25 parasta muodollista ja rentoa lumilautailua naisille Intiassa | progressivenewsdaily.info

25 parasta muodollista ja rentoa lumilautailua naisille Intiassa

Lady Margaret Boat Club (1825) oli sota-klubi St. John's College, Cambridge. Jäskillä oli punainen takki tai blazer. Word blazer lähti sieltä. Siten blazer oli punainen flanelli. Tämä tyyli sai aikaan kaikenlaiset takit, joita käytetään tennis, kriketti, tennis, veneily ja merenranta kulumista.

Royal Navy käytti virallisesti Blazersia ennen säännöllisiä univormujaan. Blazers olivat valkoisia sinisiä raitoja. Vuoteen 1845 mennessä sama HMS-miehistö käytti blazereita, joissa oli sinisiä ja valkoisia raitoja. Reefer-blazerit olivat samanlaisia ​​kuin laivaston blazers. He olivat lyhyet kaksoisrankana, kun he olivat kovassa säässä.

bleiserit for women

Britanniassa nämä raidalliset blazers olivat muotia 1960-luvun alussa. He palasivat tyyliin 1970-luvun lopulla. Blazers oli puunvärisiä paksu / ohut raidat. Mukana oli kolme napitettua yksirivistä etupuolta, viisi / kuusi tuumaa sivulta / keskioventtiä. Monipainikkeilla oli hihan hihansuut. Aluksi blazers -painikkeet olivat mustavalkoisia, mutta myöhemmin metallipainikkeita. Blazers olivat naisten tyylin ja muodin.

Tyylikkäät naisten shortsit lyhyessä ja pitkässä:

Tässä on 25 viimeistä naisten muotihousua. Se antaa ihan katsomaan juhlia ja toimistoa.

1. Naisten Casual Blazer in Black:

Musta blazer

Tämä tuote on musta blazer kylmä talvikuukausina. Koska tämä blazer on musta, se sopii hyvin mustille housuille tai farkuille. Se on täysin vuorattu. Siinä on nappikiinnitys ja lovet. Tässä puuvillasatiinissa käytetty materiaali.

2. Nahkainen Tan Blazer Naiset:

rusketus blazers

Tämä tuote on ruskea mäntypuku. Materiaali on valmistettu faux nahasta. Se on vuori. Väri on ruskea. Ei väriä. Tämä on ihanteellinen taskujen edessä. Voit käyttää tätä kampaajana, kun osallistut virallisiin matkoihin tai kokouksiin. Tässä kampaajalla on loven kaulus. Myös etutaskuja. Tan väri on loistava kontrasti mustat farkut housut.

3. Tytöt Osapuolet Dark Blazers:

tumma blazers

Tämä tuote on musta blazer, jota voi käyttää osallistuvien osapuolten aikana. Blazer on valmistettu akryylistä ja polyesteristä, satiinista, mokkanahasta. Kampaamo on täysin vuorattu. Käytetty materiaali on akryyli-tweed. Tämä kampaamo on harmahtava. Täten tämä kampaamoa voidaan käyttää farkkujen ja housujen tummilla sävyillä.

4. Naisten Navy Blue Blazer puuvilla:

Laivasto blue blazer

Tämä tuote on tummansininen, edessä avoin ja vuorattu. Koska laivastonsininen väri on hyvin tumman sinistä melkein musta, pukemies menee hyvin pimeisiin housuihin ja farkkuihin. Materiaali, jota käytetään tämän blazerin valmistukseen on puuvillaa. Siksi tämä kääpiö voidaan käyttää keväällä ja syksyllä.

5. Fawn tai Beige Blazer Naisten:

liukastella or beige blazer

Tämä kohde on haukka tai beigenvärinen blazer. Se on vuori ja etutasku. Kampaamo on täysin vuorattu. Se on valmistettu polyesteri-satiinista. Tämä kampaamoa voidaan käyttää sininen farkuilla.

6. Naisten lyhyt Blazer vaaleanharmaassa:

valo grey blazer

Tämä kohde on vaaleanharmaa värillinen blazer. Se on valmistettu neulotusta puuvillasta, edessä taskuja. Ei ole kaulus. Kampaamo on vuorattu. Harmaa väri on hieno kontrasti tummilla farkuilla tai housuilla.

7. Vauva vaaleanpunainen vaaleanpunainen naiset:

valo Baby pink blazer

Tämä kohde on suunnittelijan näköinen pala. Sopii kaikille julkkiksille. Väri on pehmeä vaaleanpunainen ja siinä on vain yksi nappi, joka voidaan kiinnittää. Materiaali, jota käytetään tässä kääpiössään on Rayon-liinavaatteet. Lisäksi on puuvillan voile. Kampaamo on täysin vuorattu. Edessä on taskuja. Pehmeä vaaleanpunainen näyttää ihmeeltä ja sitä voidaan käyttää valkoisilla farkuilla. Voit myös käyttää tummia värejä, jotka tuovat esille vastakkaiset värit.

8. Royal Blue Väri Blazers naisille:

Kuninkaallinen blue blazer

Tämä tuote on väriltään kuninkaallinen. Se voi olla kuluneet tummilla hameilla tai housuilla. Materiaali, jota käytetään tämän blazerin valmistukseen, on puuvillakangas. Niinpä materiaali on puuvillakudos ja polyesterikrippi. Kampaamo on täysin vuorattu. On kiinnityspainikkeita. Lisäksi on liuska kaulus.

9. Naisten vaaleat kirkkaat vaatteet:

Kirkas yellow

Tämä on kirkkaan keltainen blazer. Voit käyttää sitä painetun pohjaisen kulumisen päälle. Materiaali on valmistettu puuvillan pellavasta ja polyesterivuoresta. Kaksi valkoista painiketta.

10. Scarlett Red Womens Blazer:

scarlett Red blazer

Tämä kohde on kirkkaanpunainen värillinen blazer. Se kulkee hyvin hyvin, kun sitä käytetään farkuissa. Mekaanisen materiaalin materiaali on kudottua kangasta. Blazer on täysin vuorattu ja siinä on painikkeita.

Katso lisää: Naisten Musta Blazer

11. Black Party Time Blazer naisille:

Musta party time blazer

Tämä tuote on polyesteriä paljetsija. Se on täysin vuorattu ja siinä on samettinen vyötärö. Yksi napit kiinnitetään. Lisäksi on kaulus. Tämä musta blazer on tarkoitettu juhliin. Ystävät haluavat paljain jaloin. Tämä naisten kengännauha on ihme, jossa on mustat pohjat.

12. Tyylikäs Long Cream Blazers tytöille:

Kerma blazer

Tämä tuote on saatavilla kermaa ja punaista tai kermaa ja mustia. Yhden painikkeen avulla voit kiinnittää blazerin. Jos kerma ja punainen blazer, kaulus kaulasta nappiin on punainen. Myös kaksi etutaskua on punaisella reunalla aukossa. Vastaavasti musta on kaulassa lähellä kaulaa ja napin painallusta. Myös etutaskuissa on musta reunus aukossa.

13. Naisten rentohousut:

Rento Blazers for women

Tämä tuote on naisten blazerit. Se on saatavana musta, laivastonsininen ja ruskea väri. Blazer on sisävuoraus. Yhdellä nappilla on kiinnitys. Lisäksi on kaksi etutaskua. Täydelliset hihat voidaan rullata täydellä mukavuudella.

14. Womens Blazer in Lonon Pink:

Lohi pink blazer

Tämä tuote on mielenkiintoinen, muodikas blazer, jossa on kaksi väriä. Sisäpuolella on valkoista ja ulkona on lohen vaaleanpunainen. Kiinnityspainikkeita ei ole. Sitä voidaan käyttää yli kerman tai valkoisen T-paidan kanssa farkuilla. Blazer on mahtava kevät kuluminen, kun lämpötila on melko viileä.

15. Harmaa väri Womens Blazer Long:

Harmaa Blazer

Tämä tuote on harmaa blazer, mutta se on myös takki. On tavallinen kaulus. Edessä on painikkeita kiinnittämistä varten. Lisäksi on kaksi etutaskua, jotka ovat rajautuneet materiaalista. Hihat ulottuvat kyynärpäähän ja taittuvat lopussa. Kahden puolen reikiä on alareunan lähellä.

Katso lisää: Valkoinen Blazer For Men

16. Slim-Fit Red Womens Blazer:

Tiukka red blazer

Tämä tuote on ohut fit punainen blazer, joka menee hyvin hyvin pari farkut. Kaksi vinosti vetoketjua kahdelle etutaskeelle ja pääaukolle. Suunnittelu on erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen. Tätä blazeria voidaan käyttää menemiseen ja ystävien kohtaamiseen.

17. Navy Blue Trendy Blazer Naiset:

Laivasto blue trendy blazer

Tämä tuote on trendikäs, tummansininen blazer. Sitä voidaan käyttää hameen ja housujen kanssa. Siksi sitä voidaan käyttää muodollisesti ja epävirallisesti. On vain yksi painike, jota käytetään purjeen kiinnittämiseen. Se on lähellä etutaskua. Lisäksi hihoissa on kolme painiketta.

18. Beige Blazers naisille:

Beige blazer

Tämä tuote on beige-värinen, joka on erittäin siististi muotoiltu. Takaa katsottuna on kaulus ja ommeltu rako. Edessä on kaksi taskua, jotka on kätevästi päällystetty aukossa. Lisäksi on täysi hihat.

19. Black Formal Blazers naisille:

Musta formal blazer

Tämä tuote on musta, muodollinen blazer. Tämän kampauksen materiaali on puhdasta puuvillaa. Blazerissa on kaksi etutaskua ja täydet hihat. Koska tämä blazer on musta, se näyttää hyvältä mustilla housuilla tai midi-hameilla. Tämän kampaajan etu on se, että sitä voi käyttää kesäkuukausina.

20. Naisten lyhyet Blazers in Grey:

Harmaa blazer 20

Tämä kohde on harmaa värillinen blazer. Se on valmistettu polyesteri- ja spandex-seoksesta. Tämä kampaamo näyttää hyvältä naisille, kun sitä käytetään valkoisilla farkuilla tai vaaleansinisellä farkuilla. Blazerissa on täysi hihat, kaksi etutaskua ja kaulakoru.

Katso lisää: Tyylikäs Blazers For Men

21. Royal Blue Blazers pitkä ja lyhyt:

Kuninkaallinen Blue Blazer -21

Tämä tuote on saatavilla laivastonsininen ja kuninkaallinen. Korkea kaulus on blazerille. Etutaskujen yläosasta alasivulle on kuusi painiketta. Näitä käytetään paastoamiseen ja kylmän pitämiseen. Myös täysien hihojen ja taskujen vastaavia nappeja on. Tämä naisten blazer näyttää hyvältä ja sopii mustisiin legginteihin.

22. Polka-pisteviiva Blazer Naisten:

Polkka-pisteviiva blazer

Tämä tuote on hyvin pieni valkoinen mustalla polka-pisteellä. Blazer on valmistettu 70% polyesteriä, 26% viskoosia ja 4% spandexia. Jälleen vuoriin on 96% polyesteriä ja 4% spandexia. Blazerissa on tavallinen kauluspaita ja ulottuu vyötäröön. On painikkeita - yksi ulkopuolella ja toinen piilossa. Lisäksi on täysi hihat.

23. Harmaa Blazer Black Border:

Harmaa blazer with black border

Tämä kohde on harmaa, musta reunus. Pitkä kaulus kaulan alueelta rintakehälle. Kiinnitykseen on kaksi etupainiketta. Lisäksi on kaksi taskua. Blazerin raja ja taskujen avaaminen reunustavat mustat. Tämä takki on viileä kesäpäivä.

24. uusin vaalean ruskean värin Blazer:

valo brown colour blazer

Tämä tuote on vaaleanruskea tai vaaleanruskea. Se on erittäin tyylikäs, ohut sopiva blazer, jota voi käyttää midi hameita, hameita tai farkkuja. Ei ole kaulus. Täysi hihat voidaan helposti työntää ylös. Yhden painikkeen nappi on kiinnitettävä. Lisäksi on kaksi etutaskua.

25. Khaki Naisten Blazer Rennot:

Khaki women’s blazer

Tämä tuote on Khaki-naisten kengännauha. Lieden kaulus ja etureuna avautuvat. Hihat ulottuvat kyynärpäähän. Lisäksi on kaksi etutaskua. Tämä kampaamoa voi käyttää viileässä kesäpäivänä.

Me päättelemme, että naisten blazers ovat normaalisti kuluneet pitämään lämpimänä ja mukavana. Kuitenkin on olemassa kevyesti painettuja blazereita, jotka ovat kevyen, kesän ja syksyn kylmissä lämpötiloissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map