25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä Allergia | Tyylit elämässä

Allergiat voivat olla monenlaisia, ja ne vaihtelevat myös henkilöstä toiseen riippuen vuodenajasta, joka aiheuttaa niiden herkkyyttä. Jotkut ihmiset kokevat allergioita kevätkaudella, kun taas jotkut talvella. Tämän lisäksi allergioita voi esiintyä kaikissa ikäryhmissä alkaen lapsista nuorille aikuisille ja jopa vanhuksille. Useimpien allergioiden oireet ovat lähes samat, mikä johtaa useimmissa tapauksissa epämukavuuteen, ruuhkautuneisuuteen sekä kylmään ja yskään. Kuitenkin, kun olet varma allergian esiintymisestä, on olemassa joitakin huipputasoisia tapoja, joilla voit käsitellä niitä ja saada ne hoidettua.

Koti remedies for allergy

Tässä mainitsimme kotiin korjaustoimenpiteitä, joita voidaan käyttää allergiahoitoon, jos joitain niistä noudatetaan säännöllisesti.

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä Allergia:

1. Käytä Neti Pot:

Koti Remedies For Allergy Neti pot

Neti potti on enemmän kuin laitteet, joita käytetään nenän kautta tapahtuvan ruuhkautumisen aikana joko sinusinfektioissa tai allergioissa. Yksi täyttää neti-potin suolavedellä ja nostaa pää siten, että neti-potin vesi kulkee yhdestä sieraimesta toiseen ja sitten putoaa altaaseen. Sama olisi toistettava toisen sieraimen kanssa. Varmista, ettet nosta päätä takaisin, sillä se saa suolaisen veden päästä kulkemaan, mikä lisää ärsytystä. Se on yksinkertainen ja paras luonnollinen korjaava allergia.

Katso lisää: Kotihoidon oikaisut

2. Suolaveden vesipisarat:

Koti Remedies For Allergy saline nasal drops

Toinen yksinkertainen korjaava allergia, joka käyttää suolaista vettä samoin on nenän pisara. Kokeile ja laita 2-3 pisaraa suolaliuosta kumpaankin sieraimeen ja näe kuinka hyvin avautuu nenän kautta kulkevat ja antaa sinulle helpotuksen tukkeumia, joka on yksi yleinen allergioiden oire.

3. Honey Wonders:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä Allergia | Tyylit elämässä

Niille, joilla on siitepölyherkkyyttä, päivittäin pieni hunaja varmistaa asianmukaisen parannuksen kriisistä. Sinulla voi olla 1-2 teelusikallista paikallista hunajaa tai muuten sisällyttää siihen teetä. Se varmasti lievittää allergioiden oireita ja johtaa asteittaiseen paranemiseen.

Katso lisää: Astman hoito kotiin korjaustoimenpiteitä

4. Onko kanakeitto:

Kana soup (2)

Kana keitto on ihme, kun on kyse tukossa nenän kautta, sekä kurkkukipu ja yskä. Kanan keiton ominaisuudet ovat sellaisia, että se antaa sinulle välittömän helpotuksen ja johtaa asianmukaiseen hoitoon allergioista. Yritä saada se kerran päivittäin aterioita varten.

5. Humidifier toimii Allergia:

Käyttää a Humidifier

Monet ihmiset ovat allergisia, koska kuiva ilma kolea vuodenaikojen. Tässä tapauksessa, jos laitat ilmankostuttimen huoneeseen, jossa vietät hyvät määrät aikaa, se auttaa lisäämään kosteutta ja kosteutta ilmaan ja auttamaan sinua allergiakäsittelyssä.

6. Yrtit Edut:

yrtit

On olemassa joitain erityisiä yrttejä, kuten kulta-aistinvaraa, spirulinaa ja silmänvaloa, jotka voivat todella toimia hyvin allergioissa ja antaa sinulle ihanteellisen hoidon. Annosta on kuitenkin kuultava ammattihenkilön kanssa ennen käyttöä. Yrtit ovat täydellisiä home-korjaustoimenpiteitä allergioille, joilla ei ole myöskään sivuvaikutuksia.

7. Kalaöljypohja:

Kalastaa oil

Kalaöljypohja on yksi ihanteellisista asioista, kun on kyse kotihoidon allergioista. Kalanviljelysöljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja Omega 3 -lähteitä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä kosteuttaen ihoa ja estävät sen kaikenlaisten allergioita ja infektioita. Se on myös erittäin voimakas D-vitamiinin lähde, mikä auttaa myös verenkierrossa ja lihasten rakentamisessa. Kalaöljytabletit ovat myös saatavilla markkinoilla, mutta allergioita, jotka käyttävät kalaöljyä, osoittautuu helpommin. Yritä ponnahtaa yksi kapseli joka päivä saadaksesi erinomaisia ​​tuloksia ongelmasta.

8. Lämmin suihku:

Nainen showering

Niille, joilla on tukkeutunut nenä ja ruuhkautumiset nenän kautta ja rintakehä, voivat ottaa lämpimän suihkun välittömään helpotukseen allergioiden oireista. Tämä varmistaa jonkinasteisen asteittaisen hoidon yhdessä muiden kodin korjaavien ideoiden kanssa.

Katso lisää: Yskä Remedies At Home

9. Ota Steam:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä Allergia | Tyylit elämässä

Kun höyry on kasvot käyttäen kuumaa vettä, joka peittää pään pyyhkeen, on yksi asioista hoitamaan allergiaongelmia. Höyry auttaa lieventämään allergiamerkkejä ihanteellisella tavalla. Se on hyvin yksinkertainen luonnollinen koti korjaamiseksi seurata ja antaa nopean helpotus allergioista.

10. Aloe Vera Allergialle:

aloevera 1

Aloe Vera on yksi tällainen ainesosa, joka auttaa parantamaan allergiaa yhtä vaarallisena kuin psoriaasi. Aloe Vera -geelin geeli on yksi homeergialääkkeistä, ja se on erittäin hyvä parantumalla allergioiden aiheuttamia ihottumia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Aloe Vera -valmistetta on käytettävä vähintään 3-4 kertaa päivässä, eikä myöskään ole syytä hieroa geeliä kovin.

11. Banaani:

orgaaninen bananas

Banaania kutsutaan aina erittäin hyväksi ihonhoidolle, ja banaanin jokaisella osalla on olennaisia ​​ominaisuuksia, jotka ovat myös hyviä ihon allergioiden hoitoon. Banaanikoristeet tunnetaan yhtenä parhaista allergia home korjaustoimenpiteistä ja ovat erittäin tehokkaita kaikenlaisia ​​allergioita. Sinun tarvitsee vain ottaa banaanikuori ja sitten laittaa valkoinen osa alas puolelle ja pitää hieroen kauniisti haavoittuvilla alueilla.

12. Apple Cider Vinegar:

omena cider vinegar 123

Tämäntyyppinen etikka on erittäin hyödyllinen ihoallergioiden hoitoon ja voit käyttää sitä kahdella eri tavalla mukavuuden mukaisesti. Ensinnäkin yhtenä talon korjaustoimenpiteistä ihon allergiaa tämä etikka voidaan laimennetaan veteen ja levitetään vaikuttaa alueelle ja sitten hierotaan ja huuhdellaan pois varovasti. Voit myös lisätä hieman etikkaa kylpyveteen ja käyttää sitä samoin.

13. Kamomilla:

kamomilla

Tämä kaunis kukka tunnetaan myös ainesosana terveellisen teen valmistamiseen, ja sitä käytetään laajasti kaikkialla maailmassa. Nyt puhutaan erityisesti Euroopasta Kamomilla käytetään laajalti kodinhoitoon ihon allergiassa ja sitä käytetään kaikissa muodoissa siellä. Se on nyt suosittu myös muualla maailmassa.

14. Cayenne Pepper Allergy:

Cayene Pepper

Saatat yllättyä tietää, että jopa paprikoita voidaan käyttää allergioiden hoitoon ja se ei varmasti pala. Cayenne-pippuri on yksi kotihoidon allergiasta ja sitä käytetään laajasti tulehduskipulääkkeinä. On parempi käyttää cayenne-pippurin kerma-muotoa, joka on saatavilla myös lääketieteellisissä myymälöissä. Varmista, ettet käytä sitä rikki ihoon.

15. Cashew Nut Oil:

cashewpähkinä Nut Oil

Tämä ei todellakaan ole osa aromaterapiaopintoja, mutta on hyvin suosittu eteerinen öljy, jota tarvitaan erityisesti ihoinfektioiden, allergioiden ja psoriasiksen tapauksessa. Tätä öljyä voidaan käyttää allergiasta kärsiviin osiin hieromalla kuivatun ja hiutaleen ihon poistamiseksi ja alueen tekemiseksi tasaiseksi ja estämällä alueen kuivuminen.

16. Risiiniöljy:

pyörä oil

Tämä on erittäin tärkeä öljytyyppi ja yksi parhaista allergia kotiin korjaustoimenpiteitä. Sinun pitäisi tehdä paksu liete risiiniöljyllä ja leivinjauheella ja levittää sitten se kosketeltavilla alueilla päivittäin ennen nukkumaanmenoa. Varmista, että tätä ei käytetä rikki ihoon. Saat varmasti tuloksia viikon tai kahden sisällä.

17. Kookosöljy:

kookospähkinä oil 4561

Yksinkertainen kookospähkinäöljy on kuin maaginen korjaustoimenpide lukuisten ongelmien ja vaivoja varten. Hieman lämmin kookospähkinäöljy on hyvä tapa pitää iho kosteutettuna ja tämä on allergiaa sairastava iho, joka yleensä kuivuu hyvin helposti. Se ei ole lainkaan ankara ja siten parantaa kaikenlaisia ​​polttavia ja kutinaa tunteita. Se on myös erinomainen tapa kosteuttaa ihoa. Yksi toisesta suuresta kotihoidosta allergialle on kookosöljy.

18. Valkosipulin öljy allergialle:

Valkosipuli Oil

Valkosipulin anti-inflammatoriset ominaisuudet ja sen lääkevalmisteet ovat hyödyllisiä ihon infektioiden ja allergioiden hoidossa. Tämän käyttämiseksi sinun täytyy sekoittaa samanlaisia ​​määriä Aloe Veraa ja valkosipuliöljyä ja tehdä sitten mukava ratkaisu. Sinun on sovellettava tätä infektoituneille ja allergisille alueille ja heitä hieromalla niitä hyvin vähän päivittäin vähintään kahdesti.

19. Sooda:

Leivonta soda

Ihana remedy allergioista on yhdistelmä soodaa ja vettä. Tätä varten sinun on sekoitettava leivinjauhetta ja vettä suhteessa 1: 4 vastaavasti ja siten tehdä liuosta eikä tahnaa. Nyt sinun on sovellettava sama allergia tartunnan alueilla joka ilta ennen kuin lähdet nukkumaan ja sitten nähdä eron se tekee.

20. Kasviperäinen öljy:

vihannes Oil

Kasviperäinen öljy on tuote, jota usein unohdetaan, kun kyseessä on ihokäsittely, erityisesti infektioiden, allergioiden, kiehuvien ja vastaavien aikana. Tämä johtuu siitä, että öljy on paksu ja hieman tahmea ja auttaa säilyttämään kosteuden ihossa koskemattomana sen jälkeen, kun olet hieronut sen kanssa. En ole välttämätöntä, että laitat öljyä vain tartunnan saaneille alueille, koska voit käyttää öljyä myös alueen ympärillä.

21. Saippujen valinta:

saippua

Saippua, joka on joka päivä käytössäsi, on erittäin tärkeä. On vieläkin tärkeämpää tietää, että päivällä käytettävän saippuan pitäisi olla korkealla kosteudella, sillä ilman kosteutta saippuat ovat kaikki kuivia ja vain kemikaaleja, joka on erittäin huono asia. Kun käytät tällaisia ​​saippuoita, huomaat, että kasvavat ihosairaudet.

22. Auringonvalo:

auringonnousu

Vitamiinia on jopa läsnä auringon varhain auringossa. Kyllä tämä on totta, että auringonvalo täyttyy runsaasti D-vitamiinin hyvyydellä ja siten kaikki allergiat, paitsi aurinkoallergiat, vaikka psoriaasi saisi hyviä vaikutuksia auringon säteiltä. Varmista, että tämä on aikaisin aamulla. Myös aurinkolohkovoide on oltava aina aamun lämpöistunnon jälkeen.

23. Säännöllinen uiminen:

kuuma bath

On monia ihmisiä, jotka eivät pidä uimista, jos he eivät tuntuu. Tämä on jotain, jota sinun ei pitäisi tehdä. Kylpyamme säännöllisesti ei ole siksi, että se on kuuma, vaan sen vuoksi, että sinun on pidettävä itsesi puhtaana ja menossa. Kylpy poistaa kaikentyyppiset kuolleet ihosolut ja paksut nahat ja antaa kosteutetun ihon läpi. Varmista, että valitset miedon saippuat pahimmille.

24. Syö terveet:

Syödä healthy food

Ensinnäkin sinun ei pitäisi edes koskettaa kohteita, jotka saatat olla allerginen, koska allergiat voivat olla paljon haitallisia tuloksia. Myös vihreät vihannekset ja erilaisten mineraalien ja vitamiinien tuotteet ovat erittäin tärkeitä. Vihreiden vihannesten, hyvien kalojen, lihan sekä maidon ja maitotuotteiden lisääminen on erittäin tärkeää terveydelle pysymisen kannalta.

Leave A Comment

32 − = 24