25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Peacock on Intian kansallinen lintu. Ne näyttävät erittäin elinvoimilta ja väriltä. Mutta he tekivät myös laajalti Rangolissa Intiasta. Peacock rangoli -mallit ovat erittäin houkuttelevia kuin muita rangolimalleja. Peacock rangoli -mallit varmasti antavat suuren näytön toiminnalle tai tilaisuudelle. Suurin osa ihmisistä kiinnittää huomiota riikinkukko rangoli-suunnitteluun, kun heillä on perhetoiminto tai muilla festivaaleilla.

Kaunis Peacock Rangoli mallit kuvina:

Tässä on luettelo 25 parhaasta Peacock Rangoli -mallista, joissa on valokuvia kaikenlaisiin toimintoihin ja muihin festivaaleihin, kuten Diwali, Dussehra ja sankranti.

1. Yksinkertainen Peacock Rangoli Design:

riikinkukko rangoli designs

Se on erinomainen riikinkukko rangoli. Tämä rangoli on värikäs kuva Peacock houkutteleva värit sininen ja keltainen. Se on tehty valkoisella taustalla, joka parantaa riikinkukon väriä. Rangolin kontrasti on kauniisti luotu. On olemassa monia yksityiskohtia rangoli kuvioita, kuten tämä peacock kuva samoin.

2. Peacock Rangoli Kolam Design:

Riikinkukko Rangoli Designs 2

Tämä on myös hyvin värikäs rangolin design riikinkukko. Tämä yksinkertaisesti mesmerizes with its first view of katsojan. Tämä rangoli-taide on lihavoitujen ja eloisien värien yhdistelmä. Värit ovat keltaisia, vaaleanpunaisia, vihreitä ja sinisiä, jotka täydentävät elävää riikinkukkoa. Suunnittelussa on pienet yksityiskohdat, jotka tarvitsevat ylimääräistä käytäntöä ja kärsivällisyyttä antamaan sille erinomaisen ilmeen. Tämä on kaunis kolam rangoli muotoilu. Punaisen kukan raja parantaa rangolin koko näkymää.

3. Peacock Rangoli Purppura Taustaa:

Riikinkukko Rangoli Designs 3

Tämä on jälleen erittäin kaunis ja värikäs riikinkukon muotoilu, joka on tehty rangoliksi. Värit ovat houkuttelevia ja kirkkaita. Tässä käytetty violetti tausta tekee rangolista erittäin ainutlaatuisen ja kirkkaan. Tämä ei ole kovin vaikea kokeilla, mutta käytettyjen värejä ja värisävyjä saat parhaan näytön. Punaisen reunuksen kontrasti tämän violetin kanssa on yksinkertaisesti hämmästyttävää ja nostaa koko kuvan.

4. Peacock Rangoli mallit Diwali:

Riikinkukko Rangoli Designs 4

Tämä riikinkukko rangoli on liian kirkas ja rohkea. Tämä on täydellinen kaikille tilaisuuksille. Voit tehdä tämän vapaan käden peacock rangoli kaikille festivaaleille, kuten Diwali, Dasara, jne. Saadaksesi hämmästyttäviä kohteliaisuuksia. Lila ja oranssi väri on lumoava. Mutta valkoiset mallit tekevät siitä vieläkin raittiisemmaksi. Tämä näyttää melko kauniilta upeilla kirkkailla väreillä.

5. Peacock Rangoli -mallit aloittelijoille:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Tämä on erittäin kaunis ja yksinkertainen rangolin muotoilu. Tämä näyttää hämmästyttäviä ja värikkäitä höyheniä, jotka ovat rohkeita ja värikkäitä. Tämä riikinkukko rangoli on erittäin helppo tehdä, koska ne on tehty pisteviivoilla. Tämä voidaan tehdä myös aloittelijoille. Vain vähän käytäntöä ja sinä olet siellä saadaksesi kohteliaisuuksia odottamaan tiesi. Se on yksi yksinkertaisista peacock rangoli -malleista pisteillä.

6. Houkutteleva riikinkukko Rangoli:

Riikinkukko Rangoli Designs 6

Tämä eroaa hieman niistä. Tämä on lähes kaikki värit, jotka tunnemme. Keltainen tausta on erinomainen, joka nostaa koko riikinkukon. Tämä riikinkukko rangoli muotoilu sisältää värit kuten oranssi, keltainen, kuninkaallinen, punainen, vihreä, vaaleanpunainen ja violetti. Tärkein nähtävyys on kauniit höyhenet, jotka tehdään vain hieman kulmissa, mutta ovat erittäin houkuttelevia.

7. Helppo ja värikäs Rangoli Design:

Riikinkukko Rangoli Designs 7

Ei kaikki peacock rangoli mallit ovat kuitenkin. Tämä on yksinkertaisin ja kaunein peacock rangoli. Tämä voi tehdä jopa aloittelijoille. Tämä muotoilu on kirkkaita värejä, erinomainen raja ja hyvä virtaus. Kaikki nämä eivät ole ollenkaan monimutkaisia ​​tekemään. Tämä on myös yksi erittäin hyvä malli rangoli suunnitelmat riikinkukko.

8. Riikinkukko rumpujen kanssa Rangoli Design:

ihana rangoli designs

Tämä on ainutlaatuinen rangoli design riikinkukko. Tämä tehdään kaikkien luonnollisten sävyjen avulla, jos riikinkukko. Siinä on kaikki eloisat ja rohkeat värit, jotka antavat sille luonnollisen näköisen riikinkukon. Rangolien eniten kuvaava piirre on etninen rumpu, joka on valmistettu punaisella ja keltaisella värillä. Tämä antaa hyvän kontrastin toisiinsa. Tämä rangolin kuvio on paljon yksityiskohtia. Musta reunus tekee siitä näyttävän entistä houkuttelevammaksi. Tämä on yksi täydellinen rangolin muotoja riikinkukon kilpailusta.

Katso lisää : Ilmainen Hand Rangoli-mallit

9. Kaksi kauhua, jotka kohtaavat toisiaan:

Riikinkukko Rangoli Designs

Mikä vilkkaan värisävyt tästä riikinkukosta rangoli! Tämä malli on yksinkertaisesti erittäin houkutteleva ja upea. Tässä rangolissa käytetyt värit ovat erittäin kirkkaita ja rohkeita. Niitä käytetään hyvin strategisesti antamaan tämä mahtava vaikutus. Tässä kuvassa kaksi riikinkukkaa ovat toisiaan kohti. Täällä riikinkukot istuvat vaaleanpunaisten lootusvehuksi.

10. Peacock Rangoli Theme:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Eläinten ja lintujen teemojen joukossa riikinkukko on suosituin. Katsokaa tätä vakuuttavaa luomista ja ymmärrät, kuinka paljon asiantuntemusta, keskittymistä, kärsivällisyyttä ja omistautumista tarvitaan tähän.

11. Peacock Rangoli höyhenet ulos:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Tässä on toinen elävä peacock rangoli muotoilu sen höyhenet ulos. Se, miten sen höyhenet ja häntä on suunniteltu, on todella kaunis. Värien valinta on myös merkittävää.

12. Upea pari Peacock Rangoli Design:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Tämä upea rangoli-malli näyttää riikinkukon parin. Syvä sininen ja kirkkaan vaaleanpunaiset värit ovat tehneet sen yhden-of-its-kind. Kaikki muut sävyt ovat myös viisaasti valittuja, jotka antavat suunnittelulle ainutlaatuisen ilmeen. Kaikki teidän festivaalit, kuten Diwali, Vinayaka Chavithi ja Pongal tekevät kirkkaita tämäntyyppisten riikinkukko rangoli taidetta.

13. Sininen Väri Peacock Rangoli:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Sininen on värikäs kiehtova riikinkukko rangoli. Ruumiin, höyhenien ja taustan päätyosat ovat kaikki tummennetut kuninkaallisella sinisellä. Jos luulet, että muut tässä käytetyt värit ovat liian tylsiä, mene oman valintasi mukaan.

14. Big Peacock Rangoli Design for Diwali -festivaali:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Tämä riikinkukko rangoli muotoilu on perimmäinen Diwali juhla. Kaksi kukkia, jotka sisältävät kukkia, sekä kelluvia valaistuja dioja, valmistetaan kahdesta riikinkukosta. Konsepti on poikkeuksellinen ja muotoilu on mielenkiintoista. Voit kokeilla tämän tyyppisiä riikinkukko rangoli suunnittelua kilpailuihin.

15. Värikäs riikinkukko rumpujen kanssa Rangoli:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Toinen ihmeellinen riikinkukko rangoli on täällä. Linnun idea on erittäin mukava, muoto piirretään kauniisti ja värit valitaan varovaisesti. Voit tehdä edellä rangoli kukkia joko rummut tai riikinkukko, joka on myös erittäin hieno näyttää ja vaikuttava myös.

16. Aloittelija Peacock Rangoli mallit:

25 parasta mallistoa Tyylit elämässä

Mikä voi olla kauniimpi kuin tämä upea riikinkukko, joka istuu haarassa, kun on kyse riikinkukon rangolin suunnittelusta? Painopiste on jokaisen linnun hännän höyhenissä ja sinun on oltava hyvin varovainen sen luomisen aikana. Tässä valokuvassa näet haarassa olevat kukat, jotka tekevät myös houkuttelevammaksi.

17. Floral Peacock Rangoli:

kukka-riikinkukko-rangoli17

Kukka riikinkukko rangoli tehdään kukka terälehtiä yhdessä värejä. Kukkien luonnolliset värisävyt tarjoavat erittäin realistisen ulkonäön rangoliin. Tuoksu näistä kukka terälehti tekee rauhoittava ja virkistävä haju samoin. Värejä käytetään yleensä tarjota taustalla terälehtiä näissä rangulissa. Joskus nämä rangolit luodaan käyttämällä vain kukkia ja terälehtiä tarjotakseen rangolille esteettisen auran. Kukat, kuten kettu, ruusu ja jasmiini ovat suosituimpia terälehtiä tällaisessa rangulissa.

Katso lisää: Rangoli mallit Diwaliin

18. Rangoli, jossa on useita riikinkukkoja:

rangoli-with-multiple-peacocks18

Useat rangolimallit käyttävät riikinkukkoja rajaan, eikä keskitetyn mallin. Tällaisessa rangulissa piirretty riikinkukko on kooltaan pienempi eikä käytä paljon väriä. Mutta he tekevät rangolien näyttävän paljon eloiselta ja tyylikkäältä. Näissä rangulissa käytettävien riikinkukkien määrä riippuu piirretyistä rangolien koosta. Vaikka riikinkukot eivät välttämättä ole keskeisiä, mutta niillä on edelleen suuri merkitys rangolien visuaalisen merkittävyyden tekemisessä. Yleensä näihin ranguloihin piirretyt riikinkukot ovat identtisiä, mutta eri kokoisia riikinkukkoja voidaan käyttää taiteilijan näkökulman välittämiseen.

19. Kundan Motif Peacock Rangoli:

Kundan-motiivin Peacock-rangoli19

Nämä mallit on luotu paperille tai pahville. Näiden rangoli-mallien erikoisuus on, että niitä voidaan käyttää uudelleen useita kertoja. Erilaisia ​​riikinkukon muotoja voidaan luoda käyttämällä erilaisia ​​värisävyjä kundan kivillä. Suosituimpia riikinkukkamuotoja käyttävät vihreitä ja sinisiä kundan kivet. Nämä mallit on helppo tehdä, eikä niitä tarvitse puhdistaa myöhemmin. Tämän tekniikan avulla voidaan luoda erilaisia ​​riikinkukkamuotoja eri väreillä, tyyleillä ja kokoluokilla. Näiden mallien uudelleenkäytettävyyden vuoksi ne ovat erittäin suosittuja ihmisillä, joilla ei ole aikaa tehdä ranguluksia jokaiselle festivaalille.

20. Yksinkertainen Elegant Peacock Rangoli:

yksinkertainen elegantti-Peacock-rangoli20

Ribbon rangolien suunnittelussa on monia tapoja. Toisin kuin muut monimutkaiset mallit, peacock mallit voidaan luoda helposti sekä kauniisti käyttäen kahta tai kolmea eri väriä. Näiden mallien etuna on se, että ne eivät käytä paljon aikaa, mutta silti näyttävät hyvin kauniilta ovesi ulottuvilta. Nämä mallit ovat yksinkertaisia, jotta aloittelijat voivat luoda sen ja silti riittävän siistiä katsojan huomion ja mielikuvituksen saamiseksi. Todellinen temppu takana yksi yksinkertainen mutta tyylikäs rangoli on käyttää oikeita värejä. Ei ole väliä, kuinka yksinkertaisia ​​rangoli näyttää, oikean värimallin kanssa se näyttää silti poikkeukselliselta ja jättää sinut kunnioitettavaksi.

21. Vapaa Hand Peacock Rangoli:

vapaalla kädellä-riikinkukko-rangoli21

Vapaa käsi peacock rangolis ovat yksi kovimmista types of rangolis luotu. Ne on luotu ilman välineitä, joten nimi. Tehdessään näitä rangulia, taiteilija ensin hiutalee alkuperäisen suunnittelun ja sitten asettaa värit niiden vaatimuksen mukaan. Taiteilijoilla on vapaus luoda erilaisia ​​malleja ja muotoja. Joskus nämä mallit saattavat olla tarkkoja, ja toisinaan ne voivat olla täysin satunnaisia. Tällainen vapaan käden peacock rangolis antaa taiteilijalle vapauden ilmaista itseään luomalla moitteeton värit ja mallit.

22. Mustavalkoinen Peacock Rangoli:

musta-valkoinen-Peacock-rangoli22

Tällainen rangoli on tehty mustalla marmorilevyllä tai mustalla pahvilla. Tällaiset rangulit käyttävät vain valkoista jauhetta suunnittelua varten. Musta tausta, rangoli näyttää visuaalisesti houkutteleva. Tällaiset rangolit on helppo tehdä ja ne voidaan luoda vähäisellä valkoisella jauheella. Nämä rangalot käyttävät harvoin yhtä tai kahta eri väriä vielä kaunistaa riikinkukon muotoilua. Jotkut näistä rangoliksista ovat monimutkaisia ​​muotoja, jotka on upotettu riikinkukkaan. Nämä mallit auttavat visualisoimaan rangulien ulkoasua. Tällaiset rangolit ovat erittäin suosittuja kaikkien rangolin ystävien keskuudessa niiden yksinkertaisuuden ja kontrastin mallien vuoksi.

23. helmikuu Peacock Rangoli:

helmillä-riikinkukko-rangoli23

Nämä rangolit luodaan eri kokoisia ja värejä sisältävissä helmiä. Nämä rangolit saattavat olla aikaa vieviä, mutta se näyttää visuaalisesti houkuttelevalta, kun ne on luotu. Värejä käytetään vain suunnittelun taustaksi. Helmet tarjoavat erilaisia ​​sävyjä ja sävyjä, kun ne altistuvat erilaisille valaistuksille, mikä tekee rangolista elävämmän. Nämä helmillä olevat luomukset ovat hienoja ja auttavat kiinnittämään katsojan huomiota. Jotta saat kaiken irti tästä rangolista, varmista, että sinulla on sopiva valaistus täydentämään ulkoasua. Taiteilijat voivat kokeilla eri kokoisia helmiä täydentääkseen rangolin visuaalista ulkonäköä.

24. Symmetrinen Peacock Design:

symmetrinen-riikinkukko-design24

Yksi kauneimmista riikinkukko rangolista on symmetrinen rangolis. Geometria on perusta luoda yksi näistä hieno rangolis. Ne ovat hyvin helppoja luoda, koska ne on yleensä piirretty pisteiden ja viivojen avulla. Rangolin symmetrisen luonteen vuoksi nämä rangulit ovat normaalisti pienikokoisia ja niissä on vähintään kaksi riikinkukkaa. Vaikka malli on melko yksinkertainen, se on värimaailma, joka tuo rangolit elämään. Käyttämällä oikeita väriyhdistelmiä nämä rangolit voivat tulla kaikkien tapahtumien kohokohta.

25. Mural Peacock Rangoli:

seinämaalaus-riikinkukko-rangoli25

Mural peacock rangolis käyttää nestemäisiä värejä jauhe värien sijasta. Tästä johtuen rangolit pysyvät häiriöttömästi ja tyylikkäästi pitkäänkin. Nämä ovat erittäin suosittuja ja hyödyllisiä paikoissa, jotka ovat todella tuulisia. Nämä rangolit käyttävät värejä vastakkaiseen sävyyn katsojan silmän saamiseksi. Nämä ovat erittäin suosittuja Etelä-Intiassa. Kun väri kuivuu, se voidaan pestä pois. He eivät tarvitse puhdistusta jälkikäteen. Jokainen voi luoda sen. Se, että se ei käytä paljon aikaa tällaisten rangolien tekemiseen, tekee siitä hyvin suosittujen rangolien tyypin aloittelijoille ja perfektionisteille.

Edellä mainitut peacock rangoli -mallit tekevät festivaaleista ja toimivat värikkäimpiä ja houkuttelevampia. Voit myös ehdottaa oman riikinkukko rangoli suunnittelua kanssamme ja kommentoida myös.

Peacocks ovat elävää lintulajia. Niitä käytetään eleganssin symbolina. Ne ovat metaforia festivaalien elävälle kauneudelle. Niiden hienojen värien ansiosta riikinkukkamallit ovat katkelmia rangolien luojien joukossa. Peacock rangolis on olennainen osa perinteitä, joita on toteutettu vuosia ympäri maata.

Peacock-mallit on helppo tehdä kaikille. Varmista, että käytät kirkkaita värejä, jotta rangolit näyttävät vilkkaalta.

Kuvan lähde: 7.

Leave A Comment

− 1 = 1