25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Yleinen terveysvaara, joka vaikuttaa useimpiin väestöön, on vatsakipu. Se ei ehkä ole vakava ongelma, mutta se on varmasti hämmentävä, joka tuo mukanaan kipua ja kouristuksia vatsan alueella. Kun olet tietoinen asiasta, seuraava on työskennellä sen hoidossa oikealla tavalla. Jotkut ihmiset yrittävät lääkkeitä ja ammattitaitoa, kun taas jotkut uskovat kotiin korjaava tapa parantaa.

Stocmch Pain

Kotihoito on epäilemättä yksi turvallisimmista, helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista hoitaa vatsaan ja muualle kohdistuvia väsymysoireita. Kuitenkin, jos etsit huipputasoa tapoja pitää terveysongelma, katso sitten nämä hoitomenetelmät alla. Nämä luonnolliset kodin korjaustoimenpiteet vatsakipu varmasti auttaa sinua saamaan toivottuja tuloksia:

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu:

1. Lemon Tea:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Valmista itsellesi sitruunatehua ja kuluttaa sitä lisäämällä siihen hunajaa. Se varmasti vähentää kouristuksia ja vähitellen mahalaukun kipua. Se on yksi parhaista kotiin liittyvistä keinoista ottaa vastaan ​​ja toimii vatsakivua vastaan.

2. inkivääri mehu edut:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Ota tuoretta inkivääri mehua ja hitaasti hierovat sitä vatsaan. Tämä antaa sinulle välittömiä tuloksia, kun on kyse kouristelun hoidosta. Varmista, että uutat mehua tuoreena eduksi.

3. Onko paljon vettä:

Lasi of water

Vesi auttaa vapauttamaan toksiinit kehosta sekä ratkaisee kaasun ja turvotuksen ongelmat, jotka ovat yleisiä syitä vatsakipuihin. Juo 7-8 lasillista vettä alkaa antaa sinulle helpotusta kuumeista tehokkaasti.

4. Kamomilla-tee:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Kamomillen rauhoittavat ominaisuudet tekevät teestä täydellisen kotiin korjaavan parannuksen monenlaisiin tilanteisiin, kuten vatsakipuihin. Ottaa kuppi tai kaksi vastavalmistettua kamomillaa kotona tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

5. Hot Pack:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Levitä kuumaa vettä pussia tai pakkausta kärsivälle alueelle, jossa esiintyy kouristuksia ja kouristuksia. Tämä olisi tehtävä 15-20 minuutin istuntoon pyyhkeen välissä. Toista tämä korjaus 2-3 tunnin välein, jos kipu jatkuu. Se on varmasti välitöntä helpotusta ongelmasta ja käsittelee sitä myös vähitellen.

6. Sooda:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

Ota teelusikallinen leivinjauhetta kuppi lämmintä vettä ja ota se. Tämä on yksi välittömistä korjaustoimenpiteistä vatsakipuun. Se on velvollinen antamaan sinulle halutut tulokset. Varmista, että käytät vain laadukasta leivontalaitosta tähän tarkoitukseen. Pidä tämä juoma vain kerran päivässä.

7. Aloe Vera -mehu:

aaloe vera juice

Tuoreen Aloe Vera -mehun rauhoittavat ominaisuudet paitsi auttavat lievittämään vatsakipuja, myös saamaan hoitoa ruoansulatushäiriöt, kouristukset, kaasu, turvotus, närästys ja paljon muuta. Ota joitakin Aloe Vera -mehua ja näe kuinka hyvin kriisi saa hoidettua.

8. Riisivesi:

Riisi Water

Valmistaaksesi riisivettä kotona, sinun on kiehua kuppia pesty riisi 2 kupillista vettä, kunnes riisi saa pehmeän. Nyt riisi on erotettava nesteestä kutistamalla ja tätä vettä tulee käyttää vatsavaivojen hoitoon. Varmista, että juot tätä nestettä haaleassa. Tämä antaa sinulle hyviä tuloksia kipu ja epämukavuus.

9. omenakastikeetikka:

25 Natural Home korjaustoimenpiteitä vatsakipu Tyylit elämässä

1-2 teelusikallista omenisekkiviinietikkaa kuumassa lämminvesi on kaikki mitä tarvitset hoidettaessa vatsakipuja. Tämä on otettava vain kerran päivässä. On paljon muita etuja tämän nesteen, että voit saada erityisesti ruoansulatushäiriöt hoito on tämä asia, joka johtaa vatsakipuja useimmissa tapauksissa.

10. Mint ja inkivääri:

Minttu and ginger

Tämä koskee ihmisiä, jotka kärsivät kroonisesta vatsakipu, koska minttu mehu on yksi kauneimmista kotiin korjaustoimenpiteitä vatsakivut. Lisäksi minttu, tarvitset myös inkivääriä ja kalkkia sekä vähän mustan suolaa. On hyvin helppoa kuluttaa tätä, koska sinun täytyy tehdä vain sekoita teelusikka jokaista minttu mehu, inkivääri mehu ja limetin mehu pikku mustalla suolalla.

11. Pippuri Minttu vatsakipu:

Minttu leaves 1

Muut kuin minttu, piparminttu on myös erittäin hyvä kotihoito vatsakipu. Tämä on vieläkin helpompaa kuluttaa piparminttu ja meillä ei varmasti tarkoiteta purukumia. Voit saada mahalaukun päältä joko kuluttaa pippurin minttu-teetä tai voit vain pureskella lehdet parhaan tuloksen saamiseksi.

12. Carom-siemenet:

kumina Cumin seeds

Paremmin tunnettu hyvin yleinen "ajwain" se on yksi vanhimmista luonnollisista korjaustoimenpiteistä vatsakipuun. Saatat myös nähnyt äitisi ja isoäidit, jotka pureskelevat karameleiden siemeniä aterioiden jälkeen. Jotta niitä voitaisiin käyttää parhaalla mahdollisella tavalla, sinun pitää paahduttaa siemenet ja lisätä sitten niihin mustia suolaa ennen niiden kulutusta.

Siemeniä:

Fenkoli seed

Tunnetaan myös nimellä saunf, se on erittäin aromaattinen ainesosa, jota käytetään lähinnä intialaisissa keittiöissä. Saunf tai fenkoli siemenet toimivat paitsi makuaineina, mutta ovat myös erittäin hyviä vatsakivun korjaustoimenpiteitä. Paras tapa käyttää saunfia on ottaa pieni määrä sitä, liottamalla se lasiin täynnä vettä ja juomalla tätä vettä sen jälkeen, kun siemenet on karsittu varhain aamulla tyhjään vatsaan.

14. Jogurtti:

jogurtti-5

Ruoansulatushäiriöt ovat erittäin tärkeä syy säännöllisiin vatsakipuihin ja jogurtissa esiintyvät bakteerit toimivat kuten kilvet, jotka estävät mahalaukun tartunnan aiheuttamaa bakteereita. Tämä on myös erittäin hyödyllinen ripulin tapauksessa. Voit käyttää jogurttia aterioiden jälkeen etenkin iltapäivällä ja aamiaisen jälkeen joka päivä.

15. Cinnamon:

Kaneli sticks

Tämä ihana makuaineosa tunnetaan sen aromista sekä sen korkeista lääketieteellisistä eduista. Jotta voisit toimia yhtenä home-korjaustoimenpiteistä vatsakivun kanelia käytetään teetä muodossa. Täällä sinun ei tarvitse keittää kanelia tikkuja veteen, vaan liota yksi tai kaksi kiehuvaa kuumaa vettä ja sitten se muutaman minuutin kuluttua, kun hyvyyttä infusoidaan.

Katso lisää: Vertigo hoito kotona korjaustoimenpiteitä

16. Aniseksen:

anis seeds

Nämä ovat myös hyvin yleisesti saatavilla olevia ainesosia kaikissa keittiössä ja ovat erittäin hyviä home-korjauksena vatsakipu. Saat välittömiä helpotuksia vatsakivulta ja myös kaatamalla kauhoja ja kaasuongelmia, sinun pitäisi ottaa joitakin makeisia ja pidä niitä pureskella, kunnes voitte aterioiden jälkeen.

17. Heeng lievittää vatsakipua:

Hajupihka

Tunnetaan myös nimellä asafoetida, tämä on jälleen ainesosa, jolla on paljon aromia ja jota käytetään enimmäkseen Pohjois-Intian keittiössä sekä monien muiden intialaisten reseptien kanssa. Tämä on siis helposti saatavilla keittiössä, ja se on myös yksi vanhimmista home-korjaustoimenpiteistä vatsakivua. Sinun on lämpöä vähän hing ja sekoita se lämmintä maitoa ja kuluttaa sitä.

18. Ruusukaaliöljy:

rosmariini oil

Tämä on erittäin tärkeä osa aromaterapiaa, ja se on myös yksi aromaaterapiassa käytetyistä eteerisistä öljyistä. Tämä on myös erittäin hyvä parantaa vatsakipuja käyttäen aromaterapia tekniikoita. Tätä varten sinun täytyy kaataa muutama tippa rosmariiniöljyä lämpimiin uimavesiin ja yksinkertaisesti kylpyamme sen kanssa.

19. Poltettu leipä:

burnt Bread

Kyllä, joka kuulostaa kummalta, mutta on erittäin tehokas. Tämä on erityisen tehokasta yleisten ruokamyrkytysten tai alkoholi-vaikutusten tapahtuessa. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on ottaa leipää tai kaksi ja paahtota ne kunnes palanut. Heillä on oltava hiilipannu myös heille. Nämä ovat kuin maaginen luonnonhoito vatsakipu.

20. Cola-siirappi:

Limsa funk

Vatsakipu ja kipu ovat usein kaasujousien tuloksia ja syömistä, mikä johtaa edelleen paljon ruoansulatushäiriöön. Tulet olemaan iloinen siitä, että suosikki cola-siirappisi, joka on muutoin täynnä haitallisia kaloreita, auttaa ottamaan ylimääräisen kaasun mahasta ja helpottamaan näin vatsakipua, joka muuten kestää tuskallisemman muodon.

Katso lisää: Home korjaustoimenpiteitä Sinusitis

21. Paljon levätä:

ottaa proper rest

Parasta lääkeainetta, jota lääkärit määräävät mistä tahansa sairaudesta tai sairaudesta, tietenkin on runsaasti lepoa. Tapaus ja korjaus on sama myös tässä paikassa. Kun kärsit vatsavaivoista, jotka aiheuttavat edelleen vatsakipuja, sinun on otettava paljon lepoa ja ylläpidettävä rajoituksia ruokakaavion suhteen, kunnes olet täysin kunnossa.

22. Granaattiomunien siemenet:

Granaattiomena

Tämä kaunis hedelmä on hyödyllinen kotiin korjaamiseksi myös vatsakipu. Se on erittäin helppoa ja maukas korjaustoimenpide, koska sinun on tehtävä vain musta suola sekä mustapippuri ja ripottele ne granaattiomaanien siemeniin ja syödä niitä ilman ottoa mehua ulos. Tämän sanotaan tarjoavan välittömän helpotuksen vatsakivut.

23. Karhunvatukat:

Sarviapila 3

Pellukka-siementen edut ja hyödyllisyys näyttävät olevan lukemattomia, ja on onnellisuutta löytää tämä ainesosa uudessa luettelossa. Tämä on erinomainen remedy vatsakipuun ja on myös helposti saatavilla oleva ratkaisu. Sinun tarvitsee vain ottaa joitain fenugreek-siemeniä, murskata ne ja sekoittaa jauhe pienellä maljalla jogurtti. Nyt sinun täytyy lusikalla ruokkia itseäsi tällä.

24. Selleroiden lehdet:

selleri leafs

Me kaikki haluamme saada välittömiä helpotuksia riippumatta siitä, millainen sairaus tai häiriö me kärsimme ja tämä tuntuu vieläkin tärkeämmäksi vatsavaivoissa. Tässä tapauksessa sedimentin käyttökelpoisuus on maaginen. Ota vain 2-3 selleriä lehdet ja tee mukava ja sileä liitä näistä. Lisää nyt pieni määrä kallioseosta tähän tahnaan ja kuluttaa sen sitten.

Katso lisää: Kotihoidon suuhaavoja

25. Bael tai puu Apple:

bael Fruit

Tämä hedelmä on erittäin hyvä sekä luonnollinen korjaava huono vatsakipu. Voit haastaa sen kahdella tavalla saadaksesi välittömän helpotuksen vatsakipuilta. Ensimmäinen tapa on ottaa baelin massa ja sekoittaa se hienosti kirnupiimään ja sitten kuluttaa sen. Muuten voit myös käyttää suoraa bael mehua helpotusta.

Maha-tuska on hyvin yleinen ja säännöllinen ongelma, ja se voi johtua useista asioista. Kun toisaalta kannattaa säilyttää erittäin hyvä ja kunnollinen elämäntapa, toisaalta kannattaa kokeilla näitä luonnollisia keinoja vatsavaivoihin.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

16 + = 22