kokoelmat, jotka antavat sinulle valtavan valikoiman.

Brändi on kuuluisa vilkkaasta väreistään ja kauniista tulosteista, jotka sisältävät kukkaisia ​​ja muita abstrakteja kuvioita. Joten jos valitset Biba, olet varmasti pukeutunut parhaasi tilaisuuteen. Tämä huippuluokan tunnetuin brändi on valtava kokoelma etnisiä malleja, jotka korostavat Intian etnisten kulumista kauneutta ja armoa.

Sinulla on monenlaisia ​​vaihtoehtoja hameita, kurti, anarkali, churidar, ja pallazo housut. Valitse Biba pukeutumaan mukavuutesi ja tilaisuutesi vuoksi, eikä koskaan tule pettymään. Biba-lapsilla on myös todella hyvät kokoelmat kaikkien ikäryhmien lapsille. Se on yhden luukun kauppa kaikelle etniselle, kaikelle intialaiselle.

Paras Biba Kurti -mallisto naisille:

Tuotemerkillä on myös tarvikkeita myymälöissään, jotta voit poimia liikkeestä liikkeestä.

1. Brodeerattu Suora Kurta:

biba Embroidered Straight Kurta

Pehmeää ja vilkasta väriä koruommellut Biba kurtat voidaan valita toimistokäyttöön tai rentoon kulutukseen. Puuvillamateriaali antaa sinulle miellyttävän tunnelman ja on erinomainen vaihtoehto kesille. Se voidaan yhdistää palazzohousuihin. Monimutkainen muotoilu antaa ihan ilmeen tämän erittäin naisellisen vaatteen. Biba-kankaat ovat täysin luotettavia ja ovat osoittautuneet parhaiksi.

2. Painettu Anarkali Kurti Etniset liivit:

Painettu Anarkali Kurti With Ethnic Waistcoat

Anarkalis ovat pitkät virraton kruunutyyppiset kurtit, jotka ovat parhaiten kuluneita viralliselle tilaisuudelle. Biba anarkali kurtis tulee mukavilla painotuotteilla, jotka lisäävät tyylikkään ulkonäön muulla tavalla tyylikkääseen asuun. Anarkali kurtis -värisuodattimet parantavat kurin kauneutta ja etninen liivit ovat hieno lisäosa, ja sitä voidaan käyttää samassa värissä mukavasti ja mukavasti. Voit tutustua kauniiseen jhumkkaan vaatteisiin, ja näytät vain upealta.

3. Paita kaulus Biba Kurti:

Paita Collar Biba Kurti

Paita kaulus kurti on trendisuunnittelija nyt ja Biba uusi saapumisaika kurti on loistava kokoelma. Kurti-kaulus antaa älykkään, mutta tyylikkään ilmeen. Monet raikkaat, pastellivärit ovat poissa ja nämä kurtit voidaan käyttää housujen, leggingsien ja jeggingsin kanssa. Mukava kytkin ja kauniit korvakorut voivat olla maagisia näillä kurtisillä.

4. Pitkä Biba Kurtis:

pitkä Biba Kurtis

Long Kurtis on muodissa ja Biba pitkä kurtis antaa sinulle täydellisen etnisen ilmeen. Kurtiä voi käyttää missä tahansa tilanteessa. Yhtiöllä on kurtis silkkikankaassa sekä puuvilla- ja ei-puuvillakankaat. Kauniit kuvat ja mukava värien sekoitus antavat hyvät näkymät käytettäessä. Voit päästä käsiksi yhdistelmällä, jossa on hyvä kurpitsa ja nastat.

5. Kesäpuuvilla Kurti:

Kesä Cotton Kurti

Biba tulee upeaan kesäkokoelmaan, jossa on miellyttäviä värejä ja tuoreita malleja. Biba puuvilla kurtis ovat erinomaisia ​​kesätapahtumia, sillä sinulla on monia vaihtoehtoja. On suora, anarkalis, frock tyyppi, lyhyt kurti, hihaton tai puoli hihat lajikkeita. Puvut antavat sinulle laajan valikoiman lisävarusteiden kokeilua. Voit mennä pienten korvakorujen, kaulakoru asettaa metalliin ja lisää joukko Bangles täydentää ulkoasua.

6. Tiivistelmä Art Designed Kurtis:

Abstrakti Art Designed Biba Kurtis

Biba uusi kokoelma kurtis on abstrakteja taideteoksia ja tulosteita. Kevyiden ja tummien sävyjen yhdistelmä abstraktilla taidolla on uusi trendi, jonka Biba on tuonut esiin. Kangas on värjätty mukavilla sävyillä, ja tulosteissa on myös värikkäitä värejä, jotka antavat erittäin upean viimeistelyn pukuun.

7. Trendy Short Kurtis:

biba Trendy Short Kurtis

Siinä on laaja valikoima lyhyitä kurtisiä, joita voit kirsikantaa ja pukeutua muodollisiin housuihin, farkkuihin tai palazzoihin. Biba lyhyet kurtit tulevat kukkatietoihin, brodeerattuihin malleihin, abstrakteihin tai tavallisiin sävyihin. Voit myös saada hihattomat tai puoli hihat kurtis, joka näyttäisi hämmästyttävän muodollisilta tai epäviralta housuilta.

8. Daily Wear Kurti:

Päivittäin Wear Biba Kurti

Päivittäinen kuluminen Biba Kurtis -mallisto sisältää lukuisia malleja, jotka voidaan suunnitella mukavilla legginssilla tai farkuilla. Sinun tarvitsee vaatia vähärasvaisia ​​lisävarusteita Kurtaan, koska kaunis väri ja leikkaus on huipulla, ja tulosteita ovat erittäin raittiit. Käytä säännöllistä kelloa, hyviä korvakoruja ja olet kaikki asetettu.

9. Naisten Straight Kurta:

Naisten Straight Kurta

Biba naisten suora Kurta on hämmästyttäviä lajikkeita. Suora Kurta voi olla tasaisesti suorassa tai siinä voi olla rako edessä. Kaulusuunnittelussa on myös mukava valikoima. Heillä voi olla säännöllinen kaulus, veneen kaulanauha, pyöreä kaula tai muu muoto. Suora Kurta menee hyvin farkkuihin tai housuihin.

10. Etninen Biba Kurti:

etninen Biba Kurti

Etninen kuluminen Bibassa on lyömätön muotoilu. Biba-brändi kurtis sisältää sekä pitkiä että lyhytjäitä, joissa on kauniita tulosteita ja trendikkäitä leikkauksia. Churidharin puvut ovat täynnä hienoja, karkeita malleja, jotka tekevät kuninkaan ulkonäöstä erittäin kuninkaallisen ja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Jhumkas ei voi koskaan olla väärä valinta kaikille etnisille Biba kurtisille.

Katso lisää: Uusimmat Branded Kurtis

11. Hihaton suunnittelija Kurti:

Hihaton Designer Kurti

Hihaton kurtis voi olla paras valinta voittaa lämpöä. Biba-kurti-muotoilu on täynnä lukuisia hihaton muotoilijoita, jotka vaihtelevat sekä lyhyt- että pitkäkokoisina. Hihaton suunnittelijan kuluminen on puhdasta puuvillakangasta, joka antaa sinulle valtavan mukavuuden kesäisin. Ne pitävät sinut täysin viileinä, eivätkä koskaan anna sinusta tuntemasi epämukavaksi.

12. Biba Denim Kurti:

biba Denim Kurti

Biba denim Kurti on kuolla. Farkku on pehmeää ja sileää iholla ja sisältää monia malleja. Lyhyt ja pitkä denim kurtis, joka voidaan yhdistää denim farkkuihin tai vaaleisiin väreihin. Lyhyt denim Kurta käy myös pitkiä hameita pitkin. Denim kurti ei ole helppo löytää upeilla malleilla. Tämä on sinun ensimmäinen valinta, ja siitä tulee suosikkivalintasi.

13. Biba Kurtis ja takki:

biba Kurtis with Jacket

Yrityksellä on allekirjoitus kurtis, jossa on mukavat takit, jotka merkitsevät sitä. Biba Kurtis kanssa takki on usein löytynyt anarkalis ja suora Kurtis. Takki on valmistettu vastakkaisista väreistä tai kirjoittanut kauniisti parantamaan muuten hienovarainen Kurti.

14. Uusimmat Biba Kurtis naisille:

Uusin Biba Kurtis for Women

Biba uusimmat kurtis ovat nyt etnisten ja perinteisten rajasthan-tulosteiden kanssa. Kauniit kuvat ovat käsinmaalattuja ja ne antavat kankaan kuninkaallisen viimeistelyn. Pastelliväreiden käyttö tekee siitä erottuvan koko kokoelmasta ja on aina ostetuista malleista.

15. Biba Party Wear Kurtis:

biba Party Wear Kurtis

Juhlat kuluvat Kurtis tulevat anarkalis sekä suoraan leikattu Kurtis. Biba-osapuoli Kurtis on saatavana useissa eri malleissa, joissa on kevyet kuvat ja hienot värit. Niillä on myös hyvä kokoelma Kurti, jossa on runsaasti kultaisia ​​tulosteita, jotka antavat tyylikkään shimmery -näytön kurtiin. Voit käyttää raskaita koruja tai valoa tilauksen mukaan.

16. Puuvilla Anarkali Kurti:

Puuvilla Anarkali Kurti

Puuvilla Anarkali kurtis Biba on pitkä, virtaava ja mukava. Näitä anarkalis voidaan käyttää samanlaisen värinen churidhar-leggingsit. Anarkalian chunni on myös kauniisti suunniteltu gotta-työllä tai mukavilla tulosteilla. Big korvakorut tai kaunis jhumkas ovat erinomainen vaihtoehto anarkalikselle.

17. Floral Print Anarkali Kurti:

Kukka Print Anarkali Kurti

Biba anarkali Kurta on kuuluisa kukkalähetyksistä. Monikulttuurisia kukkakuviot käytetään tasaisesti kankaaseen antaen sille täydellisen viimeistelyn. Anarkalia voidaan käyttää joko chunni tai ilman, yhdistää se täydellinen churidhar pohja.

18. Woolen Kurtis By Biba:

Villainen Kurti By Biba

Talvikokoelmat ovat yksinkertaisesti mielenkiintoisia Bibassa. Woolen Kurti by Bibaare valmistettu pehmeästä villasta mukavissa, lämpimissä väreissä ja selkeissä kuvioissa. Kurtat ovat erittäin lämpimiä ja mukavia, ja ne voidaan käyttää denim-farkuilla. Jotkut niistä sisältävät jopa kauniit kirjaillut mallit.

19. Denim Straight Kurta:

denimi Straight Kurta by Biba

Biba denim Kurta on tyylikäs ja tyylikäs. Nämä kurtat ovat paras valinta syksyn säälle, koska kangas sopii parhaiten ilmastoon. Denimillä on myös upea kirjonta niistä, jotka edelleen tekevät kurtasta houkuttelevammaksi.

20. Uusimmat Biba Kurti for Kids:

Uusin Biba Kurti for Kids

Kun se on trendikkäitä kurtis lapsille; Bibassa ei ole puutetta suunnittelusta. Uusin Kurti-muoto Biba on out muutaman viikon välein ja sinulla on useita kurtis valita. Lapset ovat hämmästyttäviä kokoelmia, jotka vaihtelevat söpöistä frocksista lyhyt Kurti ja brodeerattu churidhar.

Katso lisää: Uusi pitkä suora Kurtis

21. Front Slit Ethnic Kurti:

biba Front Slit Ethnic Kurti

Biballa on monia vaihtoehtoja suoraa Kurtistä, mutta parhaimmillaan ne ovat etulevyt. He ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä ja menevät hyvin palazzoihin. Uusimmat kurti-mallit Biba on lukuisia etureunoja Kurtis naisille, joilla on mukavat kaula-aukot, kuten kauluspaidat ja pyöreät kaulahelmet.

22. Roll Up Sleeve Kurti:

biba Roll Up Sleeve Kurti

Roll up hihat ovat trendikkäitä nykypäivän muotisuunnitelma. Ne ovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä ja loistava vaihtoehto säännöllisille hihoissa. Biba Kurtis uusin kokoelma ei koskaan voi olla irrallinen hihat. Roll up hihat tulevat mukavasti kaulus kaulan malleja apt varten asu ja nämä kurtis voidaan käyttää leggingsit, jeggings ja farkut.

23. Biba White Kurta:

biba White Kurta

Valkoinen on väri, jota voit kokeilla millä tavalla haluat. Biba valkoinen kurta on saatavana anarkaliksessa, säännöllisessä kulumuksessa, juhlakäyttöön ja etnisiin vaatteisiin. Valkoinen churidhar on kaunis chunni, joka on monivärisiä sävyjä upeissa tulosteissa, jotka tekevät koko mekosta näyttävän upealta. Et voi koskaan mennä pieleen valkoisen Biba Kurtisin kanssa.

24. Lapset Anarkali churidhar:

biba Kids Anarkali churidhar

Biba-malliston lastenvaatemateriaali on monipuolinen ja innovatiivinen. Mallit on tehty jokaisen ikäryhmän ja ihonhoidon mukaan. Itse asiassa Biba uusi tulokas anarkali kurtis kukkainen tuloste lapsille on loistava valinta kaikille juhlallisille tai virallisille tilaisuuksille.

25. Lyhyt lyhyt kurtis pitkille hameille:

biba printed short kurtis for long skirts

Biba lyhyet kurtit menevät hyvin pitkillä hameilla. Biban hameissa on myös tyylikkäitä malleja, hienoja tulosteita ja rauhoittavia värejä. Biban väriyhdistelmä ei voi koskaan mennä vikaan. Jos käyt Biba lyhyt Kurti, saat monia vaihtoehtoja, kuten hihaton, täydet hihat ja puoli hihat. Biban pitkä hame on puhdasta puuvillakangasta vaaleissa ja tummissa väreissä.

Kuten näette, Biba kurtis on täysin luotettava, sillä brändi tarjoaa lukemattomia kurti-kokoelmia mihin tahansa tilaisuuteen. Ne keskittyvät pääasiassa puuvillaan, koska se on kaikkien Biba-ystävien suosikki kudos. Lehdet ovat tuoreita ja erittäin innovatiivisia. Kukista abstrakteihin, voit nimetä suunnittelun ja saat sen varmasti. Biba-myymälät ovat saatavilla kaikissa metro-kaupungeissa, ja ne ovat myös yksittäisiä näyttelytiloja.

Lifestyle ja Shopperin Stop-näyttelytiloilla on erinomainen ja monipuolinen kokoelma Biba kurtisiä ja muita trendikkäitä vaatteita tästä tuotemerkistä. Se on brändi, jota kaikki rakastavat ja ihailevat, ja Biba täyttää kaikki mahdolliset etniset kulut vaativat tilaisuudet. Se on denims ja denim-pohjainen vaatteita myös, joka on erikoisuus tämän tuotemerkin. Tämä on harvinaista löytää brändi, joka täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset ja epäilemättä Biba tekee sen.

Kauppa tarjoaa myös verkkokaupasta. Voit selata Biban virtuaalimyymälöitä ja tarkistaa viimeisimmän kokoelman. Myöhemmin voit joko ostaa ne kaupoista tai tilata verkossa. Online-ostos Bibs kurtis -tuotteille on täysin haastavaa, ja ne ovat saatavilla useimmissa huippupalveluissa, kuten Flipkartissa, Amazonissa, Myntra, Jabongissa jne. Näin voit olla varma, että et voi koskaan mennä pieleen brändin kanssa.

Katso lisää: Viimeisin Intian Kurtis

Leave A Comment

35 + = 43