25 parasta intialaista kampausta keskipitkällä hiuksella Tyylit elämässä

Useimmat meistä rakastavat pitkät hiukset, mutta kaikki eivät ole sirottuja pitkillä ja terveillä hiuksilla, joten meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin pitää ne keskipitkällä tai lyhyellä pituudella, jotta ne pysyvät kunnolla ja haluamallasi tavalla.

Parhaat Indian Hairstyles For Medium Length Hair

Keskipitkät hiukset ovat varmasti hallittavampia kuin pitkät hiukset. Se voidaan muotoilla eri tavoin sopivaksi tilaisuudelle ilman, että tarvitsee käydä salonkiin koko ajan. Seuraavassa on muutamia helppoja tapoja muotoilla keskipitkät hiukset ilman liian paljon aikaa ja rahaa. Lue, mikä saattaa sopia hiuksillesi ja kohdata parhaiten.

Yksinkertainen ja helppo intialaista kampausta kotona keskipitkälle hiuksille:

Valitsemalla hiusten sidonta voi todellakin olla kova valinta, varsinkin kun sinulla on keskipitkät hiukset. Joten olemme helpottaneet sinua valitsemaan joitain parhaista intialaisista kampauksista kotona keskisuuria hiuksia varten.

1. epäsäännölliset sivupallot:

Yksinkertainen Untidy Side Braids Indian Hairstyles For Medium Hair

Tämä sotkuinen sivurepeä antaa erittäin pehmeän ja herkän ilmeen. Myös sotkuiset sivulukot lisäävät aistillisuutta. Hairstyle sopii kaikille hiustyypeille ja kasvoille. Voit myös lisätä kukkavälin muodon muodollisen ilmeen.

2. Half Up Half Down Curls:

Puoli Up Half Down Curls Indian Hairstyles For Medium Length Hair

Tämä on kaunis muodollinen kampa keskipitkälle hiuksille. Curls lisää paljon tekstuuria ja pomppia. Etupuolella olevat kengät on kiinnitetty kruunun yläosaan, ja loput alhaalta on kiinnitetty siististi, jolloin hevosenkenkävoima vaikuttaa. Lisävarustelu tekee tyylistä runsaan ja tyylikkään.

3. Silitysraudat:

silittää Curls Indian Hairstyles For Medium Length Hair

Tyypillinen intialainen kampaamo keskipitkälle hiuksille on käyristys rullilla ja curling-kiskojen avulla. Tätä ulkoasua varten tarvitset curling-rautaa, jotta hiukset ovat korkeat kiharat. Se tekee hiuksista kauemmin ja lisää äänenvoimakkuutta. Sivu- tai keskuskappaleet voidaan tehdä haluamallasi tavalla. Käytä isoja ja raskaita korvakoruja, jotka näyttävät upealta.

4. Layered Look:

kerroksittainen Look Easy Indian Hairstyles For Medium Length Hair

Kerrokset tekevät hiuksista näyttäviä ja höyhenpeitetyt päälliset antavat pehmeän ja herkän ulkonäön. Tasot ovat monipuolisia siinä mielessä, että hyvin paksut hiukset voidaan myös tehdä hallittaviksi tämän leikkauksen avulla. Se vaatii hyvin yksinkertaista muotoilua. Normaalilla puhalluskuivalla hiukset näyttävät ammattimaisesti tyylikkäinä.

5. Soft Curls Long Bangs:

intialainen Haircut For Medium Hair Soft Curls With Long Bangs

Tämä olkapään pituusleikkaus keskipitkälle hiuksille Intiassa on erittäin helppo tehdä hairstyle, joka näyttää yksinkertaiselta ja upealta. Hiukset on taaksepäin koukussa vinkkejä iso kiharoita ja edessä pidetään lyhyt tuuman tai kaksi ja jätetään putoamaan suoraan. Tämä kampaus on laajalti toteutettu päivittäin näyttää. Hieno pörröinen käyrät olkapäällä lisäävät sen kauneutta. Useimmiten college-teini-ikäiset kantavat tätä ulkoasua sekä ammattilaisia.

6. Koko pituus Curls Hairstyle:

Koko Length Curls Indian Hairstyle For Medium Hair

Kun sinun on mentävä ilman etukäteisilmoitusta ja hänellä on hyvin vähän aikaa kiinnittää hiukset, tämä kampaus on elämän pelastaja. Sinun tarvitsee vain käyttää rullia hiuksissa ja sitten mennä pukeutumiseen. Ennen kuin lähdet, avaa kynnet ja siistele paksuisella kampalla. Tämä muotoilu on laajalti toteutettu kihara ystäville. Tämä kampaus on yksinkertainen ja helppo jatkaa. Pidä curlsiasi tiettynä ajanjaksona, jotta voit hallita niiden ruttelemattomuutta.

7. Alhainen Messy Bun:

Yksinkertainen Low Messy Bun Indian Hairstyles For Medium Hair

Tämä pulla on tehty fancy tavalla pinning eri edestä ja sotkuinen pulla takana. Muodollinen kosketus annetaan lisäämällä hienoja hiusneulan lisävarusteita. Tämä tyyli on laajasti toteutettu häät ja perheen toiminnot. Se sopii kaikille ikäisille naisille, joilla on puolirengas kasvot.

Katso lisää: Helppo kampaukset keskikokoisille hiuksille

8. Korkeat Ponytail kampaukset tytöille:

Korkea Ponytail Hairstyles For Girls

Korkea poni on ehkä yleisimpi ja sopii hyvin kaikille. Jos hiusten hoitaminen koko päivän ajan on tärkeää, tämän pitäisi olla mielessäsi ensimmäinen tyyli. Se on laajalti toteutettu ilta-osapuolten, formals, päivämäärät tai myös antaa romanttinen kosketus huovat. Yleensä toimistot kantavat tätä ulkoasua, jotta vältettäisiin häiriö, joka aiheutuisi kasvojen hiusten laskemisesta.

9. Top Bun:

intialainen Hair Top Bun

Vaikka keskipitkällä hiuslangalla säännöllisesti tehdyt pullat eivät voi olla hyvin siistit, se tekee varmasti tyyliltään ja vaivattomalta. Sinun täytyy löyhästi kerätä ja pin up hiukset ja olet lajitellaan päivän. Tällainen ulkoasu antaa sinulle ainutlaatuisen rohkea persoonallisuus. Tällaisia ​​kampauksia löytyy laajalti punaisista matoista, joilla on puuvillavaatteet tai teini-ikäiset ja viralliset naiset. Kokeile tätä perinteistä intialaista kampausta kotona keskisuuria hiuksia varten.

10. Luonnon aallot:

luonnollinen Waves Medium Hair

Tämä on yksinkertaisin ja vähiten vaativa intialaisia ​​kampauksia keskikokoisille hiuksille. Hiukset kuluvat luonnollisilta aalloilta ja toimivat lähes minkä tahansa asun kanssa. Tämä melko keskipituinen kampaus voidaan saavuttaa aurinkotuulen avulla, jos olet hiusten muotoilulaitteissa. Se voidaan myös saavuttaa luonnollisesti märillä hiuksilla suoritetuilla säännöllisillä punoksilla. Tiukempaa pidättäessä voit käyttää geeliä tai hiutaleita hiuksiin ennen palmikointia. Tämä auttaa heitä pysymään hyvässä kunnossa ennen ja jälkeen. Se on ulkoasua, jota voi käyttää joka päivä.

Katso lisää: Helppo Kesä kampaukset keskipitkälle hiuksille

11. Fish Tail Side Braid Kampaukset:

Kalastaa Tail Side Braid Medium Hair

Älä hämätä sitä. Kalkkihiutale on melko helppo tehdä. Voit mennä rentoon sen kanssa tai käyttää sitä varhain aamulla. Se näyttää kauniilta ja voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Käytä sitä sivussa tarkempaan ulkonäköön tai mene boheemiseen tyyliin vetämällä jalkaa varovasti sormillasi sormenpäiden avulla. Se toimii täydellisesti keskellä tai sivusuunnassa tai irtopäässä, joka kuluu pään päällä. Se tekee sangen intialaisen kampauksen keskipitkälle hiuksille.

12. Poker Straight Haircuts:

pokeri Straight Medium Hair

Kun kaikki muut eivät kääntyneet pokerin suoraan hiuksiin pelastamaan sinua toistuvista huonoista hiusten päivistä. Se on yksi parhaista intialaisista kampaajista tyttöjä, joilla on keskipitkä hiukset, jotka eivät osaa kuvitella, mitä tehdä hiuksillaan. Kaikki, mitä tarvitset, on hiusten suoristusrauta, 20 minuuttia aikaa ja sinun on hyvä mennä. Jos et halua käydä läpi hiusten suoristamisen jokapäiväistä vaivaa, pysyvät hiusten suoristus on parempi vaihtoehto silkkisen, sileän suoran hameen pitämiseksi pidempään. Se on yksi ilme, joka ei koskaan näytä menevän muotia.

13. Vesiputouspunos:

Vesiputous Braid Medium hair

Tämä on yksi trendikkäimmistä kampaajista tytöille, joilla on keskipitkät hiukset. Cascading vesiputous punos näyttää parhaiten, kun kuluneet hiukset alas. Tyyli, jonka hiukset on pukeutunut sivulle tai taakse kuluneeseen punokseen. Se tekee tyylikkäästä kierroksesta tyylikkään kampauksen kumpi tahansa tavalla kuin käytät sitä. Se on yksinkertainen kampa, joka vaatii vähän tai ei lainkaan vaivaa. Kun painat aikaa, vesiputous punos voi tulla pelastustasi, koska se sopii kaikkiin tilanteisiin. Olkoon se iltapäivä tai rento keräily, tämä kampaus varmistaa, että hiukset pysyvät aluksen muotoisina.

Katso lisää: Eri Haircuts tytöille

14. Keskipitkä ranskalainen kierre:

Ranskan kieli Twist medium hair

Tämä yksinkertainen ja helppo kampaus on ajaton kampa, joka erottuu itsestään. Ranskalainen kierre on täydellinen, kun on kyse Intian kampauksista keskipitkällä hiuksilla. Tämä vintage kampauksen voi vetää pois aplomb häät tai muu erityinen tilaisuus. Ei niin monimutkainen kuin se tuntuu, se vaatii vain vähän käytäntöä saada se oikein. Kokeile sotkuista ranskalaista kierreä päivällä ja kääntäkää se tyylikkääksi ylöspäin yöllä. Riippumatta tilanteesta, se on tyyli, jota voidaan käyttää yhtä tasaisesti.

15. Side Ponytail keskipitkillä hiuksilla:

puoli Ponytail for saree with medium hair

Yksi mukavimmista ja suosituimmista kampaajista intialaisille tytöille, joilla on keskipitkät hiukset, on lonkero. Se on helpoin hairstyle kun olet kiirehti ja paras vaihtoehto huonoja hiuksia päivässä. Jotta miellyttävämpi valitus, kokeile sivupyörää. Se on yksinkertainen, mutta muodikkaasti tyylikäs, joka näyttää hyvältä, olitpa sitten puku vai saree. Voit urheilua rennosti tai käyttää sitä muodollisemmin. Joko niin, se ihmeet ulkonäkösi. Keskikokoiset hiukset sopivat täydellisesti tähän kampaukseen, koska ne vaativat minimaaliset pin-ups pitää hiukset paikallaan.

16. Suorat kerrokset sivuilla pyyhkäisi hiukset:

suora-kerrokset-with-puoli-pyyhkäisysinisignaalin hair16

Tällaiset hiusleikkaukset intialaisille tytöille, joilla on keskipitkä hiukset, ovat nykyään trendistyneitä. Ne yksinkertaisesti leikataan kerroksiksi ja sivulta katsotaan. Tällaisia ​​hiustenleikkuja on helppo kuljettaa, kun käsitellään kiireisiä aikatauluja. Ne sopivat parhaiten mitä sinulla on, kuten Saree, mekko, farkut, jne. Ne toteutetaan juhliin, häihin, piknikiin jne. Se antaa yksinkertaisen ja elegantin ilme katsojalle. Lisäksi päähän tulevista hiuksista voidaan lisätä joitain pehmeitä kiharoita. Kokeile hiuksissasi erilaisia ​​sävyjä, jotta se näyttää kauniilta.

17. Mehiläinen Ponytail:

mehiläispesä-ponytail17

Nämä intialaiset kampaukset keskipitkälle hiuksille antavat 60-luvun silmäyksen. Sellaiset mehiläispesät, joissa pieni ripustushihna oli ripustettu, naiset käyttivät paljon tuolloin. Beehive puff mallit tai kampaukset olivat laajalti toteutettu Saree's antaa eri ulkoasua sekä antaa pään laaja ulkonäkö. Tämä kampaus on myös helppo käyttää, kun jossakin paikassa on lyhyt. Hairstyle tuskin kuluttaa 5 minuuttia aikaa laittaa päälle. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain soveltaa mitä tahansa loistavaa tuotetta, lisätä äänenvoimakkuutta ylhäältä ja hiljentää sitä ja sitten vihdoin vetää ulos ponnahtaa. Tämä kampaus on runsaasti rentoja varten kokous, päivämäärät, yökerhoja jne. Mutta on hyvin myös kuluneet Intian häät saree n.

18. Retro Curly Hairstyle:

retro-kihara hairstyle18

Tämä on yksi kampaus, jota innostuvat aikaisemmat naiset. Tämän hiustyön tekemiseksi sinun tarvitsee vain raudata hiuksesi ja käyttämällä jotain parempaa hiuslakkaa ja saada ne lopulta oikeaan pituuteen. Tällainen yksinkertainen intialaista kampausta keskipitkälle hiuksille on paljon trendikävämpi metrokaupungeissa, joissa naisella ei ole aikaa istua peilin edessä ja saada sotkuinen pitkä kampa. Hairstyle antaa uuden ihastuttavan ulkoasun asettamalla sen jompaankumpaan suosikkisivustasi. Tällaisia ​​hiustenleikkuuksia tehdään laajalti teematuissa puolueissa, toimistoissa, oppilaitoksissa jne. Tämä ilme on myös erittäin näkynyt Intian elokuvateatterin näyttelijänä 50- ja 60-luvuilla. Silti tämä kampaus nähdään hyvin kristittyjen ja Parsi-perheiden keskuudessa. Ne antavat käyttäjän lapsellisen näköisen viattomuuden.

19. Half Crown Look:

the-puoli-kruunu-look19

Tämän tyyppiset helppokäyttöiset intialaiset kampaukset keskikokoisille hiuksille tekee naaras, joka antaa rohkean ja tyylikkään ilmeen juhliin. Hairstyle on erittäin helppo tehdä ja antaa myös pitkäikäisen ilmeen. Tämän kampauksen tekemiseksi on tehtävä kruunu, jolla on oikea määrä. Joten ensin valmistele pörröinen kruunu ja käytä hiuslakkaa asentamaan sen, kun kiinnität sen alle puhalluksen. Nyt aseta hiukset hiuslakalla ja nauti upeasta ulkonäöstäsi. Tällaiset kampaukset ovat myös suosittuja häissä ja myöhäisillan romanttisissa juhlissa. Tämä kampauksen kruunun huiput ovat aina pysyneet trendinä riippumatta siitä, mikä tilaisuus on. Ne antavat ainutlaatuisen ilmeen ihmisille, joilla on pyöreät kasvot.

20. Beach Look:

the-beach-look20

Tämä yksinkertainen mutta erittäin tyylikäs ulkoasua kaappaa jokaisen sydämen sekunnin murto-osaan nähden. Ihmiset kantavat kovasti töitä saadakseen tämän ilmeen, mutta tämä intialainen kampa, jolla on keskipituisia hiuksia, on helppo laittaa päälle ja jatkaa. Sinun täytyy vaivata sitä jatkuvasti, kunnes se kuivuu ja muodostaa näin kauniita ja houkuttelevia aaltoja. Tällaisia ​​kampauksia tehdään päivittäin ilmeen toimistoihin, oppilaitoksiin ja puolueisiin. Ne näyttävät erittäin kömpelöiltä, ​​kun niitä tehdään iltapuvuissa ja rentoissa. Ne ovat enimmäkseen naisia, joilla on puolipyöreä kasvot. Se nähdään laajalti muotivirtauksena punaisissa matoissa ja muotinäytöksissä yksinkertaisen, mutta muodikkaan ulkonäön antamiseksi.

Katso lisää: Helppo punottu kampaukset keskipitkälle hiuksille

21. Yksinkertainen puolihuuhtelu:

yksinkertainen puolen puff21

Tämäntyyppinen kampaus on hyvin helppokäyttöinen ja paljon trendikäs nuorten keskuudessa. Hairstyle on yksinkertainen ja nopea käyttää, kun olet kyllästynyt asettamaan jotain häpeällistä. Tämä kuluttaa myös vähemmän aikaa tehdä. Sinun tarvitsee yksinkertaisesti poistaa hiukset hyvin lievällä hiuslakkauksella ja sitten luoda pieni puff ja olet valmis lähtemään. Tällaisia ​​kampauksia nähtiin suuressa määrin tällä kaudella punaisilla matoilla. He ovat myös mukana college teens ja työssä kuin bey voidaan helposti korjata, kun he saavat sotkuinen. Ne antavat silmiinpistävää ulkoasua rentoihin, intialaisiin kulutukseen tai iltapukuihin. Tällaisia ​​kampauksia tehdään myös säännöllisesti minkäänlaisista asuista. Se näkyy hyvin söpöjen tyttöjen ja teini-ikäisten hiusten kanssa.

22. Aaltoviiva:

aaltoileva-look22

Ei ole väliä mitä sukupolvi on, aallot ovat aina voittaneet sydämet. Ne ovat aina pysyneet trendinä yhdessä tai muussa muodossa. Tällaiset yksinkertaiset intialaiset kampaukset keskipitkälle hiuksille sopivat melkein kaikkiin ikäisiin ja rakenteellisiin naisiin, joissa ei ole baaria. Tällaisia ​​kiharoita voidaan kehittää suoristimesta tai kiertämättömästä tynnyristä. Tämä käyrä voidaan saada myös valssaamalla hiuksiasi, kun ne ovat hiukan märkiä hiuspyyhkeiden jälkeen, ja sen jälkeen annetaan puhalluskuivattu valssausta varten. Nauti tämäntyyppisistä pörröisistä upeista kiharoista rentoihin tavalliseen ilmeeseen, juhliin jne. Jotta nauhat säilyisivät, voit myös kiinnittää hiuksesi pyöreillä kierroksilla niin, että kiharoiden volyymi ja fluffiness pysyvät samoina. Kokeile tätä uutta intialaista kampausta keskikokoisille hiuksille.

23. Täysi Wispy Updo Bun:

täysi-ohut-updo-bun23

Tällainen helppokäyttöinen intialaista kampausta keskipitkälle hiuksille on hyvin trendikäs, helppo ja silmiinpistävä. Parasta tällaista kampausta on se, että se voidaan valmistaa myös kuivista hiuksista. Hiusten muotoilemiseksi tällä tavalla yksinkertaisesti kampaat hiuksesi muodostaen ponnahduslipun pään päälle sormillasi. Sitten kampaa hiukset taaksepäin antaa sille määrä ja lopulta kääri sen ympäri ja muodostavat pulla. Tämä kampauksen ansiosta on ihmeellinen katse osapuoliin ja se voidaan toteuttaa päivittäisessä elämässä. Tällaista kampausta käytetään myös laajasti, jotta hiukset eivät pääse kasvoille. Näin ollen esittelytiloissa työskentelevät naiset ja toimistot voivat myös hoitaa tämän kampauksen, koska se ei tule sotkeutua päivän päätteeksi ja antaa myös ammatillisen ilmeen.

24. Yksinkertainen Puff with Headband:

yksinkertainen-puff-with-headband24

Tällainen yksinkertainen intialainen hiustyyli keskikokoisille hiuksille tapahtuu enimmäkseen, jotta hiukset eivät pääse kasvoille. Tämä yksinkertainen ulkoasu on tehty vain tekemällä puff ja sitten yllään pääpanta välttää hiusten lasku. Lisäämällä sen kauneutta voit muodostaa pienen puffin, jolla on oikea äänenvoimakkuus, jotta se näyttäisi erilaiselta. Käytä hiuslakkaa ja anna sen kuivua. Tämän jälkeen käännä hiustesi taaksepäin ja kampaat ne. Nyt vain pukeutua pääpantaan ja lähelle otsaasi ja työnnä se takaisin. Tämä tekisi tyylikkään puffin ja jättää hiustesi taakse. Tällainen kaunis ilme on hyvin tehty aamulla kävelee, kuntosaleja, joogakursseja, teemoja jne. Casuals. Tytöt voivat hoitaa hiuksiaan hiustyylin tai päänauhan takana oleville hiuksille, joilla on lyhyet hiukset, jotta ne eivät häiritse tai anna heille suoran tekstuurin.

25. Messy Braid:

the-sotkuinen-braid25

Oletko kyllästynyt käyttämään kaikkia ammatillisia kampauksia? Sitten tämä kampauksen hauras punokset antaa sinulle toisenlaisen ilmeen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on levittää volumisoivaa kermaa tai suihkepuristetta ja yksinkertaisesti hankaa sitä, kunnes saat halutun äänenvoimakkuuden. Ompele hiuksesi keskeltä alaspäin. Siirrä kaikki hiukset toiselle puolelle ja laita löysä punos käyttäen löystyneitä tappuja tarvittaessa. Naiset tekevät tämän kampauksen päivittäin. Se on niin yksinkertainen ja helppo, että tuskin kestää 5 minuuttia aikaa tehdä se ulos. Kuten mainittiin, päivittäinen päivitys antaa tuoreen ja ihastuttavan ilmeen koko päivän.

Valitsemalla tyytymättömän ja helpon kampauksen ylläpitäminen on aina hyvä idea. Kun sinulla on huono hiukset päivä, ne voivat auttaa peittämään virheitä. Tämä erillään, nämä kampaus lisää ulottuvuutta ominaisuuksillesi ja antaa sinulle muodikkaan reunan. Suurin osa näistä tyyleistä soveltuu hyvin kaikkiin tilanteisiin, ja koska ne voidaan tehdä missään vaiheessa, ne ovat vielä houkuttelevampia. Sinun ei tarvitse myöskään liikaa muotoilutyökaluja, sillä ne voidaan tehdä hyvin perusmuotoilla, jotka useimmat meistä ovat pukeutumisosioissamme.

Kuka sanoo, että keskipitkän leikkauksen ei ole monia tapoja loistaa? On olemassa useita yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä tapoja muotoilla hiuksiasi ja näyttää kauniilta, ihanilta ja houkuttelevilta. Nämä helppokäyttöiset kampaukset keskikokoisille hiuksille ovat muuttuneet trendikkäisemmiksi, koska bey on vähemmän aikaa kuluttaa ja antaa täydellisen ihanan ilmeen. Olipa kyseessä sitten avioliitto, uskonnolliset toiminnot ja juhlat, tai ne ovat päivittäisessä elämässä, ne ovat aina ensimmäinen valinta kaikille naisille. Koska ne on valmistettu keskikokoisista hiuksista, niitä on myös helppo hallita. Aina innoittamana kuuluisasta pulla, käyrät, puffit ja punottu hairstyle, ne kuljetetaan suuressa määrin antamaan yksinkertainen mutta rohkea ja trendikäs ulkonäkö. Joten hyväksy yksi tällainen ilme ja mene trendikkäämään tällä kaudella fab näyttää.

Kuinka tehdä Indian Medium Hairstyle Step By Step ?:

Joten, tiedät eri intialaisen kampauksen keskipitkälle hiuksille. Entäs me kerromme, miten tehdä ne? Katso alla.

1. Tyylikäs lantionkipeä:

Tyyliset ponytails ovat suotuisat Intian kampaukset keskipitkälle hiuksille. Ne näyttävät hieman sotkuisilta ja se on tämän kauniin lantion kauneus. Se ei ole kovin kovaa, ja se voidaan toteuttaa tyylikkäästi tahansa juhliin tai tapahtumaan toimistossasi. Tämä kampaus menee parhaiten pitkällä alustalla tai salwarilla. Katso, miten voit rockilla, näillä yksinkertaisilla toimenpiteillä, jotta pääset tekemään oikein.

Yksinkertainen Indian Sleek Ponytail Hairstyles For Medium Hair Step By Step

  • Ensinnäkin, siirrä hiukset keskelle.
  • Käytä hiusgeeliä hiuksen päällä hiuksen edessä.
  • Hienojakoinen kampa tekee hiukset pään päälle päällä tasainen ja näin meidän on oltava.
  • Kiinnitä hiuksesi ponnahdusliikkeeksi pään takaosaan.
  • Suorita askel jonkin verran merisuolalla suihkusuihkulla ripustustasi ja hankaa se käsilläsi.

Tämä ei todellakaan ole sotkuinen yhdellä silmäyksellä. Hiusgeeliä käytetään pitämään hiukset paikoilleen täydellisen litteän ilmeen edestä ja selkäpuolen ponnahdusnauha on melko aaltoileva ja päästetty irti. Joten, lantikka ei ole todella sotkuinen tai kurinalaista. Se on innoitettu pitämään se tällä tavalla. Kokeile tätä varten juhlapäivä tai arkipäivä toimistossa. Ei hössötystä!

2. Braid:

Etsitkö täydellistä intialaista kampausta kotona keskisuuria hiuksia varten? No, tämä perinteinen punos on täydellinen perinteinen hairstyle häät, että voit sovittaa sinun saree. Vaikka nimi voi näyttää yksinkertaiselta, se on enimmäkseen tapaa, jolla voit tutustua ja toteuttaa se, on tämän kauneuden taikuutta. Kerromme, miten voit saada tämän tekemään lyhyissä ja yksinkertaisissa vaiheissa.

Yksinkertainen Indian Braid Hairstyles For Medium Hair Step By Step

  • Vaihe alkaa pestyillä ja kuivetuilla hiuksilla, joilla on jonkin verran lämpösuojaa.
  • Ota kaksi tuumaisia ​​osioita kerrallaan ja suorista nyt kaikki hiukset.
  • Ompele hiuksesi keskellä ja punota se tavalliseen tapaan kiinnittäen päät hiusnauhalla.
  • Kiinnitä chotli punoksen yläosaan ja alareunaan, kun käytät bobby-nastoja muutaman sentin välein alaspäin punoksellasi sen varmistamiseksi. Chotli on hiustenne koristeellinen lisävaruste, jota voit yleensä käyttää palmikointiin.
  • Käytä seerumia tasaamaan hiustesi, joka pitää kaiken fizzin pinnalla

Muista hiertää ne hieman irti ja anna heidän selata taakse, kun käytät saree. Ne viimeistelevät perinteiset häät näyttää kauniin saree. Lisävarusteita koruja ja raskas korvarenkaat sekä rannerenkaita. Katso upeita!

Leave A Comment

20 − = 10