25 Paras Afrikkalainen Kampaamo Naisille Tyylit elämässä

Afrikkalainen hiustyyli on täysin erilainen kuin muiden maiden kampaukset. Afrikkalainen kampaus on yksi tunnetuimmista kampaamoista, joita maailma tietää. Nämä kampaukset ovat saaneet paljon suosioa aikakausilta. Voit myös antaa nämä kampaukset kokeilla.

afrikkalainen hairstyles

Kauneimmat Afrikkalainen Kampaukset Naisille Kuvia:

Tässä on luettelo 25 parhaan vaihtoehdon afrikkalaisille kampauksille kuvilla, jotka soveltuvat kaikentyyppisiin kasvojen muotoihin.

1. Cornrow ja punottu pulla:

Parhaat African Hairstyles for Women 1

Tämä on hyvin suosittu afrikkalainen kampa. Sen muotoilu on sellainen, että hiukset ovat punottu, mutta ne kiinnittyvät tiettyyn linjaan koko päänahan päälle. Se kuvaa kuinka maissikentät näyttävät riveinä maissikasvien välillä. Siksi se on nimeltään cornrows hairstyle. Jos haluat mennä hieman afroa kampaasi kanssa, voit hypätä mukavaan parturiin ja saada kampauksen samanlaisen kuin tämäkin. Tämä näyttää todella tyylikkäältä. Niskalenkkiä olevat korsut voidaan pudottaa alaspäin ja sitten kaikki se voidaan kääriä kynttilän muodossa.

2. Retro Afro Hairstyle:

Parhaat African Hairstyles for Women 2

Tämä oli retro-aikakauden hyvin suosittu kampaus. Löydät samanlaista muistuttavuutta elokuvissa kuten Austin Powers Goldmember. Tässä elokuvassa Beyonce Knowles nähdään urheilevan samanlaista kampausta, vaikka kultainen sävy. Voit aina lisätä jonkin verran värjäävää väriä hiuksillesi, jotta ne sopisivat yhteen uuden ikäkehityksen kanssa. Hauskaa voit harrastaa tämän tyyppistä kampausta hiusperholla. Nykyään hauska peruukit ovat saatavilla pukuhuoneissa, joihin pääset käsiksi. Voitko kokeilla tätä seuraavalle osapuolelle?

Katso lisää: Aasian naisten kampaukset

3. Luonnonpunainen hiukset:

Parhaat African Hairstyles for Women 3

Jotkut afrikkalaiset naiset hiukset luonnollisesti aaltoilevat ja hyvin kietoutuvat hiukset. He haluavat pitää hiukset punoksissa välttää sotkua. Tämä on suosittu afrikkalainen hairstyle-ilme. Jopa voit harrastaa tätä kampausta. Jos et ole hyvä punottu kampauksia, voit kuulla hyvää kampaajaa tälle. Sinun täytyy ylläpitää tätä kampausta asianmukaisella shampooingilla. Hiusten seerumin käyttö pitää tämän tyyppistä kampausta kiiltävässä kunnossa.

4. Hajanaiset ristiäiset:

Parhaat African Hairstyles for Women 4

Tämä on toinen suosittu afrikkalaisen kampauksen muoto. Tämä on äskettäin saanut suosionsa maailmanlaajuisilla muotipisteillä. Jopa showstoppers monissa muotinäytöksissä on huomattu käyttää niin sanottua raterlock kampauksen ulkoasua. Tytöt ja kaverit voivat näyttää todella erilaisilta tämän tyyppisen kampauksen kanssa. Jos haluat mennä vähän pois väkijoukosta ja urheilua jotain ainutlaatuista, tämä kampaus voi olla erittäin hyvä valinta sinulle. Sinun on valmistauduttava salinkiertoon tämän tyyppistä kampausta varten. Muista kuitenkin, että tämä kampaus voi olla haitallinen hiuksille. Tämä voi myös olla hyvä punk kampaukselle.

5. Afro Short Curls:

afrikkalainen Hairstyles for Women5

Tämä on hieman Retro afro-kampauksen tapaan. Retro-aikakaudella ja jopa nyt vuonna 2013 tämä kampaus on melko suosittu valinta kampauksen kuuluisuuksia kuuluisuuksia ympäri maailmaa. Et voi luoda tätä kampausta kotona. Tällöin sinun on ehdottomasti tarvitseva salongin vierailu ja myös säännölliset tilat koskettamiset tämän ilmeen ylläpitämiseksi. Jos olet tottunut tavallisiin bob-leikkaustyyleihin, silloin on aika urheilua jotain tällaista. Yritätkö sitä kokeilla??

Katso lisää: Söpö Korean Kampaukset

6. Tiukka Afro Messy Up Do:

25 Paras Afrikkalainen Kampaamo Naisille Tyylit elämässä

Väsynyt vanhanaikainen lyhyt bob kampaus? Mene jotain uutta ja erilainen. Kokeile tätä afro tiukka lyhyt tehdä. Tämä näyttää erittäin mukavalta naisille, joilla on sydämen muotoisia tai pitkänomaisia ​​kasvojen muotoja.

7. Kierrätetty Bob Hairstyle:

25 Paras Afrikkalainen Kampaamo Naisille Tyylit elämässä

Tämä on hyvin tavallista afrikkalaista kampauksen ulkoasua. Tästä seurakunnan vierailu on välttämätöntä. Jos olet kyllästynyt urheilullisiin normaaleihin kiharoihin, voit antaa kiertyneitä kiharoita kokeilla. Tämä suosittu afro-ilme voi olla sinun suosikki valinta.

8. Messy Afro Curled Bob Hairstyle:

Parhaat African Hairstyles for Women 8

Jopa kampaukset ovat suosittu hairstyle valinta monille naisille. Tämä afrikkalainen kihara ylös afrikkalainen hiustyyli asetettu bob-muoti voi antaa sinulle täydellisen retro etsiä seuraavalle puolueelle. Ei ole niin vaikeaa luoda uudelleen, mutta asianmukainen apu voi olla tarpeen. Keskipitkällä hiuslakkauksella voi olla hyötyä.

Katso lisää: Yksinkertainen Afrikkalainen Amerikkalainen Kampaukset

9. Värjätyt pitkät kaarevat ristiäiset kampaukset:

25 Paras Afrikkalainen Kampaamo Naisille Tyylit elämässä

Kuten aiemmin mainittiin, rastapukujen ilme on yksi kuuluisimmista afro-kampauksista asti. Jos etsit tätä täydellistä ylimääräistä ulkoasua, voit kokeilla rastakuvioiden ilmeen. Ristiä voidaan jättää kauempaa tai sitä voidaan käpertyä ylöspäin ja värittää tummilla punaisilla tai kultaisilla erikoisilmeillä.

10. Ajeltu pää:

afrikkalainen Hairstyles for Women 10

Afrikkalaisille kampaamoille, sinun on tiedettävä, että parhaimmat asiat kohtauspaikalla ovat ihanteellinen muoto päästä ja parhaista o kasvojen piirteistä. Tämä on vain silloin, kun hiukset ovat liian lyhyitä. Esimerkiksi katsokaa, kuinka Danai Gurira etsii täysin täydellistä trendikkäistä sivusiirtymistään, joka on ajeltu näkyväksi. Virheellinen meikki paikallaan lisää hehkun.

11. Big Deal:

afrikkalainen Hairstyles for Women 11

Afrikkalainen naisten kampauksen olemus, jonka laulaja Brandy Norwood on urheilullinen, on maksimoida tavallisten luonnollisten hiusten määrä. Koska hän on kihara, hänellä ei ole vaikeuksia asettaa hiuksiaan sellaiseen paikkaan. Hän on muuttanut itsensä kirkkaaksi näyttäväksi rohkeaksi henkilölle, jolla on helppo katsella. Erilainen sivuliike on yhtä trendikäs ja tyylikkäät tyylikkäät kokemukset herättävät tyylikkäitä.

12. Mohawk And The Two Partions:

afrikkalainen Hairstyles for Women 12

Tässä kuvassa on kaksi ajeltu leikkaus, kuten voitte selvittää. Dramaattinen silmämeikki näyttää hyvältä Lupitasta ja antaa vain sanoa, että hän on onnistunut muuttamaan tämän näkökulman vertailukohtana muotiin ja ihmisiin, jotka motivoivat. Hiusten lyhyet hiukset tekevät koko Mohawkista vieläkin paremman ja sopivamman kiharat hiukset.

13. Epäsymmetriset kiharat:

afrikkalainen Hairstyles for Women 13

Näemme Teyonah Parrisin täällä, joka useammin kuin kerran on tunnustanut hiuksilleen, jotka eivät ole koskaan noudattaneet hänen vaatimuksiaan. Tämä on eräänlainen vaikea uskoa, katsomalla kuinka upea hänen afrikkalainen kampauksensa kuva näyttää hänen kanssaan kaikki hymyilevät ja kaikki. Hän tulee luiskahtaa ja on luultavasti onnistunut vaikuttamaan sinuun. Ulkonäkö on ihastuttava ja sileys on yhtä hurmaava katsomaan.

14. Vapaa virtaava kynsi:

afrikkalainen Hairstyles for Women 14

Kun sinulla on kynsiä, joka ei voi painaa sinua, voit sen sijaan valita itsevarmuutta heidän kanssaan. Tämä kiinnittää enemmän huomiota persoonallisuuttasi. Kelly Rowland esimerkiksi täällä pukeutuu tyyliin, väreihin ja kaikkiin rikkaaseen tekstuuriin ja ihastuttaviin wisbeihin. Kampauksen kauneus on hänen luonnolliset pitkät hiukset, joita hän ei selvästikään ole kyllästynyt flauntingiin.

15. Side Swept Hairstyle:

afrikkalainen Hairstyles for Women 15

Afrikkalaisten hiustenleikkujen joukossa useimmat voivat joko tehdä tai murtaa ulkoasun, kun otetaan huomioon heidän tarvitsemansa huomiota, vaikka ne olisivat punotettuja ja pinottavia. Täällä on ajatus tulla mukaan ja jatkaa vapaiden pudotusten kanssa. Corinne Bailey Rae nähdään täällä hänen kauniilla hiuksillaan, mikä vaikuttaa meihin niin helposti ja niin täydellisesti. Tarvitsetko inspiraatiota päivälle? No, tässä on muistettava.

16. Crown Braid Updo:

afrikkalainen Hairstyles for Women 16

Tämä kampaus on niin luova kuin se saa. Ja jos hiukset eivät ole liian pitkät päästäksesi tähän pään päähän, joko siirtyä seuraavaan (surullinen onnea!) Muuhun, käytä chignonia kiinnitettävää punssia saadaksesi upean ulkonäön ilman sotkua. Jätä pienet sivut pyyhkäisevät otsatukkaa varastaaksesi näyttelyn, mutta voit silti kallistaa minkä tahansa puolueen menemään siististi pinottuina.

17. Korostetut luonnolliset hiukset:

afrikkalainen Hairstyles for Women 17

Jos sinulla on kavennetut hiustyypit luonnollisiksi, ota afrikkalainen leikkaus seuraavalle tasolle lisäämällä värit kohtaukseen. Tässä me näemme punaista, ja se on vain täydellinen, koska tämä varmistaa, että kasvosi säilyvät kirkkaina ja saman värisävyn huulipuna on helposti saatavilla. Vaatetuksesi ei voi olla liian hämärä, jos haluat näyttää tyylikkäältä.

18. Pitkät tyylikkäät kampaukset:

afrikkalainen Hairstyles for Women 18

Jos sinulla on pitkiä spiraaleja, kuten useimmat afrikkalaiset, joita et halua piiloutua punoksilla, tässä on ulospääsy. Tämä tyyli on erittäin hellä mutta naisellinen ja kaunis. Pituus on viileä ja sillä on innostavia vaikutuksia. Voit nauttia kampauksesta ja urheilua niin satunnaisiin tilaisuuksiin kuin muodollisiinkin. Ja luottaa meihin, ulkoasua voi olla vaikea ylläpitää, mutta on täysin syytä vaivaa.

19. A Line Hairstyle:

afrikkalainen Hairstyles for Women 19

Tämä kampaus on Queen B: n sisar Solange Knowlesin ulkoasulta, joka on takana vuoden 2014 MTV: ssä. Hairstyle sai melko hypeä ja suositteli muotiblogit niin monilla tasoilla.

20. Huoleton Spiraaleja:

afrikkalainen Hairstyles for Women 20

Kun haluat työskennellä tämän kampauksen päälle, yksi parhaista muistamme on, että eri tyyliin tapahtuva lastaus voi tehdä hiusten laadusta huonoa. Sen sijaan, kun leikata sitä, kampa sitä satunnaisesti tällä tavalla, kunnes se kasvaa kauemmin. Hairstyle itsessään lisää ominaisuutta kasvoillesi ja auttaa tuomaan esiin parhaan ilmeesi laadun ja armon avulla.

21. Etusäleikkö:

afrikkalainen Hairstyles for Women 21

Juuri kun luulet, että olet nähnyt kaiken afrikkalaisista kampauksista, tässä on yllätys, toivomme, että tulet mielellämme tutustumaan. Ei ole mitään vihaa tämän kauneuden ja pulla paikallaan tekee sen näyttämään niin moderni ja tyylikäs.

22. Box Braid Bun:

afrikkalainen Hairstyles for Women 22

Laaja kampaus täällä on erilainen olemus ja voimme lyödä vetoa tietä miksi. Kampauksessa on oikea määrä tyyliä ja armoa, jossa on trendikäs kosketus, jota rakastat varmasti.

23. Natural Side Twisted Hair:

afrikkalainen Hairstyles for Women 23

Emme ole aivan varma, onko se ylipäällystetty takki, joka näytti hyvältä hänen pitkiltä hiusnauhoiltaan, mutta kummallakin tavalla näyttää todella tullut.

24. Dreadlock Flower Hairstyle:

afrikkalainen Hairstyles for Women 24

Tämä kampauksen voi periaatteessa olla rutiini, kun suoritat myöhään. Laita kaikki hiukset yhteen ja mene ajelulle. Tietenkin hiukset korostavat enemmän väkijoukkoja, mutta se on sinusta.

25. Cornrows ja ristit:

afrikkalainen Hairstyles for Women 25

Näin voit korostaa tyylitiedusteluasi puolustaen etnistä alkuperää. Tämä tyyli on varsin yleinen kuuluisuuksia, joten älä epäröi kokeilla ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Toivon, että kaikki edellä mainitut afrikkalaiset kampaukset houkuttelevat sinua kohtalaisilla ja intohimoisilla tyyleillä. Valitse vain yksi niistä ja heittää muut ulkoasut.

.

Leave A Comment

26 + = 36