25 parasta home remedies varten kananpoikien hoito Tyylit elämässä

Mikä on Chicken Fox:

Chicken Pox on yksi terveydellisistä sairauksista, joita ihmiset kohtaavat yleensä ainakin kerran elämässään. Kana-rotu yksinkertaisesti tarkoittaa pienien kiehumien esiintymistä kaikkialla kehossa infektion vuoksi. Tämä on yleisempi lapsuuden aikana. Kana-rotu voi olla yleinen ongelma, mutta se vaatii paljon hoitoa ja hoitoa.

kana pox

On olemassa erilaisia ​​lääkkeitä, joita määrää lääkäri ja olisi otettava, mutta sitten olisi myös noudatettava erilaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa heitä kiinnittämään paranemisprosessia. Nämä turvalliset ja tehokkaat kodin käämiksen korjaustoimenpiteet, jotka parantavat ja auttavat sinua helpottamaan epämukavuutta ja kutinaa ja hoitamaan herkemmin kanaharjaksen ongelmaa ilman paljon työtä:

Etusivu Oikeuskeinot Koiraporan hoito:

1. Kaurahiutaleiden kanansoitto:

Tehdä Soap Flakes Shampoo

Ota kylpyamme täynnä vettä ja tähän lisätään kuppi kaurahiutaleita. Tämä auttaa sinua rauhoittamaan ihoa täydellisesti ja vähentämään palovammoja ja kutinaa kanaharjalla. Tämän on tarkoitus olla yksi huipputasoisista ideoista, joita seuraa joka päivä, kunnes ongelma lakkaa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä närästys

2. Yrtit, jotka auttavat voittamaan kanaa:

yrttejä 1234

On olemassa joitakin yrttejä, joita voidaan käyttää kotona nopeammin hoitamaan kana pox. Annos tulisi kuitenkin kuulla ammattihenkilön kanssa ennen yrttien ottamista. Tärkeimpiä ovat burdock root, kultainen sinetti, inkivääri, St. John's Wort ja paljon muuta.

3. Leivonta Soda Cures Chicken Pox:

Leivonta soda

Voit hallita ja hoitaa kutinaa vaurioittavaa kutinaa ja ärsytystä ja sekoittaa teelusikallinen sooda lasissa ja käyttää sieniä pyyhittäessä tätä nestettä iholle. Tämä olisi tehtävä kerran kahdesti päivässä riippuen ongelman vakavuudesta. Tämä käsittelee asiaa ihanteellisella tavalla.

4. Ruskea etikka:

Ruskea Vinegar

Ota kylpyamme haaleasta vedestä ja tähän lisätään kupillinen ruskea etikkaa. Nyt liota tähän veteen jonkin aikaa joka päivä. Se alkaa antaa sinulle näkyviä hoitotuloksia kanaharjaksessa parin päivän kuluttua. Se on myös yksi paras keino estää keinokuoren haittavaikutus, joka yleensä on kananviljelmän sivuvaikutus.

Katso lisää: Etusivu Remedy Bedwetting lapsille

5. Honey Käyttö:

Hunaja 2

Ota hyvä laatu ja orgaaninen hunaja ja pistä se kaikkiin haavoittuvilla alueilla vähintään 2-3 kertaa päivässä. Tämä on eräs täydellisistä tavoista saada hoitoa kana- vaurioon ja 100 prosentin turvalliseen kotiin. Hunaja on myös helposti saatavilla.

6. Onko hyviä määriä vettä:

vesi

Ottaa noin 10 lasillista tavallista ja suodatettua vettä varmista, että elimistössä ei ole kuivumista, mikä on yksi kananmunan sivuvaikutuksista. Se auttaa myös huuhtelemaan myrkkyjä ja säätelemään kehon toimintoja, mikä nopeuttaa hoitoa kana pox.

7. Tuoreet hedelmämehut:

hedelmä Juices

On tärkeää ottaa runsaasti tuoreita hedelmämehuja, kun on kyse kotiin korjaavasta parannuskehosta kana-vuohet. Se ei ainoastaan ​​paranna hydraatiota veden mukana, vaan myös parantaa henkilön koskemattomuutta.

Katso lisää: Korjaustoimenpiteitä varten Belching

8. Intialainen lilac for Chicken Pox:

Neem leavs

Intialainen lila tunnetaan myös nimellä neem, joka on yksi parhaista luonnollisista keinoista kouristukan hoitoon. Sinun tarvitsee vain tehdä tuoretta tahnaa samaa vettä käyttäen ja levittää sitä koko kehoon, jossa sinulla on ongelma. Tämä olisi tehtävä vähintään kerran päivässä, kunnes ongelma on parantunut.

9. Onko Herbal Tea:

yrtti-

Aikuisille myös kananmunan hoito tulee 2-3 kpl yrttiteetä päivittäin. Cinnamon, honey ja pieni sitruuna voidaan myös lisätä nesteeseen ennen kulutusta. Se on velvollinen antamaan tuloksia.

10. Santelipuu:

santelipuu

Kana-rotujen aikana on äärimmäisen tärkeää, että hoidat ihottumaa asianmukaisella hoidolla ja noin tällä kertaa jonkinlainen santelipuu-tahna auttaisi todennäköisesti kuivumaan punaisia ​​pilkkuja. Sandaalipuuta voi käyttää keppiä tai jauhemaisessa muodossa lähikaupoista.

11. Epsom-suola:

Epsom salt

Epsom-suolaa on hyvä käsitellä kanaharjotulehduksia. Voit joko ottaa Epsom-suolaliuoksen tietenkin sen laimentamisen jälkeen vedellä tai tehdä paksua tahnaa ja soveltaa sitä vaikutusalaan. Epsom-suola on myös hyvä kylpyammeiden kanssa, koska se auttaa parantamaan kivuliaita ihottumia, jotka takaavat tasaisen parantumisen ja asianmukaisen hoidon.

12. Porkkanamehu korianterilla:

Porkkana Juice

Vesirokotukseen kuuluu myös lämmin keitto höyrytyskeittoon porkkana ja korianterilla. Korianderi on yrtti parhaimmillaan, mikä on hyödyllistä sen parantamiseksi, kun porkkana on täynnä antioksidantteja. Sen lisäksi, että parannus on sisäpuolella, porkkana ja korianterikeitto auttaa sinua myös palauttamaan vahvuusi kananpoikan heikkojen päivien aikana.

13. Kookospähkinäöljy kanahapulle:

kookospähkinä oil 4561

Lämmitä pieni kulho kookospähkinäöljystä ja hierovat kehoa hyvin sen kanssa. Kookosöljy on imeytynyt välttämättömiin ravintoaineisiin, jotka auttavat käsittelemään tuskallisia ihottumia. Rentouttava punoitusta ja turvotusta, kookospähkinäöljyllä on ominaisuus kuivata palanen joitain ihottumia ja kutinaa pitämällä sitä lieventämästä. Useimmat intialaiset käyttävät tätä luonnollista kotihoitoa broilerikasvatukseen.

14. Kookosvesi:

kookospähkinä water

Ei vain kookospähkinäinen vesi auttaa pitämään sisustuksesi viileänä ja rentouttavana, hyvä määrä kookospähkinävettä voidaan käyttää myös desinfiointiaineella ja parantajalla, jotta kipu kärsii ihottumasta. Voit joko ottaa kookosvettä tai käyttää sitä applikaattorina kylpyammeesi aikana parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

15. Kasviöljy:

yrtti- Oil

Voit ostaa kasviperäisiä öljyjä läheisestä huumekaupasta tai yksinkertaisesti tehdä niistä itsesi kotona. Yleensä mitä voit tehdä on liottaa yrttejä oliiviöljyyn yön yli ja siivota jäänteet ulos jättämällä sinut kaiken luonnon kasviöljy. Levitä yrttiöljyä ihottumiin ja rakkuloihin ja anna yrttien hyvyyden parantua luonnollisesti. Tämä on yksi kanan ketun parhaista kotihoito-hoidoista.

16. Kissanpennun inkiväärihoito:

inkivääri 4

Sinun täytyy ihmetellä, miten parantaa kana pox käyttäen luonnollista kotiin korjaamiseksi inkivääri? Tällä kertaa emme imevät inkivääriä, vaan käytämme sitä applikaattorina parantamaan voimakkaita kutinaa ja punoitusta. Inkivääri on antibakteerinen mausteen, jolla on tuotteliaita anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Paitsi että se rauhoittaa turvotusta ja punoitusta, mutta myös kuivuu ihottumaa nopeaan elvytykseen.

17. Lakto-kalamiini:

lakto Calamine

Lacto-kalamiini on parantava lääkevalmiste, joka pitää ihosi turvassa pienistäkin asioista ja kanafileistä. Sopiva myös lapselle, lakto-kalamiini on miedolla ja lempeällä iholla ja pysäyttää kutinaisen tunteen välittömästi. Tämä on myös kosmeettinen tuote ja sitä voi käyttää missä tahansa kosmeettisessa liitoksessa.

18. Syö vihreät:

vihreä Leaf vegtables

Kana-rotujen aikana olet yleensä kuivunut ja väsynyt ja tällä kertaa viheriöiden voimalla puolellasi ei ainoastaan ​​auttaa sinua keräämään painoa, vaan auttaa myös parantamaan itseesi sisäpuolelta. Siksi lääkärit yleensä neuvovat salaatti ruokavalion kana kettu.

19. Vihreä tee kanansoijalle:

vihreä tea

Kun puhutaan yrtteistä uudelleen, myös kanaharjun ehkäisy on mahdollista myös vihreällä teellä. Luonnon kasviperäiset ominaisuudet puhdistavat järjestelmän sisäpuolelta huuhtelemalla myrkkyjä ja bakteereita, jotta voit parantua nopeasti ja tasaisesti.

20. Kalendulan liite:

kehäkukka paste

Calendula on lääkekasvilajike, jonka tahna voi auttaa sinua menemään pitkälle kana-vuohet. Sekoita joitakin eteerisiä öljyjä, kuten laventeliä tai rosmariinia, kalendula-seokseen ja levitä ihon kivuliaisiin ihottumiin.

21. Auringon valotus:

aurinko exposure

Aurinko on äärimmäisen tärkeä kanaharjaksen aikana, varsinkin kun kyseessä on lapsi. D-vitamiinin hyvälaatuisuus ihmeet iholle, sillä auringon lämpö luonnollisesti parantaa vaarallisen ihottuman ja kutinaisuuden ja mahdollistaa pilkottujen merkkien haalistumisen. Varmista, ettet jätä poikasi liian kauan, muutoin se voi johtaa auringonpolttoon.

22. Lemon ja Honey Morning Drink:

Hunaja and Lemon

Kaikki ajanvietot suoraan lääkärin kammiosta, kotihoitoihin sisältyy usein tämä energiajuoma aamulla kanafilin hoitoon. Aloita lämpimällä lasillisella vettä ja lisää hunajaa ja kalkkia juomaan. Lime on sitrushedelmä runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia, kun taas hunaja on luonnon luonnollinen parantaja.

23. Kale ja parsakaali Smoothie:

lehtikaali juice

Parsakaali on koko ajan luonnollinen kotiagentti puhdistaa järjestelmäsi sisäpuolelta ja tällä kertaa lisäämällä kelajalustoa juomasi voi pitää ihottumat pois kipu. kale on runsaasti kuituja ja lisäisi välittömästi voimaa elimistöön, mikä on varsin tärkeää tänä aikana. Voit joko lisätä ne saladisi tai yksinkertaisesti tehdä smoothie ulos.

24. Jäähdytetty maidon ravistelu:

Banaani Milk Shake

Tämä soveltuu paremmin lapsiin hänen kanaharjapäivänsä aikana. Joka aamu lasillinen maitoa seuraa aamiaista ja kuten jokin muu päivä, käytä maitoa jäähdytysaineena rauhoittaaksesi suun sisäosia. Usein kananmunan läpipainopakkaukset esiintyvät suun sisällä, jolloin ruoan saanti on uhka. Jäähdytetty maito ei ainoastaan ​​rauhoita, vaan korjaa myös sidekudokset ja kuivuu läpipainopakkaukset.

25. Tea Tree Oil Chicken Fox:

tee tree oil

Teepuu voidaan lisätä luetteloon kotiin korjaustoimenpiteitä kananpoikia, jossa sen anti tulehdukselliset ominaisuudet voivat auttaa rentoutumaan kivulias ihottumaa samalla antaa sinulle instant helpotusta. Oleellisesta yrtistä uutettu öljy on tunnettu aknen ja vähäisten ihokosketusten kosmeettinen tuote ja sitä voidaan hoitaa roiskeiden aikana puhtaan ja parantavan ihon ulkopuolelta.

kananviljelijä lääketieteen edistyneiden päivien ansiosta ei ole enää huolta kuin aiemmin. Vaikka lääkärin suositukset on aina asetettu tärkeimpien prioriteettien luetteloon, sinä yksilöinä voi auttaa kättäsi parantamaan itseäsi käyttämällä joitakin perusasetuksia, mutta tehokkaita kotitekoisia korjaustoimenpiteitä. Nämä ovat joko saatavana paikallisilta tai yksinkertaisesti keittiönkaapin sisällä.

Leave A Comment

62 − = 59