25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Niveltulehdus, joka tunnetaan vain nivelten vakavaksi tulehdukseksi, on yksi yleisimpiä ongelmia nykyään etenkin 40-45-vuotiaiden keskuudessa. Tämä ongelma on vakava ja usein mukana turvotus kärsivillä alueilla sekä kipu ja epämukavuus.

Koti remedies for arthritis

On erittäin tärkeää saada asianmukainen ammattitaito niveltulehduksen avulla, jotta se voidaan hallita. On kuitenkin yhtä tärkeää, että teet jonkin verran ponnistuksia loppuun kiinnittämään parannuskeinoa. Kotihoito on yksi täydellisistä tavoista, joilla voidaan käsitellä niveltulehduksen ongelmaa hitaasti mutta tehokkaasti. On erittäin suositeltavaa, että yhdessä lääkkeiden kanssa käytetään myös alla mainittuja huippulaadukkaita luonnollisia korjaustoimenpiteitä niveltulehduksen hoitoon.

Paras kotihoidon artriitti:

1. Valkosipuli:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Valkosipulin anti-inflammatoriset ominaisuudet auttavat hoitamaan niveltulehdusta ja vähentämään kipua ja turvotusta. Sinun tarvitsee vain kuluttaa 3-4 valkosipulin kynttilää joka aamuisin. Tämä antaa sinulle toivottuja tuloksia kriisistä.

2. Hanki hieronta niveltulehdukseen:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Hieno hieronta nivelissä joka päivä on erinomainen tapa parantamaan nivelten verenkiertoa ja vapauttamaan lihaksen jäykkyyttä. Tämä auttaa vähentämään kipua sekä turvotusta. Hanki 15-20 minuutin hieronta joka päivä haluamallesi mukavuudelle. Viestit ovat hyvin yksinkertaisia ​​luonnollisia keinoja niveltulehduksen hoitoon polven nivelessä.

Katso lisää: Unettomuus Cure Home Remedy

3. Kurkuma:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Curcumin-entsyymit ja kurkuma-aineen anti-inflammatoriset hyödyt tekevät siitä täydellisen home-korjaavan tuotteen niveltulehduksen hoitoon. Voit ottaa turkisravinnetta ja kapseleita markkinoilla tai sekoittaa hieman kurkumaa lasillisessa haaleassa vedessä ja kuluttaa joka ilta. Kurkuma voidaan myös sisällyttää ruokiin etuna.

4. Peruna-mehu:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Yksinkertainen tapa vähentää niveltulehduksen ongelmia turvallisella ja luonnollisella tavalla on ottaa kupillinen tuoretta peruna mehua aamulla ennen aamiaista. Se on pakko antaa sinulle helpotusta kipuja ja turvotusta niveltulehdus. Tämä on paras home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus.

Katso lisää: Home Oikeussuojakeinot keittämään kasvot

5. Seesaminsiemenet:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Liota kourallinen seesaminsiemeniä vedessä yöllä ja juoda tätä vettä varhain aamulla siementen mukana. Tämän on tarkoitus olla yksi hyvistä ja tehokkaimmista tavoista luun ja nivelten vahvistamiseen ja nivelten hoitoon.

6. Liikunta:

Kävely

Se on pakko noudattaa aktiivista fyysistä toimintaa rutiini. Tämä voi olla jotain yhtä yksinkertaista kuin kävely 30 minuuttia tai jopa jotain ammattimaista, kuten fysioterapia. Tämä auttaa lihaksia vahvistamaan sekä parantamaan veren virtausta niveliin, mikä helpottaa painetta ja kipu turvotusta ja hoitoa..

7. Käytä vaihtoehtoista kuumaa / kylmäterapiaa:

Koti Remedies For Arthritis Ice bag

Jäänpussin levittäminen vahingoittuneelle alueelle pyyhkeen avulla, jota seuraa kuumavesipussin käyttö, on yksi oikeista menetelmistä niveltulehduksen hoitoon. Tämä olisi tehtävä joka päivä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

8. akupunktio niveltulehdus:

Koti Remedies For Arthritis Acupuncture

Akupunktio on taipumus painostaa tiettyjä ruumiinosia. Nämä auttavat monia tapoja ja paljon terveyttä. Sama koskee myös niveltulehdusta ja on yksi tunnetuista kodin korjaustoimenpiteistä kiinni. Vuokraa ammattilainen akupunktioon joka päivä saadaksesi tuloksia.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Bed Bugs

9. Cinnamon Wonders:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Anti-inflammatoriset ominaisuudet ja korkea antioksidanttien määrä kanelissa tekevät siitä täydellisen kodin korjaamiseksi monia terveysongelmia, kuten niveltulehdus. Hunaja ja kanelijauheesta valmistettu tahna voidaan levittää kosketuksissa olevaan niveltulehdusalueeseen tai muutoin voidaan sekoittaa hunajaa, kanelijauhetta ja haaleaa vettä ja juoda päivittäin. Molemmat menetelmät hyödyttävät ongelmaa.

10. Inkivääri:

Inkivääri tea root

Inkivääri on aina hyvä keino vähentää tulehdusta ja kipua, koska sen luonnollinen anti-inflammatorinen ominaisuus mahdollistaa sinun pysyvän kipusi tarkistamisen. Inkivääriä voi joko tehdä teetä saattamalla se kiehuvaan veteen tai yksinkertaisesti tekemään tahna siitä ja käyttämään sitä jokapäiväisissä elintarvikevalmisteissa. Voit myös valmistaa inkivääriä ja hunajaa ja levittää sitä vaikuttavalle artriittiselle alueelle.

11. Piparminttuöljy:

Piparminttu Oil

Minttu pitää hengityksesi tuoreena ja aistit jäähtyvät ja tekevät täsmälleen samaa tulehdustilaansa, joten piparminttuöljyä voidaan käyttää välttämättömänä öljytuotteena. Heitä sitä kevyesti niveltulehdusalueella ja hierovat sitä hyvin. Minttuöljy sisältää anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka sisälsivät tuhoutuneen alueen turvotusta, kipua ja punoitusta. Piparminttuöljyn sijasta voit myös valita piparminttuista teetä.

12. Kalaöljypohjaiset lisäaineet:

kalastaa oil supplement

Niveltulehdusalueet, kuten nivelet tai tavallisimmin polvet, kohoavat ja aiheuttavat kipua ja jäykkyyttä. Kotihoidot niveltulehdukseen sisältävät kalaöljyä voidaan saada nestemäisessä muodossa tai yksinkertaisesti kapseleina. Kalaöljy sisältää omega-3-rasvahappoja, vakaan anti-tulehduksen lähteen, joka välittömästi vähentää kipua ja turvotusta sisältä.

13. Epsom-suola niveltulehdukseen:

Suola epsom

Runsas magnesiumsulfaatti, Epsom-suola on vielä yksi home korjaamiseksi niveltulehdus, mutta tällä kertaa mitä tarvitset eniten on hyvä liota. Magnesiumsulfaatti on mineraalihiukkasia, jota on käytetty vuosien ajan kivun, punoituksen ja turvotuksen parantamiseksi. Anna kulhoon haaleaa vettä lisää puolet teekupin Epsom-suolaa ja sekoita seosta muutama kerta, kasta käsipyyhe, paina sitä ja pidä se levitettynä kohteeseesi.

14. Katkaise paino:

25 parasta Natural Home korjaustoimenpiteitä niveltulehdus kivut Tyylit elämässä

Lihavuus ja niveltulehdus eivät mene käsi kädessä. Niveltulehdus vahingoittaa pääasiassa nivelten ja luun rakenteen ja niveltulehduksen aikana on luonnollista, että luut ovat heikkoja ja epävakaita. Painava paino lisää luun paineita ja voi pahentaa tilannetta sinulle, mukaan lukien luun halkeamat tai luun taipuminen pysyvästi. Vähennä liikalihavuutta ja yritä pitää itsesi sopivaksi.

15. Viinirypälemehu:

viinirypäle juice

Viinirypälemehu tunnetaan anti tulehduksen helpotuksesta ja siksi taas löytää itsensä takaisin tämän artikkelin kotiin korjaustoimenpiteitä niveltulehdus polven kipua. viinirypälemehua voidaan hyödyntää paikallisesta päivittäistavarakaupan käytävästä esipakkausspulloon tai yksinkertaisesti kotona. Jos mehu ei ole vaihtoehto, sinulla on aina vain normaalia viinirypäleitä ja pitää nivelten turvotus pois.

16. Apple Cider Vinegar:

Omena Cider vinegar

Keskeisten mineraalien ja ravintoaineiden cocktaani, omena-siiderietikka sisältää sinänsä magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia, kaikki tarvittavat tuotteet, jotka tarvitsisit parantamaan niveltulehdusta. omena-siiderietikka auttaa myös uudelleenrakentamaan sidekudos- ja voit vahvistaa niveltasi.

17. Alfalfa niveltulehdukseen:

Sinimailanen

Alfalfa on enemmän kuin vain niveltulehduksen kipua. Kasviperäisten ominaisuuksiensa lisäksi sinimailas on imeytynyt olennaisiin mineraaleihin ja voi auttaa sinua vahvistamaan kudoksia ja sinews, jotka pitävät nivelet ja luukuidut yhteen. Alfalfa vahvistaa luiden sydän, jolloin voit saada helpotusta jäykkää tuskallista liitoksia. Keitä sinimailanen siemeniä veteen, rasita ne ja juo sitä.

18. Kasviöljy:

yrtti- Oil

Kasviperäinen öljy on vielä yksi luonnollinen parannuskeikka tulehtuneille nivelille ja luille. Voit joko ostaa jo valmistettuja ja pakattuja yrttiöljyjä kaupallisesta lähteestä tai yksinkertaisesti tehdä itsellesi ratkaisun käyttämällä yrttejä ja mausteita, kuten Bhringraj, laventeli, neilikka, fenugreek ja niin edelleen. Tämän kasviperäisen öljyn olennaiset ominaisuudet rauhoittavat artriittisten ominaisuuksien tulehtuneita punaisia ​​alueita ja antavat välittömän helpotuksen kipuasi.

19. Fysioterapia:

Fysioterapia

Luontaiset korjaustoimenpiteet niveltulehdukseen ovat myös fysioterapia. Tätä varten voit oppia, että osa parhaista fysioterapia siirtyy jatkuvasta lähteestä tai yksinkertaisesti ottaisi apua ammattilaiselta, joka auttaisi saamaan nivelet liikkeelle ja liikuttamaan.

20. Juniper Berry Tea:

Kataja Berry Tea

Juniperäinen marja sisältää itsessään sisällön, jonka tunnistamme terpeeniksi. Tätä hiukkasta käytetään yleensä tukahduttamaan tiettyjä valkosoluja ja verihiutaleita, jotka yleensä reagoi ja reagoi kipuun ja tulehdukseen. Juniperäiset marjat voidaan kireyttää ja keittää teetä. Lisää tee lusikka hunajaa ja anna heidän huolehtia tulehtuneista nivelistään.

21. Meijerit:

meijeri Products

Maitotuotteet ovat vakaa kalsiumin lähde, mineraali, jolla on suuri luiden lujittamisvaatimus ja joustavuus. Lasi maitoa joka aamu tai jokin juusto aamulla aamiaisella auttaa.

22. Kirsikat artriitille:

kirsikat

Myös kirsikat ovat hyvä kotihoidon lähde hoitamaan niveltulehdusta. rikastettuina kaliumia ja magnesiumia, kirsikoita pidetään luonnon kipulääkkeinä. Kalium toimii kovasti alentamaan turvotusta, kun magnesium toimii sisäisesti vähentääkseen kipua.

23. Voikukka-lehdet:

Voikukka leaves

Liota voikukka lehdet lämpimässä vedessä ja tee höyrytys kuppi teetä siitä kuin voikukka lehdet liian rauhoittaa aistit yhdessä tulehtunut alue ja mahdollistaa nivelten entistä joustavampi.

24. Eukalyptusöljy:

Eukalyptus oil

Eukalyptusöljy ei ota ensiapua niveltulehduksestasi, mutta tuskallisen päivän aikana tämä kasviperäinen korjaustoimenpide saattaa olla kätevä sinulle. eukalyptus on eteerinen öljy, jolla on useita ravintoaineita, joista yksi voidaan tunnistaa kipua lievittäväksi tai kipua lievittäväksi.

25. Cayenne-liitä:

Cayene Pepper

Cayenne on kuuma ja sitä käytetään usein astioissa lisätäkseen makua ja mausteita siihen. Cayennaa voidaan kuitenkin käyttää myös pitämään nivelet irti lievästä kipu ja punoitus. Cayenne on yksi parhaista luonnollisista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä niveltulehduksen ongelma polville.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 6 = 2