25 Uskonnolliset muslimien vauvojen nimet tytöille ja pojille Intiassa

Muslimien vauvojen nimet ovat oikeastaan ​​aika söpöjä. Tyttöjä ja tyttöjä on tuhansia tuhansia muslimien vauvojen nimiä, joista tässä artikkelissa käsitellään lyhyesti niiden merkityksiä.

muslimi baby names

Paras muslimi vauvan tyttö ja poika nimet Merkitykset ja merkitys:

Tässä artikkelissa on joitain parhaita islamilaisia ​​vauvojen nimiä, jotka pitäisi antaa vain islamilaisille perheille kuuluville pojille ja tytöille. Nimet ovat eräitä suosituimmista lapsille muslimimaissa.

Muslimien vauvojen nimet vastasyntyneille vauvapojille-

Kun kyseessä on poikien muslimien vauvojen nimet, meillä on 15 historiallisesti erikoista ja mielekästä muslimien poika-nimeä erityisestä äänestä ja identiteetistä ihmisissä.

1. Aabid: (Adorattori, Adorer.)

Tämän nimityksen tarkoitus on "palvojana". Se tarkoittaa, kuka palvoo Jumalaa, tässä tapauksessa Allahia. Se on yksi vedot islamilaisista nimistä ruumiista ja toimii täysin perheelle, joka on vähän uskonnollinen.

2. Aahil: (Prinssi, Suuri kuningas, Suuri johtaja, keisari.)

Yksi houkuttelevista muslimien pojista on Aahil, joka tarkoittaa "prinssiä". Tämä nimi tekee pojasta automaattisesti houkuttelevan ja se tekee helposti lapsen tunnetuksi ystävien ja sukulaisten keskuudessa.

3. Aalam: (Maailma, maailmankaikkeus).

Jos etsit muslimien poikien nimeä, niin Aalam on erinomainen lapsellesi. Se tarkoittaa "maailmaa". Jos kaverin on kuvattava hänen tunteensa tälle naiselle, käytetään sanaa Aalam, joka yleensä ilmaisee, että olet minun maailmani. Se on yksi kuuluisimmista muslimien pojista, mutta samalla myös melko houkutteleva.

4. Aalim: (Viisas.)

Tässä on ainutlaatuinen kaikkien islamilaisten poikien nimet. Aalim ilmaisee "uskonnollinen tutkija". Se on hyvä valinta lapsille, jotka ovat melko hiljaisia. Nämä nimitykset ovat peräisin islamilaisesta historiasta ja ne ovat erittäin hyvä nimi muslimipojalle.

5. Aalee: (Korkea, korkea.)

Aalee tarkoittaa "ylhäistä tai korkeaa". Jos tarvitset islamilaisia ​​pojan nimiä, niin tämä on yksi niistä parhaimmista. Aalee sopii lapselle, joka on lopettaa perheen ja älykkään.

6. Aashir: (Eläminen, elämää, Varakkaita, Hyvää, siunattua.)

Aashir tarkoittaa elävää, mikä on melko mahtava muslimien vauvan nimi. Se on oikeastaan ​​yksi parhaista muslimien pojista ja kulkee käsi kädessä lapsen asennon kanssa. Kun lapsi kasvaa hieman vanhaksi ja tajuaa tämän nimen merkitys, hän on kiitollinen hänen vanhemmilleen.

7. Aaryan: (Vahvuus.)

Aaryan tarkoittaa "voimakasta voimaa". Joskus nimet määrittelevät henkilön ja kuinka hän on ihmisenä. Tämä nimi määrittelee, että olet henkilö, jolla on vahva ja rohkea persoonallisuus ja jolla on voimaa kestää ja taistella lähes kaikkea, mitä heitetään edessäsi. Joskus voima toimii myös motivoivaa elementtiä.

8. Aasif: (Voi palvella minua.)

Aasif tarkoittaa "kykyä palvelija". Se soveltuu muslimien pojille jälleen ja on yksi parhaista muslimien pojista, joiden avulla voit nimetä lapsesi. Nimi tuo awesomeness luonteesi, ja tämä tulevaisuudessa herättää ajatuksen päästä politiikkaan.

Katso lisää: Vauvien nimet maratiin

9. Aayan: (Jumalan lahja.)

Tämä on todella arvostettu nimi islamilaisille pojille. Nimi tarkoittaa "jumalan lahjaa". Se tarkoittaa siis, että jos sinulla on samanlainen nimi, niin sinut katsotaan Jumalan lahjaksi. Aikaisemmin syntyi muslimiä, joka kamppaili lapsen syntymästä ja myöhemmin selvisi, että hän oli menettänyt kyvyn tulla koskaan äidiksi. Hän rukoili joka ikinen päivä Jumalalle joka ikinen päivä, vaikka ei ollut toivoa. Sitten eräänä päivänä hänestä tuli äiti ja synnytti kauniin ruumiin. Hän nimesi lapsensa, "Aayan".

10. Aatif: (Kind Affectionate.)

Tämä on yksi kuuluisimmista ja kaikkein pään muslimien poikien nimiä koskaan ja nimi on tehnyt enemmän kuuluisa pakistanilaisen laulaja. Aatif on todella hämmästyttävä nimi, ja se tarkoittaa "ystävällistä ja rakastavaa".

11. Abbas: (leijona.)

Abbasin nimi on "synkkä ulkonäkö".

12. Abdul Aalee: (Korkeimman palvelija)

Tämä on aika aito islamilaisten poikien nimi. Tämän nimen tarkoitus on "Korkeimman palvelija". Tämä on yksi kaikkien aikojen parhaista islamilaisista pojista. Jokainen voi antaa tämän nimen. Ei ole erityistä vaatimusta, joka on täytettävä ennen kuin nimeäsi lapsesi tällä nimellä. On aika tarttuvaa samaan aikaan hyvin ja melko ainutlaatuinen myös.

13. Abdul Azim: ( Kuuluisa palvelija.)

Tässä on toinenkin lukuisista mahtavista islamilaisista pojista pojille. Tämä nimi, jos se on hyvin suosittu islamilaisten perheiden keskuudessa ja tämän nimen merkitys on "Slave of the Great", mikä tekee siitä melko samanlaisen kuin edellinen. Ainoa ero on näiden kahden sanan, Servant ja Slave.

14. Abdul Badee: (Lähettäjän slave.)

Abdul Badeen merkitys tarkoittaa "alkuunpanijan orjaa". Kaikki nämä nimet, joista keskustellaan numerosta 12, osoittavat palvelijaa, orjaa tai Jumalan sanansaattajaa. Jumala on loistava, muslimien mukaan, ja nimesi vauva tällä nimellä tuo varmasti perheen vauvan johonkin onnea.

15. Abdul Muntaqim: (Hänen slave, joka rangaisee väärinkäytöksiä ja takavarikoi rangaistuksen)

Tämä nimi on melko syvä merkitys ja se on paljon erilainen kuin yllä. Tämän nimen merkitys on "orja, joka rangaisee väärinkäytöksiä ja takavarikoi rangaistuksen". Nimi on melko suosittu muslimien pojien keskuudessa ja on yksi parhaista nimistä muslimien poikien nimet.

Muslimien vauvojen nimet vastasyntyneille-

Tytöille tarkoitettujen muslimien vauvojen nimet yhdistävät 15 historiallisesti erityistä ja mielekästä muslimiä tytön nimeä erityistä ääniä ja identiteettiä varten ihmisissä.

1. A'idah: (Vierailu, palautus, palkitseminen.)

Jos etsit tytöille islamilaisia ​​vauvojen nimiä, niin tämä on yksi niistä parhaimmista. Se tarkoittaa kuka palaa. Yhdellä sanalla tämän tyttisen islamin nimen nimi on "vieras". Nimi on todella suosittu muslimien naisvankien keskuudessa.

2. A'ishah: (Elämä, ilo, elävä, vauras)

Tämän islamilaisen nimen tyttöjen merkitys on "profeetan vaimo". Nimi on hyvin kaunis ja melkein mikä tahansa vanhempi haluaisi nimetä lapsensa (tyttö) tällä nimellä.

Katso lisää: Tamil vauvojen nimet

3. Aabidah: (Allahin worshiper)

Aabidah tarkoittaa "palvojasta". Se voidaan antaa tytölle, joka on syntynyt, melko uskonnollinen islamilainen perhe. Aabidah on yksi parhaista islamilaisista tyttöjen nimistä ja on melko kuuluisa Mohammedin naisista.

4. Aairah: (Noble, kunnioittava)

Aairah on hyvin kaunis nimi ja niin on myös merkitys. Aairah merkitys on "jalo tai kunnioittava". Jokainen haluaisi nimetä arvokkaan tytönsä tällä nimellä, sillä se määrittelee lapsensa. Kasvavina vuosina tyttö ei kohtaamaan minkäänlaista epäröintiä paljastaen hänen nimensä. Pikemminkin hän on melko ylpeä hänen nimestään ja sanoo hänen nimensä äärimmäisen ylpeänä.

5. Aalia: (Korkea, Korkea, Korkea.

Tämä nimi annetaan myös punjabi-tytöille joskus. Nimi on muslimi ja sen pitäisi antaa vain muslimilapsille. Merkitys on sama kuin edellinen, eli "jalo".

6. Aala: (Bounties.)

Kaikkien tyttöjen kauniista islamilaisista nimeistä tämä on erittäin arvokas. Nimi on täynnä kauneutta ja viattomuutta ja merkitys on "lahjuksia". Paljon ajatusta pitäisi tehdä ennen kuin nimeä tämä lapsi. Se on tosiasiallisesti yksi suosituimmista muslimien nimistä tytöille.

7. Aamaal: (Toivoa.)

Aamaal tarkoittaa "toiveita, toiveita, toiveita, unia jne.". Tämän nimen merkitys kulkee käsi kädessä sen tapaan. Se annetaan tytöille, jotka kuvaavat huolettomuutta ja ovat valmiita elämään omat elämänsä ja menestyvät omilla keinoillaan. Nimi on hyvin kaunis ja ei sovi mihinkään tyttöön varmasti. Muslimissa on monia kauniita tyttöjä, jotka menevät tällä nimellä.

8. Aara: (Adoring.)

Aara tarkoittaa "adoring". Aara on arvokas nimi, ja se pitäisi antaa islamilaiselle tytölle, joka sopii siihen ja ansaitsee sen. Tätä nimeä pidetään yhtenä parhaista tyttöjen muslimien nimistä. Se on erittäin hyvä nimi, eikä se sovi kenellekään. Paljon ajattelua tulisi toteuttaa asiantuntijoiden kanssa, jotka käsittelevät nimen kiinnitysmenettelyä ennen kuin nimeävät tytön lapsi tällä nimellä.

9. Ablaa: (Täysin muotoiltu.)

Ablaa on toinen kaunis nimi islamilaisille tytöille. Tämä nimi tarkoittaa tyttöä, joka on täysin muodostunut ikään kuin hänellä ei olisi puutteita. Tämä on erittäin kaunis nimi ja se voidaan antaa lähes kaikille ja lapsille. Nimi viittaa myös henkilön rauhanomaiseen luonteeseen. Ablaa tarkoittaa "täysin muotoiltu".

10. Afifa: (Siisti nainen.)

Afifa tarkoittaa "siistiä naista", joka kuvaa puhdasta lasta. Tämä nimi annetaan myös tytöille, jotka ovat rauhallisia ja rauhallisia ja näyttävät joitain lahjakkaita merkkejä hyvin vähän ikää. Afifa on hyvin kaunis nimi, ja sitä pitäisi antaa vain kauneimmalle tytölle koskaan.

Katso lisää: Sanskritin pojat

Tässä artikkelissa on joitain parhaita muslimeja, jotka ovat pojille ja tytöille. Ennen islamin poikan tai tytön nimen vahvistamista on suositeltavaa käydä läpi tämän artikkelin. Nimet ja lyhyt yksityiskohdat nimistä varmasti tulevat kätevästi.

Leave A Comment

− 6 = 4